Rynold
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 3
- لایکها
- 0
صحبت شما در مورد داروی ایرانی و خارجی درسته ولی متاسفانه من نمی تونم دارو رو گیر بیارم دکتر برم چی بگم که هم زولپیدم برام بنویسه هم شک نکنه
با سلام به همه
راستش من نميدونم از كجا شروع كنم بهتون بگم ولي توي داروسازي و كلا داروسازي ايران شك نكنيد كه بهتون گچ ميدن (گواه اين حرفم هم خيلي راحت بريد به شركتهاي داروسازي مثل تهران دارو نمونه خيلي بارزش كوثر لقمان) و بخصوص قسمت قرص سازي كه بصورت فيلم تهيه ميشه و مواد اوليه تركيبي شديدا از كيفيت بسيار پاييني برخورداره تا حدي كه مدير عامل يا رييس خود اون داروسازي به هيچ وجهي حاضر نيست محصول شركت خودشو مصرف كنه دارم ميگم چون به عنوان مأمور توي بعضيهاشون كار كردم و با خط توليدشون آشنايي دارم البته اين قضيه سال 85 الان سال 94 و شك ندارم كه بهتر نشده بدتر هم شده
----- اين يك حرف كلي راجع به داروسازي در ايران مثلا ASA 100 رو بجاي آسپيرين به مردم ميخورونن اصلا اين آسپيرين نيستش - آسپيرين فقط شركت باير آلمان كه خلوص 99 درصدي داره --- شما حتي اگر در سال يكبار به كشورهاي همسايه ايران سفر ميكنيد بعضي داروهاتون رو از اونجاها تهيه كنيد اولا سلامت خود دارو تا 99 درصد تأييد شده 2 مواد تركيبي اوليه دارو كاملا گياهي يا شيميايي با نظارت دقيق و مستقيم تهيه و توليد ميشه 3 شما حتي استامينوفن رو كه يكي از مشتقات اصلي اون پاراستامول و با برند تجاري پانادول در كشور سوئيس تهيه ميشه رو كه من خودم از دبي چندين سال پيش بسته 100 تاييش رو تهيه كردم ميتونيد 100 درصد و با كمترين عوارض جانبي براي هر نوع دردي استفاده كنيد ---- تمامي موارد رو گفتم چون تجربه كمي هم توي داروسازي دارم و توي بعضي لابراتوارها براي بعضي شركتهاي داروسازي و آرايشي بهداشتي همكاري داشتم حتي فرمول استامينوفن 100 درصد خالص رو نميتونن توي ايران تهيه كنند چون مواد اوليه تركيبي 100 ساخت ايران و كاملا تقلبي و بي كيفيت
در مورد داروي زولپيدم يا برند تجاري آلمانيش مخصوص كمپاني هگزال يك كمپاني بسيار پيشرفته داروسازي توي دنياست (زولدم) كه شديدا داروي بسيار عالي و عالي و عالي براي خواب با آرامش و راحتي و تقريبا شبيه مرگ
هر كي ميگه داروي بدي چون استفاده نادرست ازش داره ميكنه - اين دارو فقط براي داشتن خوابي بدون حتي ديدن خواب بد توصيه ميشه توي سايت دراگز سرچ كنين و يا اصالت اين دارو رو بخونين توي ويكي پديا متوجه ميشيد كه اين دارو رو براي سربازاني تجويز ميكردند كه روز بعد قرار بوده برن عمليات و ميخواستن شبش خوابي بدون حتي يك درصد پريشاني از مرگ داشته باشن و فقط و فقط بايد در زماني كه شما توي تخت براي خواب هستيد استفاده بشه و اگر داراي زن و فرزند هستيد و به تنهايي نميخوابيد يا به خانواده حتما گوشزد كنيد كه شما اين دارو رو مصرف كرديد و تقريبا هر 10 ميليگرمش براي يك فرد عادي بدون سابقه ناراحتي (هر نوع ناراحتي يا مصرف دارويي) خوابي 8 ساعته شبيه به مرگ به ارمغان مياره تا اين حد كه شما حتي نميتونيد بياد بياريد كه شب قبل چه اتفاقي افتاده و فكر ميكنيد كه يك روز كامل رو استراحت ويژه داشتيد و روز بعد هم كاملا با انرژي و رو فرم هستيد
اين دارو مثل همه داروهاي ديگه توي كبد جذب و اثر فوق العاده قوي داره و از طريق سيستم كليوي تجزيه و دفع ميشه در دراز مدت باور كنيد به هيچ وجه هيچ ضرري نداره به شرطي كه دوز رو پايين بياريد و به پيشنهاد برجسته ترين پزشكان سراسر دنيا حتي با دوز 1 چهارم شروع كنيد كه بتونيد در بيشتر مواقع از اون استفاده كنيد كمترين عوارض گزارش شده مربوط به استفاده با قرصهاي خواب آور ديگه هستش كه نبايد استفاده بشه ولي خود من كه با 39 سال سن و مصرف مداوم 2 سال قرص ديووان 80 براي فشار خون دارم اين دارو رو هم 1 سال مصرف ميكنم هيچ مشكلي تا بحال براي من نداشته و نخواهد داشت
ابتدا يك سرچ توي ويكي پديا بكنيد و نظرات پزشكان متخصص رو گوش كنيد بعد نتيجه گيري كنيد باور كنيد دكترهاي ايران و بيشترشون كه عمومي هستند و هزار و يك جور كار تخصصي توي مطبشون ميكنند در حاليكه يك سرماخوردگي ساده رو هم نميتونند تشخيص بدن كه ميليونها از اين دكترها داريم (ختنه-سوراخ كردن گوش-عمل آپانديس-بخيه-متخصص اطفال-متخصص گوارش-متخصص لاغري و چاقي-متخصص رژيم غذايي-متخصص اعصاب و روان-متخصص قلب و عروق) شما حساب كن همه اين تخصصها رو تونسته توي 4 سال بدون مشكل پاس كنه - خيلي ساده - يك پزشك عمومي ايراني دارم به جد ميگم ايراني حتي نميتونه خودش رو آپديت كنه و بدونه كه جديدا مثلا داروي زولپيدم ساخته شده كه 100 برابر بهتر از داروهاي خواب آور ديگه هستش و حتي خودش رو آپديت نميكنه تا بفهمه اين دارو با چه خانواده داروهاي ديگه در تضاد و ناسازگاري داره
خيلي ساده شما براي يك سرماخوردگي ساده ميرين پزشك عمومي بعدش به شما 30 تا قرص آدولت كلد دكتر عبيدي رو ميده كه شديدا و اكيدا توصيه ميشه كه حتي با استامينوفن هم مصرف نشه عارضه كبديش خيلي بالاست بعدش 30 تا بهتون استامينوفن كدئين ميده و 15 عدد آموكسي سيلين 500 و تعدادي قرص و شربت و چيزهاي ديگه براي سرفه گلودرد و درد بدن - در حاليكه ميتونه فقط و فقط براي بدن درد شما يك آمپول دگزامتازون و يا پيروكسيكام و چند تا آمپول ديگه تجويز كنه كه سريعا اثربخشه بجاي استامينوفن ميتونه كات پين بده كه اثر قوي و عوارض كمتري داره و بجاي شربت گلودرد ميتونه يك پروسپان يا كتوف بده شما با 3 تا دارو خوب خوب ميشيد و بجاي آنتي بيوتيك آموكسي سيلين 500 يك دوز پايين آزيترومايسين تجويز كنه كه هيچ كدومشون با هم تداخل دارويي ندارند
در كل از اين كه سرتونو درد آوردم ببخشيد ولي به داروي ايراني به هيچ وجه اعتماد نكنيد داروهاي كشور تركيه 100 برابر بهتر از ايراني هستند و هيچ وقت هم به پزشك عمومي براي دردتون مراجعه نكنيد چون حاليشون نيست و براي داروهاتون هم حتما بروشور داخل جعبه و يا اينترنت رو بصورت انگليسي سرچ كنيد ويكي پديا هم كه عاليه و محشره
هر انساني دكتر خودشه و خودش ميدونه كه الان كجاش درد ميكنه الان چه مريضي داره و غيره
موفق باشين