تو معلومه عاشق اون دوره ... از روی حرفات معلومه : Moll flanders ، دارتانیان ، بچه دارتانیان (!) ، مردی با نقاب آهنین و .... یعنی قرن 18 و فرانسه و اینا ...![]()
![]()
جالبه .. چون من عاشق قرن 19 و دوران ویکتوریایی هستم ..... یعنی اگه قرار بود سفر زمانی کنم ، میرفتم اون موقع ...![]()
دارم آپلود ميکنم، اومدی يه نگاه اونجا بندازسلام فريدا جان!
مي بينم كه من فقط يه نصف روز نتونستم بيام و اينجا و اين همه مطلب جديد! Girl, Youe're soooooooooo COOLميگم فريدا جان من اون آهنگهاي جالبي كه تو 4shared آپلود كرده بودي رو دانلود كردم. مرسي آهنگهاي قشنگي بودند. مخصوصا حنا! :blush: ميشه لطفا آهنگ تيتراژ آغازين مهاجران يا همون Lucy of Green Rainbows رو هم اونجا بذاري ؟ مرسي.
من از سال 72-75 اونجا بودم ولی يادمه بعدش خداا بيامرز شد و هر 4 تا دبيرستان (سميه و محبوبه دانش و ... ) رو با خاک يکسان کردن!من 21 سالمه بله دقیقا فراست پشت کاخ سعداباد چون نزدیک خونمون بود:lol: سال 80 بود بعد رشتم شد انسانی از اونجا رفتم!نوبت فضولی منه!: شما چه سالی اونجا بودید؟:lol:
در چه هالی؟ چقدرش دانلود شده!البته جوجه رو آخر پاییز میشمرن![]()
دقيقاً يعنی اينکه فقط يه نفر که اين کارتون رو کامل دانلود کرده online باقی مونده.ولی هنوز یه سوال؛ اینکه این تورنت فقط یه سید داره معنیش اینه که در کل دنیا فقط یه نفر اونو دانلود کرده (و آنلاینه) ؟بعد چون این کارتون لینک دیگه ای هم نداره نتیجه می گیریم در کل فقط 20 نفر اونو دانلود کردن!؟ :blink:![]()
برادرا واقعاً ممنون، از اين کامل تر ديگه نميشد!خب اول اینکه سرعت دانلود هم به سرعت و هم تعداد seed ها بستگی داره ....
واقعاً ممنونمن کارتون های قدیمی رو در "یوتوب" گذاشتم اینجا:
http://www.youtube.com/view_play_list?p=888311F8645A93AF
زیادن. حالشو ببرین!
در ضمن بعضی آهنگاشون هم اینجاست:
http://www.cs.princeton.edu/~mohammad/Music/
ای ای عمامه به سر :f34r:من من من من ندیدمدوباره بزار منم ببینم![]()
![]()
وای از دسته شما پسرا! :blink: ماها پول همراهمون نباشه راهت به هم ميگيم از هم پول قرض ميگيريم , مگه اینکه دوست دختر هاتون همراهتون بودن?میگم خواهر یه تیکه اول بلک کت هست که یارو میره تو رستوران میبینه پول نداره یه کافی سفارش میده آخره خنده بود:lol: یه بار سر من این بلا امده رفتم رستوران وقتی چشم به منو غذا افتاد داشتم سکته میزدمحالا از شانس بد رفیقام هم اونجا بودن بی کلاسی بود پاشم برم مجبوری یه سیب زمینی سفارش دادم![]()
![]()
ميگم سپهر تا حالا ميوه درهم خريدی؟اه خسته شدم اینجا چرا انقدر سریع می ره جلو ؟ یه مطلبم که نیست از پسر شجاعع و هنا دختری در مزرعه بگیر تا cowboy bebop بعد از اون بگیر تا اهنگ op-en بعد از اونجا گرفتی بگیر برو طوفان ویکتوریاخلاصه من الان حسابی گیج شدم
يه کم تمش برای من آرومه!پس لازم شد باقی قسمتاشو بگیرماخه .... چیزه ...با این فضایی که این کارتون داره که نمی شه
... ولش کن خودم می رم می بینم ببینم چه خبره
![]()
باز تو شروع کردی؟!:lol:مگه می شه ادم قیافه ی تو رو فراموش کنه باید بری بگی تو کتاب گینس ثبت کنن رکوردتو ادم تو این سن و سال انقدر فعال نداریم![]()
البته خیلی تعجبی هم نداره همش چند سال با اون زمان فاصله داره !
یادمه فر یدا راجب این کارتون یه چیزایی گفته بود نمی دونم چرا همون موقع نگرفتمش راستی فرستاده شده ایران ؟
آخر elfen lied رو ميگی؟:happy:تو هم با پایان کارتون ها مشکل داری ؟ پس یه همدرد پیدا شد منم معمولا با اخره همه کارتون ها مشکل دارم یه بار یه شکوایه ی طولانی م نوشته بودم که بعد پاکش کردم فکر کنم فریدا خوندش !
دقيقاً مثل منمنظورم اینه که اینا به هر حال کارتونن و واسه گروه سنی جوان و پایین تر در نظر گرفته شدن...![]()
کدوم کارتون ها رو گرفتی خواهر؟یوهو یوهو....( این یعنی خوشحالی!) به لطف دنیل عزیز من هم انیمیشن دار شم!![]()
با اين حرفت موافقم ولی بعضی کارتونا (بعضيها) وقتی تموم ميشن من دچار نوستالژی ميشم و اصلاً دوست ندارم تموم شه و دوست دارم همينطور ادامه پيدا کنناکثرا خیلی بد یا نیمه کاره تموم میکنن که آخر سر یه موی چیزی بدن بیرون نمونش full metal alchemist & rahxephon تا موی هاشو نبینی نمیفهمی موضوع از چه قراره
خواهش ميکنم :blush:سلام فريدا جان!![]()
مرسي به خاطر آهنگهايي كه آپلود كرده بودي. دستت درد نكنه.