• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

<:::::: تعمیرات فوق تخصصی و گارانتی انواع کنسول بازی و لوازم جانبی :::::::>

Banias

Registered User
لایک‌ها
52

peslover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
با سلام من یه ایکس باکس 360 اسلیم 250 گیگ دارم که دو تا مشکل خیلی عجیب و بزرگ داره اولی اینکه تو بازیها افت فریم شدید داره مثلا عین یه کامپیوتر ضعیف که بازیا رو با 20 تا فریم اجرا میکنه. همه رو هم رو هارد ریختم فرقی نکرد چه رو هارد اجرا بشه و چه از روی دیسک مشکل پابرجاست مثلا مشکل رو بازی های open world مثل gta,far cry,assasin creed,sleeping dogs و هر بازیه دیگه ای خیلی زیاده جوری که انگار داری رو حالت slow motion بازی میکنی مشکل دوم این که دستگاه رو وقتی حالت افقی میزاری بعد از 15 دقیقه چه تو داشبورد باشی چه تو وسط بازی دستگاه خاموش میشه ولی وقتی حالت عمودی یا ایستاده میزارم این مشکل پیش نمیاد میخواستم ببینم این دستگاه قابل تعمیر هست یا نه خودم میدونم مشکلش خیلی زیاد و عجیبه میخواستم ببینم تعمیر اساسی میشه یا نه باید به فکر یه جدیدش باشم.ببخشید زیاد شد.

Banias

Registered User
لایک‌ها
52
با سلام من یه ایکس باکس 360 اسلیم 250 گیگ دارم که دو تا مشکل خیلی عجیب و بزرگ داره اولی اینکه تو بازیها افت فریم شدید داره مثلا عین یه کامپیوتر ضعیف که بازیا رو با 20 تا فریم اجرا میکنه. همه رو هم رو هارد ریختم فرقی نکرد چه رو هارد اجرا بشه و چه از روی دیسک مشکل پابرجاست مثلا مشکل رو بازی های open world مثل gta,far cry,assasin creed,sleeping dogs و هر بازیه دیگه ای خیلی زیاده جوری که انگار داری رو حالت slow motion بازی میکنی مشکل دوم این که دستگاه رو وقتی حالت افقی میزاری بعد از 15 دقیقه چه تو داشبورد باشی چه تو وسط بازی دستگاه خاموش میشه ولی وقتی حالت عمودی یا ایستاده میزارم این مشکل پیش نمیاد میخواستم ببینم این دستگاه قابل تعمیر هست یا نه خودم میدونم مشکلش خیلی زیاد و عجیبه میخواستم ببینم تعمیر اساسی میشه یا نه باید به فکر یه جدیدش باشم.ببخشید زیاد شد.
باسلام دستگاهتون قابل تعمیره و پیشنهاد میکنم اصلا ازش استفاده نکنید تا مشکل حادتر نشه

peslover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
ممنون که پاسخ دادید میشه بگید حدودا چقدر هزینه اش میشه.

peslover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
داداش اگه بخوام یه ایکس باکس نو ازتون بخرم اینو ازم چند میخری؟

miad74

Registered User
لایک‌ها
18
با سلام ببخشيد مي خواستم بدونم هزينه پيك تا سعادت اباد چند ميشه

pedram_sad

Registered User
لایک‌ها
38
سلام
اداپتور برای jasper سری fat موجود دارید ؟
نو و دست دوم
قسمت چنده ؟

اداپتور کنسول بعد از روشن شدن یهو فنش از کار می افته و خاموش میشه این تعمیر میشه ؟
چقدر هزینش میشه ؟
مرسی

Banias

Registered User
لایک‌ها
52
سلام
اداپتور برای jasper سری fat موجود دارید ؟
نو و دست دوم
قسمت چنده ؟

