داداش سایت چش شده. باز نمیشه
سایت در حال بروز رسانی بودیم پوزش حل شدداداش سایت چش شده. باز نمیشه
آقا مطمئنی این درست میشماره؟ من حسابم 4.92 بود. امروز 1000 تا دانلود از آی پی ایران انجام شد و باید نیم دلار میرفت روش. ولی الان نگاه میکنم شده 4.93 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نکنه تعرفه ها رو تغییر دادی. من صفحه ای که تعرفه ها رو توش نوشته باشه پیدا نکردم. لطفا لینکش رو برام بزار
آقا یه جای کار داره میلنگه. درآمد من اصلا قفل شده. زیاد نمیشه. الان دقت کردن متوجه این موضوع شدم. نکنه برای فایل های زیر 5 مگابایت درآمدی ثبت نمیشه؟ چون قبلا میشد
والا ما فایلهامونو میریختیم تو این اپلود سنتر بعد اینکه کلی فایل حجمی ریختیم و یه چندتایی دانلود داشتم ولی بعد یه روز دیدم همه درامدی که کسب شده بود از بین رفتن هنوزم که هنوزه نتونتستن درامدی که کسب شده بودو برگردوننن
البته زیاد نبوده ولی اگه بخوان این درامد کسب شده و همین طوری درامدی هایی که بعدا کسب میشه رو پاک کنن دیگه تو این اپلود سنتر فایلها
فایلهامو به اشتراک نمیزارم
تایید میشهآقا واقعا مشکلات این سایت شما عجیب و غریب شده و چند ده هزار تومن تاحالا ضرر زده به ما. در عرض یک روز که من خودم شاهد بودم 6 هزار دانلود از فایل های من انجام شد و حتی ترافیک دانلودی هم از 3000 در آخر شب به صفر رسید، باید 3 دلار یعنی 9 هزار تومن کسب میکردم اما در کمال تعجب وضعیت دلاری من از 1.7 تبدیل شد به 1.8 و هنوز هم دانلود ها در یکی روز بعد ادامه داره اما همچنان 1.8 هست. با این وضعیتی که من در روزهای اخیر دیدم به نظرم چند ده هزار تومن ضرر کردم. کی جوابگوئه این ضررهای ماست؟
دوست خوبم شما لطف کنید یوزرتون رو بدین تا بررسی بشه در صورت تقلب و از این مسائل شمارش شما حساب نمی شود در غیر این صورت هیچ مشکلی بر روی سرویس وجود ندارد !تایید میشه
کاربران از این اپلودسنتر بیشتر دانلود میکنن به نسبت اپلودسنترهای دیگه ولی درامد افزایشی نداره به اونصورت
در صورتیکه در اپلودسنتر دیگر با اینکه تعداد دانلودها کمتره ولی درامد بیشتره!!!