نمیشه که! چطوری فچ میکنی؟ بر نمیداری کل URL رو کپی کنی تو اون باکس که؟ باید از آدرس سایتت به بعدو وارد کنی...!یک هفتس سایت رو هر روز فچ میکنم ایندکس نمیشه :|
Submit to index رو میزنی؟یک هفتس سایت رو هر روز فچ میکنم ایندکس نمیشه :|
خب من شاید یکمی گاگول باشم ولی دیگه نه در این حد :general707:نمیشه که! چطوری فچ میکنی؟ بر نمیداری کل URL رو کپی کنی تو اون باکس که؟ باید از آدرس سایتت به بعدو وارد کنی...!
چند وقته سایت راه افتاده؟
بلهSubmit to index رو میزنی؟
دوستان به نظر تون مدیران شرکت ها و کارخانه جات، بیشتر به چه سایت هایی سر می زنند؟
خب من شاید یکمی گاگول باشم ولی دیگه نه در این حد :general707:
کل آدرس رو کپی کنی که نات فاند میده اصن. فچ کردن زیاد ربطی به قدمت سایت نداره همین دانلود وی رو دیروز بالا آوردم ولی 1 دقیقه بعد از فچ کردن ایندکس میشه.
بله
ببخشید دوستان این فچ کردن یعععنی چی؟!؟!یک هفتس سایت رو هر روز فچ میکنم ایندکس نمیشه :|
من 256 نامحدود دارم
سرعت دانلود الان 26 تا 30 میره
ولی صفحات خیلی خیلی دیر لود میشن و بعضا لود نمیشن! :(
انقدر زنگ زدم isp که دیگه تا تلفن رو برمیدارم یا تو خونه به من گیر میدن که بسه دیگه زنگ نزن یا اونور جواب این شماره رو نمیدن :دی
با موبایل بزنگم الان؟ :دی
دیگه خسته شدم هیچ شرکتی تو این شهر خراب شده ما نیست که خوب باشه :(
پخ شدنیازمند کسی که بتونه یه اسکریپت تحت php رو لایسنس کنه
هزینه پرداخت میشه
پ.خ بدید
تو یاهو صحبت کردیممطمئنی طرف کدی رو دستکاری نکرده بعد از اون جریان ؟
تگ های robots و فایل robots.txt رو بررسی کن از ایرانی ها بعید نیست
من 256 نامحدود دارم
انقدر زنگ زدم isp که دیگه تا تلفن رو برمیدارم یا تو خونه به من گیر میدن که بسه دیگه زنگ نزن یا اونور جواب این شماره رو نمیدن :دی
از شرکت اندیشه سبزاز کدوم شرکت ؟
من 128 نامحدود دارم سرعت دانلودم 32 هستش
دیگه از این شرکت بهتر نیست اینجا :((256/8 کنی میشه 32 که حداقلش باید برای سرویست اینو تضمین کنن .
البته من یه جای که قبلاً میگرفتم این بحث تضمین رو گفت که برای 128 میشه 16 و پایین تر از اون بره حق اعتراض داریم
با این حساب باز مال تو داغونه که
من 2 مگ دارم روزا 250 دانلود امه اما تو بازه رایگان شبانه بعضی وقتاً اگه کلاً قطع نباشه دانلودم نمیکنه مثل همین دیشب :general210:
از gprs استفاده کن...من 256 نامحدود دارم
اینا که داغون ترن!از gprs استفاده کن...
تست کردی؟اینا که داغون ترن!