• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
با سلام

دوستان کسی از سپرده 25 درصد بانک مسکن خبر داره؟ شنیدم سود 1 ساله پول رو همون موقع میدن.اگه اینطوری باشه اگه همون سود پولو روزشمار 22 درصد بگذاریم سود چیزی در حدود 30 درصد میشه!!!
23 درصد هست نه 25 درصد

akarimlou

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گردشگری روزشماری ۲۳ درصده نه ۲۴ من امروز اونجا بودم تازه باید ده میلیون توش باشه اگه بالای ۵ ملیون باشه ۱۹ و زیر اون ۱۷ درصد
من بلند مدت یکساله باز کردم ٢٥ درصد واریز ماهانه ، اگه در سر رسید بخوای ۲۷/۸۱ درصده
بانک آینده روزشمار ۲۳ درصد بدون محدودیت

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
ممنون.شما مطمئنید؟ کسی به بنده گفت 25 درصده حداقل 30 م .سوده 1 سال رو همون زمان میدن.
اره پرسیدم گفتن 23 درصد هست و سود رو همون اول پرداخت میکنن و اگر هم سود رو گرفتین باید ببرید بانک دیگه ای سپرده کنید توی ههمون بانک مسکن نمیتونید باز مجدد سپرده کنید.

در حال حاضر موسسه کوثر که مجوز بانک مرکزی هم داره و حتی سرمایه این موسسه از 7 بانک خصوصی هم بیشتره به نقل از یانک مرکزی بهترین هست برای سپرده گذاری هم کوتاه مدت 24 درصد و هم بلند مدت 25 درصد

در ضمن حتی بانک آینده مجوز از بانک مرکزی ندارد اما موسسه کوثر مجوز دارد..!!!

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
با سلام

دوستان کسی از سپرده 25 درصد بانک مسکن خبر داره؟ شنیدم سود 1 ساله پول رو همون موقع میدن.اگه اینطوری باشه اگه همون سود پولو روزشمار 22 درصد بگذاریم سود چیزی در حدود 30 درصد میشه!!!
درسته ولی من پرسیدم واسه یک ساله که سود رو یکجا بدن حداقل موجودی 75 میلیون تومان اونم 23 درصد.برای 6 ماهه هم داره.

ehsan93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام

روزی هایی که زیر 10 میلیون هست سودی تعلق نمیگیره ولی به ازای روزهای بالای 10 میلیون سود به حسابتون واریز میشه-فقط مثل اینکه ماه اول اگه زیر ده بیاد کلش میپره
منم این سوال رو دارم که کسانی که 22 درصد بودن تبدیل به 24 میشوند یا نه - اگه کسی از دوستان خبری گرفتم ممنون میشم اطلاع رسانی کنه
امروز رفتم بانک اینده حسابمو ببندم و طرح عیدانه 23 درصدش رو باز کنم ولی کفتند که برای ما بخشنامه نیومده از چند نفر هم پرسید و به جایی زنگ زد اخر هم گفت برم فردا زنگ برنم ببینم میتونن برام این حسابو باز کنند یا نه چون الان داخل منوهاشون نیست
کسی از دوستان اگه جزءیاتش رو میدونه اعلام کنه ممنون میشم
با سپاس
من دیروز باز کردم شعبه تجریش. رو دفترچه نوشته سپرده عیدانه. گفت فعلاً 23 درصده و موقتی، اما خود کارمند بانک گفت تا حالا نشده سودی اعلام بشه و بعد اونو کم اش کنند.
در مورد بانک گردشگری و کلاً هر حساب سپرده گذاری، باید حداقل 30 روز یا یک ماه بگذره تا سپرده مشمول سود بشه. اگر شما سپرده تون رو تو 29 روز بردارید یااز اون حداقل موجودی تعیین شده بیاد پایین، این 30 روز از نو شروع میشه و اون روزهای سپری شده حساب نمیشه !!!! یعنی بعد از روز افتتاح حساب، حداقل موجودی تعیین شده برای تعلق سود، 30 روز متوالی باید تو حساب بمونه. بنابراین حواس تون باشه وقتی حساب باز می کنید، پول تان تا یک ماه نباید از کف موجودی تعیین شده برای اون حساب پایین تر بیاد که در مورد سپرده های روز شمار معمولاً 10 هزار تومان هست. اما وقتی از یک ماه رد شد، دیگه روزشمار میشه و هر روزی که موجودی از کف تعیین شده بیاد پایین، سود تعلق نمی گیره.

amirpcp30

Registered User
لایک‌ها
130
سلام
درسته دوست عزیز اما این هم اضافه کنم من خودم یک ماه اول ده میلیون داخل حسابم ن همون اول هم گفتم گفت حسابو باز میذاره بعد دو سه ماه رفتم گفتم مشکلی نداره من تا الان بالای ده میل نذاشتم گفت نه و بعد از اون هم یک ماه نذاشتم فقط چند روز بود ولی سود تعلق گرفت
نمیدونم شاید شانسی این اتفاق افتاده چون خودشون هم روز اولی که رفتم یادمه گفت باید یک ماه ده میل باشه بعد...
الان کسی خبر داره که درصد های جدید روی قبلی ها اعمال میشه یا نه باید حساب جدید باز کنیم
با سپاس

mahdi-mo

Registered User
لایک‌ها
21
اره پرسیدم گفتن 23 درصد هست و سود رو همون اول پرداخت میکنن و اگر هم سود رو گرفتین باید ببرید بانک دیگه ای سپرده کنید توی ههمون بانک مسکن نمیتونید باز مجدد سپرده کنید.

در حال حاضر موسسه کوثر که مجوز بانک مرکزی هم داره و حتی سرمایه این موسسه از 7 بانک خصوصی هم بیشتره به نقل از یانک مرکزی بهترین هست برای سپرده گذاری هم کوتاه مدت 24 درصد و هم بلند مدت 25 درصد

در ضمن حتی بانک آینده مجوز از بانک مرکزی ندارد اما موسسه کوثر مجوز دارد..!!!
منظورتون موسسه مالی و اعتباری کوثره؟؟؟

mahdi-mo

Registered User
لایک‌ها
21
5 تومنی دارم میخوام بزارم موقتا تو بانک کدوم موسسه یا بانک رو پیشنهاد میدین؟
از لحاظ سود کوتاه مدت خوب؟

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050

Musso

Registered User
لایک‌ها
42
شركت پيشگامان هر 1 ميليون 25000 تومان سود ميده فقط تا 4 شنبه 28/12/92وقت هست

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
چه جوری میتونم تو پیشگامان سرمایه گذاری کنم ؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
به حق چیزای ندیده و نشنیده و نپرسیده و... : ))))

mellat.jpg

بانک ملت...

Kara Dayi

Registered User
لایک‌ها
173
دوستان ایا میشه از اینترنت بانک ملت به کوثر انتقال داد؟
کلا ایا روشی وجود داره اینترنتی به کوثر پول ریخت

ehsan93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
امروز دیدم بانک رفاه زده سود روزشمار 22 درصد، اما فرصت نشد برم داخل شعبه بپرسم. کسی خبر داره این طرح شرایطش چیه؟
هر روز این سودها تغییر می کنه، من تو این یه ماه 5-6 تا حساب جدید باز کردم;)

آپارتمان

Registered User
لایک‌ها
21
دوستان نظرتون راجع به سپرده یکساله موسسه عسگریه چیه؟ سود 25% -مدت یک سال-واریز سود ماهانه به حساب کوتاه مدت 20% متصل به توس کارت قابل استفاده در خودپردازهای بانک ملت - اینترنت بانک هم داره - دارای مجوز100% بانک مرکزی-آخرین مهلت هم 28 اسفند 92!
لطفا دوستان نظر بدین ؟

آپارتمان

Registered User
لایک‌ها
21
این همون شرکت یزدیه که اینترنت هم ارایه میده؟
بله درسته شرکتی ابر قدرت با 100 شرکت زیر مجموعه رفتم سهام بخرم یکی از دوستان گفت سود سهامش 30% بوده ولی الان نهایت تضمینی شرکتی 25% میدن

بالا