• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

PedramIderli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
دوستان من خودم گول آینده رو خوردم
ولی خدایی هنوز حس پیدا نکردم برم پولمو بکشم بیرون ...

احترام و ادب و اخلاقشون درجه یک هست
ولی نمیدونن اینترنت بانک چی هستش !!!

بعد کامنت بالا من دیدم گفتین سود 22 درصد !
جریان چیه ؟
من کوتاه مدت زدم 19 درصد میده
پولمم نیاز ندارم که بخوام بردارم ...

این 22 درصد که گفتین یک سالست؟ دو سالست؟ چه جوریاست؟
سلام
بانک اقتصاد نوین
سپرده کوتاه مدت عادی سپند
از مبلغ دو میلیون تومان به بالا (دو میلیون تومان تا زمانی که حساب رو نبندی در حساب بلاک هست اما سود بهش تعلق می گیره)
واریز سود به صورت ماهیانه
نرخ سود ۲۲٪
روز و شب خوش.

sara2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
بانك ملت مي توانيد حساب باز مي كنين و همون جاهم بدون استعلام ميتونه خساب باز كنه.حداقل ٢٠ ميليون ت موجودي را شش ماه بلوك مي كنه ولي اگر پولتون بالاست چونه بزنين تا حداكثر ١٠ ميليون كف موجودي براتون باز مي كنن و بعد از يكماه سود ٢٢ درصد تعلق مي گيره .و قابليت واريز برداشت هم داره.
اما اقتصاد نوين هم تا اخر فروردين حساب باز مي كنه و اونهم مينيمم دوميليون تومن بلوك مي كنه و سود ماهي ٢٢ ميده و شتاب داره و قابليت واريز و برداشت
مابقي دست و پاي ادم را مي بندند يعني اگر خواستي برداري شايد نتوني و سود برگرده ٧ درصد.ولي اين دو مورد اينطوري نيست

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
فقط یه چیزی!
من تو حسابم 40 میلیون دارم ( بانک آینده )
اینو باید برم بهشون چی بگم که بدن بهم؟
چک میدن چی میدن؟
که بخوام بانک دیگه حساب باز کنم؟

ROMARIYO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200
فقط یه چیزی!
چک میدن چی میدن؟
با سلام و ضمن تبریک سال نو و داشتن ایامی پر از شادی و موفقیت
ابتدا قبل از هر عملیاتی در بانک جدید (مقصد ) که میخواید پول و انتقال بدید یه حساب کوتاه مدت افتتاح کنید

میرید بانک آینده میگید از حسابم میخوام پولمو بردارم . لازم دارم . معامله ای چیزی دارم یا ... :

1. از طریق عملیات پایا مبلغ پول رو به حساب شباتون در بانک مقصد انتقال میدید که بدون نیاز به مراجعه به بانک مقصد پول در حسابتون خواهد بود

2. از طریق چک بین بانکی در وجه شماره حسابتون در بانک مقصد ( حالا هر شعبه ای که نزدیکتر بود )
برای چک بین بانکی باید به یکی از شعب بانک مقصد برید ( بدون نوبت برید پیش معاون بانک مقصد ) تا چک را انتقال بدن به حسابتون

3.وقتی 2 مرحله ی بالا ست مرحله ی 3 در اولویت آخر هست . باید در 2 روز پشت سر هم کارت به کارت کنید . 15 میلیون از داخل شعبه + 3 میلیون از بیرون که در 2 روز هم اینکارو انجام بدید و بانک آینده هم اینترنت بانک درست حسابی نداره همون 2 مرحله ی آخر

به نظرم چون بانک آینده بعضی امکاناتش کند هست و ... لطفن از همون روش 2 استفاده کنید خیالتون راحت تر هست

