• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كسي قرص زولپیدم مصرف كرده تا حالا

sina_jafary

Registered User
لایک‌ها
4
داستان ما با این لامصب.......

واسه بی خابیم رفتم پیشه دکتر بهم از این قرصا داد، چند شب اول دقیقا قبل خواب میخوردم و میرفتم واسه خواب (خود دکتر گفته بود) تا 2 ماه همینجوری، بعد دوسه باری که قرص رو زودتر از خواب خوردم احساس میکردم تو ی فاز دیگه هستم ولی فکرشو نمیکردم ماله قرصا باشه و بیتفاوت رد میشدم ازش (اخه من فکرم به این نمیرسید که قرص خوابم فاز داره) اقا من یکم که شککم بیشتر شد کنجکاو شدم قضیرو بفهمم ی شب که اصلان خسته نبودم دوتا انداختم بالا (دستور پزشک ی دونه بود) و تورخت خواب خودمو مشغول کردم تا نخوابم، اقا موزیک گوش میکردم و اس میدادم که ی دفعه احساس کردم توی ی بعد دیگه دارم زندگی میکنم اصلا دنیایی بود واسه خودش اهنگو ک نگو انگار تو کنسرت بودم پا تکون میداد کله میزدم دستامو تکون میدادم واااااااااااااای درودیوار حرکت میکردن هه فرداش طرف بم اس داده این چ اس هایی بود برام میفرستادی و فیلانو بیسار. حالا منم خودم خبر نداشتم.بقیشم هرچی بود دیگه واسه خواب استفاده نشد!!!! دیگه ام نخریدم. پایان
تا امشب که رفتم 3 بسته خریدم اخه یک ماهه خوابم باز بد شده فقط خدا کنه بتونم واسه خواب استفاده کنمشون.......دوتاشو که فعلا انداخته بودم ولی قسمت حرف زدن واسه شما شد............شب خش واااااااااااای ساعت از 6 صب گذشته اینم یکی از اثراتش بودا >>>>نخور<<<<

sina_jafary

Registered User
لایک‌ها
4
ولی در کل درست استفاده بشه واقعا به جرعت میتونم بگم رو دستش نیست........

بی نام...

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

واسه بی خابیم رفتم پیشه دکتر بهم از این قرصا داد، چند شب اول دقیقا قبل خواب میخوردم و میرفتم واسه خواب (خود دکتر گفته بود) تا 2 ماه همینجوری، ولی فکرشو نمیکردم ماله قرصا باشه و بیتفاوت رد میشدم ازش (اخه من فکرم به این نمیرسید که قرص خوابم فاز داره) اقا من یکم که شککم بیشتر شد کنجکاو شدم قضیرو بفهمم ی شب که اصلان خسته نبودم دوتا انداختم بالا (دستور پزشک ی دونه بود) و تورخت خواب خودمو مشغول کردم تا نخوابم، اقا موزیک گوش میکردم و اس میدادم که ی دفعه احساس کردم توی ی بعد دیگه دارم زندگی میکنم اصلا دنیایی بود واسه خودش اهنگو ک نگو انگار تو کنسرت بودم پا تکون میداد کله میزدم دستامو تکون میدادم واااااااااااااای درودیوار حرکت میکردن هه فرداش طرف بم اس داده این چ اس هایی بود برام میفرستادی و فیلانو بیسار. حالا منم خودم خبر نداشتم.بقیشم هرچی بود دیگه واسه خواب استفاده نشد!!!! دیگه ام نخریدم. پایان
تا امشب که رفتم 3 بسته خریدم اخه یک ماهه خوابم باز بد شده فقط خدا کنه بتونم واسه خواب استفاده کنمشون.......دوتاشو که فعلا انداخته بودم ولی قسمت حرف زدن واسه شما شد............شب خش واااااااااااای ساعت از 6 صب گذشته اینم یکی از اثراتش بودا >>>>نخور<<<<

آقا سینا شما مگه بعد خوردن قرص خوابتون نمیبره!!؟ شما مگه مشکل بی خوابی نداشتین؟؟ پس یعنی چی "بعد دوسه باری که قرص رو زودتر از خواب خوردم احساس میکردم تو ی فاز دیگه هستم " خوب این قرص خواب آوره شما حتی اگه زودتر از خواب هم بخورین باید خوابتون ببره دیگه. مگه نه؟

