نه بخاطر اینکه زمزمه های حرام بودنش به گوش میرسه، بلکه از این نظر که موجود زندست و کشتنش معمولا به طرز وحشیانه ای انجام میشه (زنده زنده میندازنش تو آب جوش) پیشنهاد میکنم نخورید
نه بخاطر اینکه زمزمه های حرام بودنش به گوش میرسه، بلکه از این نظر که موجود زندست و کشتنش معمولا به طرز وحشیانه ای انجام میشه (زنده زنده میندازنش تو آب جوش) پیشنهاد میکنم نخورید
گوسفند بدبختو که زنده زنده گلوش رو می برن فجیع تر نیست؟! :general607:نه بخاطر اینکه زمزمه های حرام بودنش به گوش میرسه، بلکه از این نظر که موجود زندست و کشتنش معمولا به طرز وحشیانه ای انجام میشه (زنده زنده میندازنش تو آب جوش) پیشنهاد میکنم نخورید
بدترهیه مدل کشتنش اینه میزارن تو فریزر خوابشون میگیره بعد یه چیز نوک تیز میکنن تو سرشون در جا میمیرن بدون اینک درد بکشن
دیگه بد تر از کشتن گوسفند و گاو که نیست
کستن بقیه ی حیوونا هم خیلی مسالمت آمیز نیستبه نقی سوگند اگه میدونستم چجوری میکشنش همون یبارم نمیخوردم![]()
نه. روش کشتن گوسفند از روش کشتن خرچنگ فجیع تر نیست.گوسفند بدبختو که زنده زنده گلوش رو می برن فجیع تر نیست؟! :general607:
اتفاقا فکر میکنم به اب جوش یه مقدار عادت داریم اما به اینکه چاقو بزارن زیر گلومون هرگز! :general403:بدتره
جسارت نباشه ها، فقط جهت درک مساله مثال میزنم
اگه خدای نکرده کسی بخواد شما (نه دقیقا شما. فرضا شما) رو بکشه و به شما حق انتخاب بده که سرتو ببره یا بذارتت تو فریزر و وقتی داری از حال میری یه جسم نوک تیز فرو کنه تو سرت، کدومشو انتخاب میکنی؟ به نظرم سر بریدنه راحت تر باشه
و عذر خواهی میکنم اگه مثال ناجالبی بود
کستن بقیه ی حیوونا هم خیلی مسالمت آمیز نیست
اگر کشتارگاه ها دیوارهای شیشه ای داشتند، مردم هرگز گوشت نمیخوردند
نه. روش کشتن گوسفند از روش کشتن خرچنگ فجیع تر نیست.
جسارت نباشه ها، فقط جهت درک مساله مثال میزنم
اگه خدای نکرده کسی بخواد شما (نه دقیقا شما. فرضا شما) رو بکشه و به شما حق انتخاب بده که سرتو ببره یا بندازتت تو آب جوش، کدومشو انتخاب میکنی؟ به نظرم سر بریدنه راحت تر باشه
و عذر خواهی میکنم اگه مثال ناجالبی بود
من خرچنگ نخوردم ولی لابستر (برای کلاه شرعی میگن "شاه میگو") خوردم که در واقع نوعی خرچنگه. اصلا مزه میگو نمیده. توی دم بلندش یه تیکه گوشت خالی بدون استخون داره که بیشتر شبیه گوست ماهی سفیده که توی فر پخته تو مایه های آب پز. پنبه ای و سفیدمن میگو دوس ندارم اینم مزه میگو بده دوس ندارم
خرچنگ کی خورده؟ چه مزه ایه؟