يه چيزه جالب ديگه که من دوست دارم دقيقاً در موردش بدونم موراماسا
muramasa هست. توی چندين و چند کارتون به سلاهی به اسم موراماسا برخورد کردم که در اکثر مواقع شمشير هست ولی چيزای ديگه هم ميتونه باشه!
تا جایی که من میدونم موراماسا اسم سلاح نیست. اسم یکی از سازنده های خیلی مشهور سلاح هست
فکر کنم مال همون زمان سانادا سامونوسکه بود. تو همین انیمه دوران شورا هم بهش اشاره شده بود
shura no toki خيلی بهتر وقايع تاريخی رو نشون داده، به هر جهت ميآيم جلو تر و به
دوره meji ميرسيم که سيمور توضيحشو داد. البته اگه کنشين و آخرين سمورای رو ديده باشين يه ديده نسبتاً خوبی در مورد اين دوره خواهين داشت.
اتفاقا منم میخواستم همینو بگم
بازم یه اکشن دیگه
Shura No Toki یا Age of Shura یه داستان تقریبا تاریخی هست که شخصیتهای تاریخی مثل میاموتو موساشی و سانادا سامونوسکه و هیجیکاتا توشیزو و ... خیلی های دیگه هم توش هستن
سبک Mutsu Enmei Ryu یا Phantom Martial Art یکی از سبکهای برتر هنرهای رزمی بدون سلاح ژاپنی بحساب میاد که دیگه چیزی جز یه افسانه ازش باقی نمونده. سرعت این جنگجویان (Shura) بطرز وحشتناکی بالاست و تمام ضرباتشون برای کشتنه
این سبک مخصوص خاندان Mutsu هست و در این انیمه سه نسل از این خانواده شکست ناپذیر نشون داده میشه
یه چیز جالب تو این داستان اینه که این افراد یعنی Shura ها هم قاتل هستن و هم آدم خوبی هستن. همیشه هم طرف حق هستن. با قدرت و سرعت وحشتناکی که دارن باید خشن هم باشن اما اصلا اینطور نیست و خیلی هم بامزه و دوست داشتنی هستن
اپنینگش رو هم آپ کردم. بد نیست برای من که جمله آخرش خیلی خاطره داره
این انیمه 26 قسمته و محصول 2004 هست

چندتا شات همینجوری

من همیشه از تاریخ بدم میومده. اما اینم ایده جالبی هستا که با انیمه تاریخ درس میدن :lol:
من ميخواستم يه روز که هالشو دارم بشينم کامل دونه دونه اين کارتون های رزمی رو دسته بندی يه تاريخی کنم و بگم که ترتيب شون چه جوری يه و تو هر کدوم چه اتفاق تاريخی اي مياوفته ولی خوب يه حوصله و وقت خيلی زياد ميخواد که فعلاً هيچ کدومش نيست

. ايشاا... يه وقت ديگه ...

اگه حالشو داشتی حتما این کارو بکن که ما هم استفاده کنیم. پیشاپیش ممنون :blush:
حالا مجبوری حالشو داشته باشی