• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كارت TV و كپچر

pooyahacker

Registered User
لایک‌ها
2
سلا من می خوام یه کارت کپچر تا 40 تومن بخرم .

آقا امید گفته بودن که ایلیا 1 بخرم ولی تو رایان صبا قیمتشو زده بود 58 تومن .
:blink:
به نظر شما در این قیمت چی خوبه ؟

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
سلام من امروز یه کپچر خریدم مشکل صدا باهاش دارم پشت کارت دوتا ورودی خروجی صدا داره بعد کارت صدام 6تا جای ورودی داره خودتون بهتر می دونید چی میگم بعد دو تا سیم توی جعبش بود بهم گفتن یکی از سیم ها رو باید بزنی پشت کپچر یکی هم بزنی به کارت صدات من نمی دونم چی کار کنم هر جوری امتحان کردم نشد اگه شما می دونید راهنمایی کنید

m_r_saffarian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من امروز یه کپچر خریدم مشکل صدا باهاش دارم پشت کارت دوتا ورودی خروجی صدا داره بعد کارت صدام 6تا جای ورودی داره خودتون بهتر می دونید چی میگم بعد دو تا سیم توی جعبش بود بهم گفتن یکی از سیم ها رو باید بزنی پشت کپچر یکی هم بزنی به کارت صدات من نمی دونم چی کار کنم هر جوری امتحان کردم نشد اگه شما می دونید راهنمایی کنید
اول بگو کارت کپچرت چيه؟
اتصال کپچر به کارت صدا به دو صورت انجام ميشه
1- اتصال داخلي
2- اتصال خارجي
اينطور که از مطالب شما برميآد کپچر شما از نوع دومه شما ميتوانيد کپچر رو به ميکروفن و يا Line In بزنيد که Line In بهتره به هر کدوم وصل کردي بعد بايد توي تنظيمات نرم افزار کپچر معين کني که صدا رو به چي وصل کردي.

pishgam

Registered User
لایک‌ها
0
مي خواستم دوستان يك كارت tv با قيمت مناسب براي لپ تاپ معرفي كنند
با تشكر

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
اول بگو کارت کپچرت چيه؟
اتصال کپچر به کارت صدا به دو صورت انجام ميشه
1- اتصال داخلي
2- اتصال خارجي
اينطور که از مطالب شما برميآد کپچر شما از نوع دومه شما ميتوانيد کپچر رو به ميکروفن و يا Line In بزنيد که Line In بهتره به هر کدوم وصل کردي بعد بايد توي تنظيمات نرم افزار کپچر معين کني که صدا رو به چي وصل کردي.
سلام مارک کارتم microsim هست و مارک کارت صدام realtek هست من با برنامه کارتم مشکل داره line in داره بزارم روی اون و وقتی سیم اضافه کپچر روی ورودی کپچر بزارم یا روی خروجی بعد سیم اون به کدوم یکی از فیشهای کارت صدام وصل کنم

m_r_saffarian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام مارک کارتم microsim هست و مارک کارت صدام realtek هست من با برنامه کارتم مشکل داره line in داره بزارم روی اون و وقتی سیم اضافه کپچر روی ورودی کپچر بزارم یا روی خروجی بعد سیم اون به کدوم یکی از فیشهای کارت صدام وصل کنم
خروجي کپچر رو بزن به line In کارت صدا.

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
خروجي کپچر رو بزن به line In کارت صدا.
سلام ببینید برنامه کارت صدای من طوری است که هر کدوم از سیم ها رو به هر کدوم از 6 تا بزنی می تونی تغیرش بدی برنامه به تو این اجازه رو می ده که خودت انتخای کنی که سیی که زدی چی هست بعد الان وقتی که سیم به خروجی کپچر می زنم برنامه رو باید برازمline in ؟بعد من با برنامه windvr کار می کنم اون قسمتی که برای تنظیم صداش هست این طوری audio input بعد دو قسمت داره یکی برای realtek یکی برای مودم نوشته کدوم بزارم

m_r_saffarian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان اگر کارتهاي کپچر و تي وي Ati رو ببيند ديگه هيچکدوم از کارتهاي Tv رو قبول نخواهيد داشت. اين کارتها به دو صورت وجود دارند بصورت All In Wonder به همراه کارت گرافيک با اسلات Agp يا Pci Express که توي ايران موجود هست (البته به سختي و در مدلها محدود)و بصورت Ati Tv Wonder با اسلات Pci و Usbکه اين يکي متاسفانه توي ايران نيست. اميدوارم دوستان از آقا کيوان بخوان که اين کارت رو وارد کنه که من مطمئن هستم اگر اومد تو ايران ديگه کسي سراغ کارتهاي Tv ديگه نميره
من خودم يه All In Wonder دارم( اونم 7500 که مربوط به 4 سال پيشه) و واقعا تعجب ميکنم که مردم پول پاي کارتهاي بي کيفي Genius,Mercury ، Msi, Pinacel, Iliya و ... ميدن. آخه شما ميتونيد با 20 هزار تومن يه کارت تي وي Ati با بهترين امکانات و کيفيت بگيريد. شايد شما بگيد که من مثلا کارت Msi خريدم و از کيفيتش راضيم اما اگر Ati رو ببينيد ديگه همچين حرفي نميزنيد.

مزاياي اين کارتها رو مينويسم تا خودتون قضاوت کنيد کدوم کارت تي وي همه اين مزايا رو داره
1- کيفيت عالي تصوير Tv و کپچر چون از چيپست فيليپس استفاده ميکنه.
2- فيلترهاي بيشرفته جهت حدف نويز مثل Combo 1,Combo 2,Combo 3,Soft Focus, Despeckle به کمک اين فيلتر ها ميتونيد تصوير برفکي رو صاف کنيد.
3- نرم افزار پيشرفته با تمامي امکانات که مرتبا نسخه جديدش توسط Ati مي ياد و کلي به خريدارهاش حال ميده.
4- به هر فرمتي و اندازهاي که دلتون بخواد ميتونيد کپچر کنيد حتي ميتونيد تصوير رو کروپ کنيد.
5- Remote Control فوق العاده که از امواج راديوئي استفاده ميکنه شما ميتونيد توي تمام خونه کامپيوترتون رو کنترل کنيد. اين ريموت داري موس، کليدهاي مکان نما و 6 کليد اضافي هست که شما هر کاري رو بخوايد ميتونيد با اين کليدها اجام بديد. اين ريموت تطابق خوبي با نرم افزار هاي مولتي مديا مثل Jet Audio داره و جهت نرم افزارهاژي ديگه مثلPower Point و ده ها نرم افزار ديگه با Plug In کاربرد داره.
6- نسخه جديد نرم افزارش دو تيونر ساپورت ميکنه فکر ميکنم بعضي از اين کارتها دو تيونره باشند اما اگر اينطور نباشه شما ميتونيد دوتا کارت Tv تهيه کنيد و يا يه کارت Tv به همراه يه All In Wonder استفاده کنيد.
7- ميتونيد تصوير رو بصورت ترانسپرنتي دربياريد و در حين مشاهده تلويزيون کارهاي ديگه هم انجام بديد و يا دسکتاپتون رو تلويزيون کنيد.
8- شما ميتونيد حتي درحين بازي Tv تماشا کنيد بدون اينکه حتي يک درصد از پردازنده رو بگيره و يک فرم از تصوير از دست بره حتي اگر کامپيوتر قفل کنه باز Tv بدون مشکل کار ميکنه تا زمانيکه برق کامپيوتر قطع بشه.
9- Tv On Demand يا همون ماشين زمان با کيفيت و امکانات عالي شما ميتونيد تصوير زنده رو استپ کنيد، کارتون رو انجام بديد و بعد ادامش رو ببينيد و براي اينکه به تصورير زنده برسيد با دور تند تصوير رو مشاهده کنيد.
10- Schedule عالي شما ميتونيد کامپيوتر رو روي استند باي بزاريد و از نرم افزار بخوايد در زمان مشخصي از شبکه هاي مختلف کپچر کنه و بعد کامپيوتر رو خاموش کنه
.

ID آقا کيوان kakihot هست شما ميتونيد بهش پيغام خصوصي بديد و ازش درخواست کنيد که اين کارتهاي TV رو وارد کنه. اگر درخواستها زياد باشه حتما اين کار رو ميکنه.

