سلام من که هنوز ندیدم باشهسلام خبر نداريد کامپ jbl 609c وارد شده يا خير؟؟
سلام من که هنوز ندیدم باشهسلام خبر نداريد کامپ jbl 609c وارد شده يا خير؟؟
بله پاسخ دادم خدممتوندرود
پیامک دادم (هدیونیت 365 پایونیر موجود دارید؟) > رادیو فلش بلوتوث
ممنون
فعلا خبری نیست ولی با 9550 فرق چندانی ندارهدوست عزیز پایونیر x9650 قرار بود این هفته بیاد اومده؟
بسیار ممنونبله پاسخ دادم خدممتون
با این مشخصات فقط 355 و 365 هست که فعلا ندارم
اره بار جدیدش که بیاد هست ولی چون پخش کننده ایم سریع میبرن مخصوصا از شهرستان ها بیشتر اگه میخواید باید قبلش به من اطلاع بدید براتون بذارم کناربسیار ممنون
امکان موجود شدنش هست آیا یا کلا نایاب شده؟!
پس بیزحمت برای من یکیشو در نظر بگیرید و شمارمو ذخیره داشته باشید تا موجود شد خبر بدید به ثانیه پول واریز میشه زحمت ارسالش رو بکشید.(خبر از شما، چون من نمیدونم کی بار میارید)ممنوناره بار جدیدش که بیاد هست ولی چون پخش کننده ایم سریع میبرن مخصوصا از شهرستان ها بیشتر اگه میخواید باید قبلش به من اطلاع بدید براتون بذارم کنار
باشه حتما فقط شمارتون برام پخ کنیدپس بیزحمت برای من یکیشو در نظر بگیرید و شمارمو ذخیره داشته باشید تا موجود شد خبر بدید به ثانیه پول واریز میشه زحمت ارسالش رو بکشید.(خبر از شما، چون من نمیدونم کی بار میارید)ممنون
خیلی ممنون.بهتون sms دادم.منتظرمباشه حتما فقط شمارتون برام پخ کنید
سلام عزیزسلام از ساب ووفرهاي slim پايونير يا jbl چيزي در دسترستون هست؟؟(ساب ووفرهايي که عمق کمي دارند عمقشان در حد 8-9 سانت يا کمتره)
اگه منظورتون سری عکاظ خیر ولی الان امپا خیلی بهتر و کم مصرف تر از 1201 هست که میتونید بخریدداداش امپ 1201 سری قدیم داری. اگه اره قیمت ؟
مرسی
ممکنه موجود بشه؟؟سلام عزیز
فعلا ساب تخت چیزی موجود ندارم
موجود ندارمkiv 700 کنوود موجوده ؟ 4 ولتی ه دیگه ؟