• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كارت TV و كپچر

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
اين كارت فقط ورودي كامپوزيت و svideo داره. تيونر براي tv ندارد. كارتهاي snazio محصول اسنازي تيونر دارن

Metro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين كارت فقط ورودي كامپوزيت و svideo داره. تيونر براي tv ندارد. كارتهاي snazio محصول اسنازي تيونر دارن

خیلی ممنون که راهنماییم کردی

ببین بودجه من حداکثر 210 تومنه میخوام یه کارت کپچر بگیرم که تی وی تیونر هم داشته باشه با تلتکست و بقیه چیز میزای تی وی .
کپچر کردنش هم کیفیت خیلی خوبی داشته باشه ( نه فقط ضبط از تلویزیونش . کپچر از همه چیز )
کلا کارت خیلی خوبی نسبت به بودجه ام باشه . حالا لطف کن راهنماییم کن بگو چه چیزی بگیرم خوبه
مرسی
بودجه : حداکثر 210​

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
ايليا كارتهاي خوبي توليد ميكنه . نوع اكسترنالش مناسب شماست

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
متاسفانه سايتش رو ندارم. ولي چند بار تهيه كردم محصولا اين شركت رو. ساده بگم اسنازي هست كه فقط ريمارك شده. گارانتيش هم متين كامپيوتر نماينده محصولات اسنازي تو ايران هست. پاساژ ايران نماينده زياد داره

Rainman_v7v

Guest
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان.

آقا من یه کپچر خریدم با مارک snazio PVR PRO هنوز نصبش نکردم میخواستم ببینم به نظر شما کارت خوبیه یا نه.

Rainman_v7v

Guest
لایک‌ها
1
کسی نیست جواب مارو بده . نصبش کنم یا نه.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
دوست من اين كارت خيلي خوبه مشگلي نداره. ساخت شركت اسنازي هست.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
من کپچر msi دارم. فونت فارسی رو هم نصب کردم اما باز تله تکستش کار نمیکنه!
و هینطور رادیوش! رادیو رو چطوری باید راه بندازم

دوستان زيادي مشگل با تل تكست داشتند و مشگلشون غير قابل حل موند. درباره راديو هم بايد بذاري اسكن كنه. البته يك آنتن مخصوص داره

aria_cop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان زيادي مشگل با تل تكست داشتند و مشگلشون غير قابل حل موند. درباره راديو هم بايد بذاري اسكن كنه. البته يك آنتن مخصوص داره

سعی میکنم برنامه تله تکستشو یه جوری کرک کنم که فونتش عوض شه. اگه شد میذارمش همینجا

راستی یه برنامه دیگه واسه تله تکست نمیشه روش اجر ا کرد؟:f34r:

www.delbaz.tk

Registered User
لایک‌ها
32
سعی میکنم برنامه تله تکستشو یه جوری کرک کنم که فونتش عوض شه. اگه شد میذارمش همینجا

راستی یه برنامه دیگه واسه تله تکست نمیشه روش اجر ا کرد؟:f34r:

برنامه هاي تله تكست كه زيادند و اكثشون هم رو كارت تي وي ها جواب ميدن اما مشكل همون فونته يعني يا برنامه ها امكان تعويض فونت ندارن يا فقط فونت هاي از پيش تعريف شده رو نشون ميدن
غير از همون برنامه اي كه وسطاي اين تاپيك در موردش گفتم كه متاسفانه از دستم پريد

m_r_saffarian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من تا حالا کارتهاي کپچر زير رو تست کردم (اين که ميگم تست کردم يعني واقعا ترکوندم و ته توشون رو در اوردم)

Geniues: آشغاله فرکانس رو ميبره روي 60 امکانات در حد صفر
Msi Tv anywhre: يک کم از جنيوس بهتره چون به فرکانس کاري نداره ولي امکاناتش در حد صفره
Pinnacle: بهتر از دوتاي بالاييه ولي باز هم چيز جالبي نيست کيفيت کپچرش خوبه ولي امکاناتش زيلد نيست
Winfast: کارت خوبيه از سه تاي بالائي بهتره امکانات نسبتا خوبي هم داره
ATI All In Wonder: آخر کارت کپچره. کيفيت تصوير عالي امکانات فوق العاده به هر فرمتي که دلت بخواد ميتوني کپچر کني. فيلترهاي قوي جهت حذف نويز و برفک ار تصوير امکان Crop تصوير. نمايش مستقيم تصوير بر روي مانيتور بدون نياز به پردازنده(يعني اگر سيستم قوز فيش بشه باز هم کار ميکنه) امکان ترانسپرت کردن تصوير و بسيار ي از امکانات ديگه فقط ايرادش اينه که همراه کارت گرافيکيه.

من اين کارت آخري رو دارم و حالا مشکلم اينه که ميخوام سيستمم رو عوض کنم که به مادربرد جديد نميخوره( يعني AGP يه و به PCI Express نميخوره)

حالا از اساتيد تقاضا دارم که اگر کارت کپچري با امکاناتي که گفتم سراغ دارن معرفي کنن.

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
سلام بر شما عزیزان دل انگیز :D . راستش من یک کپچر مارک WinFast خریدم رو کنترلش یه دگمه داره به اسم dvd که تو دفترچه اش نوشته با استفاده از برنامه WinFast DVD (یک برنامه مولتی مدیا) می توانی رو همه موارد پخش کنترل داشته باشی.حالامن هرکاری میکنم نمی توانم از تو 3تا CD همراهش این برنامه کذای:hmm: ی
رو پیدا کنم.یکی کمکم کنه. به Download.com هم سرزدم بی نتیجه بود.کلی جای دیگه هم سرزدم نتوانستم این برنامه رو پیداکنم.ای لعنت به این کمپانی. خوب میمیری این برنامه رو یه جای مشخص بذاری.ای بترکی هی.
راستی با تله تکستش هم مشکل دارم فارسی را نمی فهمه.آنتنم صاف صاف میگیره مشکل از اون نیست.چی کار کنم؟:eek: :eek:
ولی درکل کنترلش وسایر قسمت ها از کیفیت بالایی برخوردارند.وچیپستش اندازه cpu من است.کنترلش هم بد جوری قوی است واز زاویه 180 مخالف هم بگیری عمل می کنه.واز همه مهمتر 3سال گارانتی آواژنگ داره:) :)

aria_cop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
فکر کنم راهشو پیدا کردم چطوری فونت تله تکستو فارسی کنم. بزودی جواب رو میذارم همینجا

Extreme1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا منتظريم
من هم MSi دارم و مشکل تلتکست فارسي

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
من تعجب می کنم که شما برای ضبط صدا انقدر اسر فیش وفیش بازی هستید؟:blink: :blink:
خداروشکرکه کپچر من یه دونه هم فیش ورودی و خروجی استریو ندارد.تازه از فیش Sterio هم استفاده نمی کنم.
خیلی هم راحتم.برای این کارRecording Lineرا Sterio Mix بگذارین وبرای پخش هم Front را انتخاب کنید.لول ظبط صداراهیچ وقت بیش از30% نگذارید چون خرخر می کند.
در ضمن با استفاده از برنامه Nero Wave Editore می توانید هر صدایی که از کامپیوترتان می شنوید را ضبط کنید. چه این صدا صدای یک کلیپ باشد یا صدای یک فایل صوتی باشد یا صدای رادیو تلوزیون ویا حتی صدای اخطارهای
کامپیوتر! :eek: وکلی هم افکت روش بدید(اگه خواستید) ودرآخرفایتان را به انواع فرمتها(mp4 یا حتی AC3) تبدیل کنید.
ویابااستفاده ازیک واکمن ناقابل ویک کابل Sterio می توانید همه نوارهایتان را به کامپیوترتان متصل کنید.:cool:
اگه مشکلی هم داشتید بگیدتا حلش کنم.
راستی جواب پست 715 من روهم هرکی می دونه بگه چون کارم گیره.:hmm: :hmm:

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
سلام الان کارت تلویزیون خوب که کیفیت کپچرش خوب باشه حدود قیمت40تا50تومن چی هست وبا چه مارکی وسرعت سیستم رو پایین نیاره

aria_cop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
از بين كارت هاي زير كدومشونو پيشنهاد ميدين:
ايليا 1 - 2 - 3 (63000-89000-125000)
اسنازي 3 ( 115000)
پيناكل AV/DV Stereo (125000)

داخل پرانتز قيمت است كه به ما داده اند.
بيشتر كار ما جهت تبديل VHS به VCD است.
ممنون ميشم اگه سريع جواب بدين