Hossssein

Registered User
لایک‌ها
205
آقا سینا شما مگه بعد خوردن قرص خوابتون نمیبره!!؟ شما مگه مشکل بی خوابی نداشتین؟؟ پس یعنی چی "بعد دوسه باری که قرص رو زودتر از خواب خوردم احساس میکردم تو ی فاز دیگه هستم " خوب این قرص خواب آوره شما حتی اگه زودتر از خواب هم بخورین باید خوابتون ببره دیگه. مگه نه؟

واسه بی خابیم رفتم پیشه دکتر بهم از این قرصا داد، چند شب اول دقیقا قبل خواب میخوردم و میرفتم واسه خواب (خود دکتر گفته بود) تا 2 ماه همینجوری، بعد دوسه باری که قرص رو زودتر از خواب خوردم احساس میکردم تو ی فاز دیگه هستم ولی فکرشو نمیکردم ماله قرصا باشه و بیتفاوت رد میشدم ازش (اخه من فکرم به این نمیرسید که قرص خوابم فاز داره) اقا من یکم که شککم بیشتر شد کنجکاو شدم قضیرو بفهمم ی شب که اصلان خسته نبودم دوتا انداختم بالا (دستور پزشک ی دونه بود) و تورخت خواب خودمو مشغول کردم تا نخوابم، اقا موزیک گوش میکردم و اس میدادم که ی دفعه احساس کردم توی ی بعد دیگه دارم زندگی میکنم اصلا دنیایی بود واسه خودش اهنگو ک نگو انگار تو کنسرت بودم پا تکون میداد کله میزدم دستامو تکون میدادم واااااااااااااای درودیوار حرکت میکردن هه فرداش طرف بم اس داده این چ اس هایی بود برام میفرستادی و فیلانو بیسار. حالا منم خودم خبر نداشتم.بقیشم هرچی بود دیگه واسه خواب استفاده نشد!!!! دیگه ام نخریدم. پایان

rRsc.gif
rRsc.gif

این پست منم بخونید :

http://forum.persiantools.com/threads/كسي-قرص-زولپیدم-مصرف-كرده-تا-حالا.352107/page-5#post-6578632

بی نام...

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

بله تقریبا کل پستای این تاپیکو خوندم و به همین خاطر این سوال برام پیش اومد که قرص خواب آور میخوابونه . در چه ساعتی از شبانه روز فرقی نمیکنه که. پس این دوستان چجور بیدار موندن و دچار توهم شدن؟

Hossssein

Registered User
لایک‌ها
205
بله تقریبا کل پستای این تاپیکو خوندم و به همین خاطر این سوال برام پیش اومد که قرص خواب آور میخوابونه . در چه ساعتی از شبانه روز فرقی نمیکنه که. پس این دوستان چجور بیدار موندن و دچار توهم شدن؟

این قرص توهم زا هم هست ، روی بسته هم نوشته که با مشروبات الکلی مصرف نشه .

قرص های دیگه تقریبا این اثر رو نداره ، این قرص میخورید خوابتون میگیره ولـــــی اگر خودتون رو بیدار نگه دارید دچار این حالات میشید.

پ.ن : بنظر من که خیلی باحاله :دی یه بار تجربه کنید :دی

bl4ck3urn

Registered User
لایک‌ها
664
سرکار بی نام
از طریق پیغام خصوصی با من در ارتباط باشد تا راهنمایی های لازم رو ارائه کنم خدمتتون

AMINDEVILDRIVER

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
رکورد دار این تاپیک منم با روزی 60 میلی گرم
اینم بگم اگه مصرفتون 30 میل به بالا هست و یه دفعه قطع کنید دل و رودتون به هم میریزه تا 20 روز
خوردنش به هیچ عنوان توصیه نمیشه حتی اگه دکتر هم تجویز کرد بزنید تو سرش

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
رکورد دار این تاپیک منم با روزی 60 میلی گرم
اینم بگم اگه مصرفتون 30 میل به بالا هست و یه دفعه قطع کنید دل و رودتون به هم میریزه تا 20 روز
خوردنش به هیچ عنوان توصیه نمیشه حتی اگه دکتر هم تجویز کرد بزنید تو سرش

داداش ! ما مصرفي مونو رو نمي كنم ي وقت ريا نشه ! وگرنه....
بي خيال فعلا تو تركم ي بار ديدي وسوسه شدم !
اصلا اين تاپيك خودش وسوسه كننده هست واسه مصرف اين قرص!

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
من چند ماهی مصرف میکردم
توهم و فازی که میگید رو زیاد تجربه کردم‌
در واقع کاری میکنه که خوب و از بد تشخیص نمیدید، پر رو تر میشید ، توس دوزهای بالاتر اجسام رو متحرک میبینید
اما توهم اونجوری نداره
فقط بعد از اینکه خوردید موبایل خاموش، اینترنت استفاده نکنید تا با کسی در تماس نباشید وگرنه یه مشت چرت و پرت بهش میگید که فرداش نود درصدش یادتون رفته

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
4 تا امشب انداختم بابا - چه حال خوشيهه

اين تاپيك بايد مهم بشه
من به عنوان استارتر اعلام مي كنم كه اين تاپيك بايد مهم شود وگرنه دستور حمله ميدم

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
من چند ماهی مصرف میکردم
توهم و فازی که میگید رو زیاد تجربه کردم‌
در واقع کاری میکنه که خوب و از بد تشخیص نمیدید، پر رو تر میشید ، توس دوزهای بالاتر اجسام رو متحرک میبینید
اما توهم اونجوری نداره
فقط بعد از اینکه خوردید موبایل خاموش، اینترنت استفاده نکنید تا با کسی در تماس نباشید وگرنه یه مشت چرت و پرت بهش میگید که فرداش نود درصدش یادتون رفته

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

من ۸ ماه دقیقا هر شب از این قرص استفاده کردم
این توهمات و این حرفا فقط تو ۲ ماه اوله بعدش دیگه خبری نیست دوز هم بالا ببری بازم تاثیر نداره
اینکه من مجبور شدم رغتن سرلغ یه قرص خواب دیگه
راجع به اون چرت و پرتایی هم که موقع مصرف قرص به دوستات میگی من شدیدا بهت هشدار میدن هرجور شده چلوشو بگیر فردا صبش هم خجالت میکشی هم رابطه ات با دختره بهم میریزه از ما گفتن بود
البته بعد ۲ ماه استفاده مداوم دیگه هیچ اثری رو من نداره واسه همین الان فکنم تو کل این ماه اخیر ۲بار استفاده کردم
دیگه مفت نمیارزه

Sent from my iPad using Tapatalk

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,401
صبح روز بعدش منگی داره مث دیازپام؟

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
من یه سری هر شب 2 قرص 10 میلی از همین میخوردم، ولی شدیداً تکرر ادرار گرفتم. دم به دقیقه اش ( روز بعدش ) باید میرفتم ...
چون توی کاتالوگش هم نوشته که این دارو از طریق ادرار دفع میشه.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,401
جز داروهای اعصاب و روانه عوارض خیلی زیادی داره بره مغز
نخورید

Hossssein

Registered User
لایک‌ها
205
الان با اینکه بسته های مختلفش رو دارم ولی اصلا وسوسه ای به خوردنش ندارم.
خدا وکیلی یکی از قرص هایی که هیچ وقت فراموشش نمیکنم.
biggrinsmiley.gif

سیگاری بکشی پشتش زولپیدم بخوری اخ اخ
biggrinsmiley.gif
کلا میری تو خلاء اون دنیا سیر میکنی
biggrinsmiley.gif

پ.ن : کسی قرصی چیزی خواست بهم بگه.

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
الان با اینکه بسته های مختلفش رو دارم ولی اصلا وسوسه ای به خوردنش ندارم.
خدا وکیلی یکی از قرص هایی که هیچ وقت فراموشش نمیکنم.
biggrinsmiley.gif

سیگاری بکشی پشتش زولپیدم بخوری اخ اخ
biggrinsmiley.gif
کلا میری تو خلاء اون دنیا سیر میکنی
biggrinsmiley.gif

پ.ن : کسی قرصی چیزی خواست بهم بگه.

سبحان دارو پيدا ميشه داش اونجا ؟؟

تو شهر ما كه پيدا نشد هرچي گشتم

بالا