• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
بورس به درد مردم عادی نمیخوره .. کسی توش موفق میشه که 24 ساعته فقط آمار ها رو چک کنه .. و دستی توی اطلاعات شرکتها داشته باشه ..
امسال به خاطر مرحله دوم هدفمندی یارانه ها .. اگر افزایش سود نداشته باشیم .. کاهش نخواهیم داشت ..
بعد با این همه بانک .. مطمعا رقابت به سمت بیشتر شدن سود بانکی میره ...
اگر مقاله دنیای اقتصاد رو خونده باشید .. نوشته بود که بانکها همیشه آخر سال از طریق عرضه پول پر قدرت .. نقدینگیشون تامین میشد .. اما امسال دولت جلوی انتشار نقدینگی رو گرفت
و همینطور با عرضه اوراق مشارکت .. پول زیادی از حساب های بانکها خارج کرد .. که همه اینها باعث میشه . بانکها برای پول مردم التماس کنند

راستی قبل از عید .. بانک آینده شعبه قیطریه رفتم .. برای افتتاح حساب 23 درصد ای ... بر عکس نظر دوستان خیلی بد برخورد کردن ..
من فقط سوال پرسیدم که این حساب های 23 درصد ای شما .. تا چه زمانی برقرار هست .. چون اکثرا زمان دار هستن .. مثلا کوثر 24 درصد اش 6 ماهه هستش
نمیخواست جواب بده .. پرسیدم جریان بانک مرکزی و مجوز چی شد .. بازم با بی ادبی کامل .. میگفت ما که به شتاب و غیره وصل هستیم .. پس مجوز داریم ..
گفتم توی لیست بانک مرکزی که نیستید بعدش بهتون مثل اینکه مهلت دادن .. گفت شما برای چی حساب باز میکنی .. گفتم اولین .. بانکی هست که میرم میگن برای چی حساب باز میکنی

اینهمه بانک رفتم مثل این با من برخورد نکردن .. یک دختر خانمی بود که تند تند حرف میزد .. فکر میکرد بانک آینده شعبه ای از بانکهای سوییس هستش
بله بنده هم دیدم برخورد بد انها را با مردم. البته با بنده هنوز برخورد آنطوری نداشتند وگر نه ... !
فکر کنم خودشون هم میدونند که خبری هست و کارمندانش راضی نیستند از وضع خودشون در این بانک.

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
. .. متاسفانه فقر مشتری مداری و احترام به مشتری تو بعضی بانک ها هنوز هم دیده میشه . .. راه حلشم ساده است .. اینهمه بانک اینهمه شعبه رفتی جایی دیدین مشکل دارن .. برید یک بانک یا شعبه دیگه ....دیگه این چیزا ساده ترین اصول برخود تجاری هست . بانک ملی ، صادارت و بعضا ملت اینچیزا هنوز دیده میشه ولی تو بانک های خصوصی کمتر هست . هر چیزی دوره ای داره و زمانی شاید 5 6 سال یک بانک خیلی خوب برخود کنه ومشتری مداری کنه بعد کم کم رویه اش عوض بشه .. این برای شما یعنیکه دیگه زمان انتفال فرا رسیده ،..... همه بانک اینهمه شعبه ... دیدین بد برخود میکنن برین یک بانک دیگه ...

Last edited:

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
فقر مشتری مداری که دارن اونم وقتی اینقدر نیازمند جذب مشتری هستند.این بانک آینده که اتفاقا اصلا آینده ش هم مشخص نیست این رفتارش دیگه نوبره.من یادمه اوایل اقتصاد نوین و پارسیان هم همینطور بودن.خداییش پاسارگاد یه روش نوین در برخورد کارمنداش و مشتری هاش با مردم ایجاد کرد.احترامی که اونجا میزارن من انصافا هیچ جایی ندیدم.جدیدا هم که توفیق استفاده از گردشگری رو دارم برخودشون خوبه متنها خیلی وارد نیستن کلا یه رییس شعبه دارن که مثه همه جا یه بازنشسته بانک دولتیه و یه سری کارمند که از طریق آزمون استخدامی اومدن و دارای 12 ماه سابقه کار میباشن.:android17:

