• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
دل‌بوسکه: آنچلوتي فوتبال را غني کرده است

سرمربي تيم ملي اسپانيا به تمجيد از همتاي ايتاليايي‌اش در رئال مادريد پرداخت.
00939328.jpg

ويسنته دل بوسکه اعلام کرد که پيروزي چهار بر صفر رئال مادريد مقابل بايرن‌مونيخ در دور بر گشت مرحله نيمه‌نهايي ليگ قهرمانان اروپا «نمايشي از فوتبال بود و نشان داد که سرمربي ايتاليايي فوتبال را غني کرده است.»

به نقل از فارس، وي اظهار داشت: اين نمايش رئال بود و از همه لحاظ بازي عالي را با مالکيت توپ و قدرت آتشينش به نمايش گذاشت. رئال مادريد خيلي بهتر از بايرن بود که فرصت‌هاي کمي در اين مسابقه داشت و شوت‌هاي بازيکنانش دقت کافي را نداشت.

سرمربي سابق رئال مادريد آنچلوتي را يک سرمربي خوب که فوتبال را غني کرده، دانست و افزود: آنچلوتي علاوه بر رفتار و روابط خوبي که نشان داده است، تيم پيچيده‌اي را هدايت کرده است. وي کم‌کم تيم را ساخت و نه از روز اول اما با گذشت زمان بازيکنان به هم نزديک شدند و پايه يک تيم خوب طرح‌ريزي شد.

وي خاطرنشان کرد: اين بدترين روز گوارديولا بود. به خاطر کارش در بارسلونا و رقابتي که در بايرن با آن روبرو است، او را تحسين مي‌کنم اما او شخصيت قدرتمندي دارد. رويارويي با بازيکناني که در بايرن هستند و به زبان ديگري صحبت مي‌کنند، مهارت زيادي مي‌خواهد. او نمونه خوبي از يک مربي اسپانيايي است.

سه‌شنبه شب در قالب دور برگشت مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا؛ رئال مادريد موفق شد در آليانس آره‌نا چهار بر صفر بايرن‌مونيخ را شکست داده و فيناليست شود.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
سرزو: ترجيح مي‌دادم بايرن فيناليست شود

رئيس باشگاه اتلتيکومادريد با طعنه به باشگاه رئال مادريد اعلام کرد اگر آنها بخواهند فينال ليگ قهرمانان اروپا را در سانتياگوبرنابئو برگزار خواهند کرد.
00943656.gif

انريکه سرزو تأييد کرده است که فينال تمام مادريدي ليگ قهرمانان اروپا نمايشي جذاب خواهد بود اما او ترجيح مي‌داد اتلتيکو مادريد مقابل بايرن‌مونيخ به ميدان برود.

به نقل از فارس، وي در اين باره اظهار داشت: مسابقه رئال و بايرن مونيخ را نديدم و در مراسم شام باشگاه چلسي حاضر بودم. ترجيح مي‌دادم بايرن‌مونيخ در فينال باشد زيرا ما يک کار نيمه تمام با آنها داريم اما رئال برد و فيناليست شد. اخيرا با رئال مادريد بازي کرده‌ايم و فينال تمام مادريدي در ليسبون فوق‌العاده خواهد بود. در فينال‌هاي زيادي مقابل رئال به ميدان رفته‌ايم و اگر آنها بخواهند مي‌توانيم فينال را در برنابئو برگزار کنيم.

سرزو خاطرنشان کرد: مورينيو و سيمئونه دو مربي با شيوه مشابه هستند. مورينيو مربي بزرگي است اما سيمئونه بهترين مربي دنيا است.

behnam218

Registered User
لایک‌ها
33
حالم از بایرن بهم میخوره

رئيس باشگاه اتلتيکومادريد با طعنه به باشگاه رئال مادريد اعلام کرد اگر آنها بخواهند فينال ليگ قهرمانان اروپا را در سانتياگوبرنابئو برگزار خواهند کرد.
00943656.gif

انريکه سرزو تأييد کرده است که فينال تمام مادريدي ليگ قهرمانان اروپا نمايشي جذاب خواهد بود اما او ترجيح مي‌داد اتلتيکو مادريد مقابل بايرن‌مونيخ به ميدان برود.

به نقل از فارس، وي در اين باره اظهار داشت: مسابقه رئال و بايرن مونيخ را نديدم و در مراسم شام باشگاه چلسي حاضر بودم. ترجيح مي‌دادم بايرن‌مونيخ در فينال باشد زيرا ما يک کار نيمه تمام با آنها داريم اما رئال برد و فيناليست شد. اخيرا با رئال مادريد بازي کرده‌ايم و فينال تمام مادريدي در ليسبون فوق‌العاده خواهد بود. در فينال‌هاي زيادي مقابل رئال به ميدان رفته‌ايم و اگر آنها بخواهند مي‌توانيم فينال را در برنابئو برگزار کنيم.

سرزو خاطرنشان کرد: مورينيو و سيمئونه دو مربي با شيوه مشابه هستند. مورينيو مربي بزرگي است اما سيمئونه بهترين مربي دنيا است.

behnam218

Registered User
لایک‌ها
33

00943656.gif

حالم از بایرن بهم میخوره

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
خوش به سعادتت

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
آنچلوتي: اتلتيکو شايسته رسيدن به فينال بود

کارلو آنچلوتي سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا در پي پيروزي اتلتيکو مادريد مقابل چلسي اعلام کرد اين تيم شايسته پيروزي بود.
00038107.jpg

آنچلوتي گفت:«اتلتيکو مادريد شايستگي رسيدن به ديدار پاياني را داشت. اين تيم بهتر از چلسي بازي مي کرد.»

تيم فوتبال اتلتيکو مادريد چهارشنبه شب چلسي را در لندن شکست داد و به فينال ليگ قهرمانان اروپا صعود کرد. اتلتيکو که در بازي رفت مرحله نيمه نهايي در مادريد با تساوي بدون گل متوقف شده بود در بازي برگشت در خانه چلسي و در ورزشگاه استمفوردبريچ با نتيجه سه بر يک به پيروزي رسيد.

به نوشته پايگاه اينترنتي نشريه اکيپ،اتلتيکو در فينال ليگ قهرمانان اروپا به مصاف رئال ديگر تيم مادريدي مي رود.رئال سه شنبه شب در ديگر ديدار مرحله نيمه نهايي بايرن مونيخ را با چهار گل در هم کوبيد.

آنچلوتي افزود:«مادريدي ها از اينکه دو تيمشان براي کسب قهرماني به مصاف هم مي روند، خوشحالند. اتلتيکو در رقابت هاي لاليگا نيز عملکرد خوبي دارد.»

اتلتيکو مادريد در حال حاضر در جدول رده بندي رقابت هاي لاليگا با 88 امتياز در صدر است.بارسلونا با 84 امتياز جايگاه دوم را در اختيار دارد و رئال مادريد 82 امتيازي با يک بازي کمتر در جايگاه سوم است.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
انتقاد ادن هازارد از تاکتيک مورينيو

ستاره بلژيکي چلسي از تاکتيک ژوزه مورينيو در بازي برابر آتلتيکو مادريد انتقاد کرد.
00940873.jpg

چلسي در دور برگشت مرحله نيمه نهايي ليگ اروپا برابر آتلتيکو مادريد با نتيجه‌ سه بر يک شکست خورد تا از صعود به فينال اين رقابت‌ها باز ماند. ژوزه مورينيو در اين ديدار در تصميمي عجيب تيمش را با شش مدافع به زمين فرستاد.

به نقل از ايسنا، ادن هازارد، ستاره بلژيکي چلسي پس از شکست تيمش برابر آتلتيکو مادريد به شدت از تاکتيک ژوزه مورينيو انتقاد کرد و گفت: چلسي براي فوتبال بازي کردن به زمين فرستاده نشده است. ما براي ضد حمله به زمين فرستاده شديم.

ژوزه مورينيو در صورتي که اين فصل نتواند با چلسي در ليگ برتر به قهرماني برسد براي اولين بار در دوران مربيگري خود در دو فصل پياپي هيچ جامي نگرفته است. مورينيو که يکشنبه تيمش در ليگ برتر برابر نوريچ به ميدان خواهد رفت، گفت: شکست برابر آستون ويلا باعث شد که ديگر هيچ شانسي براي قهرماني در ليگ برتر براي تيمم قائل نباشم. من آدم واقع بيني هستم، اما در عين حال خوشبينم. وقتي تيمم در ديدار برابر آستون ويلا نتيجه‌ نگرفت، ديگر قهرماني در ليگ برتر را امري غير طبيعي براي خودم توصيف کردم.

او گفت: ما در اين فصل در ليگ قهرمانان اروپا عملکرد خوبي داشتيم. نبايد فراموش کنيم که چلسي فصل گذشته در ليگ اروپا حضور داشت و در مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا حذف شد، اما در اين فصل توانستيم به جمع چهار تيم برتر اين رقابت‌ها راه يابيم. در بازي برابر آتلتيکو مادريد هم توپ و ميدان در اختيار ما بود، اما همه چيز در دو دقيقه‌ از بين رفت. وقتي دروازه‌بان بلژيکي آنها ضربه سر جان تري را به خوبي دفع کرد و بلافاصله يک پنالتي براي حريف گرفته شد، ديگر فهميدم که تيم من بازنده اين ديدار خواهد بود.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
تيم منتخب مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان

يوفا تيم برتر مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا را اعلام و نکات آماري آن را منتشر کرد.
00957144.jpg

رئال مادريد و آتلتيکو مادريد با شکست حريفان خود به فينال ليگ قهرمانان اروپا راه يافتند تا براي اولين بار دو تيم از يک شهر برگزار کننده ديدار فينال اين رقابت‌ها باشند.

يوفا پس از پايان مرحله نيمه نهايي اين رقابت‌ها با معرفي تيم منتخب اين مرحله نکات آماري اين مرحله را نيز اعلام کرد.

** تيم منتخب مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا به اين شرح است:

* دروازه‌بان: ايکر کاسياس (رئال مادريد)

* مدافعان : فابيو کونترائو (رئال مادريد)، پپه (رئال مادريد)، فيليپ لام (بايرن‌ مونيخ)، سرخيو راموس (رئال مادريد)

* ها‌فبک‌ها: کريستيانو رونالدو (رئال مادريد)، ادن هازارد (چلسي)، لوکا مودريچ (رئال مادريد)، داويد لوئيس (چلسي)

* مهاجمان : آدريان (آتلتيکو مادريد) ، فرناندو تورس (چلسي)

** نکات آماري جالب مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا نيز به اين شرح است:

* سرخيو راموس دو گل از دو شوت به سمت دروازه‌

- 118 ضربه به سمت دروازه‌ در مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان زده شد که 9 ضربه تبديل به گل شد.

- 3508 پاس در مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان داده شد که 2936 پاس صحيح بود. (83 درصد)

* کريستيانو رونالدو با 12 شوت به سمت دروازه بيش‌ترين شوت به سمت دروازه‌ را داشته است.

* توني کروس با 252 پاس بيشترين پاس را در اين مرحله داد.

* پپه با امتياز 8.6 از 10 برترين بازيکن اين مرحله انتخاب شد.

آتلتيکو مادريد و رئال مادريد سوم خرداد در ورزشگاه دالوژ ليسبون فينال ليگ قهرمانان اين فصل را برگزار خواهند کرد.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
گوارديولا تحت فشار شديد رسانه‌‌اي در آلمان

در پي حذف شدن تيم فوتبال بايرن مونيخ از چهارچوب رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا، پپ گوارديولا‌ سرمربي بايرن مونيخ تحت فشار شديد رسانه‌اي در آلمان قرار گرفته است.
00946430.jpg

به نقل از پايگاه خبري گاتز‌تادلوسپرت، در پي حذف شدن تيم فوتبال بايرن مونيخ آلمان از چهارچوب رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا در بازي مقابل تيم رئال مادريد، پپ گوارديولا‌ سرمربي بايرن‌مونيخ تحت فشار شديد رسانه‌اي در آلمان قرار گرفته است.

رئيس باشگاه بايرن روز گذشته به طور رسمي از گوارديولا حمايت کرده و اعلام کرد که نبايد گوارديولا را به خاطر اين نتيجه زير سوال برد ولي رسانه هاي خبري در آلمان با ارائه تحليل و گزارش‌هاي بسياري شيوه کاري گوارديولا را براي بايرن قديمي و از کار افتاده قلمداد کردند و علت شکست بايرن مونيخ را فقط سرمربي اين تيم دانستند.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
گوارديولا: رويکرد خود را تغيير نمي دهم

پپ گوارديولا سرمربي تيم فوتبال بايرن مونيخ آلمان در پي شکست تحقير آميز تيمش مقابل تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا در مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا، با بيان اين که رويکرد خود را تغيير نخواهد داد به انتقادها پاسخ داد.
00946430.jpg

گوارديولا در کنفرانسي مطبوعاتي در آستانه سفر به هامبورگ، گفت: تيم بايد بر اساس ايده ها و تفکرات مربي بازي کند. من مطمئن هستم اين تنها راه حل براي باشگاه است.

وي افزود: زماني که من هر روز با بازيکنانم صحبت مي کنم، نمي توانم در خصوص ايده ها و تفکراتي حرف بزنم که به آنها اعتقاد ندارم.

در پي شکست 4 - 0 بايرن مونيخ مقابل رئال مادريد، اين سرمربي سابق تيم فوتبال بارسلونا به نظر رسيد به طور ضمني گفت بازيکنان مناسب براي شيوه فوتبال خود را در اختيار نداشت. با اين حال، گوارديولا گمانه زني ها را مبني بر اين که تلاش خواهد کرد در دوره نقل و انتقالات تابستاني تيم را بازسازي کند، فرو نشاند.

گوارديولا گفت: ما با اين سيستم و با اين بازيکنان است که اين فصل به موفقيت هاي زيادي دست يافتيم. و ما همچنان بايد در يک بازي فينال به ميدان برويم.

وي افزود: من پس از بازي فينال جام حذفي، با کارل هاينس رومنيگه رئيس باشگاه و ماتياس سامر مدير ورزشي باشگاه بايرن مونيخ گفتگو خواهم کرد. با اين حال، در صورتي که ما به بازي نهايي ليگ قهرمانان اروپا راه مي يافتيم، همين گونه بازي مي کرديم.

گوارديولا افزود بازي هاي باقي مانده در چارچوب رقابت هاي بوندس ليگا مقابل هامبورگ و اشتوتگارت‌ بايد براي بازيابي اعتماد به نفس در آستانه بازي مقابل دورتموند باشد.

گوارديولا گفت: بازيکنان بايد به خود بگويند که همچنان خوب بازي مي کنند. اين پيش از بازي فينال بسيار مهم است.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

لطفا بعد از این کلیه موارد مربوط به لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا رو از طریق این تاپیک دنبال کنید. تاپیکهای موازی و مشابه موجود و اونهایی که در آینده ایجاد بشن در این تاپیک ادغام خواهند شد...

پاینده باشید

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
قهرمانی زنان وولفسبورگ در لیگ قهرمانان اروپا 2013 - 2014

624-wolfsburg%202014.jpg

FCBayern.ir- هرچند که تیم مردان فوتبال وولفسبورگ آلمان با قرار گرفتن در رده پنج بوندسلیگا نتوانست جواز حضور در لیگ قهرمانان را کسب کند اما شرایط برای این تیم در بخش زنان کاملا متفاوت است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ تیم فوتبال زنان وولفسبورگ پنجنشبه شب در دیدار نهایی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپای زنان با غلبه بر حریف خود تریسوی سوئد توانست عنوان قهرمانی خود در این مسابقات را تکرار کند.

تیم فوتبال وولفسبورگ در شرایطی موفق به این قهرمانی شد که ابتدا با 2 گل از حریف خود عقب افتاده بود اما در نهایت با درخشش مارتینا مولر ستاره خط حمله خود موفق شد 4 بر 3 حریف خود را شکست دهد.

وولفسبورگ سال گذشته هم با غالبه بر لیون فاتح این رقابتها شده بود.

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
ترکیب کفشهای فینال لیسبون!!
Real+Madrid+Boot+Line-up+2014+Champions+league+Final.png

Atletico Boot Line-up 2014 Champions league Final.png

کفش های رونالدو هم عجبیه اندکی!
2014 UEFA Champions League Final Football Boots Superfly.jpg

پیراهن مخصوص اتلتیکو برای فینال لیسبون!! ( اسم لوییز آراگونز هم هست روی پیراهنشون :general601:)
Atletico-Madrid-2014-Lisbon-Final-Shirt.jpg

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
فکر میکنم امشب اتلتیکو و شوالیه ی سیاهپوش حماسه خودشونو تکمیل کنن ...

1EFE49B18562F8F754C27D236969C2.jpg

.

• Like
Reactions: rms

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بنظرم یک بازی بسته و تخریبی از اتلتیکو میبینیم. فکر نکنم که بخوان ذره ای توی این بازی ریسک کنند.
امشب انتظار دوندگی وحشتناکی از بازیکنان اتلتیکو دارم.

startToday

Registered User
لایک‌ها
323
هر چند طرفدار هیچ کدوم از دو تیم نیستم اما اولا که دوست دارم یه بازی عالی ببینم و البته امیدوارم اتلتیکو قهرمان شه. زیاد دوست ندارم رئال به لادسیما برسه...

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
هر چند طرفدار هیچ کدوم از دو تیم نیستم اما اولا که دوست دارم یه بازی عالی ببینم و البته امیدوارم اتلتیکو قهرمان شه. زیاد دوست ندارم رئال به لادسیما برسه...
ای بخشکی شانس :دی
به دسیما رسید!

Sent from my GT-I9300

بالا