• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
عجب ليسته جالبيه!;) کيا ميخوان چيزی ازش بگيرن و چيا؟ من اولين چيزی که نظرمو جلب کرد کاراگاه و رکس بود!
اولین اشکال قضیه اینه که این دوستمون تهران نیست و اینطور که میگه باید با اتوبوس اینا رو بفرسته تهران ...
otkyki.gif

اين پيقام رو برای من ميده: The page isn't redirecting properly
Me 2 ...
1655.gif

yusef.es

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
ببخشید من یک تاپیک زدم ولی گقتم شاید بد نباشه اینجا هم بنویسم.
آیا کسی هست که بتونه کارتون لوک خوش شانس رو از اینترنت دانلود کنه و بفرسته؟

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
سلام دنيل
هيچ کدوم از لينکات کار نميکنن

دليليش اينه که بايد لينکشو کپي کنيد تو برنامه ي دانلود منيجرتون تا شروع به دانلودش کنه وگرنه همينجوري که رو لينکه کليک مي کنيد اتفاقي نميفته
tongue2.gif
البته با Download Accelerator Plus يا همون DAP هم نميشه دانلودشون کرد و Internal Server Error (يعني براي من که اينجوري بود) ميده، بايد با FlashGet بگيريدشون.

يه چيزه جالب ديگه که من دوست دارم دقيقاً در موردش بدونم موراماسا muramasa هست. توی چندين و چند کارتون به سلاهی به اسم موراماسا برخورد کردم که در اکثر مواقع شمشير هست ولی چيزای ديگه هم ميتونه باشه
يکي به من يه دونه از اين موراماسا ها بده تا بزنم اين ناهمسايه ي بي وجدان سقف رو سر ما خراب کن تازه به دوران رسيده ي @#$% رو از وسط به دو نيمش، نه، چهار نيمش، نه، 8 نيمش، نه (شدم اون 6 تا برادر خل و چل افسانه ي شجاعان!!) تقسيمش کنم
budo.gif

عجب ليسته جالبيه!;) کيا ميخوان چيزی ازش بگيرن و چيا؟
من! کارتون شرلوک هلمز و مارکوپولو (البته مثل دنيل جان، بعد از عيد و رو دي وي دي)
189.gif

اولین اشکال قضیه اینه که این دوستمون تهران نیست و اینطور که میگه باید با اتوبوس اینا رو بفرسته تهران ...
من اگه با درشکه هم بفرستن قبول دارم چون وحشتناک مي خوام مارکوپولو رو دوباره ببينم
girl_sigh.gif

راستي مي دونستيد موبي ديک (چه کارتون، چه فيلم، چه کتاب!!) هم به خاطر ديکش فيل تره و نميشه دنبالش گشت @_@ آخه آدم دردشو به کي بگه
wand.gif

.

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
اگه نيست از برادر و خواهر های عزيز من 2 تا سوال ساده دارم يکی در رابته با برنامه نويسی با matlab و يکی ديگه در رابطه با فرمول strain؟ اگه کسی وارده به من بگين که تو pm مزاحمتون بشم

شايد تو بخش هاي برنامه نويسي و علم و دانش پي تي جاي مناسبي براي پرسيدنشون باشه (البته اگر ربطي داشته باشه!!!)

ولی من هر چی نگاه کردم سنباد به چشمم نخورد

مگه همين نيست؟

ماجراهاي سنباد(17)

------------------------------------------------------------

left.gif
Nostalgie
arrow.gif

011.jpg

راستي بانيفيکس به تعطيلات مي رود رو ميتونيد از لينک زير دانلود کنيد:

http://media.detstvo.ru/video/rus_mult/kanikuli_bonifaczija.avi

.

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1
يه چيزه جالب ديگه که من دوست دارم دقيقاً در موردش بدونم موراماسا muramasa هست. توی چندين و چند کارتون به سلاهی به اسم موراماسا برخورد کردم که در اکثر مواقع شمشير هست ولی چيزای ديگه هم ميتونه باشه!:rolleyes:

تا جایی که من میدونم موراماسا اسم سلاح نیست. اسم یکی از سازنده های خیلی مشهور سلاح هست
فکر کنم مال همون زمان سانادا سامونوسکه بود. تو همین انیمه دوران شورا هم بهش اشاره شده بود

shura no toki خيلی بهتر وقايع تاريخی رو نشون داده، به هر جهت ميآيم جلو تر و به دوره meji ميرسيم که سيمور توضيحشو داد. البته اگه کنشين و آخرين سمورای رو ديده باشين يه ديده نسبتاً خوبی در مورد اين دوره خواهين داشت.:)

اتفاقا منم میخواستم همینو بگم

بازم یه اکشن دیگه :D
Shura No Toki یا Age of Shura یه داستان تقریبا تاریخی هست که شخصیتهای تاریخی مثل میاموتو موساشی و سانادا سامونوسکه و هیجیکاتا توشیزو و ... خیلی های دیگه هم توش هستن

سبک Mutsu Enmei Ryu یا Phantom Martial Art یکی از سبکهای برتر هنرهای رزمی بدون سلاح ژاپنی بحساب میاد که دیگه چیزی جز یه افسانه ازش باقی نمونده. سرعت این جنگجویان (Shura) بطرز وحشتناکی بالاست و تمام ضرباتشون برای کشتنه :eek:

این سبک مخصوص خاندان Mutsu هست و در این انیمه سه نسل از این خانواده شکست ناپذیر نشون داده میشه

یه چیز جالب تو این داستان اینه که این افراد یعنی Shura ها هم قاتل هستن و هم آدم خوبی هستن. همیشه هم طرف حق هستن. با قدرت و سرعت وحشتناکی که دارن باید خشن هم باشن اما اصلا اینطور نیست و خیلی هم بامزه و دوست داشتنی هستن

اپنینگش رو هم آپ کردم. بد نیست برای من که جمله آخرش خیلی خاطره داره

این انیمه 26 قسمته و محصول 2004 هست

:D چندتا شات همینجوری :D

من همیشه از تاریخ بدم میومده. اما اینم ایده جالبی هستا که با انیمه تاریخ درس میدن :lol:

من ميخواستم يه روز که هالشو دارم بشينم کامل دونه دونه اين کارتون های رزمی رو دسته بندی يه تاريخی کنم و بگم که ترتيب شون چه جوری يه و تو هر کدوم چه اتفاق تاريخی اي مياوفته ولی خوب يه حوصله و وقت خيلی زياد ميخواد که فعلاً هيچ کدومش نيست:p. ايشاا... يه وقت ديگه ... ;)

اگه حالشو داشتی حتما این کارو بکن که ما هم استفاده کنیم. پیشاپیش ممنون :blush:​
حالا مجبوری حالشو داشته باشی ;)

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
سلام جناب شينوبي عزيز ^_^

تا جایی که من میدونم موراماسا اسم سلاح نیست. اسم یکی از سازنده های خیلی مشهور سلاح هست

عجب!!! پس من با سازنده ي سلاح مي خواستم بزنم اون يارو رو به دو نيمش کنم؟!!!!!
obm.gif

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1
من اینطوری فهمیدم :D اما مطمئن نیستم. شایدم اشتباه کرده باشم :lol:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31

دليليش اينه که بايد لينکشو کپي کنيد تو برنامه ي دانلود منيجرتون تا شروع به دانلودش کنه وگرنه همينجوري که رو لينکه کليک مي کنيد اتفاقي نميفته
tongue2.gif
البته با Download Accelerator Plus يا همون DAP هم نميشه دانلودشون کرد و Internal Server Error (يعني براي من که اينجوري بود) ميده، بايد با FlashGet بگيريدشون.
ممنون پرشینا جان ... از آپلود نجاتم دادی
1628.gif

منم از FlashGet استفاده می کنم واسه همین به مشکلی برنخورده بودم
2usv2c8.gif

البته چند بار سعی کردم آپلودشون کنم ولی نمی دونم چرا چند روزه اصلا نمی تونم فایلای در حد مگ رو آپلود کنم http://*****************/confused-smiley-17435.gif

:D چه خوف ... :Dحتماً اين کارو بکنيم. شرايطش چيه:eek:
پذیرفتن مدیر بخش :D

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

راستی فریدا این تورنت La Corda 7 رو که دادی خودت تونستی دانلود کنی؟ http://*****************/confused-smiley-17448.gif از دیروز تا حالا حتی یه دونه سید و پیر نداشته
2j11jer.gif

نکنه اشکال از کار منه؟ (مثلا تنظیمات و ...) ... بدجوری تو کف قسمت بعدیش موندم
SEVeyesB06.th.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی فریدا این تورنت La Corda 7 رو که دادی خودت تونستی دانلود کنی؟ http://*****************/confused-smiley-17448.gif از دیروز تا حالا حتی یه دونه سید و پیر نداشته
2j11jer.gif

نکنه اشکال از کار منه؟ (مثلا تنظیمات و ...) ... بدجوری تو کف قسمت بعدیش موندم
SEVeyesB06.th.gif
نه يه 3000-2 تا سيد و پير داره ولی منم با هيچی جز bitcomet نتونستم دانلودش کنم!:rolleyes:

آخره اين قسمتو بايد ببينی. من دقيقاً داشتم با خودم ميگفتم "اگه اينجا تموم کنی ميکشمت:f34r:" که تموم شد:blink:. حيف نتونستم کسی رو بکشم:lol: ولی يه چندين بار سرمو کوبوندم به ديوار!:p:D

0006.jpg

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
واقعاً روش موثری هست. اگه دولت ما هم ميتونست اين کارو بکنه با اين تاريخ غنی يه ما چی ميشد! ولی حيف ...
کارتون the heroic legend of Arslan رو ببينين. در مورد جوونی های امير ارسلان هست
دنيل مثل اينکه تو ليستت نيست؟!!!
نه اینو ندارم :(

راستی یادم رفت بگم کارتونای سری دوم رو لرد سیاه زحمت کشید به من رسوند. الان از کل سری جدید اینا رو فقط ندارم:

Gravitation
Otome wa Boku ni Koishiteru (1-5)
Saiunkoku Monogatari

ضمنا زحمت شهرستانها هم از این به بعد با لرد سیاهه چون الان تقریبا هر چی من دارم رو ایشون هم داره
Just_Cuz_19.gif

نه يه 3000-2 تا سيد و پير داره ولی منم با هيچی جز bitcomet نتونستم دانلودش کنم!:rolleyes:

پس چرا برای من نمیشه
cry2[1].gif

فایل های ضمیمه

• tor.jpg
    tor.jpg
    112.7 KB · نمایش ها: 13

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
تا جایی که من میدونم موراماسا اسم سلاح نیست. اسم یکی از سازنده های خیلی مشهور سلاح هست فکر کنم مال همون زمان سانادا سامونوسکه بود. تو همین انیمه دوران شورا هم بهش اشاره شده بود
دقيقاً اسم سازندش هست ولی به خوده سلاح هم ميگن. Samurai deeper kyo رو ببينين;). همينطور توی کارتون the hakkenden و ... هم به عنوان سلاح بهش اشاره ميشه، موراماسا دزده شد، اينجوری شد و اونجوری:p! که البته اشاره به همون سازندش جناب موراماساست. ولی در واقعيت فقط شمشيره يا سلاح ديگه اي هم بوده؟:eek: ای خدا اين کارتون ها رو لعنت کنه! آدم نميدونه مرز واقعيت و تصور کجاست؟؟؟:blink::lol:

بازم یه اکشن دیگه Shura No Toki یا Age of Shura
وای دستت درد نکنه برادر:happy:، جون منو از يه معرفی نجات دادی!:p

خواهر ها و برادر ها، اين وظيفه شرعی و عرفی همتونه که بعد از ديدن هر کارتون بياين و معرفيش کنين:lol:;). اينجوری بقيه ميفهمن که دوست دارن اين کارتون رو ببينن يا نه!:)
من همیشه از تاریخ بدم میومده. اما اینم ایده جالبی هستا که با انیمه تاریخ درس میدن :lol:
واقعاً روش موثری هست. اگه دولت ما هم ميتونست اين کارو بکنه با اين تاريخ غنی يه ما چی ميشد!:) ولی حيف ...:(
کارتون the heroic legend of Arslan رو ببينين. در مورد جوونی های امير ارسلان هست:D
دنيل مثل اينکه تو ليستت نيست؟!!!:blink:

group_01.gif

arislan.jpg

arslan1.jpg

اگه حالشو داشتی حتما این کارو بکن که ما هم استفاده کنیم. پیشاپیش ممنون :blush: حالا مجبوری حالشو داشته باشی ;)
های...;)

راستی اگه دقت کرده باشين تنها کارتون رزمی اي که بر اساس وقايع تاريخی نيست samurai 7 هستش:blink:. (اينم جزه کارتون های must see هست;)، از برادر شينوبی بگيرينش:D )

samurai7_ep04_04.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
پس چرا برای من نمیشه
cry2%5B1%5D.gif
نميدونم:eek: من همين الان دوباره دانش کردم ببينم مشگل داره يا نه؟! ولی همون جور که ميبينی من در ارز 30 ثانيه به 60 تا پير وصل شدم و سرعتم هم به 45 رسيد!:blink:

شايد اشکال از خط های ايرانه!:(

به سپهر بگو يه امتحانی بکنه، ببين ماله اونم مشگل داره، اگه نه شايد يکی ديگه از بچه ها بتونه کمک کنه:happy:.
اي ايهناس يه امتحانی بکنين ببينين ميشه يا نه؟؟؟;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستي مي دونستيد موبي ديک (چه کارتون، چه فيلم، چه کتاب!!) هم به خاطر ديکش فيل تره و نميشه دنبالش گشت @_@ آخه آدم دردشو به کي بگه
wand.gif
.
دنبال چی ميگردی بگو من برات پيدا کنم:happy:. اين فعلاً يه کليپ ازش:

http://www.youtube.com/watch?v=nlGFb62AI0E
شاناری ها هم که از اين لينک بگيرن:
http://www.4shared.com/dir/1531706/f9971e81/sharing.html

اگه دنبال کارتونش هستی شايد بد نباشه که با اين اسم دنبالش بگردی: hakugei densetsu

راستی اگه ميخواين دانلودش کنين anime 4ever تا الان 13 قسمتشو با کيفيت dvd داده بيرون.:D

فایل های ضمیمه

• review-2.jpg
    review-2.jpg
    12.7 KB · نمایش ها: 8
  • mobydick1.jpg
    mobydick1.jpg
    9.8 KB · نمایش ها: 3
  • mobydick3.jpg
    mobydick3.jpg
    8.6 KB · نمایش ها: 7
  • mobydick5.jpg
    mobydick5.jpg
    14 KB · نمایش ها: 2
  • mobydick6.jpg
    mobydick6.jpg
    8.4 KB · نمایش ها: 9

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام
ببخشید من یک تاپیک زدم ولی گقتم شاید بد نباشه اینجا هم بنویسم.
آیا کسی هست که بتونه کارتون لوک خوش شانس رو از اینترنت دانلود کنه و بفرسته؟
راستش خيلی حجيمه! من اگه وقت کنم و چيزی از اينترنتم بمونه شايد دانش کنم :)ولی مشگل بزرگتر اينه که بگرديم تورنت اينگيليسيشو پيدا کنيم که اصلاً به چشم من نخورد!!!:eek:

LUCKYLUKE_3_100.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی پانتی يادته چند وقت پيش از من پرسيدی اين عکس ماله چيه؟ من گفتم يادم نيست!:D:p

castlevania.jpg

اوم موقع من عکس کتابی اينا رو از توی پروفايل يکی از دوستای برزيليم تو اورکات کش رفته بودم! :p امروز داشتم چرخ ميزدم يهو دوباره بهش بر خوردم :D.

اين يه بازی يه خيلی معروفه به اسمه castlevania ست.

کيا اينو بازی کردن و ميتونن بيشتر در موردش توضيح بدن؟؟؟:rolleyes:

فایل های ضمیمه

• byakuya_no_concerto_euro_box.jpg
    byakuya_no_concerto_euro_box.jpg
    57.1 KB · نمایش ها: 2
  • 255767.jpg
    255767.jpg
    15.4 KB · نمایش ها: 7
  • cava640b.jpg
    cava640b.jpg
    20.7 KB · نمایش ها: 6
  • foto_f122052.JPG
    foto_f122052.JPG
    63.4 KB · نمایش ها: 2
  • foto_f101150.JPG
    foto_f101150.JPG
    64 KB · نمایش ها: 5

moryabdi

Registered User
لایک‌ها
4
یه فیلم کارتونی بود بچگیامون نشون میداد اسمش افسانه توشیشان بود اون رو توضیحی دربارش دارید؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

فایل های ضمیمه

• nodame0202LG.jpg
    nodame0202LG.jpg
    65.3 KB · نمایش ها: 8
  • nodame0220LG.jpg
    nodame0220LG.jpg
    82.5 KB · نمایش ها: 2
  • nodame0227LG.jpg
    nodame0227LG.jpg
    72.5 KB · نمایش ها: 8
  • nodame0229LG.jpg
    nodame0229LG.jpg
    67.5 KB · نمایش ها: 2
  • nodame0236LG.jpg
    nodame0236LG.jpg
    75.9 KB · نمایش ها: 2

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
یه فیلم کارتونی بود بچگیامون نشون میداد اسمش افسانه توشیشان بود اون رو توضیحی دربارش دارید؟
نه متاسفانه :(
اتفاقن خيلی وقته که دنبال اسمه اصليش ميگرديم، اسم اينگيليسی يا ژاپنيش که بتونيم ازش لينکی يا تورنتی پيدا کنيم ولی هيچ کدوم ماها تا الان نتونسته چيزی پيدا کنه:(. شما چيزی ميدونين ازش؟:eek:

بالا