• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

<:::::: تعمیرات فوق تخصصی و گارانتی انواع کنسول بازی و لوازم جانبی :::::::>

Banias

Registered User
لایک‌ها
52
سلام
1-یه ps2 دارم بردم تعمیرگاه میگه مادربردش سوخته شما میتونین ردیفش کنین اگه ok هزینه چقدر میشه
2 یه دشگه ps2 قدیمی از اون دسگاه بزرگا میخوام هارد خورش کنم اینم هزینه کل شو با هارد بگین
سلام ، برای مشکل اول باید بیارید ببینم که چه قسمتیش ایراد داره و ارزش تعمیر داره . برای هارد خور کردن دستگاهتون هم بستگی به نوع هارد داره دست مزد 50 و قیمت هارد هم که به روز.

tohid63

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
207
کیت کبرا میخوام چند میدی ؟؟؟

9372

Registered User
لایک‌ها
224
گرامی در مورد اکس باکس سوال دارم؛ اگر یه بازی ای (برنر مکس) همیشه دقیقا موقع لود یه جای مشخص به اصطلاح گیر کنه و دستگاه بنویسه دیسک قابل خواندن نیست، آیا مشکل از دیسک هست یا از دستگاه؟ (با توجه به اینکه این مشکل فقط برای تنها یک مرحله از بازی مورد نظر پیش میاد)
یه سوال دیگه، اکس باکس 360 (اسلیم) هر چند وقت یک بار باید سرویس بشه؟

Banias

Registered User
لایک‌ها
52
گرامی در مورد اکس باکس سوال دارم؛ اگر یه بازی ای (برنر مکس) همیشه دقیقا موقع لود یه جای مشخص به اصطلاح گیر کنه و دستگاه بنویسه دیسک قابل خواندن نیست، آیا مشکل از دیسک هست یا از دستگاه؟ (با توجه به اینکه این مشکل فقط برای تنها یک مرحله از بازی مورد نظر پیش میاد)
یه سوال دیگه، اکس باکس 360 (اسلیم) هر چند وقت یک بار باید سرویس بشه؟
سلام اگر فقط تو همین بازی مشکل پیش میاد ، مسلمه که بازی مورد داره ولی اگه در اکثر بازیها این مورد مشاهده میشه ایراد از لنز درایو هست و باید سرویس بشه . باتوجه به میزان استفاده تایم دقیقی برای سرویس دستگاه نمیشه مشخص کرد ولی بصورت نرمال حدود 6 ماه یک بار اگه دستگاه سرویس بشه همه چیز در حد خوب میمونه .

9372

Registered User
لایک‌ها
224
سلام اگر فقط تو همین بازی مشکل پیش میاد ، مسلمه که بازی مورد داره ولی اگه در اکثر بازیها این مورد مشاهده میشه ایراد از لنز درایو هست و باید سرویس بشه . باتوجه به میزان استفاده تایم دقیقی برای سرویس دستگاه نمیشه مشخص کرد ولی بصورت نرمال حدود 6 ماه یک بار اگه دستگاه سرویس بشه همه چیز در حد خوب میمونه .

متشکرم. بعد این هزینه سرویس لنز چقدره؟

hamed.morovati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام 4تا ایکس باکس آرکید دارم همشون هارد 250 روشونه دونه چند جی تگ میکنید؟

Banias

Registered User
لایک‌ها
52
سلام 4تا ایکس باکس آرکید دارم همشون هارد 250 روشونه دونه چند جی تگ میکنید؟
سلام بستگی به آپديت دستگاهها داره اگه جدید باشه مجبورم از برد r-jtag استفاده کنیم که 150 هزینه داره و اگر هم جدید نباشه 80 در خدمتم

behzadg

Registered User
لایک‌ها
19
سلام
هزینه تعویض فلت PSP go چقدره؟؟؟

behzadg

Registered User
لایک‌ها
19
سلام 35 تقديم ميشه
جنسش خوبه؟؟ دوباره که خراب نمیشه؟ ، الان کلا قسمت بالایی قطعه، یکی دو باری هم شانسی وصل شد ، ولی دیگه کلا قطع شد؟
کی میتونم مزاحمتون شم؟ بعد اینکه کارش چقدر طول میکشه؟ دستگاه باید بمونه یا همون موقع تحویل میدین؟؟

Banias

Registered User
لایک‌ها
52
جنسش خوبه؟؟ دوباره که خراب نمیشه؟ ، الان کلا قسمت بالایی قطعه، یکی دو باری هم شانسی وصل شد ، ولی دیگه کلا قطع شد؟
کی میتونم مزاحمتون شم؟ بعد اینکه کارش چقدر طول میکشه؟ دستگاه باید بمونه یا همون موقع تحویل میدین؟؟
فلت اصلی هست و جنس خوب مدت زمان تعویض حدود 45 دقیقه تا 1 ساعت اگه خلوت باشه سریع تقدیم میکنم . از 10 تا 5 در خدمتم

Last edited:

behzadg

Registered User
لایک‌ها
19
فلت اصلی هست و جنس خوب مدت زمان تعویض حدود 45 دقیقه تا 1 ساعت اگه خلوت باشه سریع تقدیم میکنم . از 10 تا 5 در خدمتم
فردا یا پس فردا بیام ، تشریف دارید؟ یا قبلش زنگ بزنم؟؟
قیمت Lcd Protector هم بهم میدید؟

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
دادا کینکت تمیز با 20 تا بازی و جعبه نو و اداپتور چند میخری؟

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
سلام عزیز . دستگاه پلی 3 من از کپی خوری دراومده . اونو به اخرین ورژن دانگرید کنید چقدر هزینه می بره ؟ فقط من شهرستانم مراجعه حضوری برام میسر نیست امکانش هست من با اتوبوس بفرستم از ترمینال تحویل بگیرید و بعد دوباره با اتوبوس برگردونید ؟

Banias

Registered User
لایک‌ها
52
فردا یا پس فردا بیام ، تشریف دارید؟ یا قبلش زنگ بزنم؟؟
قیمت Lcd Protector هم بهم میدید؟
protector ندارم ، هر موقع تشریف بیارین در خدمتم

Banias

Registered User
لایک‌ها
52
سلام عزیز . دستگاه پلی 3 من از کپی خوری دراومده . اونو به اخرین ورژن دانگرید کنید چقدر هزینه می بره ؟ فقط من شهرستانم مراجعه حضوری برام میسر نیست امکانش هست من با اتوبوس بفرستم از ترمینال تحویل بگیرید و بعد دوباره با اتوبوس برگردونید ؟
سلام دانگرید و کپی خور کردن 80 برای اسلیم و 90 برای فت فقط مدل دستگاهتو به من بگو و با اتوبوس یا تیپاکس هم میتونی بفرستی مشکلی نداره

Alisixx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام.عزیز از دستگاه BGA استفاده میکنید واسه ریبال؟

بالا