سایت شما که الان بالا نمیاد ! کد شما رو گذاشته بودم و خوب بود
انگار قطعی داره و برداریم
پاپ نما هم که سایت ما رو تایید نمیکنه !
سایت بلا میاد هیچ مشکلی هم نداره!
سایت شما که الان بالا نمیاد ! کد شما رو گذاشته بودم و خوب بود
انگار قطعی داره و برداریم
پاپ نما هم که سایت ما رو تایید نمیکنه !
سایت بلا میاد هیچ مشکلی هم نداره!
ایس پاپ و کلیکی ها گذاشتم که شمارشون خیلی پایین بود نسبت به سایر سیستم ها !
دوباره برداشتم![]()
در ادامه حرف دوستمون بگم که واقعا ای پی بیشتر از 20 ریال دادن سیستم های پاپ اپ ضرر هست و متاسفانه این رقابت وحشتناکی که بین مدیران سایت های پاپ اپ در گرفته حاصلش چیزی نیست جز ضرر زدن به خودشون به شخصه بنده حاضرم 10 هزار ای پی در روز داشته باشم با 5 نفر هم بیشتر کار نکنم ولی وقتی اخر هفته میشه هم برای من صرفیده باشه هم برای نمایش دهنده وقتی داخل 5هزار ای پی نمایش فقط 2تا محصول فروش میره من نمیدونم چجوری دوستان عزیز بعضی جاها تا 200 ریال هم پرداخت میکنن برای جمع کردن کاربر به هر حال در هر معامله ای هر دو طرف باید سود کننسلام...دوست عزیز اگه شمارش سیستم ما چندتا کم و بیش داره که خیلی هم مهم نیست!
البته توجه کنید که شمارش xdev از همه سیستم های کسب درآمد پاپ آپ دقیق تر هست...چون نباید فقط حقوق نمایش دهنده رو در نظر گرفت...
بلکه باید به حقوق طرفین توجه کنیم.
به هر حال با این وجود ما هر آی پی ۸۰ ریال میدیم که باز خیلی به سود نمایش دهنده ها میشه
با عرض پوزش باید خدمتتون بگم که اسکریپت xdev مضخرفترین اسکریپت پاپ آپ از نظر شمارش هست!البته توجه کنید که شمارش xdev از همه سیستم های کسب درآمد پاپ آپ دقیق تر هست
اجاز هاستفاده از سیستم دیگه مگه شما میدید؟!
قیمت؟مرسیاره میدیم
در ادامه حرف دوستمون بگم که واقعا ای پی بیشتر از 20 ریال دادن سیستم های پاپ اپ ضرر هست و متاسفانه این رقابت وحشتناکی که بین مدیران سایت های پاپ اپ در گرفته حاصلش چیزی نیست جز ضرر زدن به خودشون به شخصه بنده حاضرم 10 هزار ای پی در روز داشته باشم با 5 نفر هم بیشتر کار نکنم ولی وقتی اخر هفته میشه هم برای من صرفیده باشه هم برای نمایش دهنده وقتی داخل 5هزار ای پی نمایش فقط 2تا محصول فروش میره من نمیدونم چجوری دوستان عزیز بعضی جاها تا 200 ریال هم پرداخت میکنن برای جمع کردن کاربر به هر حال در هر معامله ای هر دو طرف باید سود کنن
ما داریم ترکیبی کار میکنیمسیستم هایی که هنوز ترکیبی کار می کنن؟واریز دارند؟
ما داریم ترکیبی کار میکنیم
شما هم که تبلیغ ساعت کار میکنینما داریم ترکیبی کار میکنیم
میتونید از ی سیستم دیگه بجز ما استفاده کنیدچند سیستم؟قیمت؟هر نمایش؟
چرا کلیکی ها ؟
- سرعت و امنیت بالا
- پشتیبانی قوی و 24 ساعته
- شمارش آی پی های خارجی
- آمار دقیق و حرفه ای از بازدیدها و درآمد
- باز شدن پنجره پاپ آپ پشت صفحه مرورگر
- مدت زمان شمارش هر پاپ آپ 0 ثانیه
- امکان استفاده از سایر سیستم های مشابه
- واریز مبالغ پنج شنبه هر هفته و سقف پرداخت 20 هزار تومان
- باز شدن پنجره پاپ آپ هر 12 ساعت یکبار برای هر بازدیدکننده
- امکان زیر مجموعه گیری و پرداخت 3 درصد از درآمد زیر مجموعه ها
- پرداخت تا سقف 30 ریال به ازای هر IP ( شمارش فوق العاده آی پی ها )
با توجه به اینکه پنجره پاپ آپ برای هر بازدیدکننده در طول 24 ساعت دوبار باز می شود (هر 12 ساعت یکبار) کاربران گرامی می توانند از هر آی پی بازدیدکننده خود در طول 24 ساعت 60 ریال درآمد کسب نمایند.
برخی از همکاران ما :
میهن موبایل | 3صدا | دی موزیک | تک آهنگ ها | و ...
حالا تک اهنگ ها مال خودمه درست ولی دی موزیک و سه صدا مال من نیست عزیزممحمد تک آهنگها که مال خودته دیگه چرا اسمش رو میاری؟
دی موزیک و سه صدا هم که شریکی
من امروز از هر دو تست کردم
از قاره بیشتر در اومد !
شریک نیسی؟حالا تک اهنگ ها مال خودمه درست ولی دی موزیک و سه صدا مال من نیست عزیزم![]()