راستی یادم اومد که اون برنامه flashget رو منم دارم ولی تا جایی که می دونم فقط دانلود منیجره و به درد دانلود تورنت نمی خوره
پس سرعت دانلود ما به سرعت آپلود seed ها بستگی داره، نه؟
سلام مجدد
آره منم شنيده بودم که همه ميگفتن که از اينا نميشه برای تورنت استفاده کرد:blink:. خيلی خوب ميشه اگه برادر amgh بتونن توضيح بدن که چه شکلی تورنت رو با اين برنامه دانلود کنيم!

ممنون ميشيم.:happy:
دقيقاً درسته.

مثلاً همين soul taker رو من چک کردم ديدم سرعت دانلود همه همين طور هست. معلومه همه تنظيماتشون رو حد اقل هست.
مثلاً خوده من چون محدوديت دارم upload rate ام رو 4 kb هست. نرم افزار های پيشرفته نميزارن کسی که آپلود ريتش کمه با سرعت بالا دانلود کنه يعنی خودشون يه تناسبی بين ريت آپلود و دانلود تو بر قرار ميکنن

. به خاطر همينه که من از نرم افزار عقب افتاده bittorrent استفاده ميکنم که با وجود اينکه فقط در کل 4 kb آپلود ميکنم (فرقی نميکنه که يه تورنت دانلود کنم يا 10 تا، آپلود از 4 kb بيشتر نميشه!

) ولی سرعت دانلودم در کل ممکنه بالای 300 kb باشه. مسلن همين امروز ... bakumatsu داشت با سرعت 100 و خورده اي دانلود ميشد

.
البته يه چيزه ديگه هم هست تعداد سيد و پير ها کمه! بازم البته من و تو اين ميون choice ديگه اي نداريم چون فقط همين يه تورنت برای اين کارتون موجوده ولی مثلاً برای پروژه های بعديت، ممکنه 10 تا تورنت پيدا کنی، حواست باشه که اونی رو دانلود کنی که بيشترين تعداد سيد و پير ها رو داره. اول اينکه احتمال اينکه وسط کار همه سيد ها offline شن و تو بمونی و خودت و نتونی دانلودت رو کامل کنی، کمتره ! و هم اينکه سرعت دانلودت بيشتر ميشه، چون به تعداد بيشتری پير وصل ميشی و اگه از هر کدوم 0.5 kb هم بگيری خودش ميشه کلی

