• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
و اما چرا اين کارتون جز گروه shounen ai دسته بندی شده؟؟؟:blink: چون تا اينجای قضيه هر چی براتون گفتم عادی بود. خوب ماجرا از قسمت دوم اين کارتون شروع ميشه که من اينقدر خنديدم دل درد گرفتم:lol:. همون طور که گفتم ولفورم از يوری هيچ خوشش نميآمد و ميگفت که برادر بزرگترش بايد مائو بشه. وقتی که همگی سر ميز شام بودن ولفورم شروع ميکنه از بد گفتن از يوری که يوری در جواب فقط ميخنده ولی وقتی ولفرم شروع ميکنه از بد گفتن در مورد مامان يوری و اينکه اون فقط يه انسان به درد نخوره، يوری بلند ميشه و يه سيلی محکم ميزنه به گونه چپ ولفرم!:eek:

مامان و برادر های ولفرم همه سراسيمه به يوری ميگن که کاری که کرده رو پس بگيره و بگه که اشتباه کرده ولی يوری خيلی محکم سر جاش ميمونه و ميگه که کار اشتباهی نکرده و عذر خواهی هم نميکنه!:D

در اين حال شری توضيح ميده که سيلی زدن به گونه چپ تو اين سرزمين به معنی خواستگاری کردن از شخص مقابل هست:blink: که يوری دهنش باز ميمونه و ميگه ولی ما هر 2 پسريم و جوابش اينه که تو اين سرزمين اين امر خيلی معمولی هست!!! :blink: خلاصه اين ميشه که ولفم و يوری نامزد هم ميشن و fun هم شروع ميشه! :D

صحنه های بيشماری تو اين کارتون هست که مسلن يوری ميخواد با يه دختر حرف بزنه و ولفرم مثل دختر های حصود ميآد و جلوی يوری رو ميگيره يا يه نکته خيلی خيلی خنده دار اينه که ولفرم هميشه سر از رختخواب يوری در ميآره و يوری بيچاره مجبور به خوابيدن روی کاناپه يا يه جای ديگه ميشه :lol: يا وقتی که به ژاپن بر ميگردان وقتی ولفرم به مامان يوری ميکه که نامزدشه و ... :p

اين کارتون هيچ موردی نداره، سوپر کمدی و سر گرم کننده هست. اصلاً مقزه تون رو به کار نميگيره و اصولاً اگه خواستين relax بشين چند قسمت از اين سريال کمک بزرگی بهتون ميکنه!:cool: (اين کليپ رو حتماً ببينين)
اين کارتون محصول 2004-2006 هست در 78 قسمت که فعلاً 75 قسمت در اومده و باز هم خدا anime kraze رو چی کار کنه :( که اينجور مردم رو سره کار ميزاره! البته من قسمت های 65 اينجور ها بود که ديگه نتونستم تحمل کنم و raw اين سريال رو دانلود کردم و ديدم. دليل اينکه اينقدر هم دير داره در ميآد اين بود که خيلی زود لايسنس شد و تنها گروهی که sub ش رو داره ادامه ميده همين anime kraze هست که اصلاً کلاً برای همه کارتون ها همين کارو ميکنه , نمونه واضحش karas هست و ... :(

اينم چند تا از صحنه های جالب کارتون:

آهنگ opening و ending ) ending فقط آديو هست. mp3 ش رو يه جايی داشتم ولی هر چی مگردم پيدا نميکنم! :( ):

http://www.youtube.com/watch?v=0gZD4CLnJsA
http://www.youtube.com/watch?v=D1E-XKY_bhA

طبق معمول کسايی که you tube شون شاناره از لينک زير بگيرن:

فایل های ضمیمه

• Wallpaper9.jpg
    Wallpaper9.jpg
    167.8 KB · نمایش ها: 13
  • wall_royalcouple.jpg
    wall_royalcouple.jpg
    146.6 KB · نمایش ها: 8
  • wall_gwendel.jpg
    wall_gwendel.jpg
    71.8 KB · نمایش ها: 9
  • 198406.jpg
    198406.jpg
    18 KB · نمایش ها: 7
  • 203341.jpg
    203341.jpg
    15.1 KB · نمایش ها: 7

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من دارم !full metal panic رو می بینم الان ( فصل اول ) ... قشنگه ... لوکیشن داستان بین مدرسه و زیردریایی جابجا میشه .... وقتی تو زیردریایی هستن داستان نظامیه و وقتی توی مدرسه هستن داستان کمدیه ...
rollingf.gif

البته خط داستانی خیلی عمیقی نداره ، ولی اشکال نداره ... سرگرم کننده اس ...
300.gif

