• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار آمپ دوکانال یا 4 کانال قدیمی دست دوم هستم ( اصل باشه و تعمیری هم نباشه )

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
سلام

از اسم تاپیک همه چیز مشخصه .

یه جنس خوب و مارکدار میخوام:general601: ...تمیز باشه ...تعمیری نباشه :general510:...شیرشم نکشیده باشین:general711:

مارک های مورد نظر خودم : SONY --JBL-- KENWOOD-- PIONEER
قیمت مناسب باشه ..بعد اعلام شما عزیزان با نصاب حرف میزنم تایید کرد بنده مخلص شما عزیزان هستم
منتظرم :general206:

Last edited:

Rahim Edison

Registered User
لایک‌ها
60
پ خ شد.

mehrran

Registered User
لایک‌ها
41
saalam saeeed jan.dadashi ye 2 kanale PIONEER CARROZERIYA daram be 1073 vasl bode

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
سلام مهران جان من اصلا از سیستم آمپ سر در نمیارم و نمیدونم اینایی که میگین چی هستش ..من 4 تا باند خر بزه ای روی ماشینم نصب کردم که یه جفتش سونی 440 وات هست و یه جفت هم پایونیر 460 وات ...راستش صدای سونی خیی عالی هستش حالا بعد 3 سال کارکرد ولی این پایونیرره با اونکه صفر گرفتم البته اینم قدیمی هستش ولی تو انبار مونده بود و آکبند بودش خریدم ولی صداش از سونی ضعیف تره و کمتره

منم اینو به یکی از نصابهای خوب شهرمون نشون دادم گفتش یه آمپ دست دوم قیمت مناسب 2 کانال پیدا کن تا صدای خوب ازش برات بگیرم . منم یه چیز ارزون و اصل میخوام نمیخوام زیاد حزینه کنم ...اگر واقعا ارزشش رو داره و میتونه بهم جواب بده اشکالی نداره لطف کن مدل کامل با یه لینک مشحصات بهم بده تا ببرم به نصاب نشون بدم

hassan 66

Registered User
لایک‌ها
51
سلام مهران جان من اصلا از سیستم آمپ سر در نمیارم و نمیدونم اینایی که میگین چی هستش ..من 4 تا باند خر بزه ای روی ماشینم نصب کردم که یه جفتش سونی 440 وات هست و یه جفت هم پایونیر 460 وات ...راستش صدای سونی خیی عالی هستش حالا بعد 3 سال کارکرد ولی این پایونیرره با اونکه صفر گرفتم البته اینم قدیمی هستش ولی تو انبار مونده بود و آکبند بودش خریدم ولی صداش از سونی ضعیف تره و کمتره

منم اینو به یکی از نصابهای خوب شهرمون نشون دادم گفتش یه آمپ دست دوم قیمت مناسب 2 کانال پیدا کن تا صدای خوب ازش برات بگیرم . منم یه چیز ارزون و اصل میخوام نمیخوام زیاد حزینه کنم ...اگر واقعا ارزشش رو داره و میتونه بهم جواب بده اشکالی نداره لطف کن مدل کامل با یه لینک مشحصات بهم بده تا ببرم به نصاب نشون بدم
سلام دوست عزیز,مدل دقیق باندهاتو بگو,بعید میدونم پایونیر از سونی کم بیاره! اگه هم میخای آمپ بگیری حتما۴بگیر...