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
جالبه بانک آینده از یه طرف مجوز شورای پول و اعتبار داره و به شتاب وصله از یه طرف بانک مرکزی بهش مجوز نمیده و مردم رو ترسونده کلا پا در هواست.خیلی هم شعبه داره توی تهران فکر کنم 200 تا شعبه داره همشونم غول توی محله ما 2 تا داره هر کدوم یه ساختمان به عظمت سازمان تجارت جهانی....موسسه آرمان برام جالبه جدیدا سر هر کوچه ای میبینم یه شعبه زده.پاسارگاد هم 326 شعبه داره.کلا بین بانک ها فقط این گردشگری که از لحاظ شعبه بخاطر مشکلاتی که قبلا داشته و سیاست جدیدشون خیلی در مضیقه است.توی تهران کلا 20 تا شعبه هر کدوم هم قد یه مغازه و حداکثر هم 3 باجه داره توی اکثر استان ها هم 0 شعبه داره.

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
جالبه بانک آینده از یه طرف مجوز شورای پول و اعتبار داره و به شتاب وصله از یه طرف بانک مرکزی بهش مجوز نمیده و مردم رو ترسونده کلا پا در هواست.خیلی هم شعبه داره توی تهران فکر کنم 200 تا شعبه داره همشونم غول توی محله ما 2 تا داره هر کدوم یه ساختمان به عظمت سازمان تجارت جهانی....موسسه آرمان برام جالبه جدیدا سر هر کوچه ای میبینم یه شعبه زده.پاسارگاد هم 326 شعبه داره.کلا بین بانک ها فقط این گردشگری که از لحاظ شعبه بخاطر مشکلاتی که قبلا داشته و سیاست جدیدشون خیلی در مضیقه است.توی تهران کلا 20 تا شعبه هر کدوم هم قد یه مغازه و حداکثر هم 3 باجه داره توی اکثر استان ها هم 0 شعبه داره.
بله .. درسته ... مشکل بانک آینده در این هست که چون قبلا از چند موسسه تشکیل شده بود .. عادت به حرف شنوی نداره .. و رییس های بانک آینده .. بدون مجوز اقدام به افزایش سود .. افزایش تعداد شعبه .. دادن تسهیلات .. و غیره میکنند .. که بانک مرکزی هم سر همین موضوع با بانک آینده مشکل داره
این همه بانکی که من رفتم .. تنها بانکی که هنوز میگه با چونه زدن با رییس بانک میشه سود بیشتری گرفت .. در بانک آینده هستش ..
در زمانی که حتی یک آدامس قیمت خورده و چانه زدن بر سرش بی معنی هستش .. خیلی مسخره هست و بی عدالتی که به پول بیشتر سود بیشتر بدن و اونم با چونه زدن

در شهری که قیمت هر متر مربع تجاری بر خیابان .. بالای 30 - 40 میلیون تومان هستش .. بانکها شعبه های چند صد متری میخرن .. و باجه های متعدد میزنن .. که هیچ کاربردی نداره
که بدترین اینها .. بانک شهر هستش که هر شعبه ای که من رفتم .. زیر 10 تا باجه ندیدم .. که همشون خالی از سکنه هستند ..

البته تقصیر خود مردم هم هستش .. چون بانکها به جای اینکه پول رو به جریان تولید بندازن ... شعبه میزنن .. و در کنار این شعبه زدن ها معلوم نیست چه پول های کلانی رد و بدل میشه
و در آخر هم مردم میگن عجب بانک خوبیه .. و شعبه هاش زیاده پس ورشکست نمیشه .. در صورتی که این پول ها خوابیده .. و در دنیای امروز سرمایه ای ارزش داره که در گردش باشه
و فرضا اگر بانک به پول احتیاج پیدا کنه .. نمیتونه که یکی از شعبه هاشو بفروشه .. این کار شدنی نیست .
تازه هزینه جاری این شعبه ها رو هم باید در نظر داشت .. حقوق کارمند ها .. رییس بانکها .. مزایاشون .. برق .. مالیات ... مجوزها .. و هزار تا خرج دیگه

