• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد برای سرمایه گذاری در خرید حواله ماشین (ویژه شب عید)

meysam_2012

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
443
سلام.
سود مشارکت 25% به چه معنا هست؟
تشکر.
یعنی سود سالانه ی 25 درصد به پولی که به کارخونه داده شده تعلق می گیره.
مثال شما 10 میلیون می دین 111 ثبت نام می کنین تحویل 6 ماه بعد با سود مشارکت 25 درصد، 6 ماه بعد میان حساب می کنن 12.5 درصد 10 تومن میشه 1250 تومن، یعنی پول شما پیش کارخونه 11250 تومن میشه، از قیمت روز کارخونه مثلا 18 تومن این رو کم می کنن، شما 6750 تومن میدین ماشین رو تحویل می گیرین

meysam_2012

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
443
آپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ
نظر جدید؟؟؟

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
امروز بر حسب تصادف با یک بنده خدایی هم کلام شدم ، میگفت کار اول و اخرش همین خرید حواله پراید و فروشش تو نمایشگاهاس . در ضمن گفت که هزینه انتقال سند مد نظر شما رو خود خریدار میده. صاحب نمایشگاه هم واسه اینکه طرف مشتری دائمش هست واسش تخفیف در نظر گرفته و ... لپ مطلب اینکه میگفت این طرح مدنظر شما رو تو کل سال پیاده میکنه . فقط دو تا مطلب واسه من جانیوفتاد و اونجا هم وقت نشد ازش بپرسم :
1) وقتی 10 روزه تحویل می دن ، چه نیازی هست طرف بیاد از شما بخره ؟ خوب خودش هم میره ثبت نام میکنه ، 10 روز دیرتر که اونقدر مهم نیست .
2) میگفت که بعضی وقتا هم میره از تهران و از یک بازار که الان اسمش یادم رفته ماشین میخره و می یاره مشهد میفروشه . حقیقتش من تابحال برعکس شنیده بودم یعنی از شهرای کوچیکتر می برند شهرای بزرگتر و سود میکنند .
نظر شما ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

arvin676

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
امروز بر حسب تصادف با یک بنده خدایی هم کلام شدم ، میگفت کار اول و اخرش همین خرید حواله پراید و فروشش تو نمایشگاهاس . در ضمن گفت که هزینه انتقال سند مد نظر شما رو خود خریدار میده. صاحب نمایشگاه هم واسه اینکه طرف مشتری دائمش هست واسش تخفیف در نظر گرفته و ... لپ مطلب اینکه میگفت این طرح مدنظر شما رو تو کل سال پیاده میکنه . فقط دو تا مطلب واسه من جانیوفتاد و اونجا هم وقت نشد ازش بپرسم :
1) وقتی 10 روزه تحویل می دن ، چه نیازی هست طرف بیاد از شما بخره ؟ خوب خودش هم میره ثبت نام میکنه ، 10 روز دیرتر که اونقدر مهم نیست .
2) میگفت که بعضی وقتا هم میره از تهران و از یک بازار که الان اسمش یادم رفته ماشین میخره و می یاره مشهد میفروشه . حقیقتش من تابحال برعکس شنیده بودم یعنی از شهرای کوچیکتر می برند شهرای بزرگتر و سود میکنند .
آره توی قزوین هم جمعه ها یه جایی هست که بهش میگن: شیطان بازار
خرید و فروش ماشینه . از همه رنگ . از پیکان جوانان گرفته تا مزدا و جیلی!

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
جواب 1 ) اون تحویل 10 روزه مال خرید نقدیه که بسیار تعدادش محدوده !

یعنی میبینی سایت باز میشه یک میلیون نفر میان برای ثبت تام نقدی کلا 100 تا ماشین ! اینه که وقتی میاد بیرون اون اختلاف قیمت بین شزکت اصلی و بازار آزاد به وجود میا ! در واقع کمبود تولیده که تفاوت قیمتو باعث میشه !

جواب 2 ) بعضی شهرا فرق داره ! مشهد ماشین گرونتر البته تهران وارد باشی کیس خوب و زیر قیمت کم به تورت نمیخوره نسبت به شهرستان !

نکته : اون هزینه انتقال سند عرف بازار به عهده فروشندس مگر اینکه قبل ار معامله شرط کنین ! که کمتر خریداریم زیر بازش میره مگر اینکه قیمت خود ماشینت از قیمت بازار خیلی پایین تر باشه !

karafarin

Registered User
لایک‌ها
266
سمند ال ایکس سفید یورو2 با دو ایربگ کارت طلایی 3ستاره تحویل درب کارخانه مقطوع 28300

meysam_2012

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
443
جواب 1 ) اون تحویل 10 روزه مال خرید نقدیه که بسیار تعدادش محدوده !

یعنی میبینی سایت باز میشه یک میلیون نفر میان برای ثبت تام نقدی کلا 100 تا ماشین ! اینه که وقتی میاد بیرون اون اختلاف قیمت بین شزکت اصلی و بازار آزاد به وجود میا ! در واقع کمبود تولیده که تفاوت قیمتو باعث میشه !

جواب 2 ) بعضی شهرا فرق داره ! مشهد ماشین گرونتر البته تهران وارد باشی کیس خوب و زیر قیمت کم به تورت نمیخوره نسبت به شهرستان !

