• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ▓░ انواع هارد دیسک اینترنال و اکسترنال/SSD/ و دانلود دیتا ░▓

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahdidutt

Registered User
لایک‌ها
571
سلام
لیست جدید رو برام بفرستید

ARR@W

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
3,285
وسترن المنت 1ترا قیمتش چنده الان؟
من تهران هستم-چطور میتونم هارد رو تحویل بگیرم؟
تهران با مراجعه به دفتر می توانید بصورت حضوری خرید کنید.
روز شنبه موجودی و قیمت روز را استعلام کنید.

ARR@W

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
3,285

Shahrooz assassin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چطور باید با hd tune کارکنم؟؟؟
چون روی هاردم اطلاعات دارم میترسم اطلاعات پاک بشه
راهنمایی کنید

attakh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من یه هارد 500 سیلیکون پاور یه سال پیش خریدم از این ضد ضربه و ضد اب هاست و خیلی هم خوب کار میکنه . حالا میخوام ببینم میشه همین هارد را با یه وسیله ای به وای فای وصلش کنم . تو سایت های خارجی زده بود باید یه وسیله به اسم nas بگیرم که یه طرفش USB میخوره طرف دیگش وصل میشه به lan و بعد اونو با کابل وصل میکنیم به مودم وایرلس و یه جوری شیرش میکنیم . یه وسیله ادمیکس زده ns 1500n توی سایت ایرانی زده بود ولی قیمتش نبود. میخواستم در این باره راهنمتییم کنید ممنون.

ARR@W

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
3,285
سلام
من یه هارد 500 سیلیکون پاور یه سال پیش خریدم از این ضد ضربه و ضد اب هاست و خیلی هم خوب کار میکنه . حالا میخوام ببینم میشه همین هارد را با یه وسیله ای به وای فای وصلش کنم . تو سایت های خارجی زده بود باید یه وسیله به اسم nas بگیرم که یه طرفش USB میخوره طرف دیگش وصل میشه به lan و بعد اونو با کابل وصل میکنیم به مودم وایرلس و یه جوری شیرش میکنیم . یه وسیله ادمیکس زده ns 1500n توی سایت ایرانی زده بود ولی قیمتش نبود. میخواستم در این باره راهنمتییم کنید ممنون.
سلام
من در کل استفاده اینچنینی را توصیه نمی کنم چون افت کیفیت و سرعت انتقال دیتا را خواهید داشت. اما در هر صورت اگر مصر هستید استفاده از مودم ها یا روترهایی است که امکان به اشتراک گذاری دستگاه روی پورت usb را دارند.
بهترین راه حل خرید و استفاده از یک هارد وایرلس پلاس سیگیت یا مدل های مشابه آن است.

ARR@W

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
3,285

attakh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من در کل استفاده اینچنینی را توصیه نمی کنم چون افت کیفیت و سرعت انتقال دیتا را خواهید داشت. اما در هر صورت اگر مصر هستید استفاده از مودم ها یا روترهایی است که امکان به اشتراک گذاری دستگاه روی پورت usb را دارند.
بهترین راه حل خرید و استفاده از یک هارد وایرلس پلاس سیگیت یا مدل های مشابه آن است.
ممنون که انقدر سریع پاسخ دادید . الان اون مدل سیگیت و مدل های دیگه که دارید قیمتشون را بدید . و اینکه قیمت اینها نسبت به هارد اکسترنال معمولی خیلی بیشتر هست ؟ مثلا یه هارد خوب 500 بدون وایرلس و با وایرلسش چقدر تفاوت قیمت داره ؟ ممنون

ARR@W

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
3,285
ممنون که انقدر سریع پاسخ دادید . الان اون مدل سیگیت و مدل های دیگه که دارید قیمتشون را بدید . و اینکه قیمت اینها نسبت به هارد اکسترنال معمولی خیلی بیشتر هست ؟ مثلا یه هارد خوب 500 بدون وایرلس و با وایرلسش چقدر تفاوت قیمت داره ؟ ممنون
بله قیمت خیلی بالاتر است. سیگیت وایرلس پلاس یک ترابایت، حدود 600 هزار تومان قیمت دارد. البته فعلن موجود نداریم.
این مورد را هم ملاحظه کنید:
http://www.adata.com/index.php?action=product_feature&cid=9&piid=221

ARR@W

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
3,285
چون من فقط میخوام اینترنالمو در بیارم و اکسترنال بزنم واسه این میپرسم اگه میشه روش نصب کرد من بخرم اگه نه که هیچ

شما بهتر از من میدونین
من توصیه نمی کنم.

mehrdad272

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
آقا سلام هارد msata
256gig_128gig
موجود دارید مدل و قیمت لطف می کنید

Ahmadhy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام.وقت به خیر.
در حال حاضر بالاترین حجمی که از هارد ۲.۵ اینچی دارید چیه و چه مارکیه؟
سبک ترین هارد ۳.۵ اینچی ۴ ترابایتی چیه و چنده؟
ممنونم.

+Salman

Registered User
لایک‌ها
215
قیمت ها عالی هستند

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا