• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كسي قرص زولپیدم مصرف كرده تا حالا

Rynold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
صحبت شما در مورد داروی ایرانی و خارجی درسته ولی متاسفانه من نمی تونم دارو رو گیر بیارم دکتر برم چی بگم که هم زولپیدم برام بنویسه هم شک نکنه
با سلام به همه
راستش من نميدونم از كجا شروع كنم بهتون بگم ولي توي داروسازي و كلا داروسازي ايران شك نكنيد كه بهتون گچ ميدن (گواه اين حرفم هم خيلي راحت بريد به شركتهاي داروسازي مثل تهران دارو نمونه خيلي بارزش كوثر لقمان) و بخصوص قسمت قرص سازي كه بصورت فيلم تهيه ميشه و مواد اوليه تركيبي شديدا از كيفيت بسيار پاييني برخورداره تا حدي كه مدير عامل يا رييس خود اون داروسازي به هيچ وجهي حاضر نيست محصول شركت خودشو مصرف كنه دارم ميگم چون به عنوان مأمور توي بعضيهاشون كار كردم و با خط توليدشون آشنايي دارم البته اين قضيه سال 85 الان سال 94 و شك ندارم كه بهتر نشده بدتر هم شده
----- اين يك حرف كلي راجع به داروسازي در ايران مثلا ASA 100 رو بجاي آسپيرين به مردم ميخورونن اصلا اين آسپيرين نيستش - آسپيرين فقط شركت باير آلمان كه خلوص 99 درصدي داره --- شما حتي اگر در سال يكبار به كشورهاي همسايه ايران سفر ميكنيد بعضي داروهاتون رو از اونجاها تهيه كنيد اولا سلامت خود دارو تا 99 درصد تأييد شده 2 مواد تركيبي اوليه دارو كاملا گياهي يا شيميايي با نظارت دقيق و مستقيم تهيه و توليد ميشه 3 شما حتي استامينوفن رو كه يكي از مشتقات اصلي اون پاراستامول و با برند تجاري پانادول در كشور سوئيس تهيه ميشه رو كه من خودم از دبي چندين سال پيش بسته 100 تاييش رو تهيه كردم ميتونيد 100 درصد و با كمترين عوارض جانبي براي هر نوع دردي استفاده كنيد ---- تمامي موارد رو گفتم چون تجربه كمي هم توي داروسازي دارم و توي بعضي لابراتوارها براي بعضي شركتهاي داروسازي و آرايشي بهداشتي همكاري داشتم حتي فرمول استامينوفن 100 درصد خالص رو نميتونن توي ايران تهيه كنند چون مواد اوليه تركيبي 100 ساخت ايران و كاملا تقلبي و بي كيفيت
در مورد داروي زولپيدم يا برند تجاري آلمانيش مخصوص كمپاني هگزال يك كمپاني بسيار پيشرفته داروسازي توي دنياست (زولدم) كه شديدا داروي بسيار عالي و عالي و عالي براي خواب با آرامش و راحتي و تقريبا شبيه مرگ
هر كي ميگه داروي بدي چون استفاده نادرست ازش داره ميكنه - اين دارو فقط براي داشتن خوابي بدون حتي ديدن خواب بد توصيه ميشه توي سايت دراگز سرچ كنين و يا اصالت اين دارو رو بخونين توي ويكي پديا متوجه ميشيد كه اين دارو رو براي سربازاني تجويز ميكردند كه روز بعد قرار بوده برن عمليات و ميخواستن شبش خوابي بدون حتي يك درصد پريشاني از مرگ داشته باشن و فقط و فقط بايد در زماني كه شما توي تخت براي خواب هستيد استفاده بشه و اگر داراي زن و فرزند هستيد و به تنهايي نميخوابيد يا به خانواده حتما گوشزد كنيد كه شما اين دارو رو مصرف كرديد و تقريبا هر 10 ميليگرمش براي يك فرد عادي بدون سابقه ناراحتي (هر نوع ناراحتي يا مصرف دارويي) خوابي 8 ساعته شبيه به مرگ به ارمغان مياره تا اين حد كه شما حتي نميتونيد بياد بياريد كه شب قبل چه اتفاقي افتاده و فكر ميكنيد كه يك روز كامل رو استراحت ويژه داشتيد و روز بعد هم كاملا با انرژي و رو فرم هستيد
اين دارو مثل همه داروهاي ديگه توي كبد جذب و اثر فوق العاده قوي داره و از طريق سيستم كليوي تجزيه و دفع ميشه در دراز مدت باور كنيد به هيچ وجه هيچ ضرري نداره به شرطي كه دوز رو پايين بياريد و به پيشنهاد برجسته ترين پزشكان سراسر دنيا حتي با دوز 1 چهارم شروع كنيد كه بتونيد در بيشتر مواقع از اون استفاده كنيد كمترين عوارض گزارش شده مربوط به استفاده با قرصهاي خواب آور ديگه هستش كه نبايد استفاده بشه ولي خود من كه با 39 سال سن و مصرف مداوم 2 سال قرص ديووان 80 براي فشار خون دارم اين دارو رو هم 1 سال مصرف ميكنم هيچ مشكلي تا بحال براي من نداشته و نخواهد داشت
ابتدا يك سرچ توي ويكي پديا بكنيد و نظرات پزشكان متخصص رو گوش كنيد بعد نتيجه گيري كنيد باور كنيد دكترهاي ايران و بيشترشون كه عمومي هستند و هزار و يك جور كار تخصصي توي مطبشون ميكنند در حاليكه يك سرماخوردگي ساده رو هم نميتونند تشخيص بدن كه ميليونها از اين دكترها داريم (ختنه-سوراخ كردن گوش-عمل آپانديس-بخيه-متخصص اطفال-متخصص گوارش-متخصص لاغري و چاقي-متخصص رژيم غذايي-متخصص اعصاب و روان-متخصص قلب و عروق) شما حساب كن همه اين تخصصها رو تونسته توي 4 سال بدون مشكل پاس كنه - خيلي ساده - يك پزشك عمومي ايراني دارم به جد ميگم ايراني حتي نميتونه خودش رو آپديت كنه و بدونه كه جديدا مثلا داروي زولپيدم ساخته شده كه 100 برابر بهتر از داروهاي خواب آور ديگه هستش و حتي خودش رو آپديت نميكنه تا بفهمه اين دارو با چه خانواده داروهاي ديگه در تضاد و ناسازگاري داره
خيلي ساده شما براي يك سرماخوردگي ساده ميرين پزشك عمومي بعدش به شما 30 تا قرص آدولت كلد دكتر عبيدي رو ميده كه شديدا و اكيدا توصيه ميشه كه حتي با استامينوفن هم مصرف نشه عارضه كبديش خيلي بالاست بعدش 30 تا بهتون استامينوفن كدئين ميده و 15 عدد آموكسي سيلين 500 و تعدادي قرص و شربت و چيزهاي ديگه براي سرفه گلودرد و درد بدن - در حاليكه ميتونه فقط و فقط براي بدن درد شما يك آمپول دگزامتازون و يا پيروكسيكام و چند تا آمپول ديگه تجويز كنه كه سريعا اثربخشه بجاي استامينوفن ميتونه كات پين بده كه اثر قوي و عوارض كمتري داره و بجاي شربت گلودرد ميتونه يك پروسپان يا كتوف بده شما با 3 تا دارو خوب خوب ميشيد و بجاي آنتي بيوتيك آموكسي سيلين 500 يك دوز پايين آزيترومايسين تجويز كنه كه هيچ كدومشون با هم تداخل دارويي ندارند