تازه واقعا دیگه احتیاجی به حضور فیزیکی در بانک نیست .. من قبلا از افزایش سود های بانکی .. سالی یک دفعه هم بانک نمیرفتم .. چون همه کارهام با اینترنت بانک و عابر بانک ها حل میشد

اگر بانک ای مثل گردشگری .. از روی استراتژی زیاد شعبه هاشو افزایش نمیده .. و نه از روی کمبود پول .. خیلی بانک خوبیه .. و داره با کمترین هزینه جاری .. و کمترین هزینه بابت خرید ملک تجاری
شعبه هاشو به راه میندازه .. اما اگر به خاطر کمبود پول داره اینکارو میکنه و آرزوی شعبه های بانک ای مثل پاسارگاد رو داره .. مطمعا آینده روشنی نخواهد داشت

راستی بانک پاسارگاد توی شمال شرق تهران .. 2 تا شعبه .. شعبه شهرک قائم .. شعبه ازگل .. که هیچ مشتری نداره .. و نه اداره ای اون اطراف هست .. و نه مرکز تجاری .. و جز ضرر چیزی تا به حال براش نداشته

شرمنده که طولانی شد .. گفتم چون عید هست ... و خبری از بانکها نیست ... خواستم زیاد سوت و کور نباشه .. و نظر خودم رو که در وسط سال فرصتی نبود بگم .. رو بگم .. تا اگر دوستان نظر دیگه ای دارن .. تبادل نظر کرده باشیم

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
یک مطلب یادم رفت بگم اونم این هست که به نظر من ... خوب حرف زدن با مشتری زیاد مهم نیست .. اینکه کارمند بانک یا هر کارمند دیگه ای اطلاعات اش کامل باشه مهمه ..
چون خیلی ها موقع سلام کردن خیلی گرم ..و موقع خداحافظی خیلی عالی خداحافظی میکنند .. ولی وقتی 2 تا سوال در مورد سپرده .. زمان .. سود و غیره که میپرسی .. معلوم میشه که هیچی بلد نیستند
و فقط همون سلام و علیک رو خوب بلدند .. از همه بدتر این هست که خیلی هاشون آموزش و اطلاعات کافی ندارن .. ولی به جای اینکه بگن نمیدونیم .. یک جواب اشتباه تحویل مشتری میدن
که این خیلی برای من پیش اومده ..
و حتی این مورد که من میگم .. در حد رییس بانک هم بوده ..
البته علت اش هم معلوم هست .. چون اکثر استخدام ها از طریق پارتی انجام میشه .. و کسی هم که استخدام شده .. نیازی نمیبینه که اطلاعات خودش رو به روز کنه .. چون شغل اش رو در خطر نمیبینه
در صورتی که در خارج .. همیشه کارمند احساس خطر میکنه که مبادا اشتباهی کنه و شغلش رو به یکی بهتر از خودش از دست بده برای همین همیشه در حال تلاش در بهبود کارش هستش بر عکس ما

