پاپ اپ به دوتا سایت میرهtak3azir شما پاپ آپتون چی هست؟ ساعت یا یه چیز دیگه؟ شمارش چطور هست؟ واریزی؟
پاپ اپ به دوتا سایت میره
1. سایت اصلی تک ساز
2. سایت کنکور
والا شمارش و واریزی رو باید از کاربرا بپرسید چون من خودم از سیستم خودم استفاده نمیکنم :دی
شمارش خوبه ولی واسه من هردو پاپ 20ریال حساب میشهپاپ اپ به دوتا سایت میره
1. سایت اصلی تک ساز
2. سایت کنکور
والا شمارش و واریزی رو باید از کاربرا بپرسید چون من خودم از سیستم خودم استفاده نمیکنم :دی
شمارش خوبه ولی واسه من هردو پاپ 20ریال حساب میشه
تست میکنم بعدا نتیجه رو میگماون موقع سیستم مشکل داشت ولی الان چنین مشکلی نداره!
دوستان اذ پاپ سرور اختصاصی داره!
ای پی سرورش 46.4.210.180
که موقعیتش آلمان هست ولی من نمیدونم این سرور رو از کدوم جهنم دره ای خریده که هر سری دان هست
-------------------------------
دوستانی که تو کار حملات دی داسی هستن پ.خ بدن کارشون دارم :دی
ببین خیلی بچه ای!
درسته من از جهان پاپ اپ استفاده میکنم ولی امشب گذاشتم تست کنم ببینم واریزی داره یا نهیعنی دوتا پاپ آپ همزمان باز میشه؟
من سایت خود شمارو دیدم که جهان پاپ آپ رو گذاشته بودی!!!
تشکر کردم به خاطر این که سن زیادی نداره ولی اینا بدون بچه تو بغل مامانشه خخخخخخخخ
من سن زیادی ندارممگه چند سالته
![]()
http://jahanpopup.ir نیز از ابتین وب استفاده میکنه!
که موقعیت دقیق این رو نمیدونم
خصوصیات ابتین وب ایناس
1. قیمت ارزون
2. اپتایم بالا
3. پاسخگویی دیر به کاربران البته موقعی که من رو ابتین وب بودم چنین مشکلی بود
--------------------------------------------------------------------------------------
http://popup.tak3az.ir/ هم که خودتون میدونید
رو سرور نت افراز هست
محل قرار گیری المان
سرویس الماس 2 هست
که ی مبلغی به خاطر رم و سی پی یو اضافه میدم ولی تا چند روز دیگه میرم دفترشون و صحبت میکنم برای سرور اختصاصی و اینچیزا
دوست عزیز یه کم سنگین باش . اصلا ربطی نداره که این سیستم رو چی هست ، ضمنا من قبلا از آبتین وب استفاده میکردم و هیچ مشکلی هم نداشت . حتی بیشتر وقت ها پشتیبانی هاشون آنلاین هستن . نیازی نیست برای بالا آوردن سیستم خودت ، به سیستم های دیگه توهین داشته باشی .همه سیستم ها برامون عزیز هستن و ما به عنوان کاربرای سیستم هاشون برای همشون آرزوی موفقیت داریم .
من فقط نظرمو دادم نگفتم که ازش استفاده کنید یا نه
من فقط در مورد هاستش گفتم از کجا و کی میخره همین
سلامسیستمی رو میشناسم که آخرین سیستم هاست دی ال رو استفاده میکرد یعنی حدودا ماهی 800 تومن هزینه سرورش میکرد ولی بالای 8 میلیون پول کاربراش رو خورد .
شمارش سیستمش هم عالی بود ، حرف نداشت و تو ایران هم زیر 50 سایت بود ولی چی بگم بالای 8 میل رو کشید بالا و فرار کرد .
ایشالله هیچ سیستمی چنین نباشه . آروزی موفقیت برای همه