.
در مورد سيد و پير يه توضيح ديگه بدم که تو پست قبليم دقيق نبود. در واقع به کسی که بين 0-99% از فايل رو داره leecher ميگن نه پير و پير به مجموع سيد و ليچر ها ميگن ولی اين يه اشتباه مصطلح شده که بگيم سيد و پير که البته زياد تفاوتی هم با هم ندارن
خوب سوال؟
خب اول اینکه سرعت دانلود هم به سرعت و هم تعداد seed ها بستگی داره .
بعد هم اینکه حتما با اون سایت یا extension ای که برای فیرفاکی گذاشتم یک بار دیگه برای این کارتون یه جستجویی بکن شاید تورنت بهتری پیدا کردی .
بعد هم اینکه من تو اون پست هم تاکید کردم فقط ورژن
1.8 (که آخرین ورژن ) نرم افزار
flashget هست که قابلیت دانلود فایل های تورنت رو داره و قبل از آن این قابلیت رو نداشتند . اما نرم افزار
Net Transport در ورژن های قبل هم قابلیت دانلود از تورنت رو داشته ،اما به نظر خودم
flashget خیلی
user freindly تر هستش (که البته آمار بالای استفاده از این نرم افزار هم این رو تایید میکنه ) .
در ضمن باید بگم که اینکه با چه نرم افزاری دانلود کنیم کلا خیلی فرق نمیکنه ولی چون بشخصه دوست دارم تا حد ممکن نرم افزار های کمتری رو برای تعداد کار مشخص نصب کنم این نرم افزار رو پیشنهاد کردم . و تبدیل فرمت های ویدئویی به هم نیز از نرم افزار Pro coder استفاده میکنم که تنها عیبش اینه که فایل های real رو به عنوان ورودی قبول نمیکنه (البته تو خروجیش داره )
خب اینم لینک دانلود برای
Flashget :
این از نسخه
super pack (8608 KB):
کد:
http://rapidshare.com/files/8038540/FlashGet_v1.8_SuperPack.rar
پسورد :MoViEmAsTeR&Cesium
که شامل این هاست :
FlashGet v1.8
FlashGit RS v2.51
Flashget RegTweak
FlashGet Skin Pack v2.0
FlashGet Skin Designer
البته بگم که غیر از خود نرم افزار بقیه توسط اشخاص نوشته شده و مثلا Flashgit این امکانات رو اضافه میکنه (البته این توضیحات رو نمیدونم برای این ورژن هست یا نه اما خیلی تفاوت نمیکنه) :
It holds the following tweaks:
100 Parrallel Downloads
30 Parts Simultaneous
Connection Time Out
Data Time Out
Hammering
Skin Pack
Retry Delay
X means Close
FireFox Plug-in (FlashGot v0.5.9.993)
Download Path
Graphical Scale
Moniter Type
Clean FTP History
Rollback
Blocksize
ShareURL Disabler
Proxy List
فقط توجه کنید simultaneous ( یا همزمانی که تقریبا میشه گفت نرم افزار فایل رو به تعدادی که شما تو قسمت Split file مشخص میکنید تقسیم میکنه و هر تکه رو به طور همزمان دانلود میکنه ) بالا به هیچ وجه تضمین کننده سرعت دانلود بهتر نیست و این بستگی به سرعت ارتباطی شما و سرعت سرور داره که نمونه واضحش اینه که برید یه فایل رو از fixdown بگیرید بعد همون حجم رو برید از سایت دیگه حتی rapidshare (بدون اکانت ) بگیرید که کاملا متوجه میشید . حد متوسط و نرمال تا حالا برای من بین 5 تا 8 بوده .
اینم
FlashGet v1.80 Final + Tweaker (3666 KB):
کد:
http://pfk2002.ehost.pl/FlashGet%20v1.80%20Final%20+%20Tweaker.rar
یا
کد:
http://rapidshare.com/files/7495527/FlashGet_v1.80_Final__Tweaker.rar
که یه پچ توش هست که کار MaRKuS که فکر کنم کرکر ها بشناسنش .
اینم Flashget بدون Google & IEBar با حجم 1987 کیلو بایت ( به نظر من دومی رو دانلود کنید ، چون این با توجه به حجمش یه دستکاری هایی شده - حجم وقتی از سایت هم دانلو میکنیم حدود 3600 کیلو بایت هستش)
کد:
http://rapidshare.com/files/7295545/FG_EN_1.80_Setup.rar
این هم دو تا Addons که از طرف خود سایت Flashget تایید شدند :
1-
FlashCheck
کد:
http://www.flashget.com/fc057b.exe
The FlashCheck is a free add-on program for FlashGet. It allows you to easily send URLs to be downloaded with FlashGet on your computer from any other computer by just sending an email.
The best example is if you have two computers, one with a slow modem connection to the Internet (Home) and another with a fast, always-on connection to the Internet (Work).
You can browse and find files to download on the home computer, and when you find something you want, send a simple mail message so the work computer will download the file. When you next go to the work computer, you can easily bring the completed file home on a ZIP disk*!
There are many other possible uses as well: sharing downloads between friends, getting everyone in an office to download the latest virus scanner updates, sending downloads home from work so the latest game demo is waiting when you get home, etc.
FlashCheck also is a fast speed mail checking and notification program runs under Win9x/NT/2000.
Requirements:
You will need a POP mail account where the special FlashCheck emails will be sent. This can be your usual mail account (but if possible, it is better to use a separate account so your normal mail program won't get the command mails instead.)
Install the FlashCheck on a computer with FlashGet
How it works:
Send an email with the subject :%FlashGet% -dl URL -psw Password
The FlashCheck will periodically check that email account for the special message to start a downloading a URL.
That's it!
2-
GDGenerator
(که با توجه به توضیحاتش خیلی به درد بخوره ، اما من خودم دانلودش نکردم )
GDGenerator is a add-on program that generates download lists. Those
lists can be read by FlashGet (and by many other download managers), but
they can also be saved as .html files contaning all the given
information about the list.
This download list generator is very customizable thanks to some
features, such as an automatic number generator and a powerfull list
editor
which let's you create almost any list you might need.
Currently the program is available in two languages, English and
Spanish, and distributed as freeware.
برای دانلود هم برید اینجا :
کد:
http://kwh.iespana.es/kwh/gdgenerator/gdgenerator.htm
اینم صفحه FAQ که جواب سوالاتتون رو میتونید بگیرید :
کد:
http://www.flashget.com/en/faq.htm
در ضمن برای تنضیمات تورنت هم بعد از اجرای نرم افزار به آدرس زیر برید :
Tools-> Options -> BitTorrent
تا یادم نرفته بگ که هیچ وقت از طریق خود نرم افزار (حالا هر نرم افزاری ) سرعت آپلود خودتون رو کم نکنید چون سرعت دریافتتون هم کم میشه . برای کم کردن سرعت آپلود از نرم افزارهایی مثل NetLimiter استفاده کنید .