• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
[Shinsen-Subs]​_Bakumatsu​_Kikansetsu​_Irohanihoheto​_-​_08​_[8FEBC5A0].​avi

bakumatsukikansetsuirohbp5.png
bakumatsukikansetsuirohxl2.png

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
آه... باز من يه روز نرسيدم جواب پست ها و بدم ببينين چی شد! :blink: خوب دست به کار شم:D:
تو معلومه عاشق اون دوره ... از روی حرفات معلومه : Moll flanders ، دارتانیان ، بچه دارتانیان (!) ، مردی با نقاب آهنین و ..
2lcmff6.gif
.. یعنی قرن 18 و فرانسه و اینا ...
Just_Cuz_19.gif

جالبه .. چون من عاشق قرن 19 و دوران ویکتوریایی هستم ..
pinkglassesf.gif
... یعنی اگه قرار بود سفر زمانی کنم ، میرفتم اون موقع ...
36_1_11.gif

غرور و تعصب ، دزيره، بر باد رفته، ... ;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام فريدا جان!
مي بينم كه من فقط يه نصف روز نتونستم بيام و اينجا و اين همه مطلب جديد! Girl, Youe're soooooooooo COOL ;) ميگم فريدا جان من اون آهنگهاي جالبي كه تو 4shared آپلود كرده بودي رو دانلود كردم. مرسي آهنگهاي قشنگي بودند. مخصوصا حنا! :blush: ميشه لطفا آهنگ تيتراژ آغازين مهاجران يا همون Lucy of Green Rainbows رو هم اونجا بذاري ؟ مرسي.
دارم آپلود ميکنم، اومدی يه نگاه اونجا بنداز;). ببخشيد دير شد.:blush:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من 21 سالمه بله دقیقا فراست پشت کاخ سعداباد چون نزدیک خونمون بود:lol: سال 80 بود بعد رشتم شد انسانی از اونجا رفتم!;) نوبت فضولی منه!: شما چه سالی اونجا بودید؟:lol:
من از سال 72-75 اونجا بودم ولی يادمه بعدش خداا بيامرز شد و هر 4 تا دبيرستان (سميه و محبوبه دانش و ... ) رو با خاک يکسان کردن! :eek: تا کی اونجا پا بر جا موند؟:eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
البته جوجه رو آخر پاییز میشمرن :D
در چه هالی؟ چقدرش دانلود شده!;)
ولی هنوز یه سوال؛ اینکه این تورنت فقط یه سید داره معنیش اینه که در کل دنیا فقط یه نفر اونو دانلود کرده (و آنلاینه) ؟
confused0072.gif
بعد چون این کارتون لینک دیگه ای هم نداره نتیجه می گیریم در کل فقط 20 نفر اونو دانلود کردن!؟ :blink:
دقيقاً يعنی اينکه فقط يه نفر که اين کارتون رو کامل دانلود کرده online باقی مونده.:)
دومی هم يعنی اينکه در حال حاضر فقط 20 نفر تو دنيا دارن اين کارتون رو دانلود ميکنن. ممکنه 1000 نفر ديگه هم قبلاً دانلود کرده باشن ولی ديگه تموم شده و رفتن سر خونه و زندگيشون و نموندن که به من و تو سيد بدن و دسته منو تو رو تو پست پياز گزاشتن!:lol::p

و اما من الان داشتم قسمت اول اين کارتون soul taker رو ميديدم :blink::blink::blink:
از همين الا ن بگم که فکر کنم اين سريال هسابی باب طبع سپهر و برادر dreamsboy هست:D. تا دلتون بخواد رنگ قرمز و سياه!:f34r: طراحی انيميشنی هنری! :blink:شديداً مرموزناک!:lol: سوپر جدی! :hmm:و بالای 25 سال!:eek: مقدار خونش يه کم بالاست!:wacko:
يه مقدار هم از x men الهام گرفته!:blink:

(البته اين برداشت من از قسمت اول بود! شايد قسمت های بعدی ...!!!) ;)

B000068MAO.01.LZZZZZZZ.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خب اول اینکه سرعت دانلود هم به سرعت و هم تعداد seed ها بستگی داره ....
برادرا واقعاً ممنون، از اين کامل تر ديگه نميشد!:):happy:
من هنوز وقت نکردم امتحانش کنم ولی در اولين فرصت نصبش ميکنم که ببينم چقدر سرعت فرق ميکنه.:D;)
بازم ممنون:)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من کارتون های قدیمی رو در "یوتوب" گذاشتم اینجا:
http://www.youtube.com/view_play_list?p=888311F8645A93AF
زیادن. حالشو ببرین!
در ضمن بعضی آهنگاشون هم اینجاست:
http://www.cs.princeton.edu/~mohammad/Music/
واقعاً ممنون
36_1_33.gif

بعده سال ها نشستم کلی ممول ديدم:D، دنبال تورنتش هم گشتم ولی بی فايده بود!:(
يه سری امتهانی فايل هایyou tube رو با کيفيت بالا به mpeg تبديل کردم، هر 7 دقيق اش 100 kb ميشه:blink: ، ولی اگه تورنتش پيدا نشه اين راه هل خوبی هست.;)

memoru-ehon.JPG

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من من من من ندیدم
302.gif
دوباره بزار منم ببینم
4fwppc8.gif
ای ای عمامه به سر :f34r::p:D
بيا اینم عکس من!:happy: حالا ببينم کدوم يکی از شما پسرا عکس خودتونو ميزlرين???!!:cool::cool::cool:

میگم خواهر یه تیکه اول بلک کت هست که یارو میره تو رستوران میبینه پول نداره یه کافی سفارش میده آخره خنده بود:lol: یه بار سر من این بلا امده رفتم رستوران وقتی چشم به منو غذا افتاد داشتم سکته میزدم
gost.gif
حالا از شانس بد رفیقام هم اونجا بودن بی کلاسی بود پاشم برم مجبوری یه سیب زمینی سفارش دادم
shy.gif
وای از دسته شما پسرا! :blink: ماها پول همراهمون نباشه راهت به هم ميگيم از هم پول قرض ميگيريم , مگه اینکه دوست دختر هاتون همراهتون بودن? :Dها?:cool:

تو black cat اینا حالا حالا ها با هم ماجرا دارن :p. هر شهری که ميرن این دختره زودتر از اونا اونجاست:eek: . بيچاره sven :lol:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اه خسته شدم اینجا چرا انقدر سریع می ره جلو ؟ یه مطلبم که نیست از پسر شجاعع و هنا دختری در مزرعه بگیر تا cowboy bebop بعد از اون بگیر تا اهنگ op-en بعد از اونجا گرفتی بگیر برو طوفان ویکتوریا :D خلاصه من الان حسابی گیج شدم
ميگم سپهر تا حالا ميوه درهم خريدی؟:D
پس لازم شد باقی قسمتاشو بگیرم :D اخه .... چیزه ...با این فضایی که این کارتون داره که نمی شه :) ... ولش کن خودم می رم می بینم ببینم چه خبره :p
يه کم تمش برای من آرومه!:( يه کم هيجانش بيشتر ميشد بهتر بود.;)
مگه می شه ادم قیافه ی تو رو فراموش کنه باید بری بگی تو کتاب گینس ثبت کنن رکوردتو ادم تو این سن و سال انقدر فعال نداریم :D
باز تو شروع کردی؟!:lol:
البته خیلی تعجبی هم نداره همش چند سال با اون زمان فاصله داره !
36_2_49.gif

یادمه فر یدا راجب این کارتون یه چیزایی گفته بود نمی دونم چرا همون موقع نگرفتمش راستی فرستاده شده ایران ؟
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=767616&postcount=313
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=767642&postcount=314

من ميخواستم دفعه پيش براتون بفرستم ولی خودم و کشتم و کپی نشد که نشد!:( به خاطر همين بود که به روزبه گفتم دانلودش کنه!:eek:
تو هم با پایان کارتون ها مشکل داری ؟ پس یه همدرد پیدا شد منم معمولا با اخره همه کارتون ها مشکل دارم یه بار یه شکوایه ی طولانی م نوشته بودم که بعد پاکش کردم فکر کنم فریدا خوندش !
آخر elfen lied رو ميگی؟:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اکثرا خیلی بد یا نیمه کاره تموم میکنن که آخر سر یه موی چیزی بدن بیرون نمونش full metal alchemist & rahxephon تا موی هاشو نبینی نمیفهمی موضوع از چه قراره
با اين حرفت موافقم ولی بعضی کارتونا (بعضيها) وقتی تموم ميشن من دچار نوستالژی ميشم و اصلاً دوست ندارم تموم شه و دوست دارم همينطور ادامه پيدا کنن:rolleyes:، مثل kenshin, inusyasha, hunter x hunter, ...
يه تاپيک تو orkut هست در همين رابطه توش صحبت ميکنن . ببينم هيچ کدوم شماا ها تو اورکات نيستين؟:eek:

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سلام فريدا جان!:)

مرسي به خاطر آهنگهايي كه آپلود كرده بودي. دستت درد نكنه.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب مثل اينکه اگه خدا بخواد همه پست ها رو جواب دادم، ميخوام براتون چند تا از عکس های مسافرت رو آپلود کنم. فقط ببخشيد که کيفيت ها بده:(، ماشين با سرعت 140 کيلو متر در حال حرکت بود و از توی ماشين با پنجره بالا ، ...
خلاسه ببخشيد اگه در و ديوار ماشين هم تو عکس ها هست.:p

BC%20Alberta%20Map.bmp

خوب اين عکس رو گزاشتم که بگم ما از کجاا به کجاا رفتيم. خوب شهر victoria رو زير vancouver ميتونين ببينين. مسافرت از اينجاا شروع ميشه با کشتی رفتيم ونکوور و اونجا اون جاده سبز رنگ رو ادامه داديم تا
kamploos و از اونجا به calgary.
calgary رو مستقيم بالا رفتيم تا به edmonton رسيديم و از اونجا برگشتيم پايين به سمت jasper و اومديم به vernon و بعد از لب مرز امريکا برگشتيم به ونکوور و دوباره سوار کشتی شديم و اومديم خونه. اين يه هفته طول کشيد.

خوب اين سری عکس ها مربوط به قسمت ونکوور تا camploos ميشه:

و اما اينجا يکی از زيباترين جاهايی بود که تو اين مسافرت ديدم . اين هتل بقل درياچه معروف اوکناگن هست و جاتون خالی ما اينجاا سوار هلکپتر شديم و اين منظره از اون بالا ديدنی بود مخصوصاً که دم قروب خورشيد هم بود:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اينجاا تقريباً وسط راه کلگوری هستيم:

اين عکس هايی که الان ميزارم، مال درياچه واقعاً زيبايی به اسم lake luise هست. هر چی از زيباييش بگم کم گفتم:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب من تا اينجا گفتم که همه جا قشنگ بود، ولی اين يکی ديگه واقعاً استثنا بود: شهر بنف
البته من تا حالا جای زيادی رو تو دنيا نديدم، ولی برادم هم که اکثر کشور های اروپايی رو ديده, ميگفت که شهر قشنگی هست:

خوب اين عکس ها دقيقاً قبل از رسيدن به کلگوری هست. از همه جالب تر اين کارخونه تو اين منظره هست!

خوب اميدوارم تا اينجای مسافرت بهتون خوش گذشته باشه، بقيه اش باشه برای يه روز ديگه.;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
يه خبر جانانه و مسرت بخش
36_1_13.gif
:
تورنت های کارتون yu gi oh رو پيدا کردم:D، آخر اين صفحه. البته فقط 11 قسمته ولی خوب بقيه اش هم در ميآد ديگه!;)

بالا