( نمونه اش : بانک اقتصاد نوین رفتم .. برای عید پول نو میخواستم چون تلویزیون گفته بود اقتصاد نوین هم پول نو میده .. بعد از کلی صف ایستادن .. موقع ای که نوبت من شد ... خواستم از کارت گردشگریم
پول بردارم .. گفتن نمیشه .. گفتم ایرادی نداره ..کارت اقتصاد نوین هم دارم که توش یک مقدار پول هست .. از اون بردارید .. بعد از کلی معطلی گفتن .. کارت خوان خرابه .. بعد گفتن برو از عابر بانک بیرون پول بگیر
بیرون هم کلی صف .. بعد از کلی صف ایستادن .. نوبت من که شد .. دستگاه پول نداشت .. رفتم داخل گفتم پول نداره .. گفتن برو از عابر بانک ملی بگیر ... دوباره توی صف ملی ایستادم .. و پول رو که گرفتم
برگشتم به بانک .. باجه ی دیگه ای رفتم چون خلوت بود سرش .. .گفتم این پول رو با پول نو عوض کنید لطفا ..گفتش نداریم .. گفتم چطور ممکنه .. همکارتون که گفت داریم .. گفت نه اشتباه کرده ..
رفتم پیش همون اولی .. گفتم این چی میگه نداریم .. حالا که پول آوردم ندارید ؟؟ .. وقتی بقیه مردم .. میدیدن .. روش نشد بگه نداریم... گفت پیش رییسه ..گفتم خب ؟؟
گفت رییس هم رفته ناهار .. خلاصه منم عصبانی .. گفتم رییس پول نو رو تو جیبش میبره سر ناهار ؟؟ گفتش من نمیدونم .. منم که کلی 2 هزار تومنی رو دستم مونده بود .. پرسیدم کی تشریف میارن
گفتش معلوم نیست .. گفتم بهشون خبر بدید مشتری منتظر هستش سریع بیان .. خلاصه .. بعد از 20 دقیقه معطلی آقای رییس اومدن .. و پول نو در صندوق پشت اقای باجه دار قرار داشت
و پول رو آورد .. و با کلی قر قر پول رو داد .. منم که 7 خان رستم رو که رد کرده بودم و موفق شدم .. کاری که با 5 دقیقه میشد انجام داد رو توی یک ساعت انجام بدم .. کارمند بانک رو پیش همه سکه یک پولش کردم
و پیش رییس بانک که از ماجرا خبری نداشت هم بلند گفتم که این کارمند گویا فامیل اتون هست انشالله که خدا نگه اش داره برای بانک اتون .. پاداش و عیدی هم فراموش اتون نشه .. بعدم اومدم بیرون .. )
اینم خاطره شب عیدی ما :)

Last edited:

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
یک مطلب یادم رفت بگم اونم این هست که به نظر من ... خوب حرف زدن با مشتری زیاد مهم نیست .. اینکه کارمند بانک یا هر کارمند دیگه ای اطلاعات اش کامل باشه مهمه ..
چون خیلی ها موقع سلام کردن خیلی گرم ..و موقع خداحافظی خیلی عالی خداحافظی میکنند .. ولی وقتی 2 تا سوال در مورد سپرده .. زمان .. سود و غیره که میپرسی .. معلوم میشه که هیچی بلد نیستند
و فقط همون سلام و علیک رو خوب بلدند .. از همه بدتر این هست که خیلی هاشون آموزش و اطلاعات کافی ندارن .. ولی به جای اینکه بگن نمیدونیم .. یک جواب اشتباه تحویل مشتری میدن
که این خیلی برای من پیش اومده ..
و حتی این مورد که من میگم .. در حد رییس بانک هم بوده ..
البته علت اش هم معلوم هست .. چون اکثر استخدام ها از طریق پارتی انجام میشه .. و کسی هم که استخدام شده .. نیازی نمیبینه که اطلاعات خودش رو به روز کنه .. چون شغل اش رو در خطر نمیبینه
در صورتی که در خارج .. همیشه کارمند احساس خطر میکنه که مبادا اشتباهی کنه و شغلش رو به یکی بهتر از خودش از دست بده برای همین همیشه در حال تلاش در بهبود کارش هستش بر عکس ما

( نمونه اش : بانک اقتصاد نوین رفتم .. برای عید پول نو میخواستم چون تلویزیون گفته بود اقتصاد نوین هم پول نو میده .. بعد از کلی صف ایستادن .. موقع ای که نوبت من شد ... خواستم از کارت گردشگریم
پول بردارم .. گفتن نمیشه .. گفتم ایرادی نداره ..کارت اقتصاد نوین هم دارم که توش یک مقدار پول هست .. از اون بردارید .. بعد از کلی معطلی گفتن .. کارت خوان خرابه .. بعد گفتن برو از عابر بانک بیرون پول بگیر
بیرون هم کلی صف .. بعد از کلی صف ایستادن .. نوبت من که شد .. دستگاه پول نداشت .. رفتم داخل گفتم پول نداره .. گفتن برو از عابر بانک ملی بگیر ... دوباره توی صف ملی ایستادم .. و پول رو که گرفتم
برگشتم به بانک .. باجه ی دیگه ای رفتم چون خلوت بود سرش .. .گفتم این پول رو با پول نو عوض کنید لطفا ..گفتش نداریم .. گفتم چطور ممکنه .. همکارتون که گفت داریم .. گفت نه اشتباه کرده ..
رفتم پیش همون اولی .. گفتم این چی میگه نداریم .. حالا که پول آوردم ندارید ؟؟ .. وقتی بقیه مردم .. میدیدن .. روش نشد بگه نداریم... گفت پیش رییسه ..گفتم خب ؟؟
گفت رییس هم رفته ناهار .. خلاصه منم عصبانی .. گفتم رییس پول نو رو تو جیبش میبره سر ناهار ؟؟ گفتش من نمیدونم .. منم که کلی 2 هزار تومنی رو دستم مونده بود .. پرسیدم کی تشریف میارن
گفتش معلوم نیست .. گفتم بهشون خبر بدید مشتری منتظر هستش سریع بیان .. خلاصه .. بعد از 20 دقیقه معطلی آقای رییس اومدن .. و پول نو در صندوق پشت اقای باجه دار قرار داشت
و پول رو آورد .. و با کلی قر قر پول رو داد .. منم که 7 خان رستم رو که رد کرده بودم و موفق شدم .. کاری که با 5 دقیقه میشد انجام داد رو توی یک ساعت انجام بدم .. کارمند بانک رو پیش همه سکه یک پولش کردم
و پیش رییس بانک که از ماجرا خبری نداشت هم بلند گفتم که این کارمند گویا فامیل اتون هست انشالله که خدا نگه اش داره برای بانک اتون .. پاداش و عیدی هم فراموش اتون نشه .. بعدم اومدم بیرون .. )
اینم خاطره شب عیدی ما :)
:( این همه معطلی ...
خب برادر میرفتی از عابر بانک سامان پول بر میداشتی (اریکه ایرانیان) بیشتر پولی که میداد نو بود

PedramIderli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
سلام
خودت رو ناراحت نکن،هر کس در حد شخصیتش رفتار می کنه،روز و شب خوش.

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
به شعبه های I am بانک سامان یک سری بزنید ؛ مشتری مداری رو ببینید :general707:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
بانک ملت سپرده ی فراز 6 ماه پول را بلاک میکنه ، البته هر موقع هم خواستی میتونی پول را برداری ، اما سودهایی که بهت دادن رو میگیرن.. :دی

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
تقریبا بی ربط هستش به موضوع تاپیک ولی خوب در مورد مشتری مداری و ....
اگه حوصله دارید بخونید بد نیست.
ما یه روز رفتیم بانک پاسارگاد حساب باز کنیم یه خانم بود گفت الان سیستم مشکل داره برو فردا بیا.
امروز یکشنبه است.رفتیم دوشنبه اومدیم گفت حسابرسی نمیدونم چی داریم برو فردا بیا.سه شنبه اومدیم گفت سیستم مشکل داره.پنج شنبه بیا ، پنج شنبه رفتم گفت الان آخر وفته حوصله ندارم ...
من قاطی کردم.
اومدم تو سایت بانک پاسارگاد ایمیل مدیر عامل بانک رو پیدا کردم آقای قاسمی و شروع کردم به نوشتن یک طومار و ... در انتهاش هم نوشتم که مطمئنم پییگری نمیکنید ولی خواستم بگم که تو دلم نمونه..:)
خلاصه گذشت یه 1 هفته بعدش صبح که بیدار شدم یه شماره تلفن ثابت چندبارتماس گرفته بود.شماره هم رند بود گفتم شاید جای خاصی بوده کار داشته زن زدم بهش گفتم شما تماس گرفتید و ...
رئیس بانک پاسارگاد شهرمون بود گفت که شما کجا هستید من بیام سراغتون که بیاد حساب باز کنید گقت که آقای قاسمی مدیر عامل بانک شخصا زنگ زده گفته هرجا که بود میرید سراغش میارید حساب باز کنه + جای اون خانم که مسئول بانکداری مجازی بود رو هم عوض می کنید.
خلاصه رفتم اونجا نشستم صحبت و ... حالا جالبش اینجاست من که وارد شدم هم منتظر بودن من برم ببینم چطوری بود که قاسمی پیگیر کارم شده و ... ترسیده بودن در حد لالیگا..
بعد از افتتاح حساب هم تماس گرفتن با قاسمی و گفتن کارش انجام شده.
وقتی رفتم حساب باز کنم یه تحویلدار بود گفت آقای ... بانک رو بهم ریختی رئیس اومده هممون رو به خط کرده که چرا با مشتری اینطور برخورد می کنید و ...
دفعه بعدی که رفتم شانس من شماره که گرفتم افتادم باجه ای که مسئولشه خانمه بود.
وقتی منو دید داشت بسکویت با چای میخورد گیر کرد تو گلوش ... نزدیک بود بمیره.:):):)