در كل از اين كه سرتونو درد آوردم ببخشيد ولي به داروي ايراني به هيچ وجه اعتماد نكنيد داروهاي كشور تركيه 100 برابر بهتر از ايراني هستند و هيچ وقت هم به پزشك عمومي براي دردتون مراجعه نكنيد چون حاليشون نيست و براي داروهاتون هم حتما بروشور داخل جعبه و يا اينترنت رو بصورت انگليسي سرچ كنيد ويكي پديا هم كه عاليه و محشره
هر انساني دكتر خودشه و خودش ميدونه كه الان كجاش درد ميكنه الان چه مريضي داره و غيره
موفق باشين

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
با سلام به همه
راستش من نميدونم از كجا شروع كنم بهتون بگم ولي توي داروسازي و كلا داروسازي ايران شك نكنيد كه بهتون گچ ميدن (گواه اين حرفم هم خيلي راحت بريد به شركتهاي داروسازي مثل تهران دارو نمونه خيلي بارزش كوثر لقمان) و بخصوص قسمت قرص سازي كه بصورت فيلم تهيه ميشه و مواد اوليه تركيبي شديدا از كيفيت بسيار پاييني برخورداره تا حدي كه مدير عامل يا رييس خود اون داروسازي به هيچ وجهي حاضر نيست محصول شركت خودشو مصرف كنه دارم ميگم چون به عنوان مأمور توي بعضيهاشون كار كردم و با خط توليدشون آشنايي دارم البته اين قضيه سال 85 الان سال 94 و شك ندارم كه بهتر نشده بدتر هم شده
----- اين يك حرف كلي راجع به داروسازي در ايران مثلا ASA 100 رو بجاي آسپيرين به مردم ميخورونن اصلا اين آسپيرين نيستش - آسپيرين فقط شركت باير آلمان كه خلوص 99 درصدي داره --- شما حتي اگر در سال يكبار به كشورهاي همسايه ايران سفر ميكنيد بعضي داروهاتون رو از اونجاها تهيه كنيد اولا سلامت خود دارو تا 99 درصد تأييد شده 2 مواد تركيبي اوليه دارو كاملا گياهي يا شيميايي با نظارت دقيق و مستقيم تهيه و توليد ميشه 3 شما حتي استامينوفن رو كه يكي از مشتقات اصلي اون پاراستامول و با برند تجاري پانادول در كشور سوئيس تهيه ميشه رو كه من خودم از دبي چندين سال پيش بسته 100 تاييش رو تهيه كردم ميتونيد 100 درصد و با كمترين عوارض جانبي براي هر نوع دردي استفاده كنيد ---- تمامي موارد رو گفتم چون تجربه كمي هم توي داروسازي دارم و توي بعضي لابراتوارها براي بعضي شركتهاي داروسازي و آرايشي بهداشتي همكاري داشتم حتي فرمول استامينوفن 100 درصد خالص رو نميتونن توي ايران تهيه كنند چون مواد اوليه تركيبي 100 ساخت ايران و كاملا تقلبي و بي كيفيت
در مورد داروي زولپيدم يا برند تجاري آلمانيش مخصوص كمپاني هگزال يك كمپاني بسيار پيشرفته داروسازي توي دنياست (زولدم) كه شديدا داروي بسيار عالي و عالي و عالي براي خواب با آرامش و راحتي و تقريبا شبيه مرگ
هر كي ميگه داروي بدي چون استفاده نادرست ازش داره ميكنه - اين دارو فقط براي داشتن خوابي بدون حتي ديدن خواب بد توصيه ميشه توي سايت دراگز سرچ كنين و يا اصالت اين دارو رو بخونين توي ويكي پديا متوجه ميشيد كه اين دارو رو براي سربازاني تجويز ميكردند كه روز بعد قرار بوده برن عمليات و ميخواستن شبش خوابي بدون حتي يك درصد پريشاني از مرگ داشته باشن و فقط و فقط بايد در زماني كه شما توي تخت براي خواب هستيد استفاده بشه و اگر داراي زن و فرزند هستيد و به تنهايي نميخوابيد يا به خانواده حتما گوشزد كنيد كه شما اين دارو رو مصرف كرديد و تقريبا هر 10 ميليگرمش براي يك فرد عادي بدون سابقه ناراحتي (هر نوع ناراحتي يا مصرف دارويي) خوابي 8 ساعته شبيه به مرگ به ارمغان مياره تا اين حد كه شما حتي نميتونيد بياد بياريد كه شب قبل چه اتفاقي افتاده و فكر ميكنيد كه يك روز كامل رو استراحت ويژه داشتيد و روز بعد هم كاملا با انرژي و رو فرم هستيد
اين دارو مثل همه داروهاي ديگه توي كبد جذب و اثر فوق العاده قوي داره و از طريق سيستم كليوي تجزيه و دفع ميشه در دراز مدت باور كنيد به هيچ وجه هيچ ضرري نداره به شرطي كه دوز رو پايين بياريد و به پيشنهاد برجسته ترين پزشكان سراسر دنيا حتي با دوز 1 چهارم شروع كنيد كه بتونيد در بيشتر مواقع از اون استفاده كنيد كمترين عوارض گزارش شده مربوط به استفاده با قرصهاي خواب آور ديگه هستش كه نبايد استفاده بشه ولي خود من كه با 39 سال سن و مصرف مداوم 2 سال قرص ديووان 80 براي فشار خون دارم اين دارو رو هم 1 سال مصرف ميكنم هيچ مشكلي تا بحال براي من نداشته و نخواهد داشت
ابتدا يك سرچ توي ويكي پديا بكنيد و نظرات پزشكان متخصص رو گوش كنيد بعد نتيجه گيري كنيد باور كنيد دكترهاي ايران و بيشترشون كه عمومي هستند و هزار و يك جور كار تخصصي توي مطبشون ميكنند در حاليكه يك سرماخوردگي ساده رو هم نميتونند تشخيص بدن كه ميليونها از اين دكترها داريم (ختنه-سوراخ كردن گوش-عمل آپانديس-بخيه-متخصص اطفال-متخصص گوارش-متخصص لاغري و چاقي-متخصص رژيم غذايي-متخصص اعصاب و روان-متخصص قلب و عروق) شما حساب كن همه اين تخصصها رو تونسته توي 4 سال بدون مشكل پاس كنه - خيلي ساده - يك پزشك عمومي ايراني دارم به جد ميگم ايراني حتي نميتونه خودش رو آپديت كنه و بدونه كه جديدا مثلا داروي زولپيدم ساخته شده كه 100 برابر بهتر از داروهاي خواب آور ديگه هستش و حتي خودش رو آپديت نميكنه تا بفهمه اين دارو با چه خانواده داروهاي ديگه در تضاد و ناسازگاري داره
خيلي ساده شما براي يك سرماخوردگي ساده ميرين پزشك عمومي بعدش به شما 30 تا قرص آدولت كلد دكتر عبيدي رو ميده كه شديدا و اكيدا توصيه ميشه كه حتي با استامينوفن هم مصرف نشه عارضه كبديش خيلي بالاست بعدش 30 تا بهتون استامينوفن كدئين ميده و 15 عدد آموكسي سيلين 500 و تعدادي قرص و شربت و چيزهاي ديگه براي سرفه گلودرد و درد بدن - در حاليكه ميتونه فقط و فقط براي بدن درد شما يك آمپول دگزامتازون و يا پيروكسيكام و چند تا آمپول ديگه تجويز كنه كه سريعا اثربخشه بجاي استامينوفن ميتونه كات پين بده كه اثر قوي و عوارض كمتري داره و بجاي شربت گلودرد ميتونه يك پروسپان يا كتوف بده شما با 3 تا دارو خوب خوب ميشيد و بجاي آنتي بيوتيك آموكسي سيلين 500 يك دوز پايين آزيترومايسين تجويز كنه كه هيچ كدومشون با هم تداخل دارويي ندارند

در كل از اين كه سرتونو درد آوردم ببخشيد ولي به داروي ايراني به هيچ وجه اعتماد نكنيد داروهاي كشور تركيه 100 برابر بهتر از ايراني هستند و هيچ وقت هم به پزشك عمومي براي دردتون مراجعه نكنيد چون حاليشون نيست و براي داروهاتون هم حتما بروشور داخل جعبه و يا اينترنت رو بصورت انگليسي سرچ كنيد ويكي پديا هم كه عاليه و محشره
هر انساني دكتر خودشه و خودش ميدونه كه الان كجاش درد ميكنه الان چه مريضي داره و غيره
موفق باشين
ممنون از توضیحات تون
من سال ۹۰ که مصرف می کردم از شرکت سبحان دارو , ینی نسبت به شرکت های الان (زهراوی و... ) فوق العاده بود
ما که واسه اعتراف گیری هم استفاده می کردیم خیلی خوب جواب میداد , خخخخخخ
در مورد مزخرف بودن داروهای ایرانی هم موافقم , همین زولپیدم ده میلی یه ورق ۱۲۰۰ تومن , خارجیش ۴۵۰۰ ، ولی همون خارجیشم از کجا معلوم ....

در مورد امپول دگزامتازون هم خیلی عوارض بلند مدت در موردش شنیدم
در مورد بعضی از قرص ها مثل آلپروزلام قبلا مصرف می کردم الان ۴ ورق ده تایی می خورم اثری نداره ,,, با اینکه مدت زیادی از مصرفش میگذره , تاثیرش کاملا صفر شده

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
زولپیدم به نظرم قرص خوبیه

فقط ایرانی ش باید شرکت خوبش گیر بیاری . بعضی داروخانه ها فقط بدون نسخه میدن

من تقریبن 1 ماه میخورم و 15 روز استراحت میدم و ملاتونین میخورم

ولی واقعن هیچی زولپیدم 5 شرکت کیش مدیفارم نمیشه

Alen.reyahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام من نزدیک یک ساله مصرف میکنم .ولی میخام بزارم کنار چکارکنم؟درضمن توسن بلوغ بودم ک شروع کردم.از17سالگی
ازبین شما ک مصرف میکنید کسی کاهش وزن پیداکرده؟
اخه من اززمان مصرف تا الان 15کیلوکم کردم کلا اسکلت شدم
ممنون میشم راهنمایی کنید
باواتساپ 09213982421

Alen.reyahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
منظورم از گرون بودن نسبت به همین زولپیدم یا داروهای گیاهیه، قیمتی که پرسیدن 30 هزار تومن بود حالا نمی دونم گرمی یا بسته ای که تو هیج عطاری هم که من رفتم نبود یعنی باید سفارش میدادی اما میگن اثرش فوق العادست
من عطاری دارم اطلاعات خواستین تماس بگیرین09213982421

Alen.reyahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان از من مي شنويد اين قرص رو به هيچ وجه مصرف نكنيد حتي اگه دكتر تجويز كرد

اول واسه خواب و آرامش اعصاب مي خوري ولي بعد از يه مدت بهش وابسته مي شي نمي توني كنارش بذاري

به طوري كه تو طول روز هم استفاده مي كني

اگه زياد بخوري يه كاراي انجام مي دي كه فرداش يادت نمياد چيكار كردي

به خدا اينا رو از روي تجربه گفتم

حتي واسه امتحان هم استفاده نكنيد

نمي دونم چرا فروشش تو داروخانه ها آزاده - از نظر من از قرص ترا و متا (ترامادول و متادون ) هم خطرناك تره

خب ديگه من برم داروخونه يه بسته زولپیدم بخرم كه....:D(شوخي كردم)

سلام من نزدیک یک ساله مصرف میکنم .ولی میخام بزارم کنار چکارکنم؟درضمن توسن بلوغ بودم ک شروع کردم.از17سالگی
ممنون میشم راهنمایی کنید
باواتساپ 09213982421

Alen.reyahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
آقا تجربه نكني بهتره

چون وابستگيش خيلي زياده

ممنون میشم راهنمایی کنید
باواتساپ 09213982421
مشكل منم همينه كه در طول روز هم تا يه مشكل پيدا مي كنم يكي ميندازم بالا به قول شما مث نقل و نبات

كلا همه مشكلات تو فراموش مي كني تو حال خودتي

ي دكتر هم دقيقا همين جمله شمارو گفت تا به رختخواب نرفتي قرص رو نخور - وقتي مطمئن شدي كه قصد خواب داري يكي بخور ولي نميشه.....

