• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
36_13_3.gif
اهين اهين;)

نميدونم چرا يهو ياده يه خاطر افتادم:

ساله چهارم دبيرستان بوديم و منم تو دبيرستان فراست خدا بيامرز درس ميخوندم که معروف به قبولی 100% هر سال بود، يعنی ميخوام بگم که همه توش خر خون بودن (البته استثنا هم توش پيدا ميشد!:p ) خلاصه يکی از بچه ها اينقدر خر خون بود که حتی TV هم نگاه نميکرد و بچه های ديگه اون بيچاره رو ازيت ميکردن. يه روز بهش گفتن ميدونی فرمول شيميايی "زی زی گولو آسی پاسی دراکولا تا به تا" (درست گفتم؟) چی ميشه:blink:؟ گفت نه! اين چيه؟ گفتن چطور نميدونی يه ماده جديده!:p اونم گفت صبر کنين بزارين من اسمشو بنويسم خيلی سخته!:lol:
تمام کلاس از خنده مونفجر شده بود! ولی آخر سر اون شريف قبول شد و ماها ...:(

اينم از خاطره من!:happy:

دبیرستان و خاطره ها!
497.gif

یه چیز باحال!
دختر خاله من هم فراست درس می خوند! منم چند ماهی اونجا بودم بعد مدرسمو عوض کردم! البته با رشتم!:p
یعنی چی ماها...
شما که داری دکتراتم میگیری!;)

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
هی من ميگم ميخواستم يه چيزه ديگه هم بگم، يادم رفته ها!:wacko::lol:
الان يادم افتاد، ميخواستم بگم که يه سريال جديد TV داره پخش ميکنه به اسمه Young Blades که داستان مثلاً پسر دارتانيان هست ، با 2 تا از دوستاش و يه دختر ديگه که خودشو به شکل پسرا در آورده و ميآد تو گروه اينا و شوواليه ميشه. اول دارتانيان کوچيک خيلی باهاش بد هست ولی طی ماجرايی که به دختر بودنش پی ميبره، ام... خوب معلومه ديگه عاشق ميشه :pو ... تقريباً دختره نقشه آراميس رو داره;)
من هم اين سريال رو خيلی دوست دارم و هميشه سعی ميکنم ببينمش.:D

drama_youngblades.jpg

[/C][/QUOTE

من داره یه چیزایی یادم میاد!
یه فیلم سینمایی یه بار پخش شد که داستانش همین بود!
درباره بچه های گروه 4 نفره!
که اونجا دارتانیان دختر داشت به همین خاطر دختره خودشو پسر جا زد!

کسی اینو یادشه؟

اينجا زياد خبری از اين چيزا نيست ، بايد برين امريکا تا هسابی هيجان زده شين!:cool:

28_2_1.gif
28_2_2.gif
28_2_4v.gif

http://smileys.smileycentral.com/cat/28/28_2_10.gif[/IMG[/QUOTE]

منم طوفان!
من میمیرم برا طوفان اصلا دوست دارم باد منو ببره!
یا بیفتم وسط یه گردباد! گرچه اخرش زنده در نیام!;) [IMG]http://kay.smiley.free.fr/images/3849.gif​

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام به همگی
روزتون بخير باشه، راستی امتحان ها در چه حاله؟;)

خوب اينم ليست چيز هايی که اين بار داره ميآد:D:

Fullmetal Alchemist Reflection Movie
Samurai Deeper Kyo 1-26 baraaye baraadar shinobi
Tan Tan o Milo 1-21 va manga baraaye baraadar frankeshtain
Scrapped Princess 12-23 entekhaab sar aashpaz:p
Kikenna Aneki 1-4 naaghes, serial jadid e jaaponi (hanooz khodamam nadidam!:D)
Honey and Clover 2 1-12 baraaye baraadaraan seimoor o daniel
School Rumble 2 1-26 va OVA baraaye roozbeh
Get Backers 1-49 be sefaaresh lord siaah:f34r:
Fushigi Yuugi 1-52 va OVA 1-3 entekhaabe sar aashpaz;)
Xiao Ao Jiang Hu 11-15 baraaye hame

راستی چند تا کليپ کارتون هم توشون هست که يکيشو مخصوصاً برای سپهر زدم که اميدوارم حتماً ببينه: Bride of Berserk :D

در ضمن کيفيت همگی اينا خوب هست و چند تاشون OGM هستن و 2 زبانه ;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اتفاقا یه فیلمی هم با مضمونی مشابه همین که گفتی هست که هر چی گشتم نتونستم اسمشو پیدا کنم :( ولی اینجا ترجمه کردن "دختر شمشیرزن". ژرار دوپاردیو هم توش بازی کرده . حالا درست یادم نیست ولی فکر کنم ماجرای دختر دارتانیان بود . اینا هم با این داستاناشون تن الکساندر دومای بیچاره رو تو قبر می لرزونن :p
الان که تو و خواهر شين يين گفتين يه چيزايی يادم افتاد
15_4_102.gif
.
خب لینک تورنتشم بدی دیگه حله ...
blush.gif
البته بعد از اینکه من این 122 صفحه رو گشتم تا نحوه دانلود تورنت رو یاد بگیرم
43r4jed.gif
(الان 40 صفحه رو گشتم ... این پنجمین باره که دارم از اول تاپیکو می گردم
shrug.gif
)
خوب من بهت ميگم چی کار کنی;). اول اينا رو دانلود و نصب بکن تا بعد:

چه سریع!! نصف شب چطوری پیداش کردی؟
confused0072.gif
جدا ممنون. پس برم ازش بگیرم
delicious.gif
خوب فقط تو که شب زنده دار نيستی! :lol:بعده pm تو من بهش زنگ زدم، يه دل سير با هم حرف زديم :happy:فکر کنم 2 ساعت اينطور ها داشتيم حرف ميزديم:D
فقط اینکه اسمش هست زی زی گولو آسی پاسی دراکوتا تا به تا (یعنی دراز و کوتاه - اشاره به گوشاش)
گفتم يه جاييش اشتباهه!:blink: ولی خوب بازم بعده 10 سال خوب يادم مونده:p

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
دختر خاله من هم فراست درس می خوند! منم چند ماهی اونجا بودم بعد مدرسمو عوض کردم! البته با رشتم!:p
خواهر من فضوليم باز گل کرد :Dچند سالتونه؟ فراست پشت کاخ سعد آباد تو تجريش ميرفتين؟ چه سالی؟
4_12_11.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
هی من ميگم ميخواستم يه چيزه ديگه هم بگم، يادم رفته ها!:wacko::lol:
الان يادم افتاد، ميخواستم بگم که يه سريال جديد TV داره پخش ميکنه به اسمه Young Blades که داستان مثلاً پسر دارتانيان هست ،
تو معلومه عاشق اون دوره ... از روی حرفات معلومه : Moll flanders ، دارتانیان ، بچه دارتانیان (!) ، مردی با نقاب آهنین و ..
2lcmff6.gif
.. یعنی قرن 18 و فرانسه و اینا ...
Just_Cuz_19.gif

جالبه .. چون من عاشق قرن 19 و دوران ویکتوریایی هستم ..
pinkglassesf.gif
... یعنی اگه قرار بود سفر زمانی کنم ، میرفتم اون موقع ...

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
راستی خاطره ات هم خیلی بانمک بود
laugh.gif

فقط اینکه اسمش هست زی زی گولو آسی پاسی دراکوتا تا به تا (یعنی دراز و کوتاه - اشاره به گوشاش)
biggrin.gif

]

,شما به سوال همیشگی ای که من داشتم: اسم زیزیگولو چه ربطی داره پاسخ گفتین!:D

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سلام فريدا جان!
مي بينم كه من فقط يه نصف روز نتونستم بيام و اينجا و اين همه مطلب جديد! Girl, Youe're soooooooooo COOL ;)

ميگم فريدا جان من اون آهنگهاي جالبي كه تو 4shared آپلود كرده بودي رو دانلود كردم. مرسي آهنگهاي قشنگي بودند. مخصوصا حنا! :blush: ميشه لطفا آهنگ تيتراژ آغازين مهاجران يا همون Lucy of Green Rainbows رو هم اونجا بذاري ؟ مرسي.

