• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد مخصوص سایتهای دانلود Rio Upload

RioUpload

Registered User
لایک‌ها
31
تمامی پرداخت ها تا 19 اسفند انجام شد

RioUpload

Registered User
لایک‌ها
31
با سلام دوستان تمامی پرداخت ها تا 1 فروردین 93 واریز شد

عید همه کاربران عزیز ریوآپلود هم مبارک

ما در ایام عید هم پرداختی ها رو تمام و کمال انجام می دهیم

با تشکر

RioUpload

Registered User
لایک‌ها
31
به مناسبت فرا رسیدن عید نوروز درآمد همه کاربران افرایش پیدا کرد

با تشکر

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
آقا مطمئنی این درست میشماره؟ من حسابم 4.92 بود. امروز 1000 تا دانلود از آی پی ایران انجام شد و باید نیم دلار میرفت روش. ولی الان نگاه میکنم شده 4.93 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نکنه تعرفه ها رو تغییر دادی. من صفحه ای که تعرفه ها رو توش نوشته باشه پیدا نکردم. لطفا لینکش رو برام بزار

RioUpload

Registered User
لایک‌ها
31
آقا مطمئنی این درست میشماره؟ من حسابم 4.92 بود. امروز 1000 تا دانلود از آی پی ایران انجام شد و باید نیم دلار میرفت روش. ولی الان نگاه میکنم شده 4.93 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نکنه تعرفه ها رو تغییر دادی. من صفحه ای که تعرفه ها رو توش نوشته باشه پیدا نکردم. لطفا لینکش رو برام بزار

با سلام دوست من

اتفاقا افزایش دادیم

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
آقا یه جای کار داره میلنگه. درآمد من اصلا قفل شده. زیاد نمیشه. الان دقت کردن متوجه این موضوع شدم. نکنه برای فایل های زیر 5 مگابایت درآمدی ثبت نمیشه؟ چون قبلا میشد

RioUpload

Registered User
لایک‌ها
31
آقا یه جای کار داره میلنگه. درآمد من اصلا قفل شده. زیاد نمیشه. الان دقت کردن متوجه این موضوع شدم. نکنه برای فایل های زیر 5 مگابایت درآمدی ثبت نمیشه؟ چون قبلا میشد

میشه دوست من الان بررسی می کنم براتون

RioUpload

Registered User
لایک‌ها
31
تمامی پرداخت تا 27 فروردین ماه انجام شد

RioUpload

Registered User
لایک‌ها
31
تمامی پرداخت ها تا 3 اردیبهشت انجام شد

RioUpload

Registered User
لایک‌ها
31
تمامی پرداخت ها تا 17 اردیبهشت انجام شد

majideblis

Registered User
لایک‌ها
5
والا ما فایلهامونو میریختیم تو این اپلود سنتر بعد اینکه کلی فایل حجمی ریختیم و یه چندتایی دانلود داشتم ولی بعد یه روز دیدم همه درامدی که کسب شده بود از بین رفتن هنوزم که هنوزه نتونتستن درامدی که کسب شده بودو برگردوننن
البته زیاد نبوده ولی اگه بخوان این درامد کسب شده و همین طوری درامدی هایی که بعدا کسب میشه رو پاک کنن دیگه تو این اپلود سنتر فایلها
فایلهامو به اشتراک نمیزارم

RioUpload

Registered User
لایک‌ها
31
والا ما فایلهامونو میریختیم تو این اپلود سنتر بعد اینکه کلی فایل حجمی ریختیم و یه چندتایی دانلود داشتم ولی بعد یه روز دیدم همه درامدی که کسب شده بود از بین رفتن هنوزم که هنوزه نتونتستن درامدی که کسب شده بودو برگردوننن
البته زیاد نبوده ولی اگه بخوان این درامد کسب شده و همین طوری درامدی هایی که بعدا کسب میشه رو پاک کنن دیگه تو این اپلود سنتر فایلها
فایلهامو به اشتراک نمیزارم

سلام دوست من مسئله شما دیروز بررسی و حل گردید با تشکر

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
آقا واقعا مشکلات این سایت شما عجیب و غریب شده و چند ده هزار تومن تاحالا ضرر زده به ما. در عرض یک روز که من خودم شاهد بودم 6 هزار دانلود از فایل های من انجام شد و حتی ترافیک دانلودی هم از 3000 در آخر شب به صفر رسید، باید 3 دلار یعنی 9 هزار تومن کسب میکردم اما در کمال تعجب وضعیت دلاری من از 1.7 تبدیل شد به 1.8 و هنوز هم دانلود ها در یکی روز بعد ادامه داره اما همچنان 1.8 هست. با این وضعیتی که من در روزهای اخیر دیدم به نظرم چند ده هزار تومن ضرر کردم. کی جوابگوئه این ضررهای ماست؟

parsteam

Registered User
لایک‌ها
97
آقا واقعا مشکلات این سایت شما عجیب و غریب شده و چند ده هزار تومن تاحالا ضرر زده به ما. در عرض یک روز که من خودم شاهد بودم 6 هزار دانلود از فایل های من انجام شد و حتی ترافیک دانلودی هم از 3000 در آخر شب به صفر رسید، باید 3 دلار یعنی 9 هزار تومن کسب میکردم اما در کمال تعجب وضعیت دلاری من از 1.7 تبدیل شد به 1.8 و هنوز هم دانلود ها در یکی روز بعد ادامه داره اما همچنان 1.8 هست. با این وضعیتی که من در روزهای اخیر دیدم به نظرم چند ده هزار تومن ضرر کردم. کی جوابگوئه این ضررهای ماست؟
تایید میشه
کاربران از این اپلودسنتر بیشتر دانلود میکنن به نسبت اپلودسنترهای دیگه ولی درامد افزایشی نداره به اونصورت
در صورتیکه در اپلودسنتر دیگر با اینکه تعداد دانلودها کمتره ولی درامد بیشتره!!!

RioUpload

Registered User
لایک‌ها
31
تایید میشه
کاربران از این اپلودسنتر بیشتر دانلود میکنن به نسبت اپلودسنترهای دیگه ولی درامد افزایشی نداره به اونصورت
در صورتیکه در اپلودسنتر دیگر با اینکه تعداد دانلودها کمتره ولی درامد بیشتره!!!
دوست خوبم شما لطف کنید یوزرتون رو بدین تا بررسی بشه در صورت تقلب و از این مسائل شمارش شما حساب نمی شود در غیر این صورت هیچ مشکلی بر روی سرویس وجود ندارد !

parsteam

Registered User
لایک‌ها
97
دوست عزیز این موضوع کلیه فقط من نیستم که چک کنید! خیلیهای دیگه هم اینجوری هستن. من اول فکر میکردم اشتباه میکنم اما بعد از چند وقت که دیدم روال اینجوریه و میزان دانلود بیشتره ولی درامد کمتره دیگه رغبتم نیست کار کنم
یا اسکریپت مشکل داره یا از قصده
کدوم تقلب؟!! مگه تقلبم میشه کرد؟! فایلها قرار داده شه در کنار هم از چنداپلودسنتر و کاربران دانلود میکنند اما ادرامد ...
شما هم با گفتن اینکه هیچ مشکلی وجود ندارد فقط کاربراتون مثل ما رو از دست میدید همین!
موفق باشید

New3da

Registered User
لایک‌ها
14
بنده هم طی همکار که با ریو آپلود داشتم دقیقا همین مشکل رو دارم!
با اینکه تعداد دانلود کاربرا از ریو بیشتر هستش اما در آمدش 60% آپلود بوی هم نمیشه !!
تعداد دانلود از سرورای خوب شما واقعا چند برابر بوی هستش اما در آمد تقریبا نصفش میشه :|
امیدوارم این مشکل حل بشه ! بنده هم کاربر پریمیوم ریو آپلود هستم !

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
دوستان یه سرویس جایگزین معرفی کنید. کلی داریم ضرر میکنیم. ده هزار تا دانلود شده نیم دلار هم به درآمدمون اضافه نشده

بالا