RioUpload
Registered User
- نوشتهها
- 210
- لایکها
- 31
امکان پرداخت به وب مانی رو دارین؟
به زودی بله دوست من
امکان پرداخت به وب مانی رو دارین؟
براتون پ.خ زدم جواب بدین.
پ.خ که براتون فرستادم جواب ندادین.
چرا میگین جواب دادین؟
من دو سایت موزیک پربازدید دارم اگه پنل 200 گیگی هست هنوز که ثبت نام کنم
منتظر خبرتونم پ . خ بدین لطفا
تجربه من با سایتهای ایرانی این بوده که اصلا کار باهاشون نکنی بهتره با ریو کار کردیم دو بار پرداخت کردن معلوم نبود دیگه چطوری شمارش می شد که منی که تو دو روز به 5 دلار می رسیدم تو سه روز به 1 دلار به زور رسیدم و فایلها رو به اسم غیر قانونی بودن پاک می کرد آخه عزیز من من کلیپ آهنگ و فیلم آپلود نکنم مرض دارم بیام تو سایت اشتراک گذاری آپلود کنم خوب کسی اگه نرم افزار بخواد میره دانلود مستقیم فراوان دانلود می کنه دیگه ، آپلود بوی هم که معلوم نبود اصلا قصد شمارش داره یا نه هر چی می زاشتم انگاری هیچکی دانلود نمی کنه اما در همون حال همون ویدئو را سرور دیگه آپلود می کردم عالی اپلود می شد ،wallobit هم که بنده خدا تو 3 روز دو بار پرداختی داشتم دیگه معلوم نبود پول پرداخت را نداشت یا بی پول بود اکانتم هرچی دانلود میشه پورسانت نمی اندازه پی ام هم میدی جواب نمی دن بهترین تجربه کینگ فایل بود که واسه هر 1000 دانلود با آی پی ایران 2 دلار میده سایت خارجی هم هست خیالم راحته همیشه واریز داره ، با سایت های ایرانی کار نکنید خیلی بهتره یا پول ندارن بدن یا هم دلشون می خواد با کسی کار کنند که یا خیلی دیر برداشت داشته باشه یا اینکه وسط کار ول کنه بره بی خیال پول بشه و پورسانتشون خیلی پایینه در حالی که من در کینگ فایل 4 برابر پورسانت سایتهای ایرانی را می گیرم در کلام آخر با سایتهای ایرانی کار نکنی خیلی بهتره
امیدوارم شما هم موفق باشید دوست عزیز دوست عزیز از کی تا حالا کلیپ خنده دار و کلیپ رقص مثبت 18 شده وقتی میگی کلیپ مثبت 18 انگاری کلیپ س ک سی گذاشتم کلیپ هایی که در سرور شما گذاشتم در سرور های دیگه هم گذاشتم موردی نداشتن من که بی خیال سایتهای ایرانی شدم بقیه را نمی دانم خوب بقیه هم یه بار باید سرشون به سنگ بخوره دیگه تا به حرف من برسن
خیر دوستان دیگه به راحتی با آپلود فایل در حال کسب درآمد هستند عکسی که ارسال شد گویای پاسخ شما هست
مشاهده پیوست 492516
من که تفاوتی بین قسمت دریافتی در سایت ریو و لینکی که مدیر سایت گذاشته نمی بینم کاربرای دیگه را نمی دانم (حواستو بیشتر جمع کن دادا)