• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار امپ 4 کانال

alireza1976a

Registered User
لایک‌ها
20
dhd سفارش امریکا ، ساخت کره ، با اجازه پخش فقط در داخل امریکا
فوق العاده با کیفیته ، قدرتش هم خوبه ، برای اینکه ساب اینفینیتی 1260 رو پرکنه ، فقط کافیه گینش رو 30% تنظیم کنید ، تنظیماتش هم شبیه آمپلی فایرهای خونگیه
سرچ بفرمایید تو اینترنت ، اگه خوشتون اومد ازش ، باهم کنار میاییم
مدل :
DHD - ntx 2009

miladIII

Registered User
لایک‌ها
129
dhd سفارش امریکا ، ساخت کره ، با اجازه پخش فقط در داخل امریکا
فوق العاده با کیفیته ، قدرتش هم خوبه ، برای اینکه ساب اینفینیتی 1260 رو پرکنه ، فقط کافیه گینش رو 30% تنظیم کنید ، تنظیماتش هم شبیه آمپلی فایرهای خونگیه
سرچ بفرمایید تو اینترنت ، اگه خوشتون اومد ازش ، باهم کنار میاییم
مدل :
DHD - ntx 2009
قیمت؟اکبنده؟

alireza1976a

Registered User
لایک‌ها
20
قیمت؟اکبنده؟
آکبند نیست ، اما شما فک کم دارید جنس نو میخرید
من دو سال و نیم پیش ، تو حراج شب کریسمس ، خریدم 299 دلار ، اون موقع قیمتش تو حالت عادی 399 دلار بود ( قیمت دلار هم 2700-2800 بود)
دو تا دونه هم ازش خریدم ، اما جعبه رو تو همون امریکا انداختم دور ، چون با جعبه اگه میاوردم ، ازم گمرکی می گرفتن
یکیش که رو ماشینه خانوممه ، که هیج ، اما اون یکی فقط 6 ماه رو ماشین بود ، بعدش ماشینو فروختم و ماشین بعدیم هم ، نمیشد که به فابریکش دست بزنی ، واسه همین گذاشتمش تو انباری
تو اون 6 ماهی هم که کار میکرد ، به یه جفت 6975 سیصد وات و یه ساب اینفینیتی 1250 وصل بود ، فوق العاده با کیفیته و صدایی که از 6975 در میاره ، به راحتی با co609 قابل مقایسه هست
عدد و رقمی که روش نوشته هم هیچکدوم خالی بندی نیست ، اونجا مملکت قانونه ، و اگه مشخصاتی که نوشتن دروغ باشه ، کمپانی رو سو میکنن و جریمه های سنگین میبندن و حسابش با کرام الکاتبینه !!!!
پولی که اونروز من دادم ، دورو ور 900 تومن بود که فک کنم الان گرونتر هم باشه
قابل شما رو هم نداره : اونی که رو ماشینه خانومم هست رو میدم 600 ، اون یکی رو هم 700
اگه تهرانی و دوست داشتی ، میارم تست کن ، بعید میدونم خوشت نیاد ، چون هرکی دیده عاشقش شده
09128848486
عطایی

miladIII

Registered User
لایک‌ها
129
آکبند نیست ، اما شما فک کم دارید جنس نو میخرید
من دو سال و نیم پیش ، تو حراج شب کریسمس ، خریدم 299 دلار ، اون موقع قیمتش تو حالت عادی 399 دلار بود ( قیمت دلار هم 2700-2800 بود)
دو تا دونه هم ازش خریدم ، اما جعبه رو تو همون امریکا انداختم دور ، چون با جعبه اگه میاوردم ، ازم گمرکی می گرفتن
یکیش که رو ماشینه خانوممه ، که هیج ، اما اون یکی فقط 6 ماه رو ماشین بود ، بعدش ماشینو فروختم و ماشین بعدیم هم ، نمیشد که به فابریکش دست بزنی ، واسه همین گذاشتمش تو انباری
تو اون 6 ماهی هم که کار میکرد ، به یه جفت 6975 سیصد وات و یه ساب اینفینیتی 1250 وصل بود ، فوق العاده با کیفیته و صدایی که از 6975 در میاره ، به راحتی با co609 قابل مقایسه هست
عدد و رقمی که روش نوشته هