با رانندگی معمولی راحتی تا یه 100 , 150 هزار کیلومتر دیگه.دیسک صفحه تعطیل شده بود مدل والو گرفتم
245
65 تومنم پول دستمزد!
سایت باما خوب جواب میده. توی گوگل سرچ کنید.سلام اساتید ماشین ساز و ماشین باز!
دو تا ماشین تو امضام پارک شده،میخوام بفروشم بنظرتون تو کدوم سایت ها آگهی بدم که اسپم و پیام تبلیغاتیو اینا واسه گوشی نیاد
و زودتر فروش بره
نمیدونم چقدر جنسش مزخرف بود که 35 تا ترکیده :|با رانندگی معمولی راحتی تا یه 100 , 150 هزار کیلومتر دیگه.
در یک اقدام عنقلابی کارت سوخت 20ساله ها ب بالا رو سوزوندن این حرکت با عث خشم مردم غیور و American Muscle Car اهواز شد و با سوزاندن یک پمپ بنزین پایان یافت . . .
دادا 16تومن گالانت سالم نمیدن! این گالانت هم سپرش فابریک نیست +چراغش + جلو پنجره ش این سپر اسپرت هم اصن بره گالانت نیست! بره آکورد های 91 سفارش آمریکاست که خوروندن بهش . دمش گرم هر کی این سپر رو براش گیر آورده!
16تومن سیویک ـه 1600 سی سی 91 هم نمیدن چه برسه سوپر سالن!
جدی؟ انقدر کم؟ من تاحالا واسم پیش نیومده زیر 150 تا دیسک و صفحه عوض کنم. البته خیلی به طرز رانندگی بستگی داره. ولی خب جنسا خیلی خراب شدهنمیدونم چقدر جنسش مزخرف بود که 35 تا ترکیده :|
بحث ماشین خوب و بد شد یه چی هم ما بگیم
2 ماه پیش دنبال پراید بودم در حد 12 13 تومن چیز خوب گیرم نمیومد
بعد اتفاقی تو تلویزیون دیدم قرائتی یه روایتی از امام گفت که میگفت امام گفته ماشین خوب سوار بشید
بعد دیگه ماهم دیدیم نمیتونیم پا روی ارمان های امام راحل بزاریم و بی خیال پراید شدیم و با قرض و این ور اون ور بودجه رو بردیم بالا و 405 گرفتیم
حالا ار روایت امام هم جالبه:
امام میخواستن برن مسافرت بعد به یکی از مریدان می فرمایند که یک ماشین خیلی خوب فراهم کن برای سفر
مریدان همه شوکه شدن
مریدی گفت یا شیخ شما همیشه که چیزی میخواستید ما فراهم کنیم قید نمیکردید که خوب باشد حال چه شده که میگوید ماشین خیلی خوب ؟
شیخ گفت اگر لباس خوب نباشدغذا خوب نباشد منزل خوب نباشدو..... که ما نمیمیریم ولی اگر ماشین خوب نباشد جان آدمی به خطر می افت
مریدان بعد از شنیدن این حکمت نعره کنان سر به بیابان نهادند![]()
بحث ماشین خوب و بد شد یه چی هم ما بگیم
2 ماه پیش دنبال پراید بودم در حد 12 13 تومن چیز خوب گیرم نمیومد
بعد اتفاقی تو تلویزیون دیدم قرائتی یه روایتی از امام گفت که میگفت امام گفته ماشین خوب سوار بشید
بعد دیگه ماهم دیدیم نمیتونیم پا روی ارمان های امام راحل بزاریم و بی خیال پراید شدیم و با قرض و این ور اون ور بودجه رو بردیم بالا و 405 گرفتیم
حالا ار روایت امام هم جالبه:
امام میخواستن برن مسافرت بعد به یکی از مریدان می فرمایند که یک ماشین خیلی خوب فراهم کن برای سفر
مریدان همه شوکه شدن
مریدی گفت یا شیخ شما همیشه که چیزی میخواستید ما فراهم کنیم قید نمیکردید که خوب باشد حال چه شده که میگوید ماشین خیلی خوب ؟
شیخ گفت اگر لباس خوب نباشدغذا خوب نباشد منزل خوب نباشدو..... که ما نمیمیریم ولی اگر ماشین خوب نباشد جان آدمی به خطر می افت
مریدان بعد از شنیدن این حکمت نعره کنان سر به بیابان نهادند![]()
توسایت باما ماشینو ثبت کردم مرحله اخر گفت یه پیام با متن "باما" به فلان شماره بفرست میخوام بدونم الزامیه؟
ریو هم که تولیستش نیست!!
اگه vr4 بود که محشر بود ...
ولی تا اونجایی که میدونم خرجش اندازه های یه 206 ٍ.
البته اگه صاحبش بهش رسیده باشه .... نه اینکه همه خرجها رو نگه داشته باشه برای شما ...
با اجازه ی استارتر ، دوستان هر کی ام لنسر یا گالانت vr4 سراغ داشت ، پخ بده![]()
شما ماشین رو بیار تهران(میدون فتح ) ب تعمیرکارهای میتسو و هوندا نشون بده ببین چی میگن !
40 داشتم میزدم الان تو گوشـه این کوردوبا ـه
ماشین باید فابریک باشه و برعکس نمونه تو پست اول ب شاسی و...ش دست نخرده باشه مثل این
http://www.bama.ir/car/details-2-1131414/1993-mitsubishi-galant-for-sale
خو دیگه کالانت سالم و فابریکی همینه دیگه . . اینوار همینو 30تومن میذارن دم نمایشگاه!اینی که شما گذاشتی مدل 1993 هستش
اینم داخل شماله
قیمتو خیلی تند زده 26 تومن اینو بگیری کمه کم 6-7 تومن خرج تیون کردنش میشه 32 تومن بعد موقع فروش ازت 20 تومنم نمیخرن
خو دیگه کالانت سالم و فابریکی همینه دیگه . . اینوار همینو 30تومن میذارن دم نمایشگاه!
حالا قیمت های آکورد رو ندیدی! مخصوصا سفارش آمریکاهاش !
تیون بره چه میخوای کنی!!!! ماشین فابریکی باشه سال ب سال ب قیمتش اضاف میشه که کم نمیشه
تیون کردن اصن تو ایران اشتباه هـه 0تا100شون غیر استانداردـه اونایی هم که اینکارن بره مسابقت درگ و....اولا بچه بالان دوما از امارات خودشون لوازم مییارن
فابریکی سوار شو تا 20سال دیگه بهت سواری میده
خوب شماره فامیلمه، مال خودم نیستدیگه یه اس ام اس سخت نیست که بفرستید
ریو هم تو قسمت کیا هستش