miladkalantar
Registered User
از عنوان پیداست دوستانوکسی سالم تمیزشو داشت خریدارم.ترجیحا سری قدیم و تایوان
صحبت کردم باشونسلام. دوست عزیزمون با ایدی کار بری alishelbi
من خواستم از ایشون بگیرم ولی صندوق کفاف نداد بدو تا دیر نشده
اتفاقان من ازشون 320 خواستم ندادن خخخخخخ من مال خودم رو با باکس خریدم 380 البته. فروشگاه همتی. ظاهرا 380 نوش رو می دن فقط چینی هست دیگهصحبت کردم باشون
با توجه به قیمت آک ساب که حدود 400 تومنه ایشون بالا میگن.بنده ساب خالی رو 300 خواستم یعنی قیمت پایه خودشون گفتن نمیدم.
چرا عزیز اتفاقا خیلی فرقه خود نمایندگی الپاین 3 تا سری قدیم داره گذاشته دونه ای 550 اکبند تایوان سراغ داشتی خودم رو هوا 400 ازت میگیرم الان یه سر بزن قیمت sws 12 الان 430 تومنFarghe ziadi beyne chinio taiwan nist dadash.
Chun ba hamun material va hamun jenso keyfiat sakhte mishe va tahte lisanse alpine.
in bazari ha va forushande haye mohtaram hastan ke ba in ravesh marsomo sarkise mikonan
عزیز ساب 305 با ساب 310 پابونیر از سرین مشخصاتشون با هم یکی ولی 305 سری قدیم پایونیر به نظرت از نظر کیفیت ساخت و صدا چه فرقی با هم دارن ؟!Bizahmat fargheshuno begu mam bedunim.
inke namayandegi zade 550 dalil nemiahe ke.
arz kardam inam yeki az raveshaye kasebast vase sarkise kardane mardom
عزیز تا خودت نبینی متوجه نمیشی من چی میگمداداش شما 2 مدل رو داری با هم مقایسه میکنی.
این الپاین 1 مدل هست و تو 2 تا کشور منتاژ شده.اصلا قیاس شما قیاس معالفارغ هست.
بنا به دلایلی که اغلب اقتصادی هم هست کارخانجات خودشون رو به کشورهایی مثل چین انتقال میدن تا هزینه محصول تولید شده پایین بیاد و بتونن تو بازار رقابت کنن.
چون چین هزینه کارگر پایینه و از طرفی با کل دنیا مراودات اقتصادی داره و دها دلیل دیگه آلپاین سری جدید هم در چین تولیدشده.
این دلیل بر بد بودن یا بهتر بودن جنس نمیشه
متاسفانه کاسبان گرگ سفت تا یه عده رو میبینن که یکم روی برند و ساخت حساس هستن سریع بازار گرمی میکننو جنسای قدیمی خودشون رو دولا پهنا تو اچه مشتری میکنن.