• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام سلام
يه تبريکه ديگه!:D
2000 پسته شديم بچه ها.....!!!!!!!
36_1_55.gif

خوب به اين مناسبت جا داره که بگم که کارتن ها و سريال ها صحيح و سالم رسيده ايران و دنيل ديگه ميتونه از هديه بگيرتشون.
36_1_12.gif

بازم تبريک ....
7_13_17.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ايك سوال تازه:
من شنيدم كه از روي The Lord of The Rings انيميشني هم ساختن!
البته يه انيميش مال عهد دوغ هست كه منظور اون نيست بلكه گويا يه شركت ژاپني به تازگي ساخته!
شين يين جون توضيحات رو که سيمور داد:).
ولی من برای اتمينان ليسته انيم هايی که تا الان اعلام شده قراره ساخته بشن و يا قراره در بيان رو نگاه کردم و به يه همچين چيزی برخورد نکردم:blink:. ولی حواسم هست اگه ديدم بهت ميگم.:happy:

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
wh37.gif

آقا/خانم (البته حق تقدم با بانوانه!) اين قبول نيست، اين تاپيک خيلي تند تند داره ميره جلو، من از قافله عقب موندم، همه چي از دستم در رفته، نميدونم چي رو اول بخونم، چي رو بعدتر!! اي کاش مي شد اينجا ساب تاپيک يا ايندکس درست کرد تا پيدا کردن مطالب مربوط به يک موضوع (کارتون قديمي، انيميشن والت ديزني، انيمه و غيره) راحتتر ميشد.

بعد از همه ي اين حرف ها حالا کريسمستون مبارک (البته ما که امروز خانوادگي رو شانس نيستيم @_@).

راستي اضافه شدن يک لوگوي کاربر فعالي ديگه به بالاي سر Seymour جان تبريک عرض مي شود ^_^

به نقل از seymour :
ای Spoiler !! ای مزه زدا ( عجب معادل فارسی بانمکی !! ) !!!
خيلي خيلي با نمک بود اين مزه زدا، بهترين معادلي بود که ميشد براي spoiler به کار برد ^0^

به نقل از Willie :
راستی کسی آخر حنارو یادش میاد؟اصلا پخشش کردن یا نه؟
questionedf.gif
منکه چيزي يادم نمياد ولي عجيبم نيست چون من هر وقت حرف حنا ميشه منهاي اون تيتراژ اولش و چرخ ريسندگيش، ياد اون قسمتش ميفتم که گاوا رو برده بود چرا و بعد يه خرس وحشي گنده بهش حمله کرد و اين در حالت بين غش کردن و از حال رفتن بود (چه فرقي دارند ايندو؟!) که يکي از گاوها با سرعت هرچي تمام تر از اون دور براي نجاتش اومد و قبل از اينکه خرسه بيفته رو حنا شاخاشو فرو کرد تو شکمش و ... بعدش نميدونم چي شد، چون اين قسمت تموم شد، هفته ي بعدشم نتونستم ببينم، ولي چه گاو نازنيني بود، من هر وقت ياد فداکاريش ميفتم گريه ام ميگيره
241.gif
در ضمن مرسي به خاطر عکس ها ^_^

به نقل از linghuchong :
ولی ميگم هيچ کی ديگه مسافر نداره؟ مسافر بعديمون ، خاله های پانتی جون هستن که اصلاً معلوم نيست جا داشته باشن يا نه؟ يا اصلاً ميتونيم بهشون زحمت بديم يا نه؟
البته من فقط يک دانه خاله دارم ^_^ در ضمن هيچ زحمتي هم نيست (وقتي خودم سر دسته ي زحمت دهندگانم! راستي من بالاخره نفهميدم، اون کتابه رو از تو ليست فرستادني هات خطش زدي تا جا براي بقيه باز بشه يا نه
169.gif
) ، به علاوه جا هميشه براي شما در چمدان هاي ما موجود است
biggrin.gif
نها فقط خاله جان من تابستون سال ديگه مياد و ليست تابستانه در چمدان ايشان قرار ميگيرد (اوه، چه اديبانه سخن گفتم!!) اين وسط بايد يه چند تا مسافر ديگه هم پيدا کنيد :p

راستي يه سؤال ديگه، کسي ورژن عروسکي افسانه ي 3 برادر رو براي دانلود بالاخره پيدا نکرد؟ تو يوتيوب چي، نيست؟ حتي اگه تيتراژ اولش هم باشه قبوله، من شديدا در حسرت ديدن مجدد اين سريال به سر مي برم
msncry.gif

ga_p_ryubi.jpg
ga_p_kanu.jpg
ga_p_chohi.jpg
ga_p_shokatu.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
یه چند وقتی بود نبودم آمدم از خواهر بخاطر زحمتی که گشیدن (برا تن تن و راز گنج پنهان ) تشگر کنم:)
اصلاً قابلتون رو نداشت.:happy:
خواهر فریدا شما هم که با یه امانتی دیگه براتون میفرستم آدرس اون ور رو میگیرم میفرستم براتون البته هنوز اون یکی رو جور نکردم:( ولی ان شاا.. که به زودی جور میکنم اگر هم که نشد مجبورید اون یکی رو تحمل کنید:)
wow دستتون درد نکنه، ممنون:happy:
هر وقت وقت کردين و وقتتون آزاد شد اگه بتونين بدين به هديه ممنون ميشم:). آخه يه مسافر ديگه (همين کسی که dvd ها رو آورده) داره بر ميگرده کانادا که ميتونه برای من بياره.
بازم از اين همه زحمتی که بهتون دادم شرمنده و ممنون:blush::happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بالاخره اتچمنت درست شد!
greenstars.gif
خودمونيم امروز چه روزه خوفيه!:p

کريسمس که هست! Lanny که گفت داره دوباره ترجمه ميکنه! 2000 پسته شديم! dvd ها رسيدن! الانم که attachment درست شد!:D:lol:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من خیلی گشتم چیزی پیدا نشد
352nmsp.gif
.. راستی لینک دانلود کتاب اگه داری ، بده ...
yes.gif
نه چيزی پيدا نکردم:(، فقط ميشه کتابشو از Amazon خريد:blink:. اثری از کارتونش هم نيست!:eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اين قبول نيست، اين تاپيک خيلي تند تند داره ميره جلو، من از قافله عقب موندم، همه چي از دستم در رفته، نميدونم چي رو اول بخونم، چي رو بعدتر!! اي کاش مي شد اينجا ساب تاپيک يا ايندکس درست کرد تا پيدا کردن مطالب مربوط به يک موضوع (کارتون قديمي، انيميشن والت ديزني، انيمه و غيره) راحتتر ميشد.
ميگم پا به پای ما بيا و بخون، اينجوری نميشه!:p
ولی خوب راست ميگی تاپيک وسيعه، مطالب هم زياد، تازه يکی مثله منم پيدا ميشه از مسافرت و اين چيزا هم ميگه!:p انتظار بيشتری نميشه داشت!:eek:
حالا برادر روزبه تو فکر زدن يه سايته! ببينيم چی ميشه! ولی کمک لازم داريم.:(
البته من فقط يک دانه خاله دارم ^_^ در ضمن هيچ زحمتي هم نيست (وقتي خودم سر دسته ي زحمت دهندگانم! راستي من بالاخره نفهميدم، اون کتابه رو از تو ليست فرستادني هات خطش زدي تا جا براي بقيه باز بشه يا نه
169.gif
) ، به علاوه جا هميشه براي شما در چمدان هاي ما موجود است
biggrin.gif
نها فقط خاله جان من تابستون سال ديگه مياد و ليست تابستانه در چمدان ايشان قرار ميگيرد (اوه، چه اديبانه سخن گفتم!!) اين وسط بايد يه چند تا مسافر ديگه هم پيدا کنيد :p
نه عزيزم شرمنده کتابتو نتونستم بفرستم،:( 3 تا کيف dvd شده بود:blink:. راستش خجالت کشيدم ديگه! :blush:ولی خوب اگه قراره خالت تابستون بياد، بابای خودم اهتمالن زودتر بر ميگرده تو بهار. ميدم بابام برات بياره. اين دفعه مشگل جا کمتر داريم!;)
راستي يه سؤال ديگه، کسي ورژن عروسکي افسانه ي 3 برادر رو براي دانلود بالاخره پيدا نکرد؟ تو يوتيوب چي، نيست؟ حتي اگه تيتراژ اولش هم باشه قبوله، من شديدا در حسرت ديدن مجدد اين سريال به سر مي برم
msncry.gif
نوچ من گشتم ولی چيزی پيدا نشد:( البته دنباله ويدئوش نبودم:eek: . حالا اونم ميگردم:D.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ميخواستم کارتون مربوط به آواترم رو معرفی کنم ولی خيلی بيهوشم
36_1_50.gif
! فردا.;)
راستی ساحل نظرت در مورد آواترم چيه؟:D
خوب فعلاً روزه همگی بخير
23_9_11.gif

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
فکر نکنم ... دو تا کارتون بود که براس و رانکین ساختن و در واقع اون چیزایی بود که رالف بکشی ( همون که ترکیب کارتون و واقعیه ) نساخت ... تازه این کپی رایت داره ...
263cylj.gif

پی نوشت : من از همه دوستانی که بهم تبریک گفتن تشکر می کنم و به همه دوستانی که باید بهشون تبریک بگم ، تبریک میگم و از همه کسانی که از من تشکر کردن ، تبریک میگم ( قاطی شد ؟!!!
4dg0i9w.gif
)

یعنی من اشتباه کردم؟
راستش یکی از دوستام میگفت تیزرشو دیده که کارتونی به سبک همین کارتون ژاپنی ها که الان داره دست به دست میشه بوده!
نمی دونم ......
راستی من تبریکات خودمو اینجا گذاشته بودم ;)
حالا باز دوباره تبریک میگم!:lol:

شين يين جون توضيحات رو که سيمور داد:).
ولی من برای اتمينان ليسته انيم هايی که تا الان اعلام شده قراره ساخته بشن و يا قراره در بيان رو نگاه کردم و به يه همچين چيزی برخورد نکردم:blink:. ولی حواسم هست اگه ديدم بهت ميگم.:happy:

ممنونم فریدا جون!
6902.gif

نمی دونم یعنی طرف خالی بسته بود؟!!؟؟!
7775.gif

فعلاً که فقط من دارم!
36_1_15.gif
:D

یعنی چی؟:D
یعنی ............؟
3140.gif
1296.gif

سلام سلام
يه تبريکه ديگه!:D
2000 پسته شديم بچه ها.....!!!!!!!
36_1_55.gif

بازم تبريک ....
7_13_17.gif

ترکوندیم دیگه!;)
البته با وجود فعالانی چون شما به زودی ناظر 2000 پست شدن هم خواهیم بود!
7813.gif

خوب به اين مناسبت جا داره که بگم که کارتن ها و سريال ها صحيح و سالم رسيده ايران و دنيل ديگه ميتونه از هديه بگيرتشون.
36_1_12.gif
اخ جون کارتون اخ جون کارتون....
7579.gif

مرسی فریدا جون...
4277.gif

خودمونيم امروز چه روزه خوفيه!:p

کريسمس که هست! Lanny که گفت داره دوباره ترجمه ميکنه! 2000 پسته شديم! dvd ها رسيدن! الانم که attachment درست شد!:D:lol:

به قول رئیس دون فان!
تائید میشه!
3849.gif

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
wh37.gif

آقا/خانم (البته حق تقدم با بانوانه!) اين قبول نيست، اين تاپيک خيلي تند تند داره ميره جلو، من از قافله عقب موندم، همه چي از دستم در رفته، نميدونم چي رو اول بخونم، چي رو بعدتر!! اي کاش مي شد اينجا ساب تاپيک يا ايندکس درست کرد تا پيدا کردن مطالب مربوط به يک موضوع (کارتون قديمي، انيميشن والت ديزني، انيمه و غيره) راحتتر ميشد.

دیگه دیگه...:lol:
حالا این طوری مجبور میشین زود زود بیاین!;)

(البته ما که امروز خانوادگي رو شانس نيستيم @_@).

چرا چی شده؟؟؟؟:(

منکه چيزي يادم نمياد ولي عجيبم نيست چون من هر وقت حرف حنا ميشه منهاي اون تيتراژ اولش و چرخ ريسندگيش، ياد اون قسمتش ميفتم که گاوا رو برده بود چرا و بعد يه خرس وحشي گنده بهش حمله کرد و اين در حالت بين غش کردن و از حال رفتن بود (چه فرقي دارند ايندو؟!) که يکي از گاوها با سرعت هرچي تمام تر از اون دور براي نجاتش اومد و قبل از اينکه خرسه بيفته رو حنا شاخاشو فرو کرد تو شکمش و ... بعدش نميدونم چي شد، چون اين قسمت تموم شد، هفته ي بعدشم نتونستم ببينم، ولي چه گاو نازنيني بود، من هر وقت ياد فداکاريش ميفتم گريه ام ميگيره
241.gif
حنا اینقدر انسداد بود که من تو همون بچگی هم نگاش نمی کردم!;)

تو اینترنت فیلم و سریال قدیمیش هست!
و البته دیده باشید رئیس دون فان هم دارتش!;)

اما عروسکیش...
479.gif

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
واقعا چرا این تاپیک این جوریه؟ :D دیروز که من کلی تو پی تی بودم فقط 2-3 تا پست اضافه شد حالا اومدم می بینم 4 صفحه رفته جلو :blink:

می دونی که محصول سال1997 با این حال اصلا کسل کننده نیست ...

آره خیلی جالبه که با وجود گرافیک نه چندان خوبش انقدر جذابه
studsmatta.gif

نه blood + چيزی نداشت!:p قسمت های آخر berserk رو ببينی در ميکنی که من و سپهر چی ميگيم!:f34r:
نه منظورم از لحاظ خشونتش نبود. منظورم این بود که blood رو فعلا از بقیه کارتونایی که دیدم خیلی بیشتر دوست داشتم. وگرنه شکی نیست که Beresk خشنتره :D

20th Century Boy
عجيبه من تا حالا اسمش رو هم نشنيده بودم؟!!:blink:

جالبه که تا حالا از روی این مانگا انیمیشنی هم ساخته نشده و انقدر ریتینگش بالاست
1676.gif

فقط جلوی سريال های چينی اسم استاد امير رو اضافه کن:) ، چون قرار شده که ايشون پخش سريال های چينی رو به عهده بگيرن! :Dدر ضمن، من فقط 2-3 تايه سريال های چيزی رو دانلود کردم :pبقيه اش رو بقيه دوستان از جمله سپهر زحمتشو کشيدن.;)
باشه . هر چند نمی دونم کی چی رو دانلود کرده. فعلا اسما رو برمیدارم تا بعد :p

جا داره که بگم که کارتن ها و سريال ها صحيح و سالم رسيده ايران و دنيل ديگه ميتونه از هديه بگيرتشون.
چه عالی ...
clapping.gif

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
راستی hack//SIGN رو کسی داره؟
upsidedown.gif

26 اپیزوده و محصول 2002-2003 ، ژانر ماجرایی، درام، فانتزی، علمی - تخیلی و ... :D

ادیت: الان دیدم تو لیست فریدا هست. چطوریاس ؟ قشنگه؟
hmm.gif

126fs3378839.jpg

126fs3378658.jpg

این Najica Blitz Tactics هم خیلی جالب به نظر میرسه. محصول 2001، 12 اپیزود و ژانر اکشن، ماجرایی، علمی - تخیلی
happy.gif

126fs3380160.jpg

(قابل توجه سپهر ;) )

Fawks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
انیمیشن دوبله فارسی هم رو نت پیدا میشه ؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی hack//SIGN رو کسی داره؟ 26 اپیزوده و محصول 2002-2003 ، ژانر ماجرایی، درام، فانتزی، علمی - تخیلی و ... :D ادیت: الان دیدم تو لیست فریدا هست. چطوریاس ؟ قشنگه؟
hmm.gif
آهنگ fake wings يادته؟ ماله yuki kajiura؟:eek: همه هم خوششون اومده بود؟:D ماله همين کارتون بود! (برای اعضای جديد دوباره آپلود کردم) . آهنگ opening جالبی هم داره که الان آپلودش ميکنم. راستش همه آهنگاش قشنگه، همه رو آپلود ميکنم بگيرين:lol:. يه نوع خاصی هستن و جز يکيش بقيه اينگيليسین. گروه see saw همه رو خونده جز fake wings.

کارتون جالبيه، مشابهشو نديدين;). توی دنيای مجازی يه بازی اتفاق ميافته! :blink:يعنی همه با کرکتر های قير واقعی وارد بازی ميشن و اکثر قريب به اتفاق کارتون تو دنيای مجازی اتفاق ميافته!:happy: (اين از کارتون های جدی هست، انتظار خنديدن نداشته باشين!:hmm:)

Seen in part or in whole by 3435 users, rank: #23
Median rating: Good
Arithmetic mean: 7.1851 (Good+.18), std. dev.: 2.025, rank: #987
Weighted mean: 7.1222 (Good+.12), rank: #964
Bayesian estimate: 7.12497 (Good+.12), rank: #734

hack-dbz-poster-front.jpg

این Najica Blitz Tactics هم خیلی جالب به نظر میرسه. محصول 2001، 12 اپیزود و ژانر اکشن، ماجرایی، علمی - تخیلی
happy.gif
من اين يکی رو نميشناسم!!!:eek::lol:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من ظهری با عجله اومدم خواستم هم هزار پست شدن خواهر فریدا رو تبریک بگم هم روند رو به رشد تاپیک رو فرصت نشد.به هر حال خوشحالم که بچه های اینجا اینقدر فعالن و مهم تر از همه خواهر فریدا
foryou.gif
مرسی:happy:
من اول فکر کردم همون آخرین یونیکورنه ولی دقت کردم دیدم یال و دمش طلاییه..این چی چیه؟؟
questionedf.gif
اگه برسم امروز براتون مفصل ميگم.;):D

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
سلام خدمت همه دوستداران انیمیشن....

یک تبریک کلی به همه شما من باب فعالیت های گسترده و قابل تقدیرتون..
smile4.gif

clap.gif
clap.gif
clap.gif
clap.gif
clap.gif

S.gif
N.gif
O.gif
I.gif
T.gif
A.gif