• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
ممنون از اينکه گفتی، درستشون کردم
مرسي خواهر ^_^

الان که گفتی يادم افتاد ولی اين تنها چيزی بود که من تونستم پيدا کنم . البته اگه بچه ها بيشتر بگردن شايد پيدا بشه. برادر مهدی کجاست؟ ايشون هم خوب اينترنتو زير و رو ميکنن، يه بار يه آهنگی که من نتونستم لينک دانلودشو گير بيارم رو يافتن.
منم خودم همينو فقط ديده بودم، شايد اصلا اسمش فرق داشته باشه با اين! متخصصين جستجو در گوشه هاي ناشناخته ي اينترنت لطفا دريابند مارا
please.gif
(تقلب از اسمايلي هاي خواهر فريدا
icon10.gif
).

پرشيانا جان. آره اون يه كارتون ديگه ست. ديشب كه داشتم تاپيك عكسهاي خاطره انگيز رو نگاه مي كردم ديدم كه راجع به اون توضيح داده بودي و متوجه تفاوتشون شدم.
آره فکر کنم اون از سري افسانه هاي ملل يا يه همچين چيزي بود، البته اين يکي هم بر اساس يکي از داستانهاي ژاپني ساخته شده ولي خوب کشور سازنده اش شوروي بوده، اون گنجشکه احتمالا اريجينالي ژاپني بود ^_^

********** Nostalgie *********

48573ap.jpg

اينم يه نوستالژي ديگه، فانتيک رو اگر کسي يادشه و ميخواست دوباره ببينيه و خاطراتش زنده شه از دو لينک زير قابل دريافته :​

فانتيک 2-1:​

فانتيک 2-2:​

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
چرا اینجا انقدر سوت و کوره
compress.gif

//

این آهنگ en کارتون Black Blood Brothers می باشد که خیلی قشنگه .... از کارتونش غیر از قسمت آخر اصلا خوشم نیومد ولی روزی 40 بار آهنگشو گوش میدم
Just_Cuz_19.gif

Shinkirou ~ TV version

اینم آهنگ op و en کارتون Gundam SEED که واقعا قشنگن به خصوص en ....
Laie_38.gif

INVOKE - TV opening version

Annani Issho Datta No Ni - TV ending version

==========

راستی فکر کنم با توجه به میزان محبوبیت این تاپیک بد نباشه از جناب بهروز بخوایم که این تاپیک رو استیکی کنه
vishenka_23.gif
... البته این پیشنهاد سپهر بود که چون خودش وقت نداشت (بخونین حال نداشت
rolleye0017.gif
) پست بزنه این وظیفه خطیر رو به من محول کرد
gap.gif
که در اینجا لازم می دونم ازش به خاطر فرصتی که در اختیار من قرار داد سپاسگزاری نمایم
126fs4083858.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب اميدوارم حال همگی خوف باشه:) و دليل نيومدنتون فقط امتحان ها باشه و گرفتاری و چيزه ديگه اي نباشه!;)

منم گرفتار درس بودم و هستم و قيبت داشتم. راستی يه سوال توی PT تاپيکی هست که بتونيم مشکلات يا اشکالات درسيمون رو بپرسيم؟ مثل تاپيکی که سيمور برای زبان زده:eek:؟

اگه نيست از برادر و خواهر های عزيز من 2 تا سوال ساده دارم يکی در رابته با برنامه نويسی با matlab و يکی ديگه در رابطه با فرمول strain؟ اگه کسی وارده به من بگين که تو pm مزاحمتون بشم.:D

و اما بهتره يه کم سرتون رو درد بيارم :Dچون تاپيک رفته اون ته تها!:(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
این آهنگ en کارتون Black Blood Brothers می باشد که خیلی قشنگه .... اینم آهنگ op و en کارتون Gundam SEED که واقعا قشنگن به خصوص en ....
Laie_38.gif
سلام دنيل
هيچ کدوم از لينکات کار نميکنن:(. البته ميدونم که قول داده بودم همه آهنگ های gundam رو آپلود کنم:blush:، ببخشيد وقت نکردم ولی ميکنم:blush:. دير و زود داره سوخت و سوز نداره!:D
راستی فکر کنم با توجه به میزان محبوبیت این تاپیک بد نباشه از جناب بهروز بخوایم که این تاپیک رو استیکی کنه
vishenka_23.gif
... البته این پیشنهاد سپهر بود که چون خودش وقت نداشت (بخونین حال نداشت
rolleye0017.gif
) پست بزنه این وظیفه خطیر رو به من محول کرد
gap.gif
که در اینجا لازم می دونم ازش به خاطر فرصتی که در اختیار من قرار داد سپاسگزاری نمایم
126fs4083858.gif
يکی به منه بی سواد بگه استيکی يعنی چی؟؟؟:eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اینجا رو دیدید ؟ ( یکی داره کارتونای قدیمی رو روی VHS می فروشه ظاهرا )
reading.gif
عجب ليسته جالبيه!;) کيا ميخوان چيزی ازش بگيرن و چيا؟ من اولين چيزی که نظرمو جلب کرد کاراگاه و رکس بود! :p:lol:

