شرکت راهنماسرا
Registered User
باید بپرسم!
ممنون از شما دوست من .
باید بپرسم!
سمند ef7 دوگانه سوز صفر یورو2 تک ایربگ سفید با کارت طلایی 3ستاره تحویل درب کارخانه مقطوع 31500
9355057646
ممنون
کردم!
خب اگه اینطوره چرا خود اون عمده فروش 35 نمی فروشه؟؟ مگه مخش تاب داره؟؟ بنظر فامیلتون مستقیم از ایران خودرو تحویل میگیره دونه 30 چون کارتکسو خود کارخونه میده بعد اون بشما میده 32 این وسط 2تومن بی دردسر میزاره جیبش زحمت فروش هم با شماس درواقع نفر سومی در کار نیس اون بهونس واسه اون 2تومنما یه فامیل داریم بنگاه ماشین داره ما یه 100 تومنی چند هفته ای هست بهش دادیم و خودمم چند هفته ای هست پیشش کار میکنم البته رایگان تا راه و روش کار را یاد بگیرم. اون با ۱۰۰ تومنی که بهش دادیم به ما هفته ای ۳ تا پزو پارس میده به قیمت ۳۲ به همراه کارتکس که به اسم هرکسی که بخواهیم میتونیم بزنیم و ما هم ماشینارو میاریم شهر و میفروشیم ۳۴ الی ۳۵ که سودی ۶ تا ۹ تومن در هفته داره. سوال اینجاس که چطوری ممکنه ؟ به نظر شما کلاه برداری نباشه و فردا از تلوزیون و اختلاس سردر نیاریم. البته تا جایی که من فهمیدم ایشون یه اشنا دارن که تعداد زیادی پزوپارس از ایران خودرو خریده و داره میفروشه یا به عبارتی ایشون به این عمده فروش دسترسی مستقیم داره.
نه ایرانخودرو مستقیم به کسی کارتکس تحویل نمیده مگر نمایندگیاش که معمولا در غالب سبد هم هست ! یعنی یه سبد شامل 2-3 تا وانت 1 دونه سمند و 1-2 تا هم پارس سال هست که معمولا این چینش یکی از انواع سبداشونه ! سبدم هست 3 تا پارس و 2 تا 405 و.. داره ولی همه سبدا وانت رو باید بردارن تا بقیه ماشینارو هم بشون بدن !خب اگه اینطوره چرا خود اون عمده فروش 35 نمی فروشه؟؟ مگه مخش تاب داره؟؟ بنظر فامیلتون مستقیم از ایران خودرو تحویل میگیره دونه 30 چون کارتکسو خود کارخونه میده بعد اون بشما میده 32 این وسط 2تومن بی دردسر میزاره جیبش زحمت فروش هم با شماس درواقع نفر سومی در کار نیس اون بهونس واسه اون 2تومن![]()
از نمایندگی پرسیدم گفت کارتکس به کسایی میدن که بالای 100تا ثبت نام کنن
تا جایی که من فهمیدم ایران خودرو نیاز شدیدی به نقدینگی داره تا بدهکاری هاشو به قطعه سازها و ... بده برای همین به کسایی که تعداد بالای 100 تا بخره ماشین با کارتکس میده این اشنای ما هم چیزی حدود 500 تا داره که البته بیشترشو فروختهاز نمایندگی پرسیدم گفت کارتکس به کسایی میدن که بالای 100تا ثبت نام کنن
تا جایی که من فهمیدم ایران خودرو نیاز شدیدی به نقدینگی داره تا بدهکاری هاشو به قطعه سازها و ... بده برای همین به کسایی که تعداد بالای 100 تا بخره ماشین با کارتکس میده این اشنای ما هم چیزی حدود 500 تا داره که البته بیشترشو فروخته
من خودم به چنتا نمایندگی تماس گرفتن گفتن همچین چیزی نیست و فقط سبد داریم
که کارتکس میدیم که اونم اینجوریه که مثلا 2 تا پارس1 ار دی و یکیم وانت هست
حالا چطوری اون 500 تا پارسو رو گرفته من که موندم