• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش 2 میلیون ایمیل کاملا سالم ایرانی

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
پیدا نشد دوست عزیز ؟
این 2 میلیون ایمیل موجوده ؟

سلام،اون لیست که شرمنده پیدا نشده خیلی های دیگه خواستن ولی پاک کردم خیلی وقت پیش،باز خواستم بگیرم ولی نشد.
این لیست موجوده هنوز...

khunires

لایک‌ها
4,947
سلام
شما تضمینی چیزی هم میدید؟

سلام، هیچ ایمیل مارکتینگی تضمین 100% به اینباکس یا باز شدن ایمیل هارو نداره! از اینک ایمیل ها سالم هستند که شکی در اون نیست چون خودم جمع آوریشون کردم با اسکریپت و نرم افزارهای مختلف،ولی بستگی داره به چه گروه یا دسته خاصی ارسال بشه ولی 70% به بالا تضمین باز شدن ایمیل ها وجود داره...

behnamy

Registered User
لایک‌ها
463
سلام، هیچ ایمیل مارکتینگی تضمین 100% به اینباکس یا باز شدن ایمیل هارو نداره! از اینک ایمیل ها سالم هستند که شکی در اون نیست چون خودم جمع آوریشون کردم با اسکریپت و نرم افزارهای مختلف،ولی بستگی داره به چه گروه یا دسته خاصی ارسال بشه ولی 70% به بالا تضمین باز شدن ایمیل ها وجود داره...

سلام. خودتون جمع آوری کردید؟ به درصد بگید حدود چند درصد این دومیلیون رو خودتون با نرم افزار مربوطه اش پیدا کردید؟

khunires

لایک‌ها
4,947
سلام. خودتون جمع آوری کردید؟ به درصد بگید حدود چند درصد این دومیلیون رو خودتون با نرم افزار مربوطه اش پیدا کردید؟

سلام،وقتتون بخیر، با نرم افزار و اسکریپت به صورت ترکیبی پیدا کردم،میشه گفت 60% این ایمیل هارو شخصا خودم و یکی از دوستام جمع آوری کردیم...

khunires

لایک‌ها
4,947
فروش ایمیل دیگران و ارسال ده ها ایمیل spam کار درستی نیست چون ازشون اجازه نگرفتید.

سلام،شبتون بخیر، حرف و سخن شما بجاست و پاسخی برای حرفتون ندارم ولی از فروش هم به دلیل اینکه وقت گذاشتم برای ایمیل های سالم نمیتونم منصرف بشم...

Ali.9

Registered User
لایک‌ها
58
نحوه جمع آوری ایمیل ها چطوری بوده و چقدر ایمیل زائد داره ؟
از دوستانی که خریدند لطفا بیان از تجربیات خریدشون بگن

khunires

لایک‌ها
4,947
نحوه جمع آوری ایمیل ها چطوری بوده و چقدر ایمیل زائد داره ؟
از دوستانی که خریدند لطفا بیان از تجربیات خریدشون بگن

سلام،وقتتون بخیر... نحوه جمع آوری در پست بالا توضیح داده شده،توسط اسکریپت و نرم افزار... ایمیل زائد همشون پاک شدند...

Ali.9

Registered User
لایک‌ها
58
سلام،وقتتون بخیر... نحوه جمع آوری در پست بالا توضیح داده شده،توسط اسکریپت و نرم افزار... ایمیل زائد همشون پاک شدند...
مرسی از پاسخگوئی یه سوال دیگه ای هم که داشتم اینه که اگه از طریق نرم افزار و اسکریپت جمع آوری شده ، به طور مثال لیست یک شهر چطور توسط نرم افزار تفکیک سازی شده یا لیست یک مشاغل؟

khunires

لایک‌ها
4,947
مرسی از پاسخگوئی یه سوال دیگه ای هم که داشتم اینه که اگه از طریق نرم افزار و اسکریپت جمع آوری شده ، به طور مثال لیست یک شهر چطور توسط نرم افزار تفکیک سازی شده یا لیست یک مشاغل؟

بخش هایی که بر اساس،شهر یا استان هستند مربوط میشه به سایت های تبلیغات رایگانی که افراد بعد از ثبت نام ایمیل خودشون رو وارد میکنند،لیست مشاغل هم بر همین اساس رتبه بندی و طبقه بندی شده،یعنی بخش مشاغل خاصی در سایت های تبلیغات رایگان ایمیل هاشون جمع آوری شده و به اسم همون شغل دسته بندی شده.

Ali.9

Registered User
لایک‌ها
58
لیست ایمیل خارجی سالم و تفکیک شده دارید ؟

بالا