mrkasasi

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
دوستان يه سوال؛ وقتي ميگن سپرده كوتاه مدت سه ماهه(حسابهايي كه پول بلوكه ميشه) مثلا 20 درصد ، يعني اگه 100 ميليون تومن پول بزاري بعد سه ماه ميشه120 ميليون يا 20 درصد يعني سالي 20 درصد كه سه ماهشو حساب كنن و سود بدن؟؟

PedramIderli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
سلام
دوستان يه سوال؛ وقتي ميگن سپرده كوتاه مدت سه ماهه(حسابهايي كه پول بلوكه ميشه) مثلا 20 درصد ، يعني اگه 100 ميليون تومن پول بزاري بعد سه ماه ميشه120 ميليون يا 20 درصد يعني سالي 20 درصد كه سه ماهشو حساب كنن و سود بدن؟؟
سلام
درصد سود بانک ها به صورت سالیانه هست نه به صورت ماهیانه.برای محاسبه هم از این روش استفاده کن (مبلغxدرصد سود÷دوازده)
روز و شب خوش.

Dante.ir

Registered User
لایک‌ها
149
تقریبا بی ربط هستش به موضوع تاپیک ولی خوب در مورد مشتری مداری و ....
اگه حوصله دارید بخونید بد نیست.
ما یه روز رفتیم بانک پاسارگاد حساب باز کنیم یه خانم بود گفت الان سیستم مشکل داره برو فردا بیا.
امروز یکشنبه است.رفتیم دوشنبه اومدیم گفت حسابرسی نمیدونم چی داریم برو فردا بیا.سه شنبه اومدیم گفت سیستم مشکل داره.پنج شنبه بیا ، پنج شنبه رفتم گفت الان آخر وفته حوصله ندارم ...
من قاطی کردم.
اومدم تو سایت بانک پاسارگاد ایمیل مدیر عامل بانک رو پیدا کردم آقای قاسمی و شروع کردم به نوشتن یک طومار و ... در انتهاش هم نوشتم که مطمئنم پییگری نمیکنید ولی خواستم بگم که تو دلم نمونه..:)
خلاصه گذشت یه 1 هفته بعدش صبح که بیدار شدم یه شماره تلفن ثابت چندبارتماس گرفته بود.شماره هم رند بود گفتم شاید جای خاصی بوده کار داشته زن زدم بهش گفتم شما تماس گرفتید و ...
رئیس بانک پاسارگاد شهرمون بود گفت که شما کجا هستید من بیام سراغتون که بیاد حساب باز کنید گقت که آقای قاسمی مدیر عامل بانک شخصا زنگ زده گفته هرجا که بود میرید سراغش میارید حساب باز کنه + جای اون خانم که مسئول بانکداری مجازی بود رو هم عوض می کنید.
خلاصه رفتم اونجا نشستم صحبت و ... حالا جالبش اینجاست من که وارد شدم هم منتظر بودن من برم ببینم چطوری بود که قاسمی پیگیر کارم شده و ... ترسیده بودن در حد لالیگا..
بعد از افتتاح حساب هم تماس گرفتن با قاسمی و گفتن کارش انجام شده.
وقتی رفتم حساب باز کنم یه تحویلدار بود گفت آقای ... بانک رو بهم ریختی رئیس اومده هممون رو به خط کرده که چرا با مشتری اینطور برخورد می کنید و ...
دفعه بعدی که رفتم شانس من شماره که گرفتم افتادم باجه ای که مسئولشه خانمه بود.
وقتی منو دید داشت بسکویت با چای میخورد گیر کرد تو گلوش ... نزدیک بود بمیره.:):):)
نمی دونم مشکل بعضی از کارمندا چیه که حتمآ یکی باید 24 ساعته با چماق بالا سرشون باشه و بزنه تو سرشون تا یادشون بندازه که واسه چی ماهیانه یک پولی به حسابشون ریخته میشه و وظیفه ای درقبالش دارند :general602:

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299

اولش خوشحال شدیم ها...این نظر یه کارشناس بود که گفته بود حالا که بعضی بانک ها خود جوش سودا رو عوض کردن اصلا سودا تا خرداد باید بشه 30 درصد...خوب منم میگم بشه 40 درصد که کیفشو ببریم.اما جدا بعیده 30 درصد بشه. 30 نرخ سودیه که توی بازار میدن.الانم فقط شفاها همین نرخ های جدید رو اعلام کردن بس که موجودیشون ته کشیده بوده. نرخ سود بانکی بشه 30 درصد دیگه بقیه نرخ ها منفجر میشه اینا میخوان سال 93 خودشون (مردم) رو بکشن تا با اقتصاد مقاومتی تورم روز از 36 درصد بیارن پایین تا 25 درصد.که البته نمیتونن.

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
برخورد و مشتری مداری رو باید توی بانک قوامین مرزداران ببینید.چون داخل شهرک آزمایشه فکر میکنید اومدین امتحان رانندگی بدین.رییس شعبه اش میگه جونم سود میخوای؟25 خوبه؟میگی نه ممنون موقع رفتن میگه بیا اینجا بینم.چقدر داری مگه؟با کلی ترس میری جلو میگه 27 درصد کارت راحت میوفته؟چای میخوری؟

Last edited:

mohamad021

Registered User
لایک‌ها
159
نمی دونم مشکل بعضی از کارمندا چیه که حتمآ یکی باید 24 ساعته با چماق بالا سرشون باشه و بزنه تو سرشون تا یادشون بندازه که واسه چی ماهیانه یک پولی به حسابشون ریخته میشه و وظیفه ای درقبالش دارند :general602:
برای اینکه شغلشون رو دوست ندارن

دوستان نگفتن با این سپرده های 3 ماه بانکها که 22-23% سود میدن
100بزاریم بعد سه ماه چقدر میدن

mohamad021

Registered User
لایک‌ها
159
اولش خوشحال شدیم ها...این نظر یه کارشناس بود که گفته بود حالا که بعضی بانک ها خود جوش سودا رو عوض کردن اصلا سودا تا خرداد باید بشه 30 درصد...خوب منم میگم بشه 40 درصد که کیفشو ببریم.اما جدا بعیده 30 درصد بشه. 30 نرخ سودیه که توی بازار میدن.الانم فقط شفاها همین نرخ های جدید رو اعلام کردن بس که موجودیشون ته کشیده بوده. نرخ سود بانکی بشه 30 درصد دیگه بقیه نرخ ها منفجر میشه اینا میخوان سال 93 خودشون (مردم) رو بکشن تا با اقتصاد مقاومتی تورم روز از 36 درصد بیارن پایین تا 25 درصد.که البته نمیتونن.
اقتصاد نیست که
هردمبیله
آخه این مقدار سود بدن کی دیگه میره سمت تولید؟؟؟

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
برای اینکه شغلشون رو دوست ندارن

دوستان نگفتن با این سپرده های 3 ماه بانکها که 22-23% سود میدن
100بزاریم بعد سه ماه چقدر میدن

بعد از 90 روز با سود 23 درصد : 5,671,233 تومن
بعد از یک ماه با سود 23 درصد : 1,890,411 تومن

جواب پ خ هم بدین ممنون میشم

بالا