آره موافقم . تو یکی از این همایشهای کسب و کار خیلی در این مور با مسئولین پست صحبت کردیم که یه سیستمی راه اندازی کنند که هر شخصی بتونه مستقیم و بدون دردسر بیاد با پست قرارداد ببنده و شرکتهای کد واسطه نباشن که فکر نمی کنم هیچ وقت عملی بشه . در مورد ای نماد هم بالاخره هر مشتری تو نگاه اول متوجه اون ممکنه بشه و روش کلیک میکنه و وقتی بیشتر در موردش تحقیق میکنه باخبر میشه ، مثلا من خودم چند سال پیش هر چه از این نمادها و نشان ها تو سایتهای خرید اینترنتی بود رو نگاه می کردم و با اینکه تازه کار بودم و اصلا هم نمی دونستم خیلی هاشون چیه ولی همین نمادها باعث اعتماد بیشتر من می شد . با شما در مورد اینکه بعضی ها هم با داشتن ای نماد باعث بدبینی مشتری شدن قبول دارم اما اینا کلیت قضیه نیست ! در کل ای نماد اگه پولی نشه ! وجودش بهتر از نبودشه و پرداخت آنلاین هم مسللما بهترین گزینه . شما همین دی جی کالا رو ببینید ، تازگی هم مدیرش گزارش داده که فکر کنم یه هفته پیش بود ، من خودم از اول راه افتادن دی جی کالا کاربر و مشتریش بودم که اگه به وب آرشیو بروید و یه نگاهی به سایت قدیمی اون بندازید ظاهرش خیلی ابتدایی و مسخره به نظر میاد و اون اوایل هم با 4 یا 5 نفر شروع کردن کارشون رو و حالا هم به گفته مدیرش متوسط روزانه 2000 سفارش و متوسط قیمت هر سفارش 600000 تومانه !!! اینها همه میانگینه که قطعا من می تونم بگم خیلی بیشتر از اینهاست . اما همین دی جی کالا از اول و زمانی که خرید اینترنتی تازه راه افتاده بود تو ایران و چیزی جز خرید و پرداخت در محل وجود نداشت اومد و ابتدا بصورت حواله و کارت به کارت و بعد هم پرداخت آنلاین رو راه اندازی کرد و حتی یکبار هم من ندیدم پرداخت در محل داشته باشه جز الان که اون هم پرداخت در محل برای تهران داره و البته پیک خودشون جنس رو میبره و همونجا با کارت و دستگاه بی سیم مبلغ رو کسر می کنه و شاید این مورد زیاد هم در عمل استفاده نشه مخصوصا برای این سایت بزرگ و شناخته شده . خلاصه خواستم اینو عرض کنم که رمز موفقیت دی جی کالا همینه که سراغ این روشهای الکی نرفت و با قدرت و اعتماد به نفس حرکت کرد ، البته فقط یکی از رموز موفقیتشون اینه ، بگذریم از تولید محتوا و .... که حرف اول رو میزنن . باور کنید خود من جدای از اینکه یک وب مستر هستم دید کلی ام به عنوان یک خریدار صرف اینه که هر جا خرید آنلاین داره مطمئن تره ! یه چیز دیگه هم که هست به نظر من خیلی از مشتریان پرداخت در محل با پرداخت آنلاین و این مسائل اشنایی ندارن و حتی شاید تا بحال رمز خرید اینترنتی رو هم نگرفته باشن که این دیگه بر میگرده به سیستم بانکی و اعتماد سازی در مورد پرداخت های اینترنتی .
ببخشید سرتون رو درد میارم با سخنرانی های طولانی