اداپتور کنسول بعد از روشن شدن یهو فنش از کار می افته و خاموش میشه این تعمیر میشه ؟
چقدر هزینش میشه ؟
مرسی
سلام بله قابل تعمیره و فن فعلی با یک فن بلبرینگی بسیار عالی تعویض میگردد هزینه تعمیر و تعویض فن آداپتور 35 و آداپتور نو جاسپر 80 تقدیم میشه .

iman1300

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
فت دارم رد اسکرین شده
هزینش چقدره؟

mmawwe

Registered User
لایک‌ها
12
سلام . پورت HDMI ایکس باکس من دچار مشکل شده . در حال بازی بودم که به دستگاه که رو زمین بود از جلو ضربه وارد و چون پشتش هم چیزی بود به کابل HDMI فشار اومد . اول فکر کردم کابل خراب شده ولی هم با کابل دیگه امتحان کردم هم با همون کابل ضربه دیده با وسایل دیگه امتحان کردم و فهمیدم پورت HDMI دستگاه سوخته.

امکان تعمیرش هست ؟ خود پورت HDMI سوخته ی ایکس باکسم رو میشه با پورت های وسایل دیگه عوض کرد ؟ قیمتش هم اگه میشه بگین

ممنون

F0XX

Registered User
لایک‌ها
55
سلام داداش
من یه Xbox 360 arcade دارم با مادربرد جسپر
وسط بازی بودم گیر کرد ریستارت کردم نرسیده به لوگوی ایکس باکس گیر میکنه
یعنی حداکثر تا لوگوی کامل بالا میاد
عمر دستگاه کمتر از سه سال هست
ضربه هم تا حالا نخرده

درست شدنی هست؟
هزینه اش چقدر میشه؟

من نزدیک هفت تیر زندگی میکنم

Banias

Registered User
لایک‌ها
52
سلام . پورت HDMI ایکس باکس من دچار مشکل شده . در حال بازی بودم که به دستگاه که رو زمین بود از جلو ضربه وارد و چون پشتش هم چیزی بود به کابل HDMI فشار اومد . اول فکر کردم کابل خراب شده ولی هم با کابل دیگه امتحان کردم هم با همون کابل ضربه دیده با وسایل دیگه امتحان کردم و فهمیدم پورت HDMI دستگاه سوخته.

امکان تعمیرش هست ؟ خود پورت HDMI سوخته ی ایکس باکسم رو میشه با پورت های وسایل دیگه عوض کرد ؟ قیمتش هم اگه میشه بگین

ممنون
سلام اگر پورت آسیب دیده باشه میشه عوض کرد باید باز بشه و ایراد اصلی مشخص بشه

Banias

Registered User
لایک‌ها
52
سلام داداش
من یه Xbox 360 arcade دارم با مادربرد جسپر
وسط بازی بودم گیر کرد ریستارت کردم نرسیده به لوگوی ایکس باکس گیر میکنه
یعنی حداکثر تا لوگوی کامل بالا میاد
عمر دستگاه کمتر از سه سال هست
ضربه هم تا حالا نخرده

درست شدنی هست؟
هزینه اش چقدر میشه؟

من نزدیک هفت تیر زندگی میکنم
سلام بله درست میشه 2 روز کاری زمان و هزینه 120 ، قابل شما هم نداره همسایه

Banias

Registered User
لایک‌ها
52
ریبال بشه دیگه بعدا مشکلی واسش پیش نمیاد؟؟ تضمینی هستش؟؟
راستی من اردبیلم امکانش هست با ترمینال بفرستم تهران واستون؟؟ پست هم گرونتر در میاد هم احتمال صدمه دیدنش زیاده...
مطمئنا در کار الکترونیک هیچ چیز تضمینی و 100 درصد وجود نداره اما سعی میکنیم به بهترین شکل ممکن تعمیر بشه. با ترمینال بفرستین بهتره پست اصلا مناسب نیست

mahyargol

Registered User
لایک‌ها
29
سلام من پی اس 3 روشن میکنم 2 تا بوق میزنه بعد ی لحظه چراغش زرد میشه بعد قرمز میشه خاموش میشه مشکلش چیه؟؟

بالا