Dark.Knight
Registered User
- نوشتهها
- 1,276
- لایکها
- 745
دوستان نظرتون راجع به زدن مخ یک دختر استرالیایی و گرفتن اقامت به این شکل چیه؟ :general404:
سلام آقا رضای گل،سلام دوستان
بنده استرالیا هستم و با ویزای دانشجوی اومده بودم چند سال پیش و الان اقامت دارم.
میخوام اگه کسی هست کمکی یا سئوالی داره بپرسه تو این تاپیک پاسخگو هستم.
درود
تو پس پوخ میخوری به کشورم توهین میکنی.چی چیو این خودش استرالیاست!
مگه کسی بره استرالیا جای منو تنگ میکنه که بخوام براش ضد تبلیغ کنم؟
بلی دوستم همینگونه است، الکی که نیست.کسی کمتر از سالی 60-70 میلیون بخواد خرج کنه استرالیا اصلا راش نمیدند . با 60-70 میلیون سالانه هم که میشه رفت امریکا ....
سلام دوستمسلام آقا رضای گل،
خیلی وقت بود از تاپیک هات محروم بودیم.
منم یه سوال پیش امده برام که گفتم تو این تاپیک ازت بپرسم به قسمتی که بولد کردم نگاه کن بعد جواب بده.
سوال اینه : دقیقاً چند سال پیش؟
با تشکر و پیروز باشی
تو پس پوخ میخوری به کشورم توهین میکنی.
بلی دوستم همینگونه است، الکی که نیست.
سلام دوستم
سیدنی درگیر بودم...
حدوداٌ دو سال پیش
ممنون
کم کان همانگونه است که میفرمایید.یعنی کمتر از سال پیش با لیسانس وارد استرالیا شدی ، هنوز هم دانشجو هستی و احتمالاً ترم آخر برق قدرت در سیدنی و اقامت دائم رو هم گرفتی؟
شما یه مورد خاص هستید تبریک میگم رضا جان
قطعاً همینطور بودهکم کان همانگونه است که میفرمایید.
بنده دعوت شده آمدم و به گونه ی فرار مغزی کردم.
دوستانی که واقعا قصد مهاجرت رو دارن میتونن با من در پخ تماس باشند، بنده وکالت هم آگاه هستم کمکتان خواهم کرد.
دوست من منظور از فرار مغزی کردین چی هست؟کم کان همانگونه است که میفرمایید.
بنده دعوت شده آمدم و به گونه ی فرار مغزی کردم.
دوست من منظور از فرار مغزی کردین چی هست؟
Sent from my F**king life
اوه اوهتو پس پوخ میخوری به کشورم توهین میکنی.
بلی دوستم همینگونه است، الکی که نیست.
سلام دوستم
سیدنی درگیر بودم...
حدوداٌ دو سال پیش
ممنون
کاملا رایگان !!!خب از اول همینو میگفتی رضای عزیزدانشجو دونه ای چند میگیری؟ چی ارائه میکنی؟
سفر کردم.دوست من منظور از فرار مغزی کردین چی هست؟
شما وکیل بنده هستید؟از اونجایی که کاملاً غیر طبیعیه که فردی مثل ایشون اقامت دائم استرالیا رو داشته باشند (با توجه به شرایطی که در استرالیا دارند و توی تاپیک فرمودند)
من سوالاتی کردم در زمینه اقامت دائم و ایشون این مسئله رو افشا کردند که با توجه به اینکه انسان خاصی بودند (یک نخبه ی به تمام معتا)
دولت استرالیا با ایشون به صورت بسیار ویژه رفتار کرده و ایشون مغزی بودند که ایران دیگه از وجودشون محروم شده ...
رضا جان من خیلی ناراحتم از اینکه ایران از وجود مغز هایی مثل شما محرومه ، ایشالا یه روز شما به همراه دوستانی مثل Ron به ایران برگردین ...
نه کشورم بلکه وطن من،خون در رگ من، جانم فدای خاکت ای وطنننناوه اوه
کشور تو استرالیاست!؟
دوست من منظور از فرار مغزی کردین چی هست؟
یه چیزی شبیه سکته مغزیه که کل ما تحت مغز به فنا میره
البته منظورشون این نبوده چون کسی نخبه یا هرچی که باشه احتمالا بورس میشه نه این هزینه بالاکه هر کشوری میشه رفت باهاشاز اونجایی که کاملاً غیر طبیعیه که فردی مثل ایشون اقامت دائم استرالیا رو داشته باشند (با توجه به شرایطی که در استرالیا دارند و توی تاپیک فرمودند)
من سوالاتی کردم در زمینه اقامت دائم و ایشون این مسئله رو افشا کردند که با توجه به اینکه انسان خاصی بودند (یک نخبه ی به تمام معتا)
دولت استرالیا با ایشون به صورت بسیار ویژه رفتار کرده و ایشون مغزی بودند که ایران دیگه از وجودشون محروم شده ...
رضا جان من خیلی ناراحتم از اینکه ایران از وجود مغز هایی مثل شما محرومه ، ایشالا یه روز شما به همراه دوستانی مثل Ron به ایران برگردین ...
علف علف راس میگه اقا این 70000000 هزار سال نون و اب و کار و زندگی میشه واست!اوه اوه
کشور تو استرالیاست!؟
واقعا متاسفم که بعضیا انقدر جو زده و تازه به دوران رسیدن که تا دو روز پاشونو از ایران میذارن بیرون زود هویتشونو فراموش می کنن
کشور تو ایرانه آقا رضا ایران 7000 ساله نه استرالیای 100 ساله که محل تبعید زندانیان و خلافکارها بوده