- نوشتهها
- 962
- لایکها
- 25
راستی شین ین و سیمور عزیز کاربر فعال شدنتونو تبریک میگم.امیدوارم همیشه موفق باشین.![]()
![]()

راستی شین ین و سیمور عزیز کاربر فعال شدنتونو تبریک میگم.امیدوارم همیشه موفق باشین.![]()
![]()
سلام آريانا جونسلام فريدا جان!
چند تشكر خاص براي
1. قرار دادن همه آهنگهاي آپلود شده در يك پوشه .....
آهنگ های op و en ژاپنيشو برات آپلود کردم:راستي اهنگهاي ژاپني اين كارتون يادت هست؟ واي...خيلي قشنگ بودن! مخصوصا قسمت آخرش كه لين مسابقه رو مي بره! هوس كردم دوباره بشنومشون!
حتماً تو ليست دفعه بعدم ميزارمهورا ... پس تموم شد ... بی صبرانه منتظرم به خصوص با اوصاف اخیر تو![]()
elfen lied و berserk رو ديدی يا نه؟:f34r:راستش اینکه تازگیا تو مود دیدن کارتون فضایی نبودم. الان دلم خون میخواد![]()
خواهشراستی بابت آهنگ onegai sensei هم ممنون![]()
ممنون :happy:این ایمیل من:
کدوم کارتون ها رو گرفتی خواهر؟![]()
سلام سلام
خوب اميدوارم شب يلدا به همگی تون خوش گذشته باشه!
به منم هم بسی خوش گذشت.به لطف يکی از برادران من ورژن اصلی AnnE of Green Gables دستم رسيده بود که در اينجا از ايشون بی نهايت تشکر ميکنم:happy:، و خلاصه جاتون خالی ، 4 ساعت بی وقفه تا الان داشتيم AnnE ميديديم. واقعاً بدون سانسور ديدن لطف ديگه lی داره!
URL="http://s2.supload.com/free/watch.gif/view/"][/URL]![]()
يه کاربر فعال ديگه به جمعمون اضافه شد!![]()
![]()
شين يين جان تبريکات منو بپذير![]()
wowشین ین جان تبریک![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
کاربر فعال شدن ملکه گروه, ین ین نازنین رو به احاد عقابهای عزیز تبریک می گیم امیدواریم ساحل جان نفر بعدی باشن!![]()
جمعی از عقابهای گروه شیطانی!
چند وقته به فکر اینم که با این همه اطلاعاتی که بچه ها دارن چرا یه سایت اختصاصی فارسی برای انیمه های جدید و قدیم خودمون درست نمیکنیم ...
بهت پی ام زدم. البته الان که ظاهرا درگیر امتحانایی ، هر وقت سرت خلوت شد صحبت می کنیمکدوما رو نداری؟
elfen lied و berserk رو ديدی يا نه؟:f34r:
دستت درد کنهراستی دنيل ليست رو من اديت کردم ، جاهای که تغيير دادم رو آبی کردم که راحت پيداشون کنی ...
سلام دوستان!
كاربر فعال شدنت رو تبريك ميگم شين ين عزيز!
مي بينم كه من نفرآخرم كه به شين ين عزيز كار بر فعال شدنش رو تبريك ميگم! كانكشن ديروز مشكل داشت نتونستم بيام اينجا!![]()
:blush:
elfen lied رو که دیدم، الانم دارم berserk رو می بینم. پسر عجب کارتون خشنیه! یادمه یه بار بین تو و فکر کنم سپهر بحث شده بود که berserk خشنتره یا elfen lied ؛ به نظر من که berserk خشنتره. یعنی شاید خشونت صحنه های elfen lied بیشتر باشه (جدا کردن سر از بدن و ...) ولی به خاطر رنگ و لعاب خوشگلش خیلی به چشم نمیاد. ولی تو berserk کلا جو خون آلوده به خصوص قسمت اولش خیلی اینطوری بود بعدش کمتر شد
تا قسمت اخرش رو نبینی اصلا نمی تونی خشونت این کارتون رو تصور کنی !
من به نظر قشنگ ترین کارتونی بود که تا حالا دیدم فقط اخرش می مونی تو خماری که باید بری مانگاشم بخونی یا بگردی پست من در مورد این قضیه رو پیدا کنی![]()
بابا اساتید خبره انیمیشن دریابید !!
http://www.forum.persiantools.com/t63996.html
یه راهنمایی چیزی ...
یه راه دیگه اش هم اینه که دوباره بگی
الان که من اولاشم (قسمت 5) ولی بعیده بتونه به پای Blood+ برسه. باید دی