23 درصد هست نه 25 درصدبا سلام
دوستان کسی از سپرده 25 درصد بانک مسکن خبر داره؟ شنیدم سود 1 ساله پول رو همون موقع میدن.اگه اینطوری باشه اگه همون سود پولو روزشمار 22 درصد بگذاریم سود چیزی در حدود 30 درصد میشه!!!
23 درصد هست نه 25 درصدبا سلام
دوستان کسی از سپرده 25 درصد بانک مسکن خبر داره؟ شنیدم سود 1 ساله پول رو همون موقع میدن.اگه اینطوری باشه اگه همون سود پولو روزشمار 22 درصد بگذاریم سود چیزی در حدود 30 درصد میشه!!!
23 درصد هست نه 25 درصد
اره پرسیدم گفتن 23 درصد هست و سود رو همون اول پرداخت میکنن و اگر هم سود رو گرفتین باید ببرید بانک دیگه ای سپرده کنید توی ههمون بانک مسکن نمیتونید باز مجدد سپرده کنید.ممنون.شما مطمئنید؟ کسی به بنده گفت 25 درصده حداقل 30 م .سوده 1 سال رو همون زمان میدن.
درسته ولی من پرسیدم واسه یک ساله که سود رو یکجا بدن حداقل موجودی 75 میلیون تومان اونم 23 درصد.برای 6 ماهه هم داره.با سلام
من دیروز باز کردم شعبه تجریش. رو دفترچه نوشته سپرده عیدانه. گفت فعلاً 23 درصده و موقتی، اما خود کارمند بانک گفت تا حالا نشده سودی اعلام بشه و بعد اونو کم اش کنند.سلام
روزی هایی که زیر 10 میلیون هست سودی تعلق نمیگیره ولی به ازای روزهای بالای 10 میلیون سود به حسابتون واریز میشه-فقط مثل اینکه ماه اول اگه زیر ده بیاد کلش میپره
منم این سوال رو دارم که کسانی که 22 درصد بودن تبدیل به 24 میشوند یا نه - اگه کسی از دوستان خبری گرفتم ممنون میشم اطلاع رسانی کنه
امروز رفتم بانک اینده حسابمو ببندم و طرح عیدانه 23 درصدش رو باز کنم ولی کفتند که برای ما بخشنامه نیومده از چند نفر هم پرسید و به جایی زنگ زد اخر هم گفت برم فردا زنگ برنم ببینم میتونن برام این حسابو باز کنند یا نه چون الان داخل منوهاشون نیست
کسی از دوستان اگه جزءیاتش رو میدونه اعلام کنه ممنون میشم
با سپاس
منظورتون موسسه مالی و اعتباری کوثره؟؟؟اره پرسیدم گفتن 23 درصد هست و سود رو همون اول پرداخت میکنن و اگر هم سود رو گرفتین باید ببرید بانک دیگه ای سپرده کنید توی ههمون بانک مسکن نمیتونید باز مجدد سپرده کنید.
در حال حاضر موسسه کوثر که مجوز بانک مرکزی هم داره و حتی سرمایه این موسسه از 7 بانک خصوصی هم بیشتره به نقل از یانک مرکزی بهترین هست برای سپرده گذاری هم کوتاه مدت 24 درصد و هم بلند مدت 25 درصد
در ضمن حتی بانک آینده مجوز از بانک مرکزی ندارد اما موسسه کوثر مجوز دارد..!!!
جزییات بیشتری رو میتونید توضیح بدید؟شركت پيشگامان هر 1 ميليون 25000 تومان سود ميده فقط تا 4 شنبه 28/12/92وقت هست
من توش سهام دارم خبر دارین الان هر سهامش چقد خرید فروش میشه؟شركت پيشگامان هر 1 ميليون 25000 تومان سود ميده فقط تا 4 شنبه 28/12/92وقت هست
این همون شرکت یزدیه که اینترنت هم ارایه میده؟شركت پيشگامان هر 1 ميليون 25000 تومان سود ميده فقط تا 4 شنبه 28/12/92وقت هست
بله درسته شرکتی ابر قدرت با 100 شرکت زیر مجموعه رفتم سهام بخرم یکی از دوستان گفت سود سهامش 30% بوده ولی الان نهایت تضمینی شرکتی 25% میدناین همون شرکت یزدیه که اینترنت هم ارایه میده؟