• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يه چيزی میخوام VCD رو ببره !!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
دوستان يه نرم افزار ساده میخواستم برای تيکه کردن VCD !! مثلا من برای تيکه کردن موسيقی از Nero Wav Editor استفاده میکنم که بسيار ساده و عالی هست / يعنی از ثانيه تا ثانيه اي که میخوام رو درگ میکنم و بعدش سيو میکنم / حالا يه نرم افزار جهت برش VCD میخواستم

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان يه نرم افزار ساده میخواستم برای تيکه کردن VCD !! مثلا من برای تيکه کردن موسيقی از Nero Wav Editor استفاده میکنم که بسيار ساده و عالی هست / يعنی از ثانيه تا ثانيه اي که میخوام رو درگ میکنم و بعدش سيو میکنم / حالا يه نرم افزار جهت برش VCD میخواستم

راحت ترین نرم افزار VCD Cutter هست !!!

البته نرم افزارهای دیگه هم هست که پیشرفته ترند ...

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
VCDCut Pro گرفتم درست کار نميکنه / راهنمايی لطفا !!

ITLine

Registered User
لایک‌ها
1
فکر میکنم برنامه PowerDirector هم بدردت بخوره

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
اوه ! این PowerDirector تقريبا 80 مگ هست !؟
لينک داونلود + کرک رو داريد!؟ نريم داونلود کنيم بعد مجبور بشيم Trial استفاده کنيم :د

arashkhan

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
7
به نظر من با نرم افزار mpeg2vcr كار كن. حجم فايلش 1.41 هست. سرعت خيلي زياد داره. با قابليت صدا گذاري و نكه كردن و چسباندن فايلهاي ويديويي به يكديگر بصورت دقيق و جدا كردن صداي يك فيلم از آن. من كه خيلي باهاش حال مي كنم.

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
يه برنامه اي هست به اسم HJ Split اين برنامه 174 كيلو بايت بيشتر نيست . كاركرد جالبي داره هر فايلي كه بهش بدي رو به هر سايزي كه بخواي تقسيم ميكنه و با فرمتها 001 -002 - 003 - و همينطور تا آخر ... براي به هم پيوستن اين فايلها هم ميتوني از همين برنامه استفاده كني . در ضمن رايگان هم هست .
لينك صفحه دانلود :
http://www.freebyte.com/hjsplit
عكسش :
screen2.png

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
به نظر من با نرم افزار mpeg2vcr كار كن. حجم فايلش 1.41 هست. سرعت خيلي زياد داره. با قابليت صدا گذاري و نكه كردن و چسباندن فايلهاي ويديويي به يكديگر بصورت دقيق و جدا كردن صداي يك فيلم از آن. من كه خيلي باهاش حال مي كنم

خيلی عالی بود دستت درد نکنه
rose.gif

همون vcd cutter عالیه ... نباید مشکلی داشته باشه ... نسخه های قدیمی ترش بهتره

راستش من هرچی سرچ کردم به VCD Cut Pro برخوردم و چند اسکرين شات هم که ديدم گويا يکی بودند
thankyou.gif

يه برنامه اي هست به اسم HJ Split اين برنامه 174 كيلو بايت بيشتر نيست . كاركرد جالبي داره هر فايلي كه بهش بدي رو به هر سايزي كه بخواي تقسيم ميكنه و با فرمتها 001 -002 - 003 - و همينطور تا آخر ... براي به هم پيوستن اين فايلها هم ميتوني از همين برنامه استفاده كني . در ضمن رايگان هم هست

خيلی ممنون بابت راهنمايی
281.gif

Mpeg2Vcr با حجم کم و کارايی'ش گزينه جالبی'ست
worship.gif

بالا