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
خواهر من فضوليم باز گل کرد :Dچند سالتونه؟ فراست پشت کاخ سعد آباد تو تجريش ميرفتين؟ چه سالی؟
4_12_11.gif

من 21 سالمه
بله دقیقا فراست پشت کاخ سعداباد
چون نزدیک خونمون بود:lol:
سال 80 بود بعد رشتم شد انسانی از اونجا رفتم!;)
نوبت فضولی منه!:

شما چه سالی اونجا بودید؟:lol:

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
سلام به همگی
روزتون بخير باشه، راستی امتحان ها در چه حاله؟;)

خوب اينم ليست چيز هايی که اين بار داره ميآد:D:

Berserk :D

در ضمن کيفيت همگی اينا خوب هست و چند تاشون OGM هستن و 2 زبانه ;)
[/RIGHT]
[/LEFT]

از امتحانا نگیم بهتره!;) :wacko:

لیست..........
راستی نگفتین چیزی می خواین بفرستیم براتون!:happy: ;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب حوس کردم کارتون معرفی کنم:happy:.
ميدونين يه کارتون هايی هستن که اگه شما نديده باشينشون، اگه 1000 تای ديگه کارتون هم ديده باشين، ولی کارتون بين محسوب نميشين!:p به قول اينوری ها اين کارتون ها "must see" هستن.
يکی از اين کارتون ها، کارتون Fushigi Yuugi يا The Mysterious Play هست:

Fushigi Yuugi

fy013.jpg

اين کارتون از روی مانگای معروف و هم نام خودش ساخته شده:
Seen in part or in whole by 609 users, rank: #22
Median rating: Very good
Arithmetic mean: 8.0095 (Very good+.00), std. dev.: 1.8721, rank: #326
Weighted mean: 7.8546 (Very good-.14), rank: #486
Bayesian estimate: 7.85345 (Very good-.14), rank: #279

couple-draw2.jpg

و 52 قسمت هست و 3 تا هم OVA داره که هر کدوم 4-5 قسمت هستن و ساخته 1995.:)

اين کارتون ماجرای 2 تا دختر به اسم های ميآکا و يوئی yui هست که در يه روز که توی کتابخونه در حال درس خوندن بودن به يه کتاب اسرار آميز برخورد ميکنن و با خوندن اين کتاب به زمان و مکان کتاب کشيده ميشن :eek:و وقتی به خودشون ميآن ميبينن که در چين قديم هستن!:D بدون اينکه واقعاً سر در بيارن چه اتفاقی افتاده يا با چيزی آشنا باشن يا بدونن که کجا برن:wacko:. اين دو تا بطور اتفاقی با تاماهومه tamahome برخورد ميکنن :

fushigi-begin.jpg

ولی در همين حال yui به زمان خودش بر ميگرده و ميبينه که از ميآکا خبری نيست ولی وقتی دوباره کتاب رو ميخونه ، ميبينه که داره داستان ميآکا توی اون زمان رو نشون ميده!:blink:

و lما يه توزيه در مورد اين چين قديم که تو خيلی از داستان های ديگه هم اينو ميبينين و اکثراً هم مشابه هم ميگن! من نميدونم واقعاً تو تاريخ اين جوری بوده يا يکی از افسانه های چينيه يا اينکه مخلوطی از هر 2 تاست يا اينکه تخيل محض!؟؟؟:eek: به هر جهت من تا الان تو 4-5 تا کارتون به اين موضوع برخورد کردم :

اين چين قديم از 4 شهر تشکيل شده که 4 خدا از اين کشور محافظت ميکنن که به صورت زير هست:

genbu-shichi-north.jpg

Genbu
The Tortoise
Hokkan - Northern Country
seiryuu-shichi-east.jpg
---------------------------------------------------------
byakko-shichi-west.jpg

Seiryuu----------------------------------------------------Byakko
The Dragon------------------------------------------------The Tiger
Sairo - Western Country-------------------------------------- Kutou - Eastern Country

suzaku-shichi-south.jpg

Suzaku
The Phoenix

Konan - Southern Country

stars.jpg

ميآکا ميفهمه که تو شهر کونن هستش و از قضا priestess خدای اين شهر يعنی سوزاکا يا سيمرغ هست:blink:. حالا ميآکا بايد 7 نفر گروه سوزاکا که در واقع محافظان ميآکا هستن رو پيدا کنه و در اين صورت سوزاکا ظاهر ميشه و يه آرزوی ميآکا که قاعدتاً بايد آرزوی صلح برای اين 4 شهر که در حال جنگ با هم هستن، باشه رو، بر آورده ميکنه.:D

و صد البته تاماهومه يکی از افراد Suzaku 7 هستش و از اين بدتر امپراتور هم که اسمش هوتوهوری hotohori هست، يکی از همين افراده که البته عاشق ميآکا هم هست و اين يه کم اوضاع رو پيچيده ميکنه و ميشه يه دل دارم و 2 دل بر!:lol:

fymiakalovstears.jpg

حالا برای اينکه اوضاع از اينی که هست بدتر هم بشه yui دوباره وارد کتاب ميشه و از قضا ايشون priestess خدای سيريو هستن:blink: يعنی رقيب و دشمن ميآکا!:eek:

حالا هر کسی زودتر بتونه افراد گروهش رو جمع کنه و خداشو احضار کنه، برنده هست و ... :lol:

خوب اين افراد گروه سوزاکو:

Fushigi_Butterfly.jpg

اينم افراد سيريو:

fy086.jpg

اين لينک opening you tube:
http://www.youtube.com/watch?v=-spe3sv5OKo
اينم برای اونايی که شانار هستن:

http://www.4shared.com/file/7613179/209c20be/Fushigi_yuugi.html

نميدونم شايد بشه گفت که اين يه کارتون کلاسيک هست:eek:! کلاً هم چيز خوبه به جز اينکه ميآکا همينطور در حال فرياد زدن هست: تا ... ما ... هو ... مه ...
4_11_2.gif

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
خوب من بهت ميگم چی کار کنی;). اول اينا رو دانلود و نصب بکن تا بعد: ...

اتفاقا منم اونا رو گفتم تا یکی دلش به رحم بیاد برام توضیح بده
302.gif

اون دو تا برنامه: جاوا که هر کار کردم دانلود نشد (ولی خودم روی کامپیوترم دارمش، هر چند آخرین ورژنش نیست) ولی اون یکی رو نصب کردم . حالا چیکار کنم؟
42.gif

amgh_12

Registered User
لایک‌ها
0
الان که تو و خواهر شين يين گفتين يه چيزايی يادم افتاد
15_4_102.gif
.

خوب من بهت ميگم چی کار کنی;). اول اينا رو دانلود و نصب بکن تا بعد:

خوب فقط تو که شب زنده دار نيستی! :lol:بعده pm تو من بهش زنگ زدم، يه دل سير با هم حرف زديم :happy:فکر کنم 2 ساعت اينطور ها داشتيم حرف ميزديم:D

گفتم يه جاييش اشتباهه!:blink: ولی خوب بازم بعده 10 سال خوب يادم مونده:p

خب دوست عزیز امیدوارم ناراحت نشید اما فکر کنم برای دانلود از اینترنت و همچنین از تورنت یه نرم افزار عالی هست که نیازی هم به جاوا نداره . اونم محبوب ترین نرم افزار دانلود منیجر (تو هر فروم وارزی که میخواهید میتونید به همین این گفته رو مشاهده کنید) flashget 1.8 هست . بعد از اون هم نرم افزار net transport که اون هم قابلیت دانلود از http , ftp و همچنین قدرت دانلود از سرور های streaming ( البته بعضی از پروتکلها ) رو داره اما به نظر من به پای flashget نمیرسه .
برای جستجو در تورنت هم فکر کنم برای کسانی که از فایرفاکس استفاده میکنند از این اکستنشن (Torrent Finder Toolbar)بهتر پیدا نشه چون به طور همزمان بسیاری از سایتهای جستجوی تورنت رو میگرده .
برای نصب این اکستنشن هم میتونید برید اینجا :
کد:
https://addons.mozilla.org/firefox/2755/

.کسانی هم که از اینترنت اکسپلورر استفاده میکننید سایت برنامه رو پیشنهاد میکنم :
کد:
http://www.torrent-finder.com
خداوکیلی سایت تورنت مهمی نمیمونه که اینجا نباشه .

