• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مهاجرت به استرالیا دانشجویی

shahrokh4u

Registered User
لایک‌ها
408
دوست عزیر شرایط admission و apply کردن به چه شکلی است؟؟ برای شروع چقدر باید هزینه کرد؟ بنده دانشجوی مهندسی شیمی هستم استرالیا رشته ی شیمی به کارش میاد؟ خدا خیرت بده یه راهکار زودتر به به ما معرفی کن وگرنه عنان خود ز کف داده و به قصد قربت چهار نعل رهسپار جزایر یی نائورو و پاپوا گینه نو شدندی و بعد از اینکه ماتحت خود را برای اخذ اقامت استرالیا در آن جزایز به گاج دادندی خشتک بر سر کشیده و بی خشتک به وطن خویش برگشتندی!

alavlav

Registered User
لایک‌ها
23
اعوذ بالله من الشيطان
بسم الله الرحمن الرحیم

کاملا رایگان !!!
بنده که خودم رفتم آسیا و میخواهم به بازماندگان کمکی کنم.

سفر کردم.

شما وکیل بنده هستید؟
لطف دارید.

نه کشورم بلکه وطن من،خون در رگ من، جانم فدای خاکت ای وطنننن
متاسفم!
این مصداق بارز وطن فروشیه .....

Reza021

Registered User
لایک‌ها
19
دوست عزیر شرایط admission و apply کردن به چه شکلی است؟؟ برای شروع چقدر باید هزینه کرد؟ بنده دانشجوی مهندسی شیمی هستم استرالیا رشته ی شیمی به کارش میاد؟ خدا خیرت بده یه راهکار زودتر به به ما معرفی کن وگرنه عنان خود ز کف داده و به قصد قربت چهار نعل رهسپار جزایر یی نائورو و پاپوا گینه نو شدندی و بعد از اینکه ماتحت خود را برای اخذ اقامت استرالیا در آن جزایز به گاج دادندی خشتک بر سر کشیده و بی خشتک به وطن خویش برگشتندی!
ای جانم.

بله دوستم، بهت پخ دادم الان چک کن.
شیمی بهترین رشتس ! تبریک میگم.
بهم پخ بدید، پخ شما بستس.

Reza021

Registered User
لایک‌ها
19
عزیزی در مورده ارشد مکانیکی پ.خ دادند، باید عرض کنم که هرگونه رشته ی مهندسی شامل، برق، عمران، مکانیک و شیمی و... قابل قبول هست و شانس بالا.

Reza021

Registered User
لایک‌ها
19
ماشالله تعداد علاقمندان خیلی بیشتر از اون چیزی بود که فکر میکردم، تعداد زیادی از پخ رو در حد امکان جواب داده شدن، مابقی مقداری شکیبا باشد انشالله در اسرع وقت جوابگوی سئوالاتان خواهم بود.

عجرتان با آقا امام زمان

Reza021

Registered User
لایک‌ها
19
درضمن، بنده هیچگونه "شیرینی" و "حق زحمت" و.... قبول نمیکنم متاسفانه، پشتوانه ی معنوی را بیشتر طلبه هستم.

shahrokh4u

Registered User
لایک‌ها
408
جواب نتایج لاتاری آمریکا رسید طبق معمول انتخاب نشدم:(:(. این هفتمین باری هست که ثبت نام می کنم و انتخاب نمی شم. یک نفر از دوستان نزدیک خودم که برای او ثبت نام کردم انتخاب شد ولی من هنوز اندر خم یک کوچه! ما محکوم شدیم در این مملکت بسوزیم و بسازیم. :general208::general208:

Last edited:

shahrokh4u

Registered User
لایک‌ها
408
ای جانم.

بله دوستم، بهت پخ دادم الان چک کن.
شیمی بهترین رشتس ! تبریک میگم.
بهم پخ بدید، پخ شما بستس.
رضای عزیز اگر امکانش هست دوباره زحمت فرستادنش رو بکش اینباکس رو خالی کردم. با تشکر

saeedtuborg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام دوست عزیز ممنون بابت پست مفیدتون توی انجمن
من دانشجوی کارشناسی الکترونیک دانشگاه آزاد هستم و یک سال دیگه مدرک کاشناسی میگیرم
میخاستم بدونم کسی بخاد مهاجرت کنه یا ادامه تحصیل بده و اونجا کار کنه آیا باید از صفر شروع کنه چون شنیدم مدرک ایران رو قبول نمیکنن و باید از دیپلم بخونم اونجا آیا این واقعیت داره ؟

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
کم کان همانگونه است که میفرمایید.
بنده دعوت شده آمدم و به گونه ی فرار مغزی کردم.
المپيادي هاش هم كسي ازشون دعوت نميكنه و خلاصه فرش قرمز پهن نميكنن! با ويزاي دانشجويي هم راحت ميشه رفت استراليا!
ولي براي اقامت، سرمايه بالا يا سابقه كار قوي و مرتبط با بازار كار استراليا ميخواد.

بالا