• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ▓░ انواع هارد دیسک اینترنال و اکسترنال/SSD/ و دانلود دیتا ░▓

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ARR@W

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
3,285
فرشاد جان محبت کن لیست قیمت ها رو بده
سپاس
ممنون از توجه و پیگیری شما در این تاپیک، لیست قیمت پنج شنبه یا نهایتا شنبه بروز خواهد شد. اگر هارد خاصی مد نظر دارید برای قیمت دقیق پیام دهید.

mayssam660

Registered User
لایک‌ها
25
سلام.من یه هارد 1 ترا میخواستم که 1-بدون اداپتور باشه 2-قابلیت اینترنال شدن داشته باشه
چه مواردی رو پیشنهاد میکنین؟

ARR@W

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
3,285
سلام.من یه هارد 1 ترا میخواستم که 1-بدون اداپتور باشه 2-قابلیت اینترنال شدن داشته باشه
سلام
مدل قدیمی سیگیت بک اپ پلاس البته اگر در بازار پیدا بشه.

قدیمی1111

Registered User
لایک‌ها
213
حق با اقا فرشاده واقعا هارده خوبیه من کاملا ازش راضی هستم
پرتابل درایو

webgardi2

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
16
داداش اینو میخوام
Western Digital My Passport Ultra Portable Hard Drive - 1TB
قیمت اخر + شمارتو بگو فقط یه کچولو تخفیف دانشجویی میخوام
اگه تهران باشی حضوری بیام بگیرم

ralii

Registered User
لایک‌ها
12
درود
در یکی از تایپیکهای فروش هارد دیدم یکی از کاربرا گفته وسترن خیلی بهتر از توشیبا و سی گیته و لینک مقایسه هم داده. اگه شما هم نظرتونو بگید خیلی بهتره تا بتونم یه نتیجه گیری داشته باشم. میخواستم این بدونم تفاوتی تو مدت گارانتی هاردهای حجم پایین با بالا یا نوع مارکش هست؟

ARR@W

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
3,285
درود
در یکی از تایپیکهای فروش هارد دیدم یکی از کاربرا گفته وسترن خیلی بهتر از توشیبا و سی گیته و لینک مقایسه هم داده. اگه شما هم نظرتونو بگید خیلی بهتره تا بتونم یه نتیجه گیری داشته باشم. میخواستم این بدونم تفاوتی تو مدت گارانتی هاردهای حجم پایین با بالا یا نوع مارکش هست؟
سلام بر شما دوست ارجمند.
پست مورد اشاره شما را ندیدم. اما در کل باید از برخورد سطحی و یکجانبه با مسائل پرهیز کرد. یک مثال میزنم دوستان عزیزی هستند که فقط به خاطر دو سه هزار تومان تفاوت قیمت یک فروشنده را به فروشنده دیگری ترجیح میدهند و با خود تصور می کنند از "آدم منصفی" خرید کرده اند در حالیکه در یک تجارت موفق قیمت فقط یک پارامتر است و پارامترهای دیگری هم باید در نظر گرفت.
خرید هارد دیسک هم از همین قاعده طبعیت می کند. بعضی اظهار نظرات چنان است که این تصور را ایجاد می کند که خریدار قرار است به کمپانی سازنده هارد دیسک خدمت کند نه هارد دیسکهای آن کمپانی به خریدار!
مقایسه ها و گزارشات بسیاری در مورد انواع هارد دیسک منتشر شده است و نه تنها اکتفا به یک گزارش عمل درست و سنجیده ای نیست بلکه باید دید این گزارشات تا چه حد به نیازهای کاربری شما نزدیک است و چه میزان از این نیازها را در نظر گرفته است. کمپانی های غظیم سازنده هارد دیسک در دنیا یعنی وسترن دیجیتال، سیگیت و توشیبا، مدل های متفاوت و گوناگون با قیمت و پرفورمنس و مشخصات بسیار متفاوتی به بازار عرضه کرده اند و مقایسه طیف گسترده این محصولات فقط از یک دید و تعیین برنده جز خطای ارزیابی و تصمیم گیری چیز دیگری نیست. پس در مقایسه هاردها، ابتدا نیاز خود را در نظر بگیرید و بعد کارایی های هارد دیسک ها، رنج قیمت آنها، خدمات پس از فروش و مولفه های دیگر را بسنجید تا به تصمیم تصحیح برسید. شک نکنید که اگر برگ برنده در تمام مولفه ها نزد یک کمپانی بود از سایر کمپانی ها فقط نامی به جای می ماند.
در خصوص گارانتی هم، مدت زمان گارانتی و نوع آن ارتباط مستقیمی با نوع هارد دیسک و ظرفیت آن ندارد.

ralii

Registered User
لایک‌ها
12
دست شما درد نکنه. آخه دیدم نوشتن شرکتا هاردای سی گیت و توشیبا اگه حجم بالا باشند رو گارانتی نمی کنند.

ARR@W

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
3,285
دست شما درد نکنه. آخه دیدم نوشتن شرکتا هاردای سی گیت و توشیبا اگه حجم بالا باشند رو گارانتی نمی کنند.
شاید این دوستان هاردهای سه ترابایتی توشیبا با سه سال گارانتی آواژنگ را ندیده اند :)
بگذریم مجدد اشاره می کنم مدت گارانتی ارتباطی با حجم هارد دیسک یا شرکت سازنده آن ندارد. تمام هاردهای دسکتاپ سیگیت و وسترن در هر ظرفیتی با دو سال گارانتی محدود به بازار عرضه می شوند. از طرفی هارد دیسکهای دسکتاپ ای دیتا در داخل ایران 3 سال گارانتی دارند.
تفاوت مدت گارانتی بعضی هاردها در داخل کشور به سیاستهای این شرکتها و نحوه واردات آنها و موارد دیگری بستگی دارد.
بعنوان مثال ویستا پخش رایانه تمام هاردیسکهای اینترنال چه وسترن و چه سیگیت را با یک سال گارانتی به بازار عرضه می کند اما همین شرکت هارد دیسکهای اکسترنال را با دو سال گارانتی ارائه می کند. حتی شرکت سازگار ارقام هم هارد دیسک اینترنال با گارانتی یکساله هم در بازار داشته است.

aminjpo

Registered User
لایک‌ها
102
سلام فرشاد جان خوبی امین دانشجو هستم ۱۵ تا dv یاذت اومد؟
حاجی هارد ۲ ترا ارزونترین مدلی که داری چیه
و چنت سوال ایا امکان پارتیشن بندی هم هست؟
و ایا امکان قفل کرد یکی از درایو ها هم هست؟
ممنون دوست عزیز

morteza5921

Registered User
لایک‌ها
104
سلام و عرض ادب
وسترن دیجیتال بلک یک و دو ترا رو قیمت بدید لطفا

godware360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
salam gheymate myoass ultra 1 tb
ro baram befrest

smsemann

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام من یک دو ترا میخوام در تهران تحویل بگیرم چه مدلی را پیشنهاد میکنید جابجایی ندارم و جنس عمری میخواهم لطفا لیست دیتا و هزینه را بفرستید جقدر طول میکشد با تشکر

smsemann

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
راستی هارد لپتاپی دور بالا 1 ترا یا 750 چند است ؟

1333133

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
هاردم رسید با دیتاییکه خواسته بودم پر شده بود ممنون بابت همه چیز

SiavashFunWeb

Registered User
لایک‌ها
28
برای بار دوم 1 هارد با دیتاهای بسیار ارزشمند از فرشاد عزیز دریافت کردم.
فرشاد جان دمت گرم!

khorzokhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوباره قیمت هارد بالا می ره؟
یا من صبر کنم دیرتر بگیرم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا