• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كسي قرص زولپیدم مصرف كرده تا حالا

boronzads

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
اقا ازین قرصای مزخرف نخورید که بچاره میکنن ادمو

من یه مدت دکتر احمقم داده بود در حدود 4-5 تا خوردم چنان سردردهایی ادم میگیره که نگو حتی بد از خوابیدن هم سر درد شدید داشتم

سر بدنو نمیشه کلاه گذاشت
سردردی که میگه برای اینه که فشارت پائین بوده وقتی خوردی، البته همه دارویی رو همه آدمی یک تاثیر نداره، من هم آلپرازولام می خورم بجای خوابیدن باید بیدار بمونم!

boronzads

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
بچه مصرف نکنین

مامان من مصرف می کنه ......

ضعف اعصاب. پرخاشگری. بی قراری. خواب آلودگی مداوم . وابستگی . ترس . وهم . اضطراب . میل به خودکشی . وزن کم کردن . بی میلی به زندگی . بی طاقتی . سر درد . بی اشتهایی .

نمی دونیم چه طوری باید ترکش بدیم...........خیلی می ترسیم . اصلا خودش نیست.........
اینهایی که میگی یکدونش هم برای زولپیدم نیست! احتمالاً برای داروی دیگه ایه که مادرتون مصرف می کنه، مثلاً فلوکستین کاهش وزن و خدایی نکرده میل به خودکشی رو داره، اونم باز خیلی موارد خاصیه که یکدفعه قطعش کنید

boronzads

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
توی 28 سال عمر با برکتم سر جمع 5 تا خوابآور نخوردم!
منم تو 25 سال عمرم نخورده بودم ولی انقدر نوشابه و فست فود خوردم و پیپ کشیدم که آخر زخم معده گرفتم، دو ماه و نیم پدرم در اومده تا خلاص شدم از دستش، فست فود که نمی تونم ولی دیگه غلط کنم پیپ بکشم...

boronzads

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دوستان نگاه کنید الآن 4 صبخه و منی که 5تا 10 میلی خوردم انگار هیچی به هیچی و بیدارم!!!!!!!!

آخه سر در نمیارم چرا یهو فروشش قطع شد کل تهران رو گشتم همه می گن نداریم این عجیب نیست؟؟!!؟!؟!؟!؟

کجای تهران تهییه میکنیذ؟
آره از سه تا داروخونه ای که نزدیک خونه ماست فقط یکیشون داره، هم ایرانیش هست و هم انگلیسیش؛ نخوای بخوابی نمی خوابی، البته به شرطی که سرپا وایسی، وگرنه سرت با متکا تماس پیدا کنه رفتی!

boronzads

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
يكي از دوستان يه قرصي از آمريكا آورده بود كاملا گياهي و بدون عوارض آرامبخش و مخدر هم نبود فقط مخصوص خواب
اونجوری که تو ایران هم هست: "گل ساعتی" که گرون هم هست، یکم بجوشون بخور ببین چطوری می خوابی...

boronzads

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دوست عزیز زولپیدم هم درسته از خانواده بنزودیازپانها نیست ولی بازم شدیدا اعتیاد آوره و به نظر من عوارض بنزودیازپانها خیلی کمتره از زولپیدم چون حداقل توهوم نمیارن
البته مصرف هر دو دست دارو فقط و فقط باید زیر نظر پزشک باشه
آخه اعتیاد از چه لحاظ؛ طرف وقتی تو طول روز استرس داره مجبوره شب مصرف کنه که راحت بخوابه، وگرنه من بعد از دو ماه قطعش کردم اتفاقی نیافتاد...

boronzads

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
باور کنید اعتیاد روانی بارها بدتر از جسمیه.در ضمن اگه مدتهاست دارید مصرف میکنید هرگز یکهو قطع نکنید اگه امکان دارید برای مصرف نکردن به پزشک مراجعه کنید.چون بعد قطعش بی قراری بهتون دست میده و از نظر روانی واقعا آزارتون میده.
خب آزارش بده یکی میندازه بالا و صبحش میره پیش دکتر! چه کاریه که بی قراری کنه؟!
هیچوقت باندازهء روزی که فلوکستین رو بعد از یکماه قطع کردم دیوونه نشدم، حافظم مثل ماهی شده بود، دکتر دیوونه بخاطر دوزار استرس ورداشته بود قرص افسردگی داده بود بهم، من هم نمی دونستم یکهو قطعش کنم انقدر عوارض داره!

boronzads

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
خیلی قرص خوبی هسن خیلی باحاله نشه می کنه چه جور مشاهده پیوست 406616 . خورده بودم یه شب بد فکر می کردم این شکلک های یاهو دارن برام شکلک در میارن ....

و فکر می گردم گل های قالی داره حرکت می کنه اقا توهم زده بودیم خفا البته من دوستم دکتر دارو ساز بود همون گاگول این هارو به ما می داد.. خلاصه خیلی به ما حال می داد دیگه چند شب انداختیم بالا دبدم داره اوضاع خراب میشه با یک حرکت خود جوش ترکش کردم:) اراده فولادین
دوبینی هم میاره آخه حرکت قالی که میگی بخاطر اونه، کاملاً تو یک حالت رویایی فرو میره آدم!

boronzads

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
کی گفته زولپیدم بی خطره !! از هر چی دیازپین هست خطرناک تره :|
من یبار یدونه 5 خوردم خوابیدم صبحش دیدم همه جای دستم پره بریدگی هست مثله اینکه لیوانی چیزی شکونده باشم
طبیعتا هیچی هم یادت نمیاد !
دیگه غلط بکنم بخورم!
باور ندارین یه سرچ انگلیسی بزنید کلی ریوو براش هست یارو میگه هر شب پلیس با شورت از خیابون جمعم میکنه میاره خونه و امثالهم
من مشکل اعصاب یا استرس ندارم، وقتی معدم درد می کنه مجبورم تا زمانی که بهبود پیدا کنه مصرف کنم که بتونم بخوابم...

boronzads

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
بله تقریبا کل پستای این تاپیکو خوندم و به همین خاطر این سوال برام پیش اومد که قرص خواب آور میخوابونه . در چه ساعتی از شبانه روز فرقی نمیکنه که. پس این دوستان چجور بیدار موندن و دچار توهم شدن؟
یه حالتی داره که اگر ایستاده باشی یا راه بری فقط تلوتلو می خوری ولی به محض اینکه سرت رو بذاری رو بالشت رفتی، البته اگر وقت خوردنش فشارت پائین باشه درجا همونجایی که وایسادی می افتی و باید خر کشت کنن تا رختخواب که رو زمین یا تو توالت نخوابی!

boronzads

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
صبح روز بعدش منگی داره مث دیازپام؟
این دارو فقط یکجورایی آدم رو هل میده برای مرحله اول خواب، داروهایی مثل دیازپام آدم رو به مرحله دوم هم می برم برای همین بعد از بیدار شدن هم اثرشون رو دارن، اما این دارو کلاً اثری بعد از خواب نداره یعنی کلاً اثرش بعد از 3 ساعت تموم میشه!

boronzads

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من یه سری هر شب 2 قرص 10 میلی از همین میخوردم، ولی شدیداً تکرر ادرار گرفتم. دم به دقیقه اش ( روز بعدش ) باید میرفتم ...
چون توی کاتالوگش هم نوشته که این دارو از طریق ادرار دفع میشه.
یعنی بعد از دو تا 10 میلی گرم بیدار می موندی که می رفتی دستشویی؟!

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
منم تو 25 سال عمرم نخورده بودم ولی انقدر نوشابه و فست فود خوردم و پیپ کشیدم که آخر زخم معده گرفتم، دو ماه و نیم پدرم در اومده تا خلاص شدم از دستش، فست فود که نمی تونم ولی دیگه غلط کنم پیپ بکشم...

دادا نوشابه رو تعطیل کنی واقعا به نفعته...ما الان ماهی کمتر از 1.5 لیتر مصرف میکنیم. فقط شربت آبلیمو آلبالو و اینجور چیزا درست میکنیم....آی حالی هم میده که نگو

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
زولپیدم خوبه به شرطی که دکتر تشخیص بده براتون مناسبه
البته خود این قرص چندتا نام تجاری داره که بیشتر برای کسانی استفاد میشه که وقتی توی نیمه شب از خواب بیدار میشن و دیگه نمیتونن به خواب برن (کلا داروهای ژنریک خودشون چندین نوع میشن مثلا همین دارو خودش با ۵ تا نام تجاری موجوده که هرکدوم کارش مشخصه )
۲ تا فرم داره ٬ یکیشون طولانی اثره که ۲لایس و اون یکی هم سریع اثر
خرکی نرید داروخونه
قبلش برید دکتر تا دردتون رو مشخص کنه
درضمن هیچوقت همزمان با داروهای ضد افسردگی مصرف نکنید که تداخل داره شدید .

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,629
بیخوابی نیاز به تشخیص نداره دکترم برای دادنش اذیت می کنه داروخانه ام که نمی ده بدون نسخه...
کسی داروخانه ای رو می شناسه که بدون نسخه بده به ما هم بگه!
نوع خارجیش که من ندیدم تاثیر بدی داشته باشه...هر اثر بدی داشته باشه از اثر بیخوابی کمتره!

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
نوع خارجیش که من ندیدم تاثیر بدی داشته باشه...هر اثر بدی داشته باشه از اثر بیخوابی کمتره!
تاثیر بدی که نداره فقط قیمتش ی کم تاثیر بدی رو جیب داره ( ورقی 4500 ت ) :)

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
بیخوابی نیاز به تشخیص نداره دکترم برای دادنش اذیت می کنه داروخانه ام که نمی ده بدون نسخه...
کسی داروخانه ای رو می شناسه که بدون نسخه بده به ما هم بگه!
من ملاتونین مصرف میکنم 30 عددی اش 15500 :general107:
نیم ساعت قبل از خواب مصرف میشه

boronzads

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
قبول دارم خیلی دوشواری ایجاد میکنه
آیا قرص جایگزین یا روشی که بشه به خواب رفت رو پیشنهاد میکنید؟

من مشکل خواب دارم و مجبورم مصرف کنم ولی وابستگی به این دارو و فراموشی و سوتی دادن و گاف دادن ها ها اذیتم میکنه:mad:
نه بهتر از دریمکس پیدا نمیشه برای خواب، البته منظورم تو شیمیایی ها هست، وگرنه اگه اهل داروهای گیاهی هستی "گل ساعتی" وحشاتناک خواب آور و البته بدون ضرره که خب یکم قیمتش گرونه
دقیقاً همین الآن زولپیدم مصرف کردم واقعاً حس خوبیه، آدم دوست داره از قبل از خوابش لذت ببره

بالا