Rex_2_1024x768.jpg

inspectorrex4.gif
rexchienflic19.jpg
moretti-03.jpg

rexchienflic4.jpg
rexchienflic8.jpg
rexchienflic10.jpg

ولی من هر چی نگاه کردم سنباد به چشمم نخورد:(. احتمالاً بامزی رو هم ميگيرم:D. شماها چی:eek:

bamse.jpg

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
هيچ کدوم از لينکات کار نميکنن:(...
مطمئنی؟
busted.gif

چرا برای من کار می کنن پس؟ همین الان هر 3 تا رو با همون لینک دوباره دانلود کردم سالم بودن
aussie.gif

میگم نکنه توی کانادا سایتش فیل تر باشه؟
Just_Cuz_19.gif

يکی به منه بی سواد بگه استيکی يعنی چی؟؟؟:eek:
نفرمایید . بی سواد کدومه :p

اگه دقت کرده باشی توی هر انجمن یه سری تاپیک هستن که کنارشون علامت سنجاقه
sticky.gif
، معنیش اینه که اینا تاپیکای مهم هستن و به بالای انجمن سنجاق شدن و توی هر صفحۀ انجمن هم بری اینا رو بالای صفحه می بینی
s-sault[1].gif

عجب ليسته جالبيه! کيا ميخوان چيزی ازش بگيرن و چيا؟ من اولين چيزی که نظرمو جلب کرد کاراگاه و رکس بود!
من میخوام بعد از عید که همه رو روی DVD ریخت ازش بگیرم
gap.gif
ولی هنوز تصمیم نگرفتم کدوما رو بگیرم
164.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
این دوره ، دوره انتقالی محسوب میشه ... یه امپراطور مرد ( که خیلی اهل دنیای مدرن نبود و رابطه خوبی با خارجی ها نداشت ) و جاش رو به امپراطور بعدی( meji ) داد ( که دموکراتیک تر بود و به دولت میدون میداد ) و ژاپن توی این دهه بطور کامل وارد دوران مدرن شد ...
پی نوشت : فیلم " آخرین سامورایی " توی سالهای 1870 می گذره و اون پسر جوون هم همین meji بود ..
curtianpeek%5B1%5D.gif
دستت درد نکنه، جالب بود.:happy:

دقيقاً اگه يه نگاه کلی به همه کارتون ها بندازيم همشون بر اساس تاريخ و شخصيت های واقعی درست شدن حتی توی کارتون هايی که ربطی به تاريخ ندارن و اصولاً کارتون رزمی نيستن هم از اين شخصيت ها اسم ميبرن، مثال خيلی تابلوش تو inuyasha از نبوناگا اودا اسم بردن ، ...:blink:

ولی چون همه جا جسته و گريخته اومده ممکنه يه کم آدم رو گيج کنه، مثلاً خوده من در مورده ترتيب وقايع تاريخی خيلی گيج شدم.:wacko: ولی تا اونجا که تا الان ديدم ، shura no toki و samurai keeper kyo از قديمی ترين وقايع تاريخی که جنگ سکيگاهارا sekigahara هست شروع ميکنن و mibu clan و نقششون تو تاريخ ژاپن ...

53704.jpg
2985.jpg

samurai_deeper_kyo.gif

تو اين کارتون ها اولين و دومين توکوگاوا شوگان ها Tokugawa Shogun رو نشون ميده!!! بعد جنگ Yukimura Sanada رو با شوگان ها داريم. حتی شخصيت های جانبی کارتون ها مثل ساسکه و سايزو که به سانادا کمک ميکنن هم بر اساس واقعيت هست.:happy:

در همين بينابين پای nobunaga oda که معروف ترين شخصيت تاريخی ژاپن هست ميآد وسط و خيلی چيزای ديگه ...

از جمله ماجراهای دوره ادو edo و تسليم قلعه ادو (ادو اسم قديمی يه توکيو هست) و ...

يه چيزه جالب ديگه که من دوست دارم دقيقاً در موردش بدونم موراماسا muramasa هست. توی چندين و چند کارتون به سلاهی به اسم موراماسا برخورد کردم که در اکثر مواقع شمشير هست ولی چيزای ديگه هم ميتونه باشه!:rolleyes:

katana-t-muramasa-a.gif

muramasa3.jpg

shura no toki خيلی بهتر وقايع تاريخی رو نشون داده، به هر جهت ميآيم جلو تر و به دوره meji ميرسيم که سيمور توضيحشو داد. البته اگه کنشين و آخرين سمورای رو ديده باشين يه ديده نسبتاً خوبی در مورد اين دوره خواهين داشت.:)

در رابطه با سوال سپهر هم که ميخواست در مورد فضای کارتون bakumatsu ... بدونه فکر کنم اينجا رو بخونه (البته اگه حالش رو داشته باشه) بد نيست.:p

من ميخواستم يه روز که هالشو دارم بشينم کامل دونه دونه اين کارتون های رزمی رو دسته بندی يه تاريخی کنم و بگم که ترتيب شون چه جوری يه و تو هر کدوم چه اتفاق تاريخی اي مياوفته ولی خوب يه حوصله و وقت خيلی زياد ميخواد که فعلاً هيچ کدومش نيست:p. ايشاا... يه وقت ديگه ... ;)

فایل های ضمیمه

• History of Japan.bmp
    866 KB · نمایش ها: 12

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
مطمئنی؟
busted.gif
چرا برای من کار می کنن پس؟ همین الان هر 3 تا رو با همون لینک دوباره دانلود کردم سالم بودن
aussie.gif
میگم نکنه توی کانادا سایتش فیل تر باشه؟
Just_Cuz_19.gif
اين پيقام رو برای من ميده: The page isn't redirecting properly
اگه دقت کرده باشی توی هر انجمن یه سری تاپیک هستن که کنارشون علامت سنجاقه
sticky.gif
، معنیش اینه که اینا تاپیکای مهم هستن و به بالای انجمن سنجاق شدن و توی هر صفحۀ انجمن هم بری اینا رو بالای صفحه می بینی
s-sault%5B1%5D.gif
:D چه خوف ... :Dحتماً اين کارو بکنيم. شرايطش چيه:eek:
من میخوام بعد از عید که همه رو روی DVD ریخت ازش بگیرم
gap.gif
ولی هنوز تصمیم نگرفتم کدوما رو بگیرم
ا ... قراره بندازه رو dvd؟؟؟ :blink::Dاينکه خيلی بهتره! پس منم می صبرم:p

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب کيا سريال Beast master رو ديدن؟ يا کيا دارن؟:eek: من شديداً حواس کردم ببينمش ولی TV ديگه نشونش نميده!!!:(
ميخوام دانلود کنم ولی گفتم اول بپرسم ببينم کسی داره يا نه؟ اگه ندارين بدانلودم.:p;)

beastmaster_le_dernier_des_survivants.gif

goddard-daniel.gif

beastmaster.jpg

Beastmaster_gr.jpg

اينم فيلمشه که مارک سينگر توش بازی کرده، اين يکی رو خودم دارم ولی سريالش يه چيزه ديگست :D مخصوصاً با بازی يه دنيل گادرد! :happy:

beastmaster3_affi.jpg

beastmaster-thumb.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
میشه spoiler نزارید اینجا :whistle: خوب همه که سرعتشون بالا نیست از تورنت بگیرن سریع , بعضی ها مجبور میشن از youtube ببینن که یخورده طول میکشه برسه به youtube , اونوقت مجبور میشیم به این تاپیک سر نزنیم
confused0072.gif
ميگم برادر مهدی کدوم کارتون ها رو دنبال ميکنی که من يه هفته بعد spoil شون کنم؟!!!:D:p

البته من بزرگ مينويسم spoiler که کسايی که نميخان نخونن! :cool: ولی خوب بگين چيا رو ميبينين که من زود spoil شون نکنم;)

بالا