نکته : اون هزینه انتقال سند عرف بازار به عهده فروشندس مگر اینکه قبل ار معامله شرط کنین ! که کمتر خریداریم زیر بازش میره مگر اینکه قیمت خود ماشینت از قیمت بازار خیلی پایین تر باشه !
تایید میشه، جمله به جمله

farbod_zf

Registered User
لایک‌ها
213
يکى از دوستان صميمى من کارش ماشين صفر ايرانخودرو هست تازه نه به مصرف کننده قيمت کف ميده به نمايشگاهى,ديشب ميگفت الان شل شده داريم ضرر ميديم چشمون ترسيده مثل پارسال 2-3بيوفته داريم با ضرر 200تومتى همرو ميديم بره !!! شب عيد ماشين فروشا بايد از 25بهمن شرو ميشد که نشده هيچ تازه ضرر هم هست

پس فعلا بازار پايينه و سود خبرى نيست
تنها ماشينى هم که الان بگيرى 93 ميخوره مدل رانا هست

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk 2

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
من خیلی سعی کردم دقیق بنویسم ولی دوست عزیز شما مثل اینکه متوجه نشدین، منظور من صلح در نمایندگی و خرید حواله ثبت نامی یکی دیگست. منظورم ثبت نام ماشین نبود اصلا.
پارسال هم دم عید از دی و بهمن بهتر بود، امسال هم وضعیت همینه، مردم واسه عید ماشین می خرن.
توی این ماشینها که من گفتم پارس بد فروش ترین هست ولی به هرحال اگه قیمت ماشین شما 35 تومنه من امروز می تونم حواله 15 روز تحویل رو براتون 32 تا 33 بخرم.
لینک: http://www.bama.ir/car/details-2-1047257/1392-peugeot-pars-for-sale
پس میشه یه 2 3 تومنی سود کرد این وسط، اگه مدل 93 تحویل بشه که دیگه 4 تومن رو شاخشه، راحت میشه 36 فروخت شب عید
به نظر من از این راه قطعا میشه 3 تا 5 درصد توی مدت 30 روز سوذ کرد
دوست عزیز ظاهرا شما توی بازار نبودی،پارسال یادتون رفته کی گفت پراید کیلو چند و دقیقا در اسفندماه بازار خودرو نابود شد...اتفاقا اوج تقاضا و خرید در بهمن و دیماه بود،چون خبر پیچیده بود که خودرو گرون میشه...اگه به فروش باشه که پراید از همه خوردوها سریعتر فروش میره ولیپارس سال هم سود خوبی داره،وقتی قیمت کمپانی برای یورو4 حدود30 و برای یورو2 حدود27هست،خریدش به قصد سرمایه گذاری خوبه و نسبت به سمند و حتی 405 هم خوش فروشترهست...فعلا هم خبری از مدل93 برای پرایدها نبوده و وفقط رانا و ویتارا از ایرانفرقون مدل 93 میخوره..
البته نظر بنده از لحاظ سود در برخی موارد با جناب افتکم! نزدیکتره...این کار همیشه سودده نیست برخی موارد سوددهی اش خوبه ولی برخی موارد از بانک هم کمتره...بایدبدونی کدام ماشین بصرفه تره از لحاظ اختلاف قیمت و هزینه و موعد تحویل و..
ولی دیگه اینقدر هم که میگن ضررداره نیست...مثلا رانا که تا هفته پیش نقدی 30.2بود نمایندگی تحویل فوری میداد31.6!!!!سمند هم حداقل 1-1.5 براشون نسبت به قیمت کمپانی سود هست...

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
دوستان پولتون را آتش نزنید.
پیش خرید ماشینهای بنجل این خودروسازان به قصد سود کردن ، فقط ضرره
آخرش بعد چند ماه خوابیدن پول مجبورید با ضرر بفروشید تا به پولتون برسید

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
یکی از دوستام تصمیم داره حواله 111 بخره، میگه بعد عید گران میشه و حدود 2 م سود میکنه
نظر دوستان و استارتر چیه؟

شرکت راهنماسرا

Registered User
لایک‌ها
148
دوستان لطفا نظر بدند .

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
دوست من 131 فول ثبت نام کرد با 11 م
تحویل اردیبهشت

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
شانس بیاری تا اونموقع گرونش نکنن!!!

شرکت راهنماسرا

Registered User
لایک‌ها
148

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
توی فیش ثبت نام نوشته،معمولا وقتی سود مشارکت میدهن،قیمت بر مبنای ماه تحویل خودرو هست....مگه اینکه پیش فروش قطعی باشه که توی برگه ثبت نام نوشته...برای دیرکرد هم باز توی همون برگه نوشته و هرسری متفاوت هست..

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
یکی از نمایشگاه هایی که نزدیکم هست اکثرماشیناش پلاک اصفهان و اهواز هستن که من تعجب کردم.پس قضیه از این قراره...

Sent from my C5303 using Tapatalk

karafarin

Registered User
لایک‌ها
266
سمند ef7 دوگانه سوز صفر یورو2 تک ایربگ سفید با کارت طلایی 3ستاره تحویل درب کارخانه مقطوع 31500
9355057646

بالا