كاش طوري بود كه يه نفر شبي يكي بهت بده نه اينكه يه بسته جلو دستته - وسوسه ميشي مي خوري و......

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
ممنون میشم راهنمایی کنید
باواتساپ 09213982421

سلام در مورد کاهش وزن که طبیعی هست که چون کاهش اشتها میاره , مگه اینکه کمتر , و بعد از غذا مصرف کنید

در مورد ترکش هم از یه داروی گیاهی به اسم والی فلور استفاده کنید اگه تونستید از عطاری ها پیدا کنید , فوق العاده قوی و بدون عوارض

Alen.reyahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
ممنون اون دارو رومیشناسم.گفتم که عموم عطاری داره اماچجوری استفاده کنم?09213982421 لطفا بیاین واتساپ صحبت کنیم ممنون میشم

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
ممنون اون دارو رومیشناسم.گفتم که عموم عطاری داره اماچجوری استفاده کنم?09213982421 لطفا بیاین واتساپ صحبت کنیم ممنون میشم

داداش من انواع قرص خواب رو تست کردم , همه شون بعد مدتی بی اثر میشه
من ی بار گرگان رفتم تو اعتاری اینو والی فلور رو پیدا کردم تو قوطی های ۲۰تایی دستور خودش اینه که شبی ۲تا بندازی بالا حالا اگه اصل ی باشه کمتور از ۵دقیقه خوابت میگیره که نمی تونی پچشاتو باز نگه داری , ی خواب راحت و طبیعی تنها دلیلش که از این دارو تعریف می کنم اینه که انگار خسته کار بودد یه خواب عمیق بهت دست میده امتحان کن نتیجه شو هم بنویس

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
من ی بار گرگان رفتم تو اعتاری اینو والی فلور رو پیدا کردم تو قوطی های ۲۰تایی دستور خودش اینه که شبی ۲تا بندازی بالا حالا اگه اصل ی باشه کمتور از ۵دقیقه خوابت میگیره که نمی تونی پچشاتو باز نگه داری , ی خواب راحت و طبیعی تنها دلیلش که از این دارو تعریف می کنم اینه که انگار خسته کار بودد یه خواب عمیق بهت دست میده امتحان کن نتیجه شو هم بنویس

سلام
میگی یعنی والی فور بهتر از زولپیدم هست؟

چند بار تجربه استفاده ش داشتی؟
و اینکه اون توهم زولپیدم و هم نداره؟

ممنون از راهنماییت.

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
سلام
میگی یعنی والی فور بهتر از زولپیدم هست؟

چند بار تجربه استفاده ش داشتی؟
و اینکه اون توهم زولپیدم و هم نداره؟

ممنون از راهنماییت.

بین داداش داروهای مث زولپیدم و... بعد ی مدت اثر شون کم میشه , یعنی این هفته اگه شبی یکی می خوری , ممکنه هفته بعد این دوز روت اثر نداشششته باشه و باید دوزش رو بالاتر ببری
ولی داروی های گیاهی اینططور نیست
برای مثال من همین والی فلور رو که گرفتم تا اخرین دونه ش شبی دو تا استفاده می کردم اصلا از اثرش هم کم نشد , یه خواب کاملا طبیعی و بدون توهم

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
ممنون
امروز رفتم عطاری داست . قیمتشم خوبه

فقط این والی فلور و والرین فرق دارن ؟
اثرش هم مانند زولپیدم همون 5*10 دقیقه بعد هست ؟ صبح که بیدار میشی کسل که نیست آدم ؟
چون من مصرفم مداوم هست میپرسم . حساسم . ببخشید

