• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

mziper

Registered User
لایک‌ها
50
فوری:

پراید هاچ بک 88 سفید کارکرد 60 هزار کیلومتر، بدنه فابریک بدون رنگ و ضربه به شرط کارشناسی، 4 حلقه لاستیک نو، بیمه تا 93/5
4 سال تخفیف بیمه، بکر

نهایت قیمت چقدر میخوره؟

ahmadhmzv

Registered User
لایک‌ها
125
سلام اساتید ماشین ساز و ماشین باز!
دو تا ماشین تو امضام پارک شده،میخوام بفروشم بنظرتون تو کدوم سایت ها آگهی بدم که اسپم و پیام تبلیغاتیو اینا واسه گوشی نیاد
و زودتر فروش بره
سایت باما خوب جواب میده. توی گوگل سرچ کنید.

khashayar_m

Registered User
لایک‌ها
108
کسی نیست یه نظر خوب بده هفته دیگه دارم معامله میکنم این میتسوبیشی رو
قیمتم تا 15/5 فعلا راه اومده :؟

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
در یک اقدام عنقلابی کارت سوخت 20ساله ها ب بالا رو سوزوندن این حرکت با عث خشم مردم غیور و American Muscle Car اهواز شد و با سوزاندن یک پمپ بنزین پایان یافت . . .

دادا 16تومن گالانت سالم نمیدن! این گالانت هم سپرش فابریک نیست +چراغش + جلو پنجره ش این سپر اسپرت هم اصن بره گالانت نیست! بره آکورد های 91 سفارش آمریکاست که خوروندن بهش . دمش گرم هر کی این سپر رو براش گیر آورده!

16تومن سیویک ـه 1600 سی سی 91 هم نمیدن چه برسه سوپر سالن!

khashayar_m

Registered User
لایک‌ها
108
در یک اقدام عنقلابی کارت سوخت 20ساله ها ب بالا رو سوزوندن این حرکت با عث خشم مردم غیور و American Muscle Car اهواز شد و با سوزاندن یک پمپ بنزین پایان یافت . . .

دادا 16تومن گالانت سالم نمیدن! این گالانت هم سپرش فابریک نیست +چراغش + جلو پنجره ش این سپر اسپرت هم اصن بره گالانت نیست! بره آکورد های 91 سفارش آمریکاست که خوروندن بهش . دمش گرم هر کی این سپر رو براش گیر آورده!

16تومن سیویک ـه 1600 سی سی 91 هم نمیدن چه برسه سوپر سالن!

بله عزیز صاحب ماشین هم گفتن که سپرو عوض کردن و سپر فاریک هم سالمه و میدن به خریدار
بنده از نزدیک دیدم ماشین رو و بردم به تعمیرکار هم نشون دادم هیچ مشکل فنی نداشت و مثل ساعت کار میکنه حالا نمیدونم تا هفته دیگه بازم دوستان نظر بدن یه جمع بندی بکنم

disturb

Registered User
لایک‌ها
410
اگه vr4 بود که محشر بود ...
ولی تا اونجایی که میدونم خرجش اندازه های یه 206 ٍ.
البته اگه صاحبش بهش رسیده باشه .... نه اینکه همه خرجها رو نگه داشته باشه برای شما ...
با اجازه ی استارتر ، دوستان هر کی ام لنسر یا گالانت vr4 سراغ داشت ، پخ بده :)

shamabady

Registered User
لایک‌ها
13
بحث ماشین خوب و بد شد یه چی هم ما بگیم
2 ماه پیش دنبال پراید بودم در حد 12 13 تومن چیز خوب گیرم نمیومد
بعد اتفاقی تو تلویزیون دیدم قرائتی یه روایتی از امام گفت که میگفت امام گفته ماشین خوب سوار بشید
بعد دیگه ماهم دیدیم نمیتونیم پا روی ارمان های امام راحل بزاریم و بی خیال پراید شدیم و با قرض و این ور اون ور بودجه رو بردیم بالا و 405 گرفتیم

حالا ار روایت امام هم جالبه:
امام میخواستن برن مسافرت بعد به یکی از مریدان می فرمایند که یک ماشین خیلی خوب فراهم کن برای سفر
مریدان همه شوکه شدن
مریدی گفت یا شیخ شما همیشه که چیزی میخواستید ما فراهم کنیم قید نمیکردید که خوب باشد حال چه شده که میگوید ماشین خیلی خوب ؟
شیخ گفت اگر لباس خوب نباشدغذا خوب نباشد منزل خوب نباشدو..... که ما نمیمیریم ولی اگر ماشین خوب نباشد جان آدمی به خطر می افت
مریدان بعد از شنیدن این حکمت نعره کنان سر به بیابان نهادند :D

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
شما ماشین رو بیار تهران(میدون فتح ) ب تعمیرکارهای میتسو و هوندا نشون بده ببین چی میگن !

40 داشتم میزدم الان تو گوشـه این کوردوبا ـه

ماشین باید فابریک باشه و برعکس نمونه تو پست اول ب شاسی و...ش دست نخرده باشه مثل این

http://www.bama.ir/car/details-2-1131414/1993-mitsubishi-galant-for-sale

ahmadhmzv

Registered User
لایک‌ها
125
نمیدونم چقدر جنسش مزخرف بود که 35 تا ترکیده :|
جدی؟ انقدر کم؟ من تاحالا واسم پیش نیومده زیر 150 تا دیسک و صفحه عوض کنم. البته خیلی به طرز رانندگی بستگی داره. ولی خب جنسا خیلی خراب شده

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
توسایت باما ماشینو ثبت کردم مرحله اخر گفت یه پیام با متن "باما" به فلان شماره بفرست میخوام بدونم الزامیه؟

ریو هم که تولیستش نیست!!

Last edited:

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
بعد اتفاقی تو تلویزیون دیدم قرائتی یه روایتی از امام گفت که میگفت امام گفته ماشین خوب سوار بشید
بعد دیگه ماهم دیدیم نمیتونیم پا روی ارمان های امام راحل بزاریم و بی خیال پراید شدیم و با قرض و این ور اون ور بودجه رو بردیم بالا و 405 گرفتیم

امام میخواستن برن مسافرت بعد به یکی از مریدان می فرمایند که یک ماشین خیلی خوب فراهم کن برای سفر
مریدان همه شوکه شدن
مریدی گفت یا شیخ شما همیشه که چیزی میخواستید ما فراهم کنیم قید نمیکردید که خوب باشد حال چه شده که میگوید ماشین خیلی خوب ؟
شیخ گفت اگر لباس خوب نباشدغذا خوب نباشد منزل خوب نباشدو..... که ما نمیمیریم ولی اگر ماشین خوب نباشد جان آدمی به خطر می افت
:) ممنونم از بیان این روایت زیبا و راه گشا :D !!!!!

ravi-shahram

Registered User
لایک‌ها
394

مریدان همه شوکه شدن

همه باید پیرو آرمان های امام باشن...:D

فقط من زیادی آرمان گرا هستم و پورش پانومرا میخوام...:p

khashayar_m

Registered User
لایک‌ها
108
توسایت باما ماشینو ثبت کردم مرحله اخر گفت یه پیام با متن "باما" به فلان شماره بفرست میخوام بدونم الزامیه؟

ریو هم که تولیستش نیست!!

دیگه یه اس ام اس سخت نیست که بفرستید
ریو هم تو قسمت کیا هستش

khashayar_m

Registered User
لایک‌ها
108
اگه vr4 بود که محشر بود ...
ولی تا اونجایی که میدونم خرجش اندازه های یه 206 ٍ.
البته اگه صاحبش بهش رسیده باشه .... نه اینکه همه خرجها رو نگه داشته باشه برای شما ...
با اجازه ی استارتر ، دوستان هر کی ام لنسر یا گالانت vr4 سراغ داشت ، پخ بده :)

ماشین شمال هستش تهران نمیشه آورد ولی پیش تعمیرکار خوب بردم گفت مشکلی نداره

من بودجم بیشتر از 16 تومن هست و الان یه 206 هم دارم ولی این ماشینو دیدم بدجوری چشمو گرفت میخوام تا 15 تومن بگیرم ازش و 5 تومن هم خرج تیونش کنم

khashayar_m

Registered User
لایک‌ها
108
شما ماشین رو بیار تهران(میدون فتح ) ب تعمیرکارهای میتسو و هوندا نشون بده ببین چی میگن !

40 داشتم میزدم الان تو گوشـه این کوردوبا ـه

ماشین باید فابریک باشه و برعکس نمونه تو پست اول ب شاسی و...ش دست نخرده باشه مثل این

http://www.bama.ir/car/details-2-1131414/1993-mitsubishi-galant-for-sale

اینی که شما گذاشتی مدل 1993 هستش
اینم داخل شماله
قیمتو خیلی تند زده 26 تومن اینو بگیری کمه کم 6-7 تومن خرج تیون کردنش میشه 32 تومن بعد موقع فروش ازت 20 تومنم نمیخرن

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
اینی که شما گذاشتی مدل 1993 هستش
اینم داخل شماله
قیمتو خیلی تند زده 26 تومن اینو بگیری کمه کم 6-7 تومن خرج تیون کردنش میشه 32 تومن بعد موقع فروش ازت 20 تومنم نمیخرن
خو دیگه کالانت سالم و فابریکی همینه دیگه . . اینوار همینو 30تومن میذارن دم نمایشگاه!

حالا قیمت های آکورد رو ندیدی! مخصوصا سفارش آمریکاهاش !

تیون بره چه میخوای کنی!!!! ماشین فابریکی باشه سال ب سال ب قیمتش اضاف میشه که کم نمیشه

تیون کردن اصن تو ایران اشتباه هـه 0تا100شون غیر استانداردـه اونایی هم که اینکارن بره مسابقت درگ و....اولا بچه بالان دوما از امارات خودشون لوازم مییارن

فابریکی سوار شو تا 20سال دیگه بهت سواری میده

khashayar_m

Registered User
لایک‌ها
108
خو دیگه کالانت سالم و فابریکی همینه دیگه . . اینوار همینو 30تومن میذارن دم نمایشگاه!

حالا قیمت های آکورد رو ندیدی! مخصوصا سفارش آمریکاهاش !

تیون بره چه میخوای کنی!!!! ماشین فابریکی باشه سال ب سال ب قیمتش اضاف میشه که کم نمیشه

تیون کردن اصن تو ایران اشتباه هـه 0تا100شون غیر استانداردـه اونایی هم که اینکارن بره مسابقت درگ و....اولا بچه بالان دوما از امارات خودشون لوازم مییارن

فابریکی سوار شو تا 20سال دیگه بهت سواری میده

اصلش به تیونشه دیگه و گر نه فابریکی یه 206 تیپ 6 دارم
اینو یه بادی کیت مشتی با یه منبع بندازی روش خیابونو آتیش میزنه :D

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
دیگه یه اس ام اس سخت نیست که بفرستید
ریو هم تو قسمت کیا هستش
خوب شماره فامیلمه، مال خودم نیست
میخوام ببینم الزامیه یا نه
اگه الزامی باشه باس زنگ بزنم صدتا سوال جواب میکنه!

بالا