• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

100d، پارس کنون (ParsCanon) و جمهوری

ALIKHAZRAVI

Registered User
لایک‌ها
31
سلام بر دوستان

آقا این ماجرا که اگر حوصله کنید و بخونید، ماجرای خرید یک 100D Canon هست که واقعا ماجرا شد، شاید در خرید شما هم تاثیر گذار باشه.
پیشنهاد میکنم بخونید حتما.

صبح روز 21 فروردین 93 من تصمیم به خرید یک کنن 100D گرفتم، با توجه به اینکه قبلا تو نت چرخیده بودم، تصمیم به خرید از ParsCanon.com گرفتم که تو سایتشم قیمت زده بود 1500. رفتم به سمت جمهوری و پاساژ حافظ که روبروی علاالدین بود. تو پاساژ که رفتم از چند جا قیمت کردم با گارانتی ایده آل، همه میگفتن چند قیمت داری، منم که می‌گفتم 1500 اونام می‌گرخیدن میگفتن اصلا 100D چیه بیا 600D ببر منم خوب میشستمشون و جوابشون رو میدادم، تا اینکه رسیدم به یک سیامک نامی گفت باشه من بهت 1500 میدم اگه بیای پای معامله یه تخفیف خوردی هم بهت میدم، منو میگی یه کمی شک کردم گفتم شاید شارژر و باطری شو عوض میکنه و قلابی میذاره گفتم بذار برم از همون پارس کنن بخرم که از همشوم معتبر تره. آقا بلاخره رفتم تو پارس کنن (Pars Canon) پیش آقا مرتضی ازش قیمت گرفتم، گفت چند قیمت داری، منم گفتم 1500 تازه تخفیفم میده، گفت من زیر 1500 نیمتونم بدم. منم گفتم آقا اعتبار شما باعث میشه من از شما خرید کنم. اونم کلی حال کرد خلاصه تعارف تیکه پاره کرد. در همین بین گفتم خوده جنسو داری ببینم، از تو ویترینش یک دونه نو در آورد داد به من، منم چرخوندمشو زیر و رو کردم و گفتم باشه آقا یک دونه بیار برام. یک 10 دقیقه ای نشستم، یه هو اومد گفت تمام کردم برو 6 بعد از ظهر بیا من دوباره قیمت بگیرم شاید برات جور میکنم. منم گفتم آقا خوب همین که تو ویترینت بده به من، مرتضی گفت نه نمیشه اینو من 1600 قیمت خریدمه نمی‌تونم زیر قیمت خرید بدم باید حداقل خود قیمت خرید بدم تا بصرفه تازه چند بار هم به خدا قسم خورد (واقعا متاسفم براش...).
گفتم شاید که نمیشه، بذار من برم از همین سیامک که 1500 میده بخرم شاید عصر تو هم گیر نیاوردی، گفت باشه ردیفه، تو بخر ازش بهش بگو من میبرم به رفیقم نشون میدم که شارژر و باطریش اصل هست یا نه بعد بیارش پیش من (مرتضی) تا بهت بگم اصل یا قلابی، آقا منو میگی گفتم عجب آدم بیستیه این آقا مرتضی بابا دمش گرم تو این گرگ بازار یه مرد پیدا شد که سود و کلاهبرداری گذشته و برای رضای خدا هم یه کاری میکنه، خیلی باهاش حال کردم (اما عجله نکنید این روی اصلیه آقا مرتضی نبود).
رفتم که سیامکو گیر بیارم دیدم نیست، گفتن رفته باشگاه و اونایی هم که بودن اون قیمت نمی‌دادن. خلاصه مالیده شد، رفتم پیش مرتضی بهش گفتم، گفت برو شش باهات تماس می‌گیرم، شمارومو دادم و شماره موبایلشو گرفتم که همون شماره موبایل توی سایت پارس کنن هست.
آقا ساعت 6 باهاش تماس گرفتم، گفت یه ربع دیگه بزنگ. دوباره زنگ زدم گفت اون قبلیه نداره، یکی دیگه گیر آوردم 1600 میده، گفتم برو آقا من گارانتی اصلی (در این بین باید بگم که گارانتی اصلی کنن تو ایران آفومار هست که تو سایت کنن هم ذکر شده) 1635 قیمت دارم، یک هو مثلا از پشت تلفن با موبایلش به یکی دیگه زنگ زدو همونجا در جا 50 ازش تخفیف گرفت شد 1550. منم گفتم باشه دمت گرم میام ببرم.
ساعت 7 رسیدم جمهوریو رفتم تو مغازش خودش نبود، شاگردش وحید اونجا بود، زنگ زد بهش که بیاد، آقا ما هم نشستیم تو مغازه تا آقا مرتضی بیاد. شاگرد گفت آقا شما برو یه چرخی بزن یه ربع دیگه بیا، منم در کمال پر رویی گفتم من راحتم میشینم تا بیاد :).
نشسته بودم تو مغازه که دیدم یکی از اون فروشنده‌های همسایه اومدو یه دوربین از ویترین مغازه برداشتو رفت، من شک کردم رفتم ویترینو دیدم، دیدم که بله 100D عزیز من که برداشته، اون روز امقدر تو پاساژ چرخیده بودم جا مغازه او بابایی که دوربینو برداشته بود رو می‌دونستم، رفتم از جلو مغازش رد شدم دیدم بله آقا مرتضی نشسته اونجا اون یکی هم داره دوربینو جعبه میکنه...
منم رفتم پایینو دوباره اومدم بالا که مرتضی از تو مغازه همسایه در اومد و رفت تو مغازه خودشون، منم رفتم اونجا سلام کردم، کلی هم تحویل گرفت، گفتم آفا من اومدم، بگو 100D رو بیارن، گفت باشه اما یه ربعی طول میکشه، گفتم باشه ملالی نیست داداش ما که از صبح اویزونیم اینم روش.
همین که رفت تو مغازه من سریع پیچیدم بیرون ببینم اون همسایه داره چی کار میکنه، دیدم یک جعبه 100D پلمپ شده داد به یک نفر دیگه، اونم اومد ورداشت داد به مرتضی در پارس کنن، دیگه مطمئن شدم، این آقا مرتضی اون آقا مرتضی صبح نیست، دودوزه بازی میکنه...
رفتم پیش مرتضی، گفت بیا یه دونه 100D که از ساعت 6 سفارش داده بودم الان رسیده بیا اینو ببین، منم گفتم باشه طوری نیست، بیارش. سریع باز کردو منم گرفتم دستم، یک یه دستی بهش زدم، گفتم اینکه همون دوربین خودته داداش، گفت تو از کجا میدونی، گفتم این دو رقم آخر سریال نامبر که زیر دستگاه مینویسه همونی که صبح بهم دادی و از تو ویترینت در آوردی، سرمو بالا کردم دیدمش، شده بود عین لبو، یهو پیچید بیرون پیش رفیقاش، من از یه طرف میخندیدم از یه طرفم ناراحت بودم که یه نفرم که فکر میکردیم آدم حسابیه اینجوری شد...
رفتو سه چهار دقیقه بعد اومد گفت اره درسته این همونه و شروع کرد به آسمون ریسمون بافتن که این فلانه، من به اون قرض داده بودم، اون بهم پس نداده من از اون خجالت میکشم اون از یکی دیگه میترسه و ...
گفتم من این قیمت ازت 1500 نقد میخرم، گفت نه راه نداره خیلی کمه، منم گفتم یا علی، خدا حافظ، در همین بین باطری رو هم در آورد داش میزاشت تو دوربین. من از در رفتم بیرون گفت بابا بی خیال حالا بیا 1530 دیگه آخرش بهت میدم، منم یک کم فکر کردم گفتم باشه (چون میدونستم جای دیگه این قیمت گیرم نمیاد) گفتم باشه، اما 15 دقیقه داشتم دوربینو تست می‌کردم به غلط کردن افتاده بود. پولو دادم بهش و اومدم بیرون.

نتایج ماجرا:
- گارانتی اصلی کنن افومار هست که حدود 10 درصد گرونتر از ایده‌آل هست و تو سایت Canon هم هست و میشه با خیال راحت خرید کرد
- به پارس کنن و آقا مرتضی یا هر فروشنده‌ی دیگه‌ای اعتماد نکنید، همیشه فرض کنید که دارید با یک کلاه‌بردار معامله میکنید (قصد توهین به فروشنده‌ها ندارم، گفتم فرض کنید، نگفتم واقعا هستند).
- 100D خیلی بهتر از 600D هست چون شاتر 650D رو داره و سنسور و لنز 700D
- با فروشنده اصلا نخندید و باهاش خودمونی نشید که تعارف باهاش پیدا کنید. در هنگام خرید کاملا سخت گیر باشید، حتی سر چیز‌های مسخره و بی‌ارزش اهمیت بدید.
- به قسم خدا و پیغمبر هم اعتماد نکنید که این جماعت نمیدونن با «ق» نوشته میشه یا با «غ»...
- ازشون اصلا اکسسوری نخرید، یک اسکرین رو 10 تومن میده

این بود نتایج خرید یک 100D با لنز 18- 55 از آقا مرتضی پارس کنن....
شاید خیلیا بیان بگن نه آقا ما از اینجا خرید کردیم خیلی هم خوب بوده، من حرفی ندارم فقط تجربه خودم رو قسمت کردم.
اگه سرتون رو در آوردم، عذر می‌خوام هر تشابه اسمی هم تصادفی هست و این اسمها به صورت خیالی به ذهن من متبادر شده :)))))) حالا مثلا

بروزرسانی:
دیروز رفتم ایده‌آل توی بهار شیراز و گارانتی مو فعال کردم و اونجا به واحد تعمیرات، باطر و شارژر را نشان دادم و اصل بودنش رو تایید کردن.

یا علی
خدانگهدار

Last edited:

zo0op

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
چه داستانی شد خرید دوربین ،من فکر میکنم پارس کنن فروشگاه خوبی باشه ، ولی همیشه فروشنده برخوردش ممکنه یکسان نباشه مخصوصا اگه جنسش عیب کوچیک داشته باشه یا آخری باشه ولی خیلی از خریدارها اینطوری گول میخورن و نمی فهمند و بعضی ها هم میفهمند. به قول عموم خر کسی هست که آدم ها رو خر فرض میکنه! شانس شما صد دی کم شده!

ALIKHAZRAVI

Registered User
لایک‌ها
31
سلام
چه داستانی شد خرید دوربین ،من فکر میکنم پارس کنن فروشگاه خوبی باشه ، ولی همیشه فروشنده برخوردش ممکنه یکسان نباشه مخصوصا اگه جنسش عیب کوچیک داشته باشه یا آخری باشه ولی خیلی از خریدارها اینطوری گول میخورن و نمی فهمند و بعضی ها هم میفهمند. به قول عموم خر کسی هست که آدم ها رو خر فرض میکنه! شانس شما صد دی کم شده!
سلام
بله، شما و عموتون درست می‌فرمایید...

hamidzand

Registered User
لایک‌ها
19
مبارک باشه.
من قبل از عید از یکی از مغازه های تو جمهوری خریدم 1570. البته پایین ترین قیمت اون موقع بود. نمایندگی های خود کنون اون قرمزها تو جمهوری 1900 یا 1880 میدادن .
گارانتیش هم الرمس یود
واسه خرید فیلتر هم خواستی یه جای درست درمون بهت معرفی میکنم که فقط فیلتر میفروشه . حتما uv و PL رو بخر

Last edited:

ALIKHAZRAVI

Registered User
لایک‌ها
31
مبارک باشه.
من قبل از عید از یکی از مغازه های تو جمهوری خریدم 1570. البته پایین ترین قیمت اون موقع بود. نمایندگی های خود کنون اون قرمزها تو جمهوری 1900 یا 1880 میدادن .
گارانتیش هم الرمس یود
واسه خرید فیلتر هم خواستی یه جای درست درمون بهت معرفی میکنم که فقط فیلتر میفروشه . حتما uv و PL رو بخر
بله دقیقا همینطوره، آقا ممنون میشم اگر معرفی کنید.

*Baranak*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام. منم چند روزه که به جمع 100 دی دارها اضافه شدم. از جمهوری گرفتم. با وجود اینکه خودم همیشه میدونستم بازم گووووووووول این مغازه دارها رو خوردم:( میدونستم که از مغازه ای که دوربین رو میخری هیچی دیگه نباید خرید ولی بازم گول خوردم. فیلتر UV که تو اینترنت پیدا کردم 20 تومن بهم 70 داد! مموری هم احتمالا خیلی گرون داده. ولی دوربین رو 1550. یه مساله اینکه با بیمه ایده آل هم خریدیم بعد که اومدیم خونه دیدیم جای شماره سریال بادی شماره لنز رو نوشته زنگ زدیم بهش تو برگه خودش شماره بادی رو نوشت. به نظرتون همین کافیه؟ یا باید حتما رو برگه ما هم اصلاح بشه؟