پی نوشت : تولدت مبارک ساحل جان ..
u-flower.gif

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
راستی شماها دیکشنری ژاپنی دارین که معنی اینا رو در میارین؟ من هر لغتی هم که یاد گرفتم از تو خود کارتونا بوده. اگه دیکشنری دارین یا میشناسین به منم معرفی کنین لطفا
من یه دیکشنری خفن پیدا کردم , که تلفظ هم میکنه , انگلیسی به ژاپنی و ژاپنی به انگلیسی داره :D
یه چند تا دیگه هم هست ولی چون این تلفظ هم میکنه بخاطر اون خوبه ! فقط مشکلش پولی بودنش هست
که من جدیدا کرکش کردم :D:D
وقت نکردم پست کنم , برا فرانسوی هم دیکشنری داشت بخاطر اون دانلود کردم من , بعد دیدم ژاپنی هم داره اونم دانلودیدم !
موقع امتحاناست وقت نمیکنم پست بدم تو وبلاگ زبانم :( یخورده صبر کنی , ریلیز میکنم:D
---
راستی یکی اینجا درباره کم کردن سایز فایل های flv گفته بود , میشه دوباره بگید :whistle:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
(anfs)Death Note 14(794688E8).​avi

Death_Note___RxR.jpg

راستی یه سوال؛ این 4 تا تورنتی که برای Death Note 13 گذاشتی کدوماش بهتره که من بگیرم؟
upsidedown.gif
(هر چی حجمش کمتر باشه بهتره
hmm.gif
)
از نظر حجمی اگه بگی animanda و under9000 از اونای ديگه حجمشون کمتره. از نظر سيد و پير اگه بخوای animenoobs fansubbers از اونای ديگه بهتره ولی همشون پر ليچر هستن. death god fansubs هم خوبه. از نظر ترجمه بپرسی، من نميدونم از يکی که هر 4 نسخه رو داره بايد بپرسی!:D شايد سپهر بدونه!؟:eek:

Sephiroth

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ببخشین من همش حواسم پرته دیر فهمیدم

ساحل خانوم تولدت مبارک
****************:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D*******************

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Spoiler

Death_Note_is_neat.jpg

ميگم اگه L, REM رو بکشه چی ميشه؟:blink: نصف هيجان داستان که از بين ميره!؟؟؟:( بعدش اين سريال چند قسمته!!!!!! اگه به اين زودی L بميره پس بقيه داستان چی ميشه؟!!!:eek:

به شدت هم اونجايی که rem حال لايت رو گرفت، لذت بردم!:D:lol:

فایل های ضمیمه

• DEATH NOTE - 14 - Large 08.jpg
    DEATH NOTE - 14 - Large 08.jpg
    31.5 KB · نمایش ها: 10
  • DEATH NOTE - 14 - Large 09.jpg
    DEATH NOTE - 14 - Large 09.jpg
    27.9 KB · نمایش ها: 2
  • DEATH NOTE - 14 - Large 10.jpg
    DEATH NOTE - 14 - Large 10.jpg
    31.4 KB · نمایش ها: 7
  • DEATH NOTE - 14 - Large 14.jpg
    DEATH NOTE - 14 - Large 14.jpg
    38.8 KB · نمایش ها: 2
  • DEATH NOTE - 14 - Large 20.jpg
    DEATH NOTE - 14 - Large 20.jpg
    24.9 KB · نمایش ها: 3

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
قبل از هر چيز پيغام ساحل جان رو بدم که ازتون بابت تبريک تولدش تشکر کرده و معذرت خواسته که نتونسته جواب بده (البته ممکنه فردا پاسخ بده) چون داده اينترنتش رو قطع کردند و فعلا تا يه مدت اينترنت نداره و نميتونه بياد تو نت
25.gif

آريانا جان، اون گنجشک نبودها، يک نوع مرغ ماهيخوار بود. اون پيرزنه و سه صندوقش هم داستانشون کاملا متفاوت از ايني بود که خلاصه شو نوشته بودم. راستي اون گوژپشت نوتردام رو خودت هم يه چکي بکن که هنوز موجود باشه (تا يه ماه پيش که بود) تا يه وقت خداي نکرده من شرمنده نشم :blush:

خواهر فريدا جان، imageshack.us اينجا شاناره (آخه تو تبريک تولد ساحل يه دونه ضربدر قرمز به جاي عکس مورد نظر ديدم و از تو پراپرتيز ديدم تو ايمج شک هاست شده که شاناره >_< راستي اون عکس (ظاهرا والپيپري، چيزي بايد باشه بر طبق لينکش) که مربوط به خدا شاه ما را حفظ کند براي من ضربدر مياد!)

راستي اين گوساله که از بس حموم نکرده بود چرک و سياه شده بود يادتونه که مامانش مي گفت ديگه دوستش نداره و حيوانات ديگه مزرعه هم گفتند چه بچه ي بدي هستش و وقتي به يه ديوار سفيد گير کرد نقش کثيفي هاش افتاد رو ديوار و حيوونا مسخره اش کردند و اون غصه دار رفت و تو آب انعکاس تصوير خودشو ديد و سرشو کرد تو آب و خوشش اومد و خودشو شست و وقتي برگشت تميز شده بود و حيوونا کلي به به و چه چه کردند و مامانش هم به سبک گاوها بغلش کرد؟ خب اين عکس هاش:

49ksnyo.jpg
2mi5508.jpg
film_3648_03.jpg

4cscbko.jpg

34o1zia.jpg
2d2dfg5.jpg

اين لينک دانلودش:

http://sjl-v33.sjl.youtube.com/get_video?video_id=nw-YzTMTIU4

اينم مشخصاتش:

نام فارسي: دست و رو نشور
نام روسي: Неумойка
تلفظ: neumoyka
نام انگليسي: «UNWASHED»
سال ساخت: 1964
کشور: اتحاد جماهير شوروي سوسياليستي سابق!!!

اطلاعات بيشتر هم اينجا:

http://www.animator.ru/db/?ver=eng&p=show_film&fid=3648

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
این Shounen Onmyouji چرا بقیش نمی اد ؟ دیگه نمی خوان زیرنویسش کنن ؟ تازه داشت از این Touda خوشمون می اومد (یکم روح ومپایری داره تو وجودش)
خيلی بدجنسن
36_19_5.gif
، نميدونم دارن چی کار ميکنن؟؟؟
4_13_2.gif
منم خيلی اين سريال رو دوست دارم!
200.gif
تودو هم خيلی باهاله
36_1_12.gif

این قسمت بلیچ از اون قسمتای خمار کنندش بود بعدی و بعدیش و بعدیش هم همینطورین من چون نتونستم خماری رو تحمل کنم چپاتر (این جمع مکسر Chapter که همکنون تولید شد!) 186-187-188 مانگا رو خوندم و بسی جالب بود هرچی تو این قسمت Bount ها هیچ اتفاقی نیافتاد تو این 3 قسمت اتفاق می افته از این زیر می تونین بگیرین 186-188
همه سريال های اين هفته اينجوری سره کاری بودن:wacko::(. عجب جمع مکسری به کار بردی! :blink::D(البته وضع منم همچين بهتر از تو نيست!:p )
این Bouso Renkin هم داره باحال می شه با اینکه یکم بچه گونس اما برای دیدن خیلی خوبه فقط این Tokiko-San چرا اینطوری ولو شد ؟:D اصلا بهش نمی اومد این مهربون بودن !:blink:
lم ... کازوکی چی شد راستی؟:blink: شد مثل اون يکی؟ :blink:همچين يه کم هيجان انگيز شد!:D
یک نفر لطف کنه فضای تاریخی سال 1860 تا 1870 ژاپن رو کمی شرح بده
من ميخواستم اين کار رو بکنم البته ميخواستم رو کارتون های مختلف توضيح بدم ولی خوب معلومات منم در مورد تاريخ ژاپن آنچنان تعريفی نداره:(، اگه يه نفر بتونه کمک کنه خوبه:). در ضمن خودمونیم اين پست زدن ها خيلی وقت گيرن ها!!!:blink: kyo kara maoh سه ساعت وقت منو گرفت!!!:eek::eek::eek:

فایل های ضمیمه

• busourenkin1423ba0.jpg
    busourenkin1423ba0.jpg
    19.8 KB · نمایش ها: 1
  • busourenkin1430vd9.jpg
    busourenkin1430vd9.jpg
    19.9 KB · نمایش ها: 1
  • busourenkin1432uq6.jpg
    busourenkin1432uq6.jpg
    21.7 KB · نمایش ها: 1
  • busourenkin1441cx4.jpg
    busourenkin1441cx4.jpg
    20.7 KB · نمایش ها: 10
  • busourenkin1443bk0.jpg
    busourenkin1443bk0.jpg
    16.7 KB · نمایش ها: 1

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
از نظر حجمی اگه بگی animanda و under9000 از اونای ديگه حجمشون کمتره. از نظر سيد و پير اگه بخوای animenoobs fansubbers از اونای ديگه بهتره ولی همشون پر ليچر هستن. death god fansubs هم خوبه. از نظر ترجمه بپرسی، من نميدونم از يکی که هر 4 نسخه رو داره بايد بپرسی!:D شايد سپهر بدونه!؟:eek:

مرسی ... اصولا سوال بیخودی کردم چون به راحتی خودمم می تونستم بفهمم حجم هر کدوم چقدره ... چه کنیم دیگه ... بی تجربگیه :D

دنيل جان! شما لطف داريد ولي به هر حال به نظر من درستش همين بود كه تو پست شما باشه فقط! :happy:

signs101.gif

من یه دیکشنری خفن پیدا کردم , که تلفظ هم میکنه , انگلیسی به ژاپنی و ژاپنی به انگلیسی داره :D
یه چند تا دیگه هم هست ولی چون این تلفظ هم میکنه بخاطر اون خوبه ! فقط مشکلش پولی بودنش هست
که من جدیدا کرکش کردم :D:D ...

ایول دمت گرم ... پس خبرشو میدی دیگه ... راستی ایتالیایی نداره؟ :D

========================

راستی تولد ساحل جان رو که اونور تبریک گفتم حالا اینور کاربر فعال شدنشو هم تبریک میگم ...
congratualtions.gif

flowerbar.gif
flowerbar.gif
flowerbar.gif
flowerbar.gif
flowerbar.gif
flowerbar.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
این عکس یعنی چی سریال مورد علاقه منو مسخره کردن
argh.gif
من بی گناه بيدم! :f34r:من فقط ديدمش، گزاشتمش:p. بيشتر فکر کردم که ممکنه مال سری قديمی اين سريال باشه، شايدم نه! نميدونم چون قديميه رو نديدم !:eek: ممکنه برادر dreamsboy بهتر بدونن.:happy:
ببینم این عکس سمت چپیه مال انیمه chin chan نیست؟
3114.gif
بازم نميدونم:p
میگم فریدا خانوم زیادی این سری به دخترای جمع حال دادینا بیشتر انیمه هایی که فرستادین shoujo بود دیگه نوبت Shounen هست
mf_ymca.gif
اولنش همش سفارش های خودتون بود!:cool: (که البته منم تعجب کرده بودم که چرا همه شما پسرا دارين سريال های دخترونه سفارش ميدين!!!:blink::blink::blink: )

دوماً، اين سری اي که جديد فرستادم و دست لرد سياه هست اکثرش shounen هست. ;) (راستش من خودم به شخصه کارتون های shounen رو به shoujo ترجيح ميدم. پر هيجان ترن!:D ) حتماً بگير رو ببينشون.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Gundam SEED تموم شد
cry.gif
.... خیلی قشنگ بود. کلی احساسات ما رو تحریک کرد
cat41.gif
2i8d4ao.gif
قسمت اول رو از شدت بی هیجانی نمی تونی تحمل کنی اونوقت قسمت آخر آدمو تا مرز سکته می برن
کارتون خیلی قوی و جالبی بود ... به خصوص خیلی خوب به روابط بین افراد پرداخته بود
126fs3315323.gif
به قول سپهر خوشحاليم که حقانيت گفتارمان به اثبات رسيد! :D:p;)
اول اینکه آهنگ en قسمتای اولش (تا 26) خیلی قشنگ بود. کفرم در اومد که عوضش کردن
argh.gif
اصلا من 20 قسمت اولو فقط به امید لحظه شروع اون آهنگ تحمل می کردم
frustratedf.gif
اهم... اوهوم... :cool:
پس ما سعی ميکنيم که آهنگ های اين سريال رو به طور کامل برای شما آپلود نماييم!:D

راستی هنوز شروع به ديدن seed destiny نکردی!!! از دست نديش ها!:)

gundam_seed.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
hercules-movie-poster.jpg

نميدونم چی شد که يهو حوس کردم آهنگ I won't say I'm in love کارتون هرکول رو گوش کنم و رفتم و ost ش رو دانلود کردم. اگه آهنگی ازش هست که ميخواين بگين آپلود کنم. فعلاً آهنگ I won't say I'm in love با صدای susan egan رو براتون آپلود کردم:

اينم متن اين آهنگ:

there's a prize for rotten judgement I guess I've won that No man is worth the aggravation That's ancient history-been there, done that!
Who'dya think you're kiddin' He's the Earth and heaven to you Try to keep it hidden Honey, we can see right through you Girl, ya can't conceal it We know how ya feel and Who you're thinking of
No chance, no wa I won't say it, no, no You swoon, you sigh why deny it, uh oh! It's too cliche I won't say I'm in love
I thought my heart had learned its leason It feels so good when you start out My head is screaming get a grip, girl Unless you're dying to cry your heart out Oh
You keep on denying Who you are and how you're feeling Baby, we're not buying Hon, we saw ya hit the ceiling Face it like a grwon up When ya gonna own up That ya got, got, got it bad
No chance, no way I won't say it, no, no Give up, give in Check the grin you're in love This scene won't play, I won't say I'm in love
You're doin' flips read our lips You're in love You're way off base I won't say it Get off my case I won't say it Girl, don't be proud It's O.K. you're in love Oh At least out loud, I won't say I'm in love

اينم susan egan در نقش بل تو ديو و دلبر:

beast2.jpg

beast4.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی يادم رفت کاربر فعال شدن ساحل رو تبريک بگم
23_28_11.gif
23_32_7.gif

23_28_125.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ترجمه تحت اللفظي اش ميشه : " eternity you wish for " ظاهرا ... يه جورايي يعني " ابديتي که آرزويش را داري " .... عجب اسمي ... زيبا اما غمگين ...
sigh.gif

kimi = تو
eien = جاودانگي - ابديت
nozomu= آرزو کردن
تاييد ميشه ;)

من اضافه کنم که لغت nozome اگر به عنوان noun معنی بشه معنی hope, dream, wish رو ميده و اگه به عنوان فعل، معنی attend يا look out upon.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستي سليقه منو از كجا ميدوني؟! ;) مني كه هم از Voltron هم از Connan the Future Boy و هم از Alpine Rose خوشم مياد! آخرش هم معلوم نشد من دقيق از چه كارتوني خوشم مياد! ولي نمي دونم چرا امروز شديد هوس كردم هم دوباره كارتون سگ خالدار رو ببينم و اون فيلم عروسكه Goodguyبود كه ادم مي كشت ها..چاكي؟ هوس كردم اونم ببينم دوباره! :blush:
بعده يه مدت الان ديگه فکر کنم بدونم هر کدوم از بچه ها از چه چيزايی خوششون ميآد:). مطمئن باش چيزايی که به تو پيشنهاد ميکنم رو به سپهر پيشنهاد نميکنم!:lol:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
آه، پس اونجا رو هم ديدي، آره، خيلي باحاله، بچه هاي خوبيم داره، مثل خودمون مي مونند ^_^
آره ، خيلی جای جالبيه مخصوصاً که کلکسيون کارتون های قديميشون خيلی کامله!:D;)
ميگم ولي اين خپل که اون خپلي نيست که ما ديديم. اين سشن دوم سريال بود، اوني که ما ديديم قديمي تر و تيتراژش يه گل آفتابگرادن بود که زنبوره از روش رد ميشد و رنگ هاش هم قديمي تر بود. کسي اون ورژنشو نداره؟ چقدر دلم براي خپل (اون خپل!)‌ و نسيم و آقاي باغبون باشي تنگ شده
bawl.gif

(يا نکنه اين رو هم گذاشتيد ولي من پيداش نمي کنم؟!)
الان که گفتی يادم افتاد ولی اين تنها چيزی بود که من تونستم پيدا کنم:( . البته اگه بچه ها بيشتر بگردن شايد پيدا بشه. برادر مهدی کجاست؟:eek: ايشون هم خوب اينترنتو زير و رو ميکنن، يه بار يه آهنگی که من نتونستم لينک دانلودشو گير بيارم رو يافتن.:)

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سلام.

پرشيانا جان. آره اون يه كارتون ديگه ست. ديشب كه داشتم تاپيك عكسهاي خاطره انگيز رو نگاه مي كردم ديدم كه راجع به اون توضيح داده بودي و متوجه تفاوتشون شدم. نكته ديگه هم اين بود كه گنجشكه ژاپني ولي اين يكي كه شما جستجو مي كرديد روسي بوده. جالب اينجاست كه من حتي موقعي كه عكسهاش رو ديدم اصلا به نظرم آشنا نميومد! :(

در مورد اون گوژپشت نتردام هم نگران نباش عزيزم چون همچين خيلي هم دنبالش نيستم.

فريدا جان. كار خوبي مي كني كه سليقه ها رو ميشناسي. گرچه من بعضي وقتها واقعا از كارتونهاي زيادي دخترونه دلزده ميشم و هوس مي كنم كارتونهاي پسرونه ببينم! :blush: خوشحالم كه مي بينم دوستان اينجا همه سليقه انيمي توپي دارن! :happy:

بالا