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
مدل دقیق باندپایونیر TS- A6992S هستش
بازم میگم با 4 کانال یا 2 کانالش مشکلی ندارم ولی 2 کانال باشه بهتره چون فقط میخوام صداش یکمی بهتر بشه با سونی برابر بشه ...حالا نمیدونم شایدم سیمهاش کیفیت آنچنانی نداشته باشه

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275

hassan 66

Registered User
لایک‌ها
51
مدل دقیق باندپایونیر TS- A6992S هستش
بازم میگم با 4 کانال یا 2 کانالش مشکلی ندارم ولی 2 کانال باشه بهتره چون فقط میخوام صداش یکمی بهتر بشه با سونی برابر بشه ...حالا نمیدونم شایدم سیمهاش کیفیت آنچنانی نداشته باشه
۶٩٩٢ باند خوبیه ولی اصلا آمپ خور نیست,منظورت از صداش کمه چیه؟ضبطت چیه؟چهارتا باندو به چه شکلی وصل کردی؟

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
کیفیت صدای سونی واقعا"بالاس
شاید بیس 6975 و قدرت 718رو نداشته باشه ولی شفافیت صداش عالیه
داداش اگه باندات سری قدیمن که یعنی ساخت مالزی یا تایلندن امپ وصل کن حالشو ببر

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
کیفیت صدای سونی واقعا"بالاس
شاید بیس 6975 و قدرت 718رو نداشته باشه ولی شفافیت صداش عالیه
داداش اگه باندات سری قدیمن که یعنی ساخت مالزی یا تایلندن امپ وصل کن حالشو ببر

سلام داداش بله باند 5 سال پیش هستش زمانیکه پیکان داشتم خریدم واقعا صداو بیس عالی داره خیلی ازش راضی هستم

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
۶٩٩٢ باند خوبیه ولی اصلا آمپ خور نیست,منظورت از صداش کمه چیه؟ضبطت چیه؟چهارتا باندو به چه شکلی وصل کردی؟
خوب بودنش که بله درست میفرمایید در حد نرمال هستش.

منظورم از کم بودن این هستش که مثلا اگر صدای دستگاه رو روی 30 بزارم و دوتا باندو با هم مقایسه کنیم باید بگم که سونی رو باید روی ولوم 22 یا 24 بزاری انگاری 8 تا ولوم کمتر کنی تازه صداش با این سونی یکی میشه . پایونیررو باید روی 30 بزاری تا تا با ولوم 22 سوی برابر بشه

من باندای در جلو رو قعط کردم و آوردم به سونی وصل کردم و کانال عقب رو هم به پایونیر وصل کردم و همه رو گذاشتم رو طاقچه عقب و انصافا صدای نازی هم میگیرم خیلی بیس خوشگلی داره و با شفافیت عالی

farzad4221

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام

از اسم تاپیک همه چیز مشخصه .

یه جنس خوب و مارکدار میخوام:general601: ...تمیز باشه ...تعمیری نباشه :general510:...شیرشم نکشیده باشین:general711:

مارک های مورد نظر خودم : SONY --JBL-- KENWOOD-- PIONEER
قیمت مناسب باشه ..بعد اعلام شما عزیزان با نصاب حرف میزنم تایید کرد بنده مخلص شما عزیزان هستم
منتظرم :general206:
سلام یه دونه چهار کانال مافکو دارم با کیفیت بالا
تقریبا میشه گفت مثل آمپ اینفینتیه

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
سلام یه دونه چهار کانال مافکو دارم با کیفیت بالا
تقریبا میشه گفت مثل آمپ اینفینتیه
مدل دقیقش رو لطف میکنید؟ قیمت ؟ آیا سالمه مشکل نویز نداره ؟ساکن کجا هستین؟ یه لینک از دستگاه بدین ممنون میشم

farzad4221

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
مدل دقیقش رو لطف میکنید؟ قیمت ؟ آیا سالمه مشکل نویز نداره ؟ساکن کجا هستین؟ یه لینک از دستگاه بدین ممنون میشم
بعد ظهر هم عکسشو هم مشخصات دقیقشو بهت میدم
از نوع آمپای quality مخسوب میشه
نه تعمیر نه نویز به هیچ وجه
قیمت مد نظرمم ۳۴۰ هست

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
ممنون از لطف شما ولی من قیمت پایین میخوام زیر 100 تومن باشه من زیاد سیستم باز نیستم فقط میخوام یکمی صدای پایونیر تقویت بشه .یکی از دوستان پیشنهاد خوب دادن ببینم که چی میشه

بالا