hamidzand

Registered User
لایک‌ها
19
علی جان شماره اون مغازه فیلتری رو هنوز پیدا نکردم. پیدا شد بهت خبر میدم. حدود خ خیام تو یه پاساژ هست. نمیاندگی سی گل هم نزدیکش هست که فیلتر رو 20 تومن گرونتر به ما داد.
بارانک عزیز فیلتر uv مخصوصا مارکهای معروفش خیلی تقلبی داره ولی به راحتی با چراغهای led قابل تست هست .وقتی با فیلتر بهشون نگاه میکنیم رنگشون بنفش میشه.
مثلا بیشترین تقلب تو مارک canon هست که تا 70-80 تومن هم میدن ولی قیمتش 20-25 هست.
در مورد گارانتی ایده آل هم چیزی نمیدونم به خود گارانتی زنگ بزن ببین اونا چی میگن.

ALIKHAZRAVI

Registered User
لایک‌ها
31
علی جان شماره اون مغازه فیلتری رو هنوز پیدا نکردم. پیدا شد بهت خبر میدم. حدود خ خیام تو یه پاساژ هست. نمیاندگی سی گل هم نزدیکش هست که فیلتر رو 20 تومن گرونتر به ما داد.
بارانک عزیز فیلتر uv مخصوصا مارکهای معروفش خیلی تقلبی داره ولی به راحتی با چراغهای led قابل تست هست .وقتی با فیلتر بهشون نگاه میکنیم رنگشون بنفش میشه.
مثلا بیشترین تقلب تو مارک canon هست که تا 70-80 تومن هم میدن ولی قیمتش 20-25 هست.
در مورد گارانتی ایده آل هم چیزی نمیدونم به خود گارانتی زنگ بزن ببین اونا چی میگن.
حمید جان، ممنونم.حدودشو فهمیدم، میرم دنبالش. شما چند خریدی؟

hamidzand

Registered User
لایک‌ها
19
من مدل سیگما گرفتم از خود سیگل 185000 تومن. ولی اون مغازه ای که گفتم 170000 میداد (سیگما تقلبی نداره). تو کیفیت عکس خیلی تاثیر دارد. من فیلتر uv رو روی فیلتر PL نصب کردم
کلا اون مغازه فقط فیلتر فروشی هست. وسط پاساژ هم پلاکارد زده انواع فیلتر . تقریبا همه برندهارو داره. حیف که بعد از اینکه فیلتر رو خریدم اونو پیدا کردم.

Last edited:

*Baranak*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کسایی که دوربین 100 d دارن میشه لطف کنن بگن بهترین عکسی که تو منزل گرفتن رو چه حالتی بوده؟ تنظیمات دوربینشون رو بگن. من رو حالت اتوماتیک و AV گذاشتم ولی کیفیت خوبی که دنبالشم رو نمیده. با ایزو های مختلف هم امتحان کردم.

ALIKHAZRAVI

Registered User
لایک‌ها
31
کسایی که دوربین 100 d دارن میشه لطف کنن بگن بهترین عکسی که تو منزل گرفتن رو چه حالتی بوده؟ تنظیمات دوربینشون رو بگن. من رو حالت اتوماتیک و AV گذاشتم ولی کیفیت خوبی که دنبالشم رو نمیده. با ایزو های مختلف هم امتحان کردم.
تو محیطی که نور کم هست، باید از فلش استفاده کنی یا F رو کم کنی یا ISO رو بالا ببری یا مدت نوردی رو بیشتر کنی یعنی مثلا برای آدم بدون سه پایه تا 1/30 ثانیه بسته به فاصله...
کلا سعی کن از Mode M استفاده کنی چون تنظیمات دست خودت هست. بهتر برای عکاسی به دوربین SLR اصول فیزیک نور رو بدونی چون توی کار واقعا تاثیر گذار هست.

fade2black

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
من پریروز ازش یه 255HS خریدم، بنظرم بد نیومد و قیمت پایینتری بهم داده بود. گو اینکه دیروزش که تماس گرفتم 7-8 تومن پایینتر داده بود ولی فرداش که رفتم گفتن بخاطر دلار کشیده بالا .

بالا