کلا" 11 مدل از اين کارتها وجود داره قيمتها هم از 20 تا 130 دلار متغيره
attachment.php
A177-3086-out3-hl.jpg

A177-3086-out5-hl.jpg
[/CENTER]

m_r_saffarian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ببینید برنامه کارت صدای من طوری است که هر کدوم از سیم ها رو به هر کدوم از 6 تا بزنی می تونی تغیرش بدی برنامه به تو این اجازه رو می ده که خودت انتخای کنی که سیی که زدی چی هست بعد الان وقتی که سیم به خروجی کپچر می زنم برنامه رو باید برازمline in ؟بعد من با برنامه windvr کار می کنم اون قسمتی که برای تنظیم صداش هست این طوری audio input بعد دو قسمت داره یکی برای realtek یکی برای مودم نوشته کدوم بزارم
من قبلا يکي از اين کارت صدا ها داشتم
راستش ديونم کرد
بالاخره مجبور شدم کپچر رو بزنم به ميکروفن که کيفيتش کمتره
ببين کپچرت فيش اتصال داخلي نداره؟

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
من قبلا يکي از اين کارت صدا ها داشتم
راستش ديونم کرد
بالاخره مجبور شدم کپچر رو بزنم به ميکروفن که کيفيتش کمتره
ببين کپچرت فيش اتصال داخلي نداره؟
ببینم یعتی اصلا هیچ راهی نداره فیش اتصال داخلی نداره من هر کاری کردم نشد نمی شه برنامش رو عوض کرد
نمی شه به s/pdf وصل کرد

m_r_saffarian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببینم یعتی اصلا هیچ راهی نداره فیش اتصال داخلی نداره من هر کاری کردم نشد نمی شه برنامش رو عوض کرد
نمی شه به s/pdf وصل کرد
يه برنامه توپ هست به اسم showshifter که خيلي از windvr 3 بهتره البته ربطي به صدا نداره ولي اگر روي کپچرت جواب بده خيلي بدردت ميخوره.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17

من بهت پيشنهاد ميكنم از نسخه 3 برنامه windvr استفاده كني. اون هم بايد realtek رو انتخاب كني. تو قسمت ساند هم دقت كن كه linine ميوت نباشه

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
يه برنامه توپ هست به اسم showshifter که خيلي از windvr 3 بهتره البته ربطي به صدا نداره ولي اگر روي کپچرت جواب بده خيلي بدردت ميخوره.
سلام من با برنامه کارت صدام زیاد کار نکرده بودم دیروز اتفاقی یک قسمتی توش پیدا کردم که قسمت line in صداش صفر بود وقتی که اون بردم بالا دیدم بله درست شد و خیلی خوب هم جواب داد مجبور هم نشدم بزنم به میکروفن بازهم از راهنمایی تون m_r_saffarian و amd>intel ممنونم اتفاقا دیروز هم برنامه windvr من ورژن2 بود رفتم از سایتش دانلود کردم ورژن 3windvr وخیلی بهتر از دوش هست فقط یه مشکلی دارم با ورژن 2 کنترل کپچر کار میکرد ولی این ورژن 3 که ریختم کار نمی کنه به نظر شما چی کار کنم کاریش میشه کرد

m_r_saffarian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من با برنامه کارت صدام زیاد کار نکرده بودم دیروز اتفاقی یک قسمتی توش پیدا کردم که قسمت line in صداش صفر بود وقتی که اون بردم بالا دیدم بله درست شد و خیلی خوب هم جواب داد مجبور هم نشدم بزنم به میکروفن بازهم از راهنمایی تون m_r_saffarian و amd>intel ممنونم اتفاقا دیروز هم برنامه windvr من ورژن2 بود رفتم از سایتش دانلود کردم ورژن 3windvr وخیلی بهتر از دوش هست فقط یه مشکلی دارم با ورژن 2 کنترل کپچر کار میکرد ولی این ورژن 3 که ریختم کار نمی کنه به نظر شما چی کار کنم کاریش میشه کرد
فکر کنم ورژن جديد کنترل لازمه

m_r_saffarian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از کجا پیدا کنم از سایت windvr باید دانلود کنم
فکر ميکنم راستش 2 -3 سال پيش باهاش کار کردم. وقتي ورژن 3 رو نصب ميکني کنار ساعت ايکون رموت ظاهر نميشه؟اگر ظاهر نميشه بايد دانلود کني

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
فکر ميکنم راستش 2 -3 سال پيش باهاش کار کردم. وقتي ورژن 3 رو نصب ميکني کنار ساعت ايکون رموت ظاهر نميشه؟اگر ظاهر نميشه بايد دانلود کني
سلام صبح بخیر از کجا باید دانلود کنم

بالا