• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد مخصوص سایتهای دانلود Rio Upload

meysam4406

Registered User
لایک‌ها
152
من وظیفم آگاهی دادن به کاربرا بود دادم اگر پرداختی های شما در قسمت مدیریت که باید پرداختی هایی که قبلا به من کردین هم باید باشه :) اما نیست دیگر چیزی نمی گوییم کاربرا بخونن خودشون می فهمن

RioUpload

Registered User
لایک‌ها
31
من وظیفم آگاهی دادن به کاربرا بود دادم اگر پرداختی های شما در قسمت مدیریت که باید پرداختی هایی که قبلا به من کردین هم باید باشه :) اما نیست دیگر چیزی نمی گوییم کاربرا بخونن خودشون می فهمن

دوست عزیز این پرداخت فقط برای یک کاربر بود که ارسال کردم پرداخت های یوزر شما هم به این صورت هستش
user2.jpg

RioUpload

Registered User
لایک‌ها
31
تمامی درخواست های واریزی انجام شد

jax2

Registered User
لایک‌ها
227
لطفا برا من هم بفرستید اکانت رو
ممنون

ehsanina

Registered User
لایک‌ها
335
تجربه من با سایتهای ایرانی این بوده که اصلا کار باهاشون نکنی بهتره با ریو کار کردیم دو بار پرداخت کردن معلوم نبود دیگه چطوری شمارش می شد که منی که تو دو روز به 5 دلار می رسیدم تو سه روز به 1 دلار به زور رسیدم و فایلها رو به اسم غیر قانونی بودن پاک می کرد آخه عزیز من من کلیپ آهنگ و فیلم آپلود نکنم مرض دارم بیام تو سایت اشتراک گذاری آپلود کنم خوب کسی اگه نرم افزار بخواد میره دانلود مستقیم فراوان دانلود می کنه دیگه ، آپلود بوی هم که معلوم نبود اصلا قصد شمارش داره یا نه هر چی می زاشتم انگاری هیچکی دانلود نمی کنه اما در همون حال همون ویدئو را سرور دیگه آپلود می کردم عالی اپلود می شد ،wallobit هم که بنده خدا تو 3 روز دو بار پرداختی داشتم دیگه معلوم نبود پول پرداخت را نداشت یا بی پول بود اکانتم هرچی دانلود میشه پورسانت نمی اندازه پی ام هم میدی جواب نمی دن بهترین تجربه کینگ فایل بود که واسه هر 1000 دانلود با آی پی ایران 2 دلار میده سایت خارجی هم هست خیالم راحته همیشه واریز داره ، با سایت های ایرانی کار نکنید خیلی بهتره یا پول ندارن بدن یا هم دلشون می خواد با کسی کار کنند که یا خیلی دیر برداشت داشته باشه یا اینکه وسط کار ول کنه بره بی خیال پول بشه و پورسانتشون خیلی پایینه در حالی که من در کینگ فایل 4 برابر پورسانت سایتهای ایرانی را می گیرم در کلام آخر با سایتهای ایرانی کار نکنی خیلی بهتره

با این موافقم باید قید سایتهای ایرانی رو زد مگر اینکه سایت خوبی باشه مثله اپلود بوی

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
rate ها یکم پایینه

RioUpload

Registered User
لایک‌ها
31
با این موافقم باید قید سایتهای ایرانی رو زد مگر اینکه سایت خوبی باشه مثله اپلود بوی

دوست عزیز جای تیلیغات از سایت های دیگه می تونید از سرویس استفاده و تست کنید کاربران که تا الان پرداختی داشتند و راضی هستند

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
داداش چرا 9 دلار منو واریز نکردی و علت رو نوشتی spaming ؟ الان دقیقا کجا و چگونه اسپم شده. لطفا توضیح بدید

RioUpload

Registered User
لایک‌ها
31
داداش چرا 9 دلار منو واریز نکردی و علت رو نوشتی spaming ؟ الان دقیقا کجا و چگونه اسپم شده. لطفا توضیح بدید

سلام دوست من تمامی پرداخت ها انجام شده

پرداخت هایی که در پرسه محاسبه اختلالی ایجاد شده با شد به کاربر گزارش می شود

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297

RioUpload

Registered User
لایک‌ها
31

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
100% کسب درآمد شما موردی داشته والا قسمت پرداخت تمامی پرداخت ها رو می زن و کسانی که در کسب درآمدشون تقلب کردن این افراد پرداخت هاشون انجام نمی شود

یعنی من نباید بدونم دقیقا چه موردی داشته که پولم پرداخت نشده؟ الان هنوزم همون فایل ها رو دارم و توی سایت هام قرار دارن. اگر قراره پرداخت نکنید بگید تا فایل ها رو به آپلودسنتر دیگه ای منتقل کنم

RioUpload

Registered User
لایک‌ها
31
یعنی من نباید بدونم دقیقا چه موردی داشته که پولم پرداخت نشده؟ الان هنوزم همون فایل ها رو دارم و توی سایت هام قرار دارن. اگر قراره پرداخت نکنید بگید تا فایل ها رو به آپلودسنتر دیگه ای منتقل کنم

آدرس سایت و مواردی که عرض کردین رو از ایمیل سایت ارسال کنید بررسی و ارسال می شه

RioUpload

Registered User
لایک‌ها
31
تمامی پرداخت های امروز انجام شد

با تشکر

بالا