راستی یه سایت نسبت خوب (البته به نظر من وگرنه جلو شما اساتید هیچ ادعایی نیست)هم برای دانلود فیم های انیمیشن دیدم گفتم بد نباشه معرفی کنم
کد:
http://www.animecorner.nl/eng/index.asp

برای دانلود فایل های تورنت هم بعد از اینکه تو سایت بالا جستجو کردید و فایل مورد نظر رو پیدا کردید روی اسم فایل فایل کلیک کنید که معمولا یه صفحه میاد که نوضیحاتی در مورد محتویات فایل انتخابی داره .حالا تو این صفحه روی لینک دانلود کلیک کنید ، که یه فایلی با پسوند .torrent میکنی که معمولا حجم خیلی کمی داره حالا این فایل رو با flashget 1.8 (ورژن های پایین تر این قابلیت رو ندارند ) باز کن و یا با نرم افزار دانلود تورنتی که دوست داری ، حالا اگه تهداد seeder ها بالا باشه شما سرعت دریافت خوبی خواهید داشت .
البته میشد از این کامل تر هم گفت اما به نظر دیگه مشکلی نباید داشته باشی .

خب امیدوارم مفید واقع شده باشه

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

اه خسته شدم اینجا چرا انقدر سریع می ره جلو ؟ یه مطلبم که نیست از پسر شجاعع و هنا دختری در مزرعه بگیر تا cowboy bebop بعد از اون بگیر تا اهنگ op-en بعد از اونجا گرفتی بگیر برو طوفان ویکتوریا :D خلاصه من الان حسابی گیج شدم

به نقل از linghuchong :
نه نه، همه دختر نيستن! اون وسط يه پسره که خودشو جای دخترا جا زده! تو يه مدرسه دخترون

پس لازم شد باقی قسمتاشو بگیرم :D اخه .... چیزه ...با این فضایی که این کارتون داره که نمی شه :) ... ولش کن خودم می رم می بینم ببینم چه خبره :p

به نقل از linghuchong :
استی چند تا کليپ کارتون هم توشون هست که يکيشو مخصوصاً برای سپهر زدم که اميدوارم حتماً ببينه: Bride of Berserk

Arigato Gozaymas

به نقل از linghuchong :
اون موقع نبودی خواهر ، کجا بودی؟ آخه منم زود گزاشتم و بر داشتم، فکر کنم يه روز آواترم عکس خودم بود.

ببينم کيا منو يادشونه؟

مگه می شه ادم قیافه ی تو رو فراموش کنه باید بری بگی تو کتاب گینس ثبت کنن رکوردتو ادم تو این سن و سال انقدر فعال نداریم :D

به نقل از Seymour :
تو معلومه عاشق اون دوره ... از روی حرفات معلومه : Moll flanders ، دارتانیان ، بچه دارتانیان (!) ، مردی با نقاب آهنین و .. .. یعنی قرن 18 و فرانسه و اینا ...

جالبه .. چون من عاشق قرن 19 و دوران ویکتوریایی هستم .. ... یعنی اگه قرار بود سفر زمانی کنم ، میرفتم اون موقع ...

البته خیلی تعجبی هم نداره همش چند سال با اون زمان فاصله داره !

حالا این حرفا رو ول کنید الان داشتیم کارتون Wolf Rains رو می دیدیم بسی خوشمان امد و سره کیف امدیم
حال و هوای بلاد رو داره بدون شوخی بدون مسخره بازی .... یک سری که نمی دونن خودشون چین و نمی دونن کجا دارن می رن ... فضا های تاریک و غم انگیز .... از همه بهتر خون (یکم باید بیشتر می شد حالا به قسمتای بعدی امید دارم ) ... شخصیت های مرموز و خلاصه همه چی برای یه کارتون خوب جمعه (الان شبیه سوناکو شدم )

یادمه فردا راجب این کارتون یه چیزایی گفته بود نمی دونم چرا همون موقع نگرفتمش راستی فرستاده شده ایران ؟

به نقل از Seymour :
cowboy bebop تمام شد .. بسيار خوب و عالي .. طبق معمول با پايان بندي مجموعه کنار نيومدم ( سلیقه اس دیگه )... جالبه که وقتي گشتي زدم روي اينترنت ديدم که خيلي جاها از اين سري بعنوان overrated نام بردن ( يعني زيادي بزرگش کردن ) ، نمی دونم چرا ؟ ...

تو هم با پایان کارتون ها مشکل داری ؟ پس یه همدرد پیدا شد منم معمولا با اخره همه کارتون ها مشکل دارم یه بار یه شکوایه ی طولانی م نوشته بودم که بعد پاکش کردم فکر کنم فریدا خوندش !
کلا به نظرم کمی به شعور بیننده توهین می شه اخر کارتون یعنی هرچی که داستان خوب باشه اخرش جالب تموم نمی شه نمیدونم چرا این حسو دارم ! تو توضیحی نداری ؟ :rolleyes:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
خب دوست عزیز امیدوارم ناراحت نشید اما فکر کنم برای دانلود از اینترنت و همچنین از تورنت یه نرم افزار عالی هست که نیازی هم به جاوا نداره ...

ممنون از راهنمایی کامل و مفید :D

البته من به راهنمایی سپهر utorrent رو دانلود کردم و الان دارم soultaker رو می گیرم. حالا بعدا باید flashget رو هم بگیرم ببینم چطوریه :D

راستی فریدا سرعت دانلود soultaker که پرسیده بودی بین 0.5 تا 4.8 کیلو بیت متغیره ولی بیشتر رو حدود 2ـه. الان 5 مگ دانلود شده :p

پس من سعی می کنم بقیشو هم خودم بگیرم دیگه. حالا تو تا قسمت چند دانلود کرده بودی؟
upsidedown.gif

راستی این seed و peer معنیش چیه؟
eyebrow.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی فریدا سرعت دانلود soultaker که پرسیده بودی بین 0.5 تا 4.8 کیلو بایت متغیره ولی بیشتر رو حدود 4 ـه. الان 2.6 مگ دانلود شده :p پس من سعی می کنم بقیشو هم خودم بگیرم دیگه. حالا تو تا قسمت چند دانلود کرده بودی؟
upsidedown.gif
راستی این seed و peer معنیش چیه؟
eyebrow.gif
سلام
من الان 36.5% دانلود کردم و سرعت هم شده 18 kb!:)
من کلی دارم دانلود ميکنم ، يعنی همه قسمت ها تا وسط شون پيش رفته.

ميو تورنت هم خلی خوبه، اصلاً فرقه چندانی با هم ندارن همشون يه کارو انجام ميدن ولی من تا حالا اين نرم افزاری که برادر amgh معرفی کردن رو امتحان نکردم بايد ببينيم چطوره!:eek: اگه سرعت بهتر باشه خوب خيلی صرف داره!:D

seed به کسی ميگن که 100% تورنت رو دانلود کرده و همچنان online باقی مونده تا بقيه peer ها بتونن اون قسمت هايی از تورنت رو که ندارن، از اون seed بگيرن. با اين حساب peer ميشه کسی که بين 0 تا 99.9% از تورنت رو دانلود کرده :happy:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
با سرعتی که من دارم دانلود می کنم تا 36 ساعت دیگه یه اپیزودش دانلود میشه که میشه تقریبا 9 روز. با این حساب دانلود کلش حدود 4 ماه طول می کشه ...
25r30wi.gif

ولی من ناامید نمیشم و به دانلود ادامه میدم
4628.gif

============

راستی یادم اومد که اون برنامه flashget رو منم دارم ولی تا جایی که می دونم فقط دانلود منیجره و به درد دانلود تورنت نمی خوره
eyebrow.gif

seed به کسی ميگن که 100% تورنت رو دانلود کرده و همچنان online باقی مونده تا بقيه peer ها بتونن اون قسمت هايی از تورنت رو که ندارن، از اون seed بگيرن. با اين حساب peer ميشه کسی که بين 0 تا 99.9% از تورنت رو دانلود کرده :happy:
پس سرعت دانلود ما به سرعت آپلود seed ها بستگی داره، نه؟
eyebrow.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام مجدد
خوب من رفتم بسته رو پست کردم و اومدم دانشگاه. البته گفتن چون دم کريسمس هست ممکنه 10 روزه نرسه :(و مجبور شدم با پست اکسپرس بفرستمشون:blink:. ورشيکست شدم!
10_3_1v.gif

با سرعتی که من دارم دانلود می کنم تا 36 ساعت دیگه یه اپیزودش دانلود میشه که میشه تقریبا 9 روز. با این حساب دانلود کلش حدود 4 ماه طول می کشه ...
25r30wi.gif
ولی من ناامید نمیشم و به دانلود ادامه میدم
4628.gif
واقعاً که عجب روحيه اي داری! :blink:قابل ستايش هست!!!:lol: مال من فردا دانلودش تموم ميشه البته اگه رو همين 18 kb بمونه!:eek:
راستی یادم اومد که اون برنامه flashget رو منم دارم ولی تا جایی که می دونم فقط دانلود منیجره و به درد دانلود تورنت نمی خوره
eyebrow.gif
آره منم شنيده بودم که همه ميگفتن که از اينا نميشه برای تورنت استفاده کرد:blink:. خيلی خوب ميشه اگه برادر amgh بتونن توضيح بدن که چه شکلی تورنت رو با اين برنامه دانلود کنيم!:) ممنون ميشيم.:happy:
پس سرعت دانلود ما به سرعت آپلود seed ها بستگی داره، نه؟
eyebrow.gif
دقيقاً درسته.;) مثلاً همين soul taker رو من چک کردم ديدم سرعت دانلود همه همين طور هست. معلومه همه تنظيماتشون رو حد اقل هست.

مثلاً خوده من چون محدوديت دارم upload rate ام رو 4 kb هست. نرم افزار های پيشرفته نميزارن کسی که آپلود ريتش کمه با سرعت بالا دانلود کنه يعنی خودشون يه تناسبی بين ريت آپلود و دانلود تو بر قرار ميکنن :(. به خاطر همينه که من از نرم افزار عقب افتاده bittorrent استفاده ميکنم که با وجود اينکه فقط در کل 4 kb آپلود ميکنم (فرقی نميکنه که يه تورنت دانلود کنم يا 10 تا، آپلود از 4 kb بيشتر نميشه!:D ) ولی سرعت دانلودم در کل ممکنه بالای 300 kb باشه. مسلن همين امروز ... bakumatsu داشت با سرعت 100 و خورده اي دانلود ميشد:D.

البته يه چيزه ديگه هم هست تعداد سيد و پير ها کمه! بازم البته من و تو اين ميون choice ديگه اي نداريم چون فقط همين يه تورنت برای اين کارتون موجوده ولی مثلاً برای پروژه های بعديت، ممکنه 10 تا تورنت پيدا کنی، حواست باشه که اونی رو دانلود کنی که بيشترين تعداد سيد و پير ها رو داره. اول اينکه احتمال اينکه وسط کار همه سيد ها offline شن و تو بمونی و خودت و نتونی دانلودت رو کامل کنی، کمتره ! و هم اينکه سرعت دانلودت بيشتر ميشه، چون به تعداد بيشتری پير وصل ميشی و اگه از هر کدوم 0.5 kb هم بگيری خودش ميشه کلی:rolleyes:.

در مورد سيد و پير يه توضيح ديگه بدم که تو پست قبليم دقيق نبود. در واقع به کسی که بين 0-99% از فايل رو داره leecher ميگن نه پير و پير به مجموع سيد و ليچر ها ميگن ولی اين يه اشتباه مصطلح شده که بگيم سيد و پير که البته زياد تفاوتی هم با هم ندارن:p

خوب سوال؟

بالا