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
سلام
امروز رفتم بانک گردشگری و رمز نرم افزار موبایل بانک (برای آندروید) درخواست دادم و دریافت کردم. اپلیکیشن آندروید بیار سریع و روان هست اماکانات خوبی داره (پرداخت قبوض، تعریف کارتهای بانکی، عملیات کارت بانک، گزارشگیری و ....) یک نکته خوب دیگه این هست که وقتی تنظیم میکنید که اپلیکیشن از طریق اس.ام.اس عملیات انجام بده ( گزینه دیگر اینترنت هست) خیلی سریع و روان کار میکنه (سریعتر از اپلیکیشن بان سامان با سرور از طریق اس.ام.اس ارتباط برقرار میکنه و دستورات اجرا میکنه) . در مجموع از اپلیکیشن موبایل بانک گردشگری خیلی راضی هستم و این را هم در کنار برخورد خوبشون دومین مزیت این بانک میدونم.

mohammad69

Registered User
لایک‌ها
240
درود
دوستان من حساب روز شمار بانک رفاه باز کردم با سود 20 درصد
یعنی میشه 16666 واسه هر میلیون
درسته ؟

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
حساب روز شمار بالای 10 تومن بانک انصار 22% میده ! بش میگن کد 805 !!
اما کارمنده گفت هر وقت حسابت بیاد زیر 10 تومن دیگه بعدش 20 % حساب میشه حتی اگه دوباره ببریش بالای 10 تومن !!!!!!......!!!!!:general710:

پایاشم سقف روزانه رو گذاشته 5 تومن !!! دوبار رفتم شعبه فرم پرکردم و درخواست افزایش سقف دادم اما بازم 5 تومنه:general208: ! نکبتا !:confused:

من که به فکر هجرتم !! :general106:

aligool21

Registered User
لایک‌ها
53
من هر چی بانک رفتم زیر 20 بود برای روز شمار الکی تبلیغ 22 درصد میزنند . میری اونجا میگه باید بالای 10 تومان باشه یا سه ماهه 22 درصده ...

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
من هر چی بانک رفتم زیر 20 بود برای روز شمار الکی تبلیغ 22 درصد میزنند . میری اونجا میگه باید بالای 10 تومان باشه یا سه ماهه 22 درصده ...
بانک قوامین 6 ماه , 23 درصد میده . بدون حداقل موجودی بعد از یک ماه هم روز شمار میشه . فقط بدی که داره اینترنت بانک و ... نداره فقط سود میده رو دفترچه .

rt912

Registered User
لایک‌ها
392
فقط یه چیزی!
چک میدن چی میدن؟
ولي اگه به خاطر سودشه جديدا فكر كنم سود كوتاه مدتش شده 23 درصد

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,401
بانک رفاه زده بود سود یک ساله 24 درصد کسی میدونه ببینم کف موجودی داره؟

Dante.ir

Registered User
لایک‌ها
149
دوستانی که بانک سرمایه سپرده 24.1% باز کرده بودند, سود ماه اول به حسابشون واریز شده؟ مال من تاریخ افتتاح سپرده 2 اسفند زده ولی تا الان خبری از واریز نشده :general505:

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
دوستان عزیز که میگن فلان بانک زده بود فلان قدر توجه کنند
هر شعبه در یه بازه خاص قدرت مانور داره یعنی:
ممکنه یه شعبه بگه 24 درصد در سال ولی یه شعبه دیگه بگه 20 درصد 5 ساله !
پس کسی نره بگه فلان شعبه زده بود 24 درصد چرا شما 20 درصد میدید
شعبه به شعبه در حد چند درصد فرق داره

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
دوستانی که بانک سرمایه سپرده 24.1% باز کرده بودند, سود ماه اول به حسابشون واریز شده؟ مال من تاریخ افتتاح سپرده 2 اسفند زده ولی تا الان خبری از واریز نشده :general505:
پشتیبانی چرا زنگ نمیزنید؟

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
دوستان عزیز که میگن فلان بانک زده بود فلان قدر توجه کنند
هر شعبه در یه بازه خاص قدرت مانور داره یعنی:
ممکنه یه شعبه بگه 24 درصد در سال ولی یه شعبه دیگه بگه 20 درصد 5 ساله !
پس کسی نره بگه فلان شعبه زده بود 24 درصد چرا شما 20 درصد میدید
شعبه به شعبه در حد چند درصد فرق داره

مملکت هر کي به کي همينه ديگه.اسمش اينه که بانک ها آزاد نيستن واسه تعيين سود.بايد نرخ مصوب بانک مرکزي رو مساوي هم بدن بعدش حساب ميکنن اينطوري که ورشکسته ميشن چون کسي پول نميذاره.بانک مرکزي هم جرات نداره رسما افرايش بده چون ميترسه صداي بورسي ها و توليد کننده ها دربياد پس به بانک ها در گوشي گفته اضافه کنيد سود ها رو اما نگيد ما گفتيم ها!!بعد بيانيه ميده شديدا با سوداي جديد برخورد ميشه.
بعد خود بانک ها جرات ندارن توي سايت هاشون نرخ جديد رو بزنن و نرخ سوداي گذشته رو مينويسن يا حداکثر ميگن يه طرح عيدانه کوثر نيکا نيما سما نگين ياقوت کيميا آزيتا محشر منقل و....داريم اما واسه اطلاع دقيق به شعب بانک رجوع کنيد!!حالا ميرسيم به شعب اين ديگه آخرشه پيشرفت اقتصادي و بانکداري مدرن تا جايي پيش رفته که از شعبه سر خيابون تا شعبه ته خيابان يک بانک واسه سپرده مشابه سودا 5 درصد تفاوت دارن يا حداقل موجودي و ساير شرايطشون فرق داره دست رييس شعبه هم واسه چانه زني و جلب نظر مشتري بازه.بعد ما انتظار داريم قيمت اجناس توي مغازه ها اتيکت بخوره و مشخص باشه اونم وقتي 2 تا بانک هم نام رويه مساوي ندارن و هرچي کرمشونه سود ميدن اسمشم ميذارن رقابت.بعد شما ميري توي اينترنت بانکت مي بيني 2 تا حساب هم نام توي 2 تا شعبه مختلف داري سوداشون با هم فرق داره.خدا ميدونه 2 روز ديگه هم حسابت سر جاش باشه يا مثلا بعد سه ماه نگن ديگه تمديدش نميکنيم.

Dante.ir

Registered User
لایک‌ها
149
پشتیبانی چرا زنگ نمیزنید؟
چون شرایط منم دقیقآ مثل شما بود 24 اسفند حساب باز کردم و تو برگ سپرده زدن 2 اسفند و چون شما هم همچین چیزی رو گفته بودید, گفتم پس مسلمآ نمیشه اتفاقی و یک اشتباه از کارمندا باشه. اما وقتی پول واریز نشد گفتم پس همون 24 اسفند تو سیستمشون ثبت شده. درهرصورت, الان سود حساب شما واریز شده؟

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
چون شرایط منم دقیقآ مثل شما بود 24 اسفند حساب باز کردم و تو برگ سپرده زدن 2 اسفند و چون شما هم همچین چیزی رو گفته بودید, گفتم پس مسلمآ نمیشه اتفاقی و یک اشتباه از کارمندا باشه. اما وقتی پول واریز نشد گفتم پس همون 24 اسفند تو سیستمشون ثبت شده. درهرصورت, الان سود حساب شما واریز شده؟
نه..باسه من ریخته نشده...من 20 اسفند حساب باز کردم بهم گفت 20 فروردین سودت واریز میشه و بعد دوباره 30 فروردین یه سود دیگه واریز میشه به خاطر این چند روز تعطیلیها.

sisiasal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام
امروز رفتم آینده، واقعا حقه بازند. گفت این 23% روز شمار فقط تا 15 فروردین پرداخت می شود و بعد ادامه اش با 20.5 % خواهد بود.
برای سپند 22% تو اقتصاد نوین هم یادتون باشد 2 میلیون زمان افتتاح حساب باید نقد همراهتون باشد، من رو حسابی تو دردسر انداخت.
آخرش 23% روز شمار تو گردشگری بازکردم که محدودیت 10 تومن دارد.

بالا