دژ فضايی رو برادر فرنک اشتاين دارن دانلود ميکنن ، مثله اينکه تا وسط هاش پيش رفتن ولی تا اونجا که من ميدونم رابين رو کسی نداره.![]()
سلام سلام
خوب اميدوارم شب يلدا به همگی تون خوش گذشته باشه!
به منم هم بسی خوش گذشت.به لطف يکی از برادران من ورژن اصلی AnnE of Green Gables دستم رسيده بود که در اينجا از ايشون بی نهايت تشکر ميکنم:happy:، و خلاصه جاتون خالی ، 4 ساعت بی وقفه تا الان داشتيم AnnE ميديديم. واقعاً بدون سانسور ديدن لطف ديگه lی داره!
]
يه کاربر فعال ديگه به جمعمون اضافه شد!![]()
اتفاقا منم خیلی خوشم میومد از این مجموعه ... چهار جلد کتابشو خوندم و سریالاشم دیدم ... اگه کسی داره منم میخوام لطفامن که واقعا خیلی خوشم میاد از این داستان نمیتونید سریال رو بفرستید ایران؟![]()
سلام دوست عزیزسلام بچه ها
من چند وقته بدجور دنبال کارتونی میگردم که فکر کنم به اسم "داستان های پر ماجرا" پخش میشد که طراحی جالبی داشت و همه شخصیت ها به صورت خط و مربع بودن و شخصیت اصلی که آدم خوبه بود کوتلاس بودو آدم بده هم BlackJack بود گمونم...
سلاممن به ایشون تقریبا یک هفته پیش پیغام دادم اما متاسفانه حتی جواب هم ندادند .![]()
راستی دنيل يادت باشه از برادر فرنک اشتاين دژ فضايی رو هم بگيری. يه چيزه ديگه ميتونی يه email بدی که بچه هايی که شانار هستن بتونن باهات تماس بگيرن!
2-3 نفر به من email زدن که نميتونن وارد PT بشن و ميخوان باهات تماس بگيرن.
![]()
من سریالشو دیدم البته از تلویزیون ایران کارتنشم دیدم کتابشم خوندم یه 3000 صفحه ای بود من که واقعا خیلی خوشم میاد از این داستان نمیتونید سریال رو بفرستید ایران؟![]()
متاسفانه من نتونستم dvd هاشو کپی کنم. sorryاتفاقا منم خیلی خوشم میومد از این مجموعه ... چهار جلد کتابشو خوندم و سریالاشم دیدم ... اگه کسی داره منم میخوام لطفا![]()
من 23 قسمت رو دارم. باشه دفعه ديگه ميفرستم.خواهر فریدا blach cat رو تا کدوم قسمتش داری؟ میتونی برای دفعه بعد بفرسی؟
من فعلا 8 قسمتشو دان کردم تا قسمت 23 ام انگار امده بیرون
این ایمیل من:
[email protected]
دژ فضایی رو هم حتما می گیرم ... فقط اینکه من از هدی DVD هایی که دستش بود رو گرفتم و یه سریش هم دستش نبود که قرار شد بعدا بهم بده ... لیست من الان خیلی ناقصه.
واسه همین روزبه جان اگه بتونی اونایی که ندارمو واسم بزنی عالی میشه![]()