Alen.reyahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام
این دوست بابام ک عطاری داره.والی فلور داشت وهمونی بود ک شماگفته بودی
ولی گفتش اینا دوساله دیگه تولیدنمیشه والانم فقط تاریخ انقضاشو عوض میکنن و همشون خراب شدن...
ولی ی قرص معرفی کردبرای اونایی ک دنبال حال کردنن و لذت هستند...
کپسول دتای هندی.که میگن براترک اعتیاده.اصلا این طورنیست برا نعشه شدنه
توش شادونه داره با مرفین و....ک حال میده بعدصبحونه بزنی و پشتش 2 3نخ سیگاربکشی
یکه......جدی میگم خودم 5ساله دارم استفاده میکنم
اگه خواستین امتحان کنین و تهیه کردین حتما حتما اطلاع بدین تا دستورمصرفش روبگم...
به هیچ وجه خودسرانه نخوریدش

و یک قرص دیگه که بهش میگن نشاط اور خودمنم یه ورق مصرف کردم خیلی باحاله
ازخوشحالی وخخنده دلپیچه میگیری
خلاصه وقتی میندازی بالا ب چیزایی ک خنده دارنیست هم میخندی...
اسم قرص جینگوگل بوداگه اشتباه نکنم...اسم درستش رواگه خواستین بگین میپرسم براتون...
ممنون از راهنمایی هاتون

Last edited:

Alen.reyahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
ممنون
امروز رفتم عطاری داست . قیمتشم خوبه

فقط این والی فلور و والرین فرق دارن ؟
اثرش هم مانند زولپیدم همون 5*10 دقیقه بعد هست ؟ صبح که بیدار میشی کسل که نیست آدم ؟
چون من مصرفم مداوم هست میپرسم . حساسم . ببخشید
سلام دوست عزیز
والی فلور 2ساله تولید نمیشه اونایی ک اون عطارداشته مال تولید 3سال پیشه ک تاریخرو عوض میکنن.یعنی فاسد شدن ونباید استفاده کنید
قرص خواستید بگید بهتون معرفی میکنم
من یه جورایی دکترم.البته دکتر تجربی

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
معرفی بفرمایید
ولی اثر خواب آوریش مانند زولپیدم سریع باشه

فقط فک کنم زولپیدم یکم حافظه ی بلند مدت و کم میکنه . اینو توی بعضی چیزها دیدم .

Cya

Registered User
لایک‌ها
1,927
سلام دوستان
فقط خواستم بگم واسه یه بارم که شده زولپیدم رو مصرف نکنید !
من 1 سال پیش آشنا شدم با این خواب آور ، وابستش میشید شدید ، من که خودم یه مدت تا روزی 4-5 تا هم میخوردم ! اونم نه واسه خواب ، واسه توهم و لذتی که میده بهت ، بعد مصرف و وقتی اثرش تموم میشه اصلا یادت نمیاد چیکار کردی کجا رفتی چی گفتی !
خداروشکر الان خیلی کم شده مصرفم و کنترلش کردم ، وقتی تو حالت عادی و نه واسه خواب استفاده بشه لذت عجیبی میده بهتون که کلا میرین تو یه فاز دیگه ، بعدشم که وسوسه میشین باز مصرف کنید .
اگه میتونید خودتون رو کنترل کنید و فقط واسه قبل خواب مصرف کنید بسیار قرص خوبیه و زود اثر میکنه.
تاپیک رو دیدم فقط خواستنم تجربه خودم از مصرف این قرص رو بهتون بگم.
موفق باشید !

Misha.luna

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک سوال, من تقریبا دو سال پیش زولپیدم سبحان رو مصرف کردم که خیلی حالت خواب آوری نداشت و بیشتر یک حس توهم عجیب میداد. اخیرا دوباره قرص رو گرفتم ولی هم شکلش با قرصهای قدیمی متفاوت بود (جدیدا خط دار شده) و هم اینکه اثرش‌مثل قبلی نیست و فقط خواب آوری داره. میخواستم ببینم کس دیگه ای هم چنین تجربه ای داشته؟

بالا