اگر منظورتون مثل درگاه پرداخت اینترتی موسسه مهر هست ، کوثر فعلا ندارهدوستان ایا میشه از اینترنت بانک ملت به کوثر انتقال داد؟
کلا ایا روشی وجود داره اینترنتی به کوثر پول ریخت
اگر منظورتون مثل درگاه پرداخت اینترتی موسسه مهر هست ، کوثر فعلا ندارهدوستان ایا میشه از اینترنت بانک ملت به کوثر انتقال داد؟
کلا ایا روشی وجود داره اینترنتی به کوثر پول ریخت
چون موقت هست بهترین پیشنهاد بانک قوامین سپرده 2 ساله هست ولی بعد از یک ماه بدون جریمه قابل برداشته ! 23% سالانه واریز سود به قوامین کارت بصورت ماهانه- شتابم هست5 تومنی دارم میخوام بزارم موقتا تو بانک کدوم موسسه یا بانک رو پیشنهاد میدین؟
از لحاظ سود کوتاه مدت خوب؟
دوستان نظرتون راجع به سپرده یکساله موسسه عسگریه چیه؟ سود 25% -مدت یک سال-واریز سود ماهانه به حساب کوتاه مدت 20% متصل به توس کارت قابل استفاده در خودپردازهای بانک ملت - اینترنت بانک هم داره - دارای مجوز100% بانک مرکزی-آخرین مهلت هم 28 اسفند 92!
لطفا دوستان نظر بدین ؟
سلام دوستان.سوال مهم دارم.الان بانک مسکن یه طرح 3ماهه داره با سود 23 درصد در پایان سررسید.
1.الان اگه ما تو این طرح 100 میلیون تومن بزاریم بعد 3ماه پولمون 123 میلیون مگه نمیشه؟
2.برای 3 ماهه دومم مگه نمیتونیم دوباره سرمایه گذاری کنیم و دوباره سود 23 درصد بگیریم؟
ممنون میشم جوابم رو بدید.
سلام ببینید برای خودش فرمولی داره اینطوری:سلام دوستان.سوال مهم دارم.الان بانک مسکن یه طرح 3ماهه داره با سود 23 درصد در پایان سررسید.
1.الان اگه ما تو این طرح 100 میلیون تومن بزاریم بعد 3ماه پولمون 123 میلیون مگه نمیشه؟
2.برای 3 ماهه دومم مگه نمیتونیم دوباره سرمایه گذاری کنیم و دوباره سود 23 درصد بگیریم؟
ممنون میشم جوابم رو بدید.
بله درسته شرکتی ابر قدرت با 100 شرکت زیر مجموعه رفتم سهام بخرم یکی از دوستان گفت سود سهامش 30% بوده ولی الان نهایت تضمینی شرکتی 25% میدن
برو و سابقه و زمینه های فعالیت گیتی پسند و بخون. کاری نداره که سایت داره همه چی داره. اونوقت میبینی با چه غول اقتصادی طرفی اما قضیه پول مردم رو ندادن همچنان پابرجاس. از ما گفتن .. واسه میلیونی 5هزار تومن بیشتر دوست داری کل پولت رو دود کنی خودت میدونی.قابل توجه مهران :
همین پیشگامان پارسال می خواست سهام مخابرات با 8 هزار میلیارد بخره ک 3پاه نزاشت
الان داره بندر خشک راه میندازه
داخل یزد 2 زمینه اینترنت برای مخابرات شاخ شده و خوب عمل کرده
چطور مگه؟بانک آینده هنوز یه لنگش رو هواست احتمال اینکه دوباره مجوزش رو باطل کنند هست
درسته شرکت بزرگی هست .. و خیلی هم پر نفوذ اما .. وقتی که بانکها سود سالیانه بالای 25% دارن میدن .. و کارشون هم این هست .. چرا باید پول رو به هلدینگی داد که کارش این نیستقابل توجه مهران :
همین پیشگامان پارسال می خواست سهام مخابرات با 8 هزار میلیارد بخره ک 3پاه نزاشت
الان داره بندر خشک راه میندازه
داخل یزد 2 زمینه اینترنت برای مخابرات شاخ شده و خوب عمل کرده
به نظر من سامان با توجه به همه درخواست شمایک سوال:
کدوم بانک الان سود خوبی میده که خدمات اینترنتی بالایی داشته باشه درگاه پرداخت اینترنتی داشته باشه موبایل بانکش خیلی قوی باشه ؟
یکساله و 5 ساله اش الان چقدره؟ در سر رسیده یا ماهانه؟به نظر من سامان با توجه به همه درخواست شما
19% بالای 20 م کوتاه مدت
کوتاه مدت روز شمار بالای 20 میلیون ت 19% واریز سود ماهیانه - کوتاه مدت هست دیگر ، چند ماهه معنا نداردیکساله و 5 ساله اش الان چقدره؟ در سر رسیده یا ماهانه؟
کوتاه 19% چند ماهه هست؟ در سر رسید یا ماهانه یا روزشمار؟
اگر درگاه پرداخت رو حذف کنیم کدوم بانک بهتر میشه؟
سلام.یه سوالی..
من 20 روز پیش با 20 میلیون حساب سپرده فجر موسسه مهر اقتصاد حساب باز کردم ولی امروز 15 میلیون ازش برداشتم و 5 میلیون که کف تعیین کردند رو گذاشتم. الان کل سودی که طی این 20 روز روی 20 میلیون اومده بوده پریده؟[/QUO
سلام
نه،به اون ۱۵ میلیون تا اون تاریخی که در حساب بوده سود تعلق می گیره،روز و شب خوش.