آقا/خانم (البته حق تقدم با بانوانه!) اين قبول نيست، اين تاپيک خيلي تند تند داره ميره جلو، من از قافله عقب موندم، همه چي از دستم در رفته، نميدونم چي رو اول بخونم، چي رو بعدتر!! اي کاش مي شد اينجا ساب تاپيک يا ايندکس درست کرد تا پيدا کردن مطالب مربوط به يک موضوع (کارتون قديمي، انيميشن والت ديزني، انيمه و غيره) راحتتر ميشد.
بعد از همه ي اين حرف ها حالا کريسمستون مبارک (البته ما که امروز خانوادگي رو شانس نيستيم @_@).
راستي اضافه شدن يک لوگوي کاربر فعالي ديگه به بالاي سر
Seymour جان تبريک عرض مي شود ^_^
به نقل از seymour :
ای Spoiler !! ای مزه زدا ( عجب معادل فارسی بانمکی !! ) !!!
خيلي خيلي با نمک بود اين مزه زدا، بهترين معادلي بود که ميشد براي spoiler به کار برد ^0^
به نقل از Willie :
راستی کسی آخر حنارو یادش میاد؟اصلا پخشش کردن یا نه؟
منکه چيزي يادم نمياد ولي عجيبم نيست چون من هر وقت حرف حنا ميشه منهاي اون تيتراژ اولش و چرخ ريسندگيش، ياد اون قسمتش ميفتم که گاوا رو برده بود چرا و بعد يه خرس وحشي گنده بهش حمله کرد و اين در حالت بين غش کردن و از حال رفتن بود (چه فرقي دارند ايندو؟!) که يکي از گاوها با سرعت هرچي تمام تر از اون دور براي نجاتش اومد و قبل از اينکه خرسه بيفته رو حنا شاخاشو فرو کرد تو شکمش و ... بعدش نميدونم چي شد، چون اين قسمت تموم شد، هفته ي بعدشم نتونستم ببينم، ولي چه گاو نازنيني بود، من هر وقت ياد فداکاريش ميفتم گريه ام ميگيره
در ضمن مرسي به خاطر عکس ها ^_^
به نقل از linghuchong :
ولی ميگم هيچ کی ديگه مسافر نداره؟ مسافر بعديمون ، خاله های پانتی جون هستن که اصلاً معلوم نيست جا داشته باشن يا نه؟ يا اصلاً ميتونيم بهشون زحمت بديم يا نه؟
البته من فقط يک دانه خاله دارم ^_^ در ضمن هيچ زحمتي هم نيست (وقتي خودم سر دسته ي زحمت دهندگانم! راستي من بالاخره نفهميدم، اون کتابه رو از تو ليست فرستادني هات خطش زدي تا جا براي بقيه باز بشه يا نه
) ، به علاوه جا هميشه براي شما در چمدان هاي ما موجود است
نها فقط خاله جان من تابستون سال ديگه مياد و ليست تابستانه در چمدان ايشان قرار ميگيرد (اوه، چه اديبانه سخن گفتم!!) اين وسط بايد يه چند تا مسافر ديگه هم پيدا کنيد
راستي يه سؤال ديگه، کسي ورژن عروسکي افسانه ي 3 برادر رو براي دانلود بالاخره پيدا نکرد؟ تو يوتيوب چي، نيست؟ حتي اگه تيتراژ اولش هم باشه قبوله، من شديدا در حسرت ديدن مجدد اين سريال به سر مي برم