تهران با مراجعه به دفتر می توانید بصورت حضوری خرید کنید.وسترن المنت 1ترا قیمتش چنده الان؟
من تهران هستم-چطور میتونم هارد رو تحویل بگیرم؟
لیست ؟
سلامسلام
لیست جدید رو برام بفرستید
سلام
به ترتیبهارد ۵۰۰ آدیتا - ADATA HC630-
هارد ۵۰۰ آدیتا - ADATA NH13-
هارد 1 ترا آدیتا - ADATA HV610 -
قیمت اینارم بگو ممنون
آخرین لیست قیمت هاردها مطابق پست اول همین صفحه است.حاجی من لیست هارد ها را می خوام نه بک آپ !!
بی زحمت لیست هارد + قیمت را پ . خ کن برام
سلامسلام
من یه هارد 500 سیلیکون پاور یه سال پیش خریدم از این ضد ضربه و ضد اب هاست و خیلی هم خوب کار میکنه . حالا میخوام ببینم میشه همین هارد را با یه وسیله ای به وای فای وصلش کنم . تو سایت های خارجی زده بود باید یه وسیله به اسم nas بگیرم که یه طرفش USB میخوره طرف دیگش وصل میشه به lan و بعد اونو با کابل وصل میکنیم به مودم وایرلس و یه جوری شیرش میکنیم . یه وسیله ادمیکس زده ns 1500n توی سایت ایرانی زده بود ولی قیمتش نبود. میخواستم در این باره راهنمتییم کنید ممنون.
در بخش سخت افزار تاپیکهایی برای راهنمایی شما وجود دارد جستجو کنید.چطور باید با hd tune کارکنم؟؟؟
چون روی هاردم اطلاعات دارم میترسم اطلاعات پاک بشه
راهنمایی کنید
ممنون که انقدر سریع پاسخ دادید . الان اون مدل سیگیت و مدل های دیگه که دارید قیمتشون را بدید . و اینکه قیمت اینها نسبت به هارد اکسترنال معمولی خیلی بیشتر هست ؟ مثلا یه هارد خوب 500 بدون وایرلس و با وایرلسش چقدر تفاوت قیمت داره ؟ ممنونسلام
من در کل استفاده اینچنینی را توصیه نمی کنم چون افت کیفیت و سرعت انتقال دیتا را خواهید داشت. اما در هر صورت اگر مصر هستید استفاده از مودم ها یا روترهایی است که امکان به اشتراک گذاری دستگاه روی پورت usb را دارند.
بهترین راه حل خرید و استفاده از یک هارد وایرلس پلاس سیگیت یا مدل های مشابه آن است.
بله قیمت خیلی بالاتر است. سیگیت وایرلس پلاس یک ترابایت، حدود 600 هزار تومان قیمت دارد. البته فعلن موجود نداریم.ممنون که انقدر سریع پاسخ دادید . الان اون مدل سیگیت و مدل های دیگه که دارید قیمتشون را بدید . و اینکه قیمت اینها نسبت به هارد اکسترنال معمولی خیلی بیشتر هست ؟ مثلا یه هارد خوب 500 بدون وایرلس و با وایرلسش چقدر تفاوت قیمت داره ؟ ممنون
معمولن کسی چنین استفاده ای از هارد اکسترنال نمی کند. اما غیرممکن هم نیست.ما گنک موندیم
رو اینا میشه ویندوز نصب کرد؟
من توصیه نمی کنم.چون من فقط میخوام اینترنالمو در بیارم و اکسترنال بزنم واسه این میپرسم اگه میشه روش نصب کرد من بخرم اگه نه که هیچ
شما بهتر از من میدونین
سلامآقا سلام هارد msata
256gig_128gig
موجود دارید مدل و قیمت لطف می کنید