Hamidreza23
Registered User
اره برای منم دانلودش خوبه اما وب خیلی خرابه تازه پینگشم افتضاحه نمیشه گیم آنلاین زد :دیتست کردی؟
منم گاهی اینترنتم قطع میشه از gprs استفاده میکنم سرعت دانلودش حدود 28 هستش
اره برای منم دانلودش خوبه اما وب خیلی خرابه تازه پینگشم افتضاحه نمیشه گیم آنلاین زد :دیتست کردی؟
اره برای منم دانلودش خوبه اما وب خیلی خرابه تازه پینگشم افتضاحه نمیشه گیم آنلاین زد :دی
این سرعت دانلود که خیلی خوبهخدارو شکر پارس انلاین همه چیزش عالیه نه قطعی .. نه چیزی فقط الان من 128 نامحدود دارم با 40 دانلود میکنم : دی اما اولای کار با 240 میزد خخخخ
ایرانسل؟تست کردی؟
یه مدت دیگه رایگانش کار نکرد (2 ماه پیش به بعد)یادش بخیری زمانی با GPRS ایرانسل مفت توی نت میچرخیدم:general707: البته با چن نرم افزار رایگانش میکردم:general705:
به گرافیک ربطی نداره تو بازی سرعت مهمهاگه بخوای با این سرعت گیم انلاین بازی کنی باید همه نرم افزار هایی که به اینترنت وصل هستن مثل مرورگر و یاهو و بقیه رو ببندی
و گرافیک بازی رو هم بزاری رو low
هم ایرانسل هم همراه اول (ایرانسل حدود 30 هستش)ایرانسل؟![]()
خدایی اینطوری باشه که من اصلا سمت ADSL نمیرم !هم ایرانسل هم همراه اول (ایرانسل حدود 30 هستش)
آقا دور از جونت :دی خودم یبار اینکارو کردم با قدرت تمام فچ کرد آخم نگفت :دیخب من شاید یکمی گاگول باشم ولی دیگه نه در این حد :general707:
کل آدرس رو کپی کنی که نات فاند میده اصن. فچ کردن زیاد ربطی به قدمت سایت نداره همین دانلود وی رو دیروز بالا آوردم ولی 1 دقیقه بعد از فچ کردن ایندکس میشه.
بله
دقیقا منطقه ما هم اینطوری هستشخدایی اینطوری باشه که من اصلا سمت ADSL نمیرم !
سمت ما سرعت ایرانسل 5 کیلوبات هست (تازه اصلا صفحه وب رو باز نمیکنه !)
:general304::general304::general304::general304::general307:128 نامحدود مخابرات دارم 32 هم دانلودش قطعیش خیلی کمه اصلا احساس نمیکنم
برعکس کلی قطعی برق داریم:| زرت و زرت برق هامون قطع میشه انگار میدان جنگه:|
خوش به حال شما ها128 نامحدود مخابرات دارم 32 هم دانلودش قطعیش خیلی کمه اصلا احساس نمیکنم
برعکس کلی قطعی برق داریم:| زرت و زرت برق هامون قطع میشه انگار میدان جنگه:|
تهرانی؟دقیقا منطقه ما هم اینطوری هستش
به گرافیک ربط داره!به گرافیک ربطی نداره تو بازی سرعت مهمه
ارهتهرانی؟