• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
واقعاً که عجب روحيه اي داری! :blink:قابل ستايش هست!!!:lol:
البته جوجه رو آخر پاییز میشمرن :D

در مورد سید و پیر هم که توضیحات کامل دادی
justcuz_goodpost.gif

ولی هنوز یه سوال؛ اینکه این تورنت فقط یه سید داره معنیش اینه که در کل دنیا فقط یه نفر اونو دانلود کرده (و آنلاینه) ؟
confused0072.gif

بعد چون این کارتون لینک دیگه ای هم نداره نتیجه می گیریم در کل فقط 20 نفر اونو دانلود کردن!؟ :blink:

amgh_12

Registered User
لایک‌ها
0
راستی یادم اومد که اون برنامه flashget رو منم دارم ولی تا جایی که می دونم فقط دانلود منیجره و به درد دانلود تورنت نمی خوره
eyebrow.gif

پس سرعت دانلود ما به سرعت آپلود seed ها بستگی داره، نه؟
eyebrow.gif

سلام مجدد

آره منم شنيده بودم که همه ميگفتن که از اينا نميشه برای تورنت استفاده کرد:blink:. خيلی خوب ميشه اگه برادر amgh بتونن توضيح بدن که چه شکلی تورنت رو با اين برنامه دانلود کنيم!:) ممنون ميشيم.:happy:
دقيقاً درسته.;) مثلاً همين soul taker رو من چک کردم ديدم سرعت دانلود همه همين طور هست. معلومه همه تنظيماتشون رو حد اقل هست.

مثلاً خوده من چون محدوديت دارم upload rate ام رو 4 kb هست. نرم افزار های پيشرفته نميزارن کسی که آپلود ريتش کمه با سرعت بالا دانلود کنه يعنی خودشون يه تناسبی بين ريت آپلود و دانلود تو بر قرار ميکنن :(. به خاطر همينه که من از نرم افزار عقب افتاده bittorrent استفاده ميکنم که با وجود اينکه فقط در کل 4 kb آپلود ميکنم (فرقی نميکنه که يه تورنت دانلود کنم يا 10 تا، آپلود از 4 kb بيشتر نميشه!:D ) ولی سرعت دانلودم در کل ممکنه بالای 300 kb باشه. مسلن همين امروز ... bakumatsu داشت با سرعت 100 و خورده اي دانلود ميشد:D.

البته يه چيزه ديگه هم هست تعداد سيد و پير ها کمه! بازم البته من و تو اين ميون choice ديگه اي نداريم چون فقط همين يه تورنت برای اين کارتون موجوده ولی مثلاً برای پروژه های بعديت، ممکنه 10 تا تورنت پيدا کنی، حواست باشه که اونی رو دانلود کنی که بيشترين تعداد سيد و پير ها رو داره. اول اينکه احتمال اينکه وسط کار همه سيد ها offline شن و تو بمونی و خودت و نتونی دانلودت رو کامل کنی، کمتره ! و هم اينکه سرعت دانلودت بيشتر ميشه، چون به تعداد بيشتری پير وصل ميشی و اگه از هر کدوم 0.5 kb هم بگيری خودش ميشه کلی:rolleyes:.

در مورد سيد و پير يه توضيح ديگه بدم که تو پست قبليم دقيق نبود. در واقع به کسی که بين 0-99% از فايل رو داره leecher ميگن نه پير و پير به مجموع سيد و ليچر ها ميگن ولی اين يه اشتباه مصطلح شده که بگيم سيد و پير که البته زياد تفاوتی هم با هم ندارن:p

خوب سوال؟

خب اول اینکه سرعت دانلود هم به سرعت و هم تعداد seed ها بستگی داره .

بعد هم اینکه حتما با اون سایت یا extension ای که برای فیرفاکی گذاشتم یک بار دیگه برای این کارتون یه جستجویی بکن شاید تورنت بهتری پیدا کردی .

بعد هم اینکه من تو اون پست هم تاکید کردم فقط ورژن 1.8 (که آخرین ورژن ) نرم افزار flashget هست که قابلیت دانلود فایل های تورنت رو داره و قبل از آن این قابلیت رو نداشتند . اما نرم افزار Net Transport در ورژن های قبل هم قابلیت دانلود از تورنت رو داشته ،اما به نظر خودم flashget خیلی user freindly تر هستش (که البته آمار بالای استفاده از این نرم افزار هم این رو تایید میکنه ) .
در ضمن باید بگم که اینکه با چه نرم افزاری دانلود کنیم کلا خیلی فرق نمیکنه ولی چون بشخصه دوست دارم تا حد ممکن نرم افزار های کمتری رو برای تعداد کار مشخص نصب کنم این نرم افزار رو پیشنهاد کردم . و تبدیل فرمت های ویدئویی به هم نیز از نرم افزار Pro coder استفاده میکنم که تنها عیبش اینه که فایل های real رو به عنوان ورودی قبول نمیکنه (البته تو خروجیش داره )

خب اینم لینک دانلود برای Flashget :

این از نسخه super pack (8608 KB):

کد:
http://rapidshare.com/files/8038540/FlashGet_v1.8_SuperPack.rar

پسورد :MoViEmAsTeR&Cesium

که شامل این هاست :

FlashGet v1.8
FlashGit RS v2.51
Flashget RegTweak
FlashGet Skin Pack v2.0
FlashGet Skin Designer

البته بگم که غیر از خود نرم افزار بقیه توسط اشخاص نوشته شده و مثلا Flashgit این امکانات رو اضافه میکنه (البته این توضیحات رو نمیدونم برای این ورژن هست یا نه اما خیلی تفاوت نمیکنه) :

It holds the following tweaks:
100 Parrallel Downloads
30 Parts Simultaneous
Connection Time Out
Data Time Out
Hammering
Skin Pack
Retry Delay
X means Close
FireFox Plug-in (FlashGot v0.5.9.993)
Download Path
Graphical Scale
Moniter Type
Clean FTP History
Rollback
Blocksize
ShareURL Disabler
Proxy List

فقط توجه کنید simultaneous ( یا همزمانی که تقریبا میشه گفت نرم افزار فایل رو به تعدادی که شما تو قسمت Split file مشخص میکنید تقسیم میکنه و هر تکه رو به طور همزمان دانلود میکنه ) بالا به هیچ وجه تضمین کننده سرعت دانلود بهتر نیست و این بستگی به سرعت ارتباطی شما و سرعت سرور داره که نمونه واضحش اینه که برید یه فایل رو از fixdown بگیرید بعد همون حجم رو برید از سایت دیگه حتی rapidshare (بدون اکانت ) بگیرید که کاملا متوجه میشید . حد متوسط و نرمال تا حالا برای من بین 5 تا 8 بوده .

اینم FlashGet v1.80 Final + Tweaker (3666 KB):

کد:
http://pfk2002.ehost.pl/FlashGet%20v1.80%20Final%20+%20Tweaker.rar
یا
کد:
http://rapidshare.com/files/7495527/FlashGet_v1.80_Final__Tweaker.rar

که یه پچ توش هست که کار MaRKuS که فکر کنم کرکر ها بشناسنش .

اینم Flashget بدون Google & IEBar با حجم 1987 کیلو بایت ( به نظر من دومی رو دانلود کنید ، چون این با توجه به حجمش یه دستکاری هایی شده - حجم وقتی از سایت هم دانلو میکنیم حدود 3600 کیلو بایت هستش)

کد:
http://rapidshare.com/files/7295545/FG_EN_1.80_Setup.rar

این هم دو تا Addons که از طرف خود سایت Flashget تایید شدند :

1- FlashCheck

کد:
http://www.flashget.com/fc057b.exe

The FlashCheck is a free add-on program for FlashGet. It allows you to easily send URLs to be downloaded with FlashGet on your computer from any other computer by just sending an email.

The best example is if you have two computers, one with a slow modem connection to the Internet (Home) and another with a fast, always-on connection to the Internet (Work).

You can browse and find files to download on the home computer, and when you find something you want, send a simple mail message so the work computer will download the file. When you next go to the work computer, you can easily bring the completed file home on a ZIP disk*!
There are many other possible uses as well: sharing downloads between friends, getting everyone in an office to download the latest virus scanner updates, sending downloads home from work so the latest game demo is waiting when you get home, etc.
FlashCheck also is a fast speed mail checking and notification program runs under Win9x/NT/2000.

Requirements:
You will need a POP mail account where the special FlashCheck emails will be sent. This can be your usual mail account (but if possible, it is better to use a separate account so your normal mail program won't get the command mails instead.)
Install the FlashCheck on a computer with FlashGet

How it works:
Send an email with the subject :%FlashGet% -dl URL -psw Password
The FlashCheck will periodically check that email account for the special message to start a downloading a URL.
That's it!​

2- GDGenerator
(که با توجه به توضیحاتش خیلی به درد بخوره ، اما من خودم دانلودش نکردم )

GDGenerator is a add-on program that generates download lists. Those
lists can be read by FlashGet (and by many other download managers), but

they can also be saved as .html files contaning all the given
information about the list.
This download list generator is very customizable thanks to some
features, such as an automatic number generator and a powerfull list
editor
which let's you create almost any list you might need.
Currently the program is available in two languages, English and
Spanish, and distributed as freeware.​

برای دانلود هم برید اینجا :

کد:
http://kwh.iespana.es/kwh/gdgenerator/gdgenerator.htm

اینم صفحه FAQ که جواب سوالاتتون رو میتونید بگیرید :

کد:
http://www.flashget.com/en/faq.htm

در ضمن برای تنضیمات تورنت هم بعد از اجرای نرم افزار به آدرس زیر برید :

Tools-> Options -> BitTorrent​

تا یادم نرفته بگ که هیچ وقت از طریق خود نرم افزار (حالا هر نرم افزاری ) سرعت آپلود خودتون رو کم نکنید چون سرعت دریافتتون هم کم میشه . برای کم کردن سرعت آپلود از نرم افزارهایی مثل NetLimiter استفاده کنید .

amgh_12

Registered User
لایک‌ها
0
البته جوجه رو آخر پاییز میشمرن :D

در مورد سید و پیر هم که توضیحات کامل دادی
justcuz_goodpost.gif

ولی هنوز یه سوال؛ اینکه این تورنت فقط یه سید داره معنیش اینه که در کل دنیا فقط یه نفر اونو دانلود کرده (و آنلاینه) ؟
confused0072.gif

بعد چون این کارتون لینک دیگه ای هم نداره نتیجه می گیریم در کل فقط 20 نفر اونو دانلود کردن!؟ :blink:

خب دوست عزیز راهای دیگه مثل DC++ و Emule و IRC (البته تو این من خیلی وارد نیستم و تا حالا دنبال کارتون نگشتم) و یا نرم افزارهایی مثل Bearshare و کلی نرم افزار peer2peer دیگه که اگه بگردی حتما پیدا میکنی . من خودم دنبال یه نرم افزار بودم که فقط تو emule و تازه بعد از جستجو تو سرورهای مختلف تونستم بگیرمش .
در ضمن یکی از جاهای خوب برای جستجوی فایل برای emule اینجاست :

کد:
http://www.filehash.com

که البته اگر چیزی رو اینجا پیدا نکردی حتما دلیل نمشه تو emule پیداش نکنی اما دلیل خوبی که بدونی اگر وجود داشته باشه باید تو خود emule کلی سرور رو زیر و رو کنی.

mahmoody82

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من کارتون های قدیمی رو در "یوتوب" گذاشتم اینجا:
http://www.youtube.com/view_play_list?p=888311F8645A93AF
زیادن. حالشو ببرین!
در ضمن بعضی آهنگاشون هم اینجاست:
http://www.cs.princeton.edu/~mohammad/Music/

I have put old (and not so old) animations that we Iranian have seen here:
They are a lot, enjoy.
In addition to it, some of their musics can be found here:

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
من کارتون های قدیمی رو در "یوتوب" گذاشتم اینجا:
زیادن. حالشو ببرین!
در ضمن بعضی آهنگاشون هم اینجاست:

I have put old (and not so old) animations that we Iranian have seen here:
They are a lot, enjoy.
In addition to it, some of their musics can be found here:

سلام جناب Mahmoody82

واقعا نميدونم چطور از شما تشكر كنم! من مدتها بود دنبال آهنگ تيتراژ سريال روياي نامه شب تابستان مي گشتم و پيدا نمي كردم! ليست اهنگها واقعا عالي بود آهنگهاي واقعا پرخاطره! كارتون عالي بود! مرسي!

پيروز و پاينده باشيد.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
حالا این حرفا رو ول کنید الان داشتیم کارتون Wolf Rains رو می دیدیم بسی خوشمان امد و سره کیف امدیم حال و هوای بلاد رو داره بدون شوخی بدون مسخره بازی ....فضا های تاریک و غم انگیز .... از همه بهتر خون (یکم باید بیشتر می شد حالا به قسمتای بعدی امید دارم ) ... شخصیت های مرموز و خلاصه ه
من دوتا کارتون رو قبلا ها که هنوز به انیمه علاقه مند نشده بودم ، بصورت گذرا دیدم و خوشم اومد ... یکی همین wolf rain و یکی هم blue seed بود ... فکر نکنم کسی اینا رو گرفته باشه ...
169.gif

تو هم با پایان کارتون ها مشکل داری ؟ اخر کارتون یعنی هرچی که داستان خوب باشه اخرش جالب تموم نمی شه نمیدونم چرا این حسو دارم ! تو توضیحی نداری ؟ :rolleyes:
البته به نظرم بیشتر بحث سلیقه اس ... منظورم اینه که اکثر این کارتون ها ، پایان بندی بدی ندارن ( حتی شاید خوبه ) و فقط مورد پسند من نیست ..
hanghead.gif

راستش توجیهی که به ذهنم می رسه اینه که من همه اش می خوام این انیمه ها رو با movie مقایسه کنم و طبیعیه که یه ذره مقایسه ناعادلانه ای باشه
fahrrad_stein.gif
... منظورم اینه که اینا به هر حال کارتونن و واسه گروه سنی جوان و پایین تر در نظر گرفته شدن
4dg0i9w.gif
...

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
یوهو یوهو....
1976.gif
( این یعنی خوشحالی!)

به لطف دنیل عزیز من هم انیمیشن دار شم!
7170.gif
a122.gif

می خواستم اینجام ازشون تشکر کنم!
c017.gif

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
به لطف دنیل عزیز من هم انیمیشن دار شدم. می خواستم اینجام ازشون تشکر کنم!
خواهش می کنم :blush:

من دوتا کارتون رو قبلا ها که هنوز به انیمه علاقه مند نشده بودم ، بصورت گذرا دیدم و خوشم اومد ... یکی همین wolf rain و یکی هم blue seed بود ...

blue seed اینه؟ به نظر قشنگ میاد
magik.gif

من تو اون پست هم تاکید کردم فقط ورژن 1.8 (که آخرین ورژن ) نرم افزار flashget هست که قابلیت دانلود فایل های تورنت رو داره و قبل از آن این قابلیت رو نداشتند ...

236.gif
حق با شماست ...

خب دوست عزیز راهای دیگه مثل DC++ و Emule و IRC (البته تو این من خیلی وارد نیستم و تا حالا دنبال کارتون نگشتم) و یا نرم افزارهایی مثل Bearshare و کلی نرم افزار peer2peer دیگه که اگه بگردی حتما پیدا میکنی ...

راستش اصولا فرق چندانی به حال من نمی کنه چون با دایال آپ حد سرعت دانلود همین 4kb ـه :D

به خاطر لینکهای دانلود هم خیلی ممنون
thumbsup.gif

Arsun

Guest
لایک‌ها
0
واقعاً، مثله اينکه دوست دار های حنا اينجاا زيادن، خوب اينم لينکه تورنت حنا تا قسمت 11:D;):

خيلی کاره خوبی کردی آريانا جون
4_1_201.gif

سلام
من قسمت اولشو گرفتم.ولی حنا نبود.
آقایون و خانوما لطفا در مورد لینکایی که میذارید اطمینان داشته باشید.

Arsun

Guest
لایک‌ها
0
خواهر لینخو جان این تورنت حنا چون اینجا شاناره دانلود نمی شه..چه کنیم؟

من گرفتمشون.ولی حنا نبود.فکر نمیکنم ارزش دانلود داشته باشه.:(
در مورد قسمت اولش مطمئن باشین!
من که خیلی شاکی شدم

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
البته به نظرم بیشتر بحث سلیقه اس ... منظورم اینه که اکثر این کارتون ها ، پایان بندی بدی ندارن ( حتی شاید خوبه ) و فقط مورد پسند من نیست ..
hanghead.gif

راستش توجیهی که به ذهنم می رسه اینه که من همه اش می خوام این انیمه ها رو با movie مقایسه کنم و طبیعیه که یه ذره مقایسه ناعادلانه ای باشه
fahrrad_stein.gif
... منظورم اینه که اینا به هر حال کارتونن و واسه گروه سنی جوان و پایین تر در نظر گرفته شدن
4dg0i9w.gif
...

الان شما خیلی احساس پیری میکنید؟
7069.gif

این جوری که گفتین ادم جلوی شما احساس کوچولویی میکنه!
7081.gif

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
سلام
blue seed یه زمانی از کانال mangas پخش میشد من که زیاد باهاش حال نکردم شایدم بخاطر زبون فرانسه اینطوری بود
راستی 5 قسمت blach cat رو هم دان کردم و فیلم rahxephon رو هم گرفتم
با بلک کت خیلی حال کردم همونطور که خواهر فریدا گفت انیمه قشنگی هست
BLACK20CAT2091E6198b.JPG

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی اقا سپهر من هفته بعد سرم یه مقدار خلوت میشه شما اوضاتون چطوره
یه سری انیمه ازتون میخوام بگیرم اگر شما هم انیمه ای میخواین بگین براتون بزنم

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
اون موقع نبودی خواهر ، کجا بودی؟ :eek: آخه منم زود گزاشتم و بر داشتم، فکر کنم يه روز آواترم عکس خودم بود:p.

ببينم کيا منو يادشونه؟:D

من من من من ندیدم
302.gif

دوباره بزار منم ببینم
4fwppc8.gif

میگم خواهر یه تیکه اول بلک کت هست که یارو میره تو رستوران میبینه پول نداره یه کافی سفارش میده آخره خنده بود:lol: یه بار سر من این بلا امده رفتم رستوران وقتی چشم به منو غذا افتاد داشتم سکته میزدم
gost.gif
حالا از شانس بد رفیقام هم اونجا بودن بی کلاسی بود پاشم برم مجبوری یه سیب زمینی سفارش دادم
shy.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
الان شما خیلی احساس پیری میکنید؟
7069.gif

این جوری که گفتین ادم جلوی شما احساس کوچولویی میکنه!
7081.gif
خوب از نظر تجربه و تعداد فیلم گفتم ( و البته مقایسه سطح کیفی سینما در مقابل انیمه ، به نظرم ) ... وگرنه حق با توه ...
purr.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلا م من قسمت اولشو گرفتم.ولی حنا نبود. آقایون و خانوما لطفا در مورد لینکایی که میذارید اطمینان داشته باشید.
من گرفتمشون.ولی حنا نبود.فکر نمیکنم ارزش دانلود داشته باشه.:( در مورد قسمت اولش مطمئن باشین! من که خیلی شاکی شدم
سلام
اگه توجه کنيد ميبينيد که به طور وضوح عکس حنا بالای صفحه هست و اگه يه کم بيشتر دقت ميکردين ميدونستين که يه گروه sub فقط يه کارتون رو sub نميکنن ، بلکه چندين پروژه در دست دارن!

به هر جهت ، تورنت های حنا اونايی هستن که پرچم اينگيليس هم بقلشون خورده چون اين گروه sub فنلاندی هست. 2 تا تورنته يکی از قسمت 1-10 و يکی ديگه ماله قسمت 11 ! لطف کنين يه کم بيشتر دقت کنين تا شاکی نشين!:hmm:

خواهر لینخو جان این تورنت حنا چون اینجا شاناره دانلود نمی شه..چه کنیم؟
من اين ماه هنوز 20 ام نشده بالای 60 گيگ دانود و آپلود کردم،:eek: ديگه نميتونم ولی اگه ماله همه شاناره من ماهه ديگه دانلودش ميکنم!;)

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
من دوتا کارتون رو قبلا ها که هنوز به انیمه علاقه مند نشده بودم ، بصورت گذرا دیدم و خوشم اومد ... یکی همین wolf rain و یکی هم blue seed بود ... فکر نکنم کسی اینا رو گرفته باشه ...
169.gif

hanghead.gif

fahrrad_stein.gif
4dg0i9w.gif
...
نه اینو راست میگی هیچکدومشون پایان رضایت بخش ندارن , اخرشو خیلی بد تموم میکنن, شاید بخاطر اینکه میخوان ادامشو اگه طرفدار داشت بسازن , ولی اصلا ایده خوبی نیست . اگه همونجوری تموم کنن خیلی زیباتر میشه .

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
نه اینو راست میگی هیچکدومشون پایان رضایت بخش ندارن , اخرشو خیلی بد تموم میکنن, شاید بخاطر اینکه میخوان ادامشو اگه طرفدار داشت بسازن , ولی اصلا ایده خوبی نیست . اگه همونجوری تموم کنن خیلی زیباتر میشه .

اکثرا خیلی بد یا نیمه کاره تموم میکنن که آخر سر یه موی چیزی بدن بیرون نمونش full metal alchemist & rahxephon تا موی هاشو نبینی نمیفهمی موضوع از چه قراره

Arsun

Guest
لایک‌ها
0
سلام
اگه توجه کنيد ميبينيد که به طور وضوح عکس حنا بالای صفحه هست و اگه يه کم بيشتر دقت ميکردين ميدونستين که يه گروه sub فقط يه کارتون رو sub نميکنن ، بلکه چندين پروژه در دست دارن!

به هر جهت ، تورنت های حنا اونايی هستن که پرچم اينگيليس هم بقلشون خورده چون اين گروه sub فنلاندی هست. 2 تا تورنته يکی از قسمت 1-10 و يکی ديگه ماله قسمت 11 ! لطف کنين يه کم بيشتر دقت کنين تا شاکی نشين!:hmm:

من اين ماه هنوز 20 ام نشده بالای 60 گيگ دانود و آپلود کردم،:eek: ديگه نميتونم ولی اگه ماله همه شاناره من ماهه ديگه دانلودش ميکنم!;)

سلام
یه مثلی هست که میگن کف دستمو بو نکرده بودم.
عذر میخوام که نفهمیدم حنا اونایی هستن که کنارشون پرچم انگلیسه!

بالا