• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
سلام
امروز رفتم آینده، واقعا حقه بازند. گفت این 23% روز شمار فقط تا 15 فروردین پرداخت می شود و بعد ادامه اش با 20.5 % خواهد بود.
برای سپند 22% تو اقتصاد نوین هم یادتون باشد 2 میلیون زمان افتتاح حساب باید نقد همراهتون باشد، من رو حسابی تو دردسر انداخت.
آخرش 23% روز شمار تو گردشگری بازکردم که محدودیت 10 تومن دارد.
آحه همون گردشگری هم 23 درصد روزشمارش موقت بود و میگفتند تا اواسط فروردین این نرخ سود میدهد!

PedramIderli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
دوستانی که بانک سرمایه سپرده 24.1% باز کرده بودند, سود ماه اول به حسابشون واریز شده؟ مال من تاریخ افتتاح سپرده 2 اسفند زده ولی تا الان خبری از واریز نشده :general505:
سلام
واریز سود در بانک سرمایه به این صورته
برای مثال اگه در تاریخ بیست و پنجم ماه اسفند سپرده باز کرده باشی در تاریخ بیست و پنجم ماه فروردین سود اون بیست و پنجم ماه اسفند تا آخر ماه اسفند رو به حسابت واریز می کنن و در تاریخ یکم اردیبهشت کل سود ماه فروردین رو واریز می کنن،(برای این که سود ها یکم به یکم واریز بشه این کار رو می کنن)،روز و شب خوش.

Last edited:

masudehsan

Registered User
لایک‌ها
192
بانک گردشگری روزشمار 23 درصد و سه ماهه 24 درصد میده . توی بانکهای مورد تایید بانک مرکزی بهترین گزینه هستش .

ضمنا منظور از تا آخر فروردین این بوده که تا آخر فروردین برای افتتاح حساب روزشمار 23 درصد فرصت دارید . من همین الان یک ساله که با 22 درصد سود میگیرم . حالا میگن باید حساب جدید افتتاح کنی و پول رو کامل انتقال بدی به حساب جدید .

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان یکی از رفقای ما پول کمی داره در حد 800 تومان. منظور 800 هزار تومان هست. می توانه بگذاره یک ساله در بانک گردشگری.
اگر اره در این یک سال چه قدر به پولش اضافه می شود. و سود چند درصد بهش تعلق می گیره.
بعدم الان بهترین بانک یا موسسه ای که بهترین سود را می ده برای مبالغ 500 تا یک میلیون کدام موسسه یا بانکه

masudehsan

Registered User
لایک‌ها
192
گردشگری فقط به سپرده بالای 10 تومن سود میده. اقصاد نوین هم به بالای دو تومن

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
دوستان یکی از رفقای ما پول کمی داره در حد 800 تومان. منظور 800 هزار تومان هست. می توانه بگذاره یک ساله در بانک گردشگری.
اگر اره در این یک سال چه قدر به پولش اضافه می شود. و سود چند درصد بهش تعلق می گیره.
بعدم الان بهترین بانک یا موسسه ای که بهترین سود را می ده برای مبالغ 500 تا یک میلیون کدام موسسه یا بانکه
قوامین 23 درصد بدون حداقل موجودی ( مناسب فقط و فقط برای سود )

zolali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
بانك تجارت هم يك حساب روز شمار ٣ ماهه داره كه ٢٤.٥ درصد است و كف اون هم ١٠٠ م كه اگه اين كف كمتر بود شايد بهترين گزينه در بين بانكها مي تونست باشه .

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
چرا هیچکدام از این بانک ها توی سایتشون رقم های 23 درصد و .... را نزدن؟ همشون زدن 5ساله 20 درصد!
بخاطر بانک مرکزی؟

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
بانك تجارت هم يك حساب روز شمار ٣ ماهه داره كه ٢٤.٥ درصد است و كف اون هم ١٠٠ م كه اگه اين كف كمتر بود شايد بهترين گزينه در بين بانكها مي تونست باشه .
یعنی هم 3 ماهه هم روزشمار هر دو 24.5 درصد؟من پرسیدم بودم گفتن سقف روزشمارش برای بالای 100 میلیونی ها 22 درصده و برای یک ساله در سر رسید 26 درصد و دو ساله 57 درصد.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
قوامین 23 درصد بدون حداقل موجودی ( مناسب فقط و فقط برای سود )
پس ایول به این بانک قوامین که موجودی هر چه قدر باشه. 23 درصد می دهد.
این جریان 23 درصد تا کی ادامه دارد. یعنی پایین تر نمی اید

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اینا چقدر شل کن سفت کن درمیارن!
سود کوثر 24درصد روز شمار تغییر نکرده؟

zolali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
نه اون 26 درصد برای یکساله است و این 24.5 درصد روز شماره 3 ماهه با کف همون 100 م که قبلا صحبت شد اما نمی دونم سودش رو به همون حساب می ریزن یا باید حساب دیگ ای رو معرفی کرد اما در خصوص بانکها علیرغم اینه همشون مجوز بانک مرکزی دارند و مطمئن هستند اما کسانی که مبالغ بالا دارند نگرانی بیشتری دارند و دوست دارن بانکهای با سابقه تری رو برای سپرده گذاری انتخاب کنند اگرچه بانکهای تازه تاسیس هم خدمات و سرویسهای بهتر ارائه میدن و از امکانات بروزتر و روان تری نیز برخوردارند .
یعنی هم 3 ماهه هم روزشمار هر دو 24.5 درصد؟من پرسیدم بودم گفتن سقف روزشمارش برای بالای 100 میلیونی ها 22 درصده و برای یک ساله در سر رسید 26 درصد و دو ساله 57 درصد.

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
تو اعلامیه رو شعبه زدن تا پایان فوردین 93 . با 100 هزار هم میتونید باز کنید حساب .
پس ایول به این بانک قوامین که موجودی هر چه قدر باشه. 23 درصد می دهد.
این جریان 23 درصد تا کی ادامه دارد. یعنی پایین تر نمی اید

PremiumDomains

Registered User
لایک‌ها
117
دوستان یکی بگه الان روزشمار رو کدوما درصد بهتر میدن برای بالای 10 20 میلیون
اینقدر پراکنده شده این تاپیک که نمیشه پیدا کرد درصدها رو

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
سلام
امروز رفتم آینده، واقعا حقه بازند. گفت این 23% روز شمار فقط تا 15 فروردین پرداخت می شود و بعد ادامه اش با 20.5 % خواهد بود.
برای سپند 22% تو اقتصاد نوین هم یادتون باشد 2 میلیون زمان افتتاح حساب باید نقد همراهتون باشد، من رو حسابی تو دردسر انداخت.
آخرش 23% روز شمار تو گردشگری بازکردم که محدودیت 10 تومن دارد.
نه چنین چیزی نیست.
من پرسیدم گفتند فعلا تا 21 فروردین فرصت برای افتتاح حساب است. بانک آینده کوتاه مدت را با حداقل موجودی 20 هزار تومان 23 درصد میده و قرار هم نیست کم بشه.
موسسه نور (کارسازان آینده) هم کوتاه مدت روزشمار را با حداقل 10 هزار تومان موجودی 24.5 درصد و یکساله را 29 درصد سود میده. شعباتش هم شلوغه. کاملا هم معتبره. پذیره نویسیش را 15 روز پیش انجام داد و اوایل سال دیگه مجوز قطعی می گیره.

sisiasal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
نه چنین چیزی نیست.
من پرسیدم گفتند فعلا تا 21 فروردین فرصت برای افتتاح حساب است. بانک آینده کوتاه مدت را با حداقل موجودی 20 هزار تومان 23 درصد میده و قرار هم نیست کم بشه.
موسسه نور (کارسازان آینده) هم کوتاه مدت روزشمار را با حداقل 10 هزار تومان موجودی 24.5 درصد و یکساله را 29 درصد سود میده. شعباتش هم شلوغه. کاملا هم معتبره. پذیره نویسیش را 15 روز پیش انجام داد و اوایل سال دیگه مجوز قطعی می گیره.
من از شعبه آفریقا بانک آینده پرسیدم و مطمئن هستمکه این رو گفت. لطفا شما هم مرجعتون رو بگید بنده مراجعه کنم اونجا.

salimiA

Registered User
لایک‌ها
49
موسسات اعتباري که بانک مرکزی تایید کرده است

موسسه اعتباري توسعه
موسسه اعتباري کوثر
موسسه اعتباري عسکريه

حواستون به بقیه باشد

بانک‌ها و مؤسسات اعتباري مجاز

http://www.cbi.ir/simplelist/1541.aspx

salimiA

Registered User
لایک‌ها
49
در حال حاضر

اگر روز شمار میخواهید - بانک گردشگری مبلغ بالای ده میلیون رو 23 میده

بانک ایران زمین سه ماهه سپرده رو 24.5 درصد میده

موسسه کوثر روز شمار 24 درصد میده

salimiA

Registered User
لایک‌ها
49
فریب "تحت نظارت بانک مرکزی" را نخورید
فریب
Banker - بر اساس جدیدترین اسامی بانک ها و موسسات اعتباری اعلام شده از سوی بانک مرکزی موسسه مالی و اعتباری میزان فاقد مجوز رسمی و تائید شده از این نهاد است.

======================

عجب داستانی دارن این موسسات اعتباری

تو این زمونه یک بقالی بدون مجوز نمیتونی بزنی
دوروزه پلمپ میکن

ولی موسسات اعتباری روز به روز شعبه هاشون بیشتر میشه و بعد بانک مرکزی میاد میگه تو روز روشن فریب اینا رو نخورید :))))

Last edited:
بالا