• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به راهنمایی فوری برای انتقال پول

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان سلام.

اولا معذرت میخوام اگه تاپیک تکراریه! چون 1 ساعته دارم میگردم و جوابمو پیدا نکردم.

راستش من با این نقل و انتقال بین الملیل به صورت اینترنتی خیلی نا آشنا هستم یه ایگولد داشتم که مثل بقیه شما بسته شده.

من الان حدود 20 تا 50 دلار لازم دارم که به کسی بپردازم با توجه به اینکه egold بسته شده، آیا میشه دوباره یه اکانت ایگولد باز کرد و 50 دلار خرید و به طرف داد و دیگه بیخیالش شد!؟

اگه نه از روش های زیر کدوم ساد تر، مطمن تر و سریعتر هست ؟
Credit Card | MoneyBookers
PayPal | Money Order | Google

و اینکه این Swift Code که moneybookers میخواد، آیا مثلا برای همه شعبه های بانک ملی تو ابران یکسان هست یا هر شعبه کد مخصوص خودش رو داره ؟

ممنون

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42

اولا معذرت میخوام اگه تاپیک تکراریه! چون 1 ساعته دارم میگردم و جوابمو پیدا نکردم.

راستش من با این نقل و انتقال بین الملیل به صورت اینترنتی خیلی نا آشنا هستم یه ایگولد داشتم که مثل بقیه شما بسته شده.

من الان حدود 20 تا 50 دلار لازم دارم که به کسی بپردازم با توجه به اینکه egold بسته شده، آیا میشه دوباره یه اکانت ایگولد باز کرد و 50 دلار خرید و به طرف داد و دیگه بیخیالش شد!؟

اگه نه از روش های زیر کدوم ساد تر، مطمن تر و سریعتر هست ؟
Credit Card | MoneyBookers
PayPal | Money Order | Google

و اینکه این Swift Code که moneybookers میخواد، آیا مثلا برای همه شعبه های بانک ملی تو ابران یکسان هست یا هر شعبه کد مخصوص خودش رو داره ؟

ممنون
در مورد ایگولد اطلاعی ندارم
ولی من میتونم برات Paypal رو ارسال کنم اگه خواستی PM بده

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
pm فرستاده شد.

از دوستان کسی هست که لطف کنه و سوالات منو جواب بده؟ هنوط هم میشه از ایگولد حتی برای یک ترانسفر استفاده کرد؟

ار اون روش ها که بالا گفت کدومشون بهتره؟

در مورد SWIFT CODE کسی اطلاع داره ؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
pm فرستاده شد.

از دوستان کسی هست که لطف کنه و سوالات منو جواب بده؟ هنوط هم میشه از ایگولد حتی برای یک ترانسفر استفاده کرد؟

ایگلد نباید بفهمه ایرانی. یعنی باید آدرس خارجی بدی با شماره تلفن درست و با IP ایران وصل نشی.
SWIFT هم یه کده که هر شعبه بانکی برای خودش داره، شما حساب ارزی که باز کنید میتونید کده سویفت بانک رو هم بگیرید.

h53067

Registered User
لایک‌ها
0
pm فرستاده شد.

من خودم که از ایگولد استفاده میکنم
اما حتی برای یک بار استفاده هم سعی کن یه اکانت جدید ایگولد با آدرس و آی پی آمریکا باز کنی!;)

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
SWIFT هم یه کده که هر شعبه بانکی برای خودش داره، شما حساب ارزی که باز کنید میتونید کده سویفت بانک رو هم بگیرید.

ممنون.
حساب ارزی رو میتونم باز کنم امابه نظر شما بهترین بانک برای این کار کدومه (سرعت و شرایط ساده) اگه تجربه ای داری.

شماره تلفن درست، یعنی باید معتبر باشهاز لحاظ وجود داشتن یا حتما باید مال خودم باشه!؟ اصلا اینا تلفنم میزنن مگه d:

من خودم که از ایگولد استفاده میکنم
اما حتی برای یک بار استفاده هم سعی کن یه اکانت جدید ایگولد با آدرس و آی پی آمریکا باز کنی!

آی پی آمریکا داشتم قبلا با ایگولد خریده بودم از findnot حالا که ایگولد هم ندارم چیکار کنم! پیشنهادتون چیه؟

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
آی پی آمریکا داشتم قبلا با ایگولد خریده بودم از findnot حالا که ایگولد هم ندارم چیکار کنم! پیشنهادتون چیه؟

مي توني از اين سايت براي گرفتن اكانت استفاده كني كه شماره حساب مي دهند و مبلغ را مي توني مثلا از طريق بانك ملي پرداخت كني..
http://www.goldgulf.com

adnan

Registered User
لایک‌ها
10

ایگلد چون بازکردنش راحته و و تهیه آن هم ارزانتر از بقیه روش هاست ، میشه برای اینکاز ازش استفاده کنی .
همان لحظه که ایگلد باز می کنی که بسته نمیشه !
چون شما می تونی یک اکانت بسازی و آنلاین از کسی بخوای که پول بحسابت واریز کنه و همان لحظه هم پول را به مقصد حواله کنی ! یا اینکه مستقیم از کسانی که هنوز در کار فروش ایگلد هستند بخواهی که مستقیم به حساب مقصد واریز کنند .

برای تهیه پی پال فکر کنم مدیر همین انجمن ( فوتوکپی ) برات بهترین راه حل باشه . چون فکر کنم مناسب باهات حساب کنه ! ;)

h53067

Registered User
لایک‌ها
0
مي توني از اين سايت براي گرفتن اكانت استفاده كني كه شماره حساب مي دهند و مبلغ را مي توني مثلا از طريق بانك ملي پرداخت كني..
http://www.goldgulf.com

این سایت خیلی گرون میده از irspeed.com بخر
میتونی درخواست بدی که به صورت تست بهت اکانت بده و حساب ایگولد باز کنی و بعد با ایگولد پولش رو بدی
یه نفر هم تو بازارچه میفروشه فکر میکنم به صورت ریالی

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان ممنون.

فعلا با فوتوکپی کنار اومدم که خودش زحمت ترانسفر رو برام بکشه دیگه من حساب باز نکنم.

حالا برای آینده چه پیشنهادی میدید ؟ moneybookers از نظر سیاسی که فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه. در مورد شارژ کردن مانیبوکرز اطلاعاتی دارید؟

gogoly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد استفاده از moneybookers دقت کنيد، معمولاً اگه بالانس حساب به 100 دلار برسه
از شما مدارک شناسايي و تاييد محل سکونت ميخواد، بدون مدارک نميذاره که از حساب برداشت کنيد.

h53067

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد استفاده از moneybookers دقت کنيد، معمولاً اگه بالانس حساب به 100 دلار برسه
از شما مدارک شناسايي و تاييد محل سکونت ميخواد، بدون مدارک نميذاره که از حساب برداشت کنيد.

بله moneybookers هم این مشکل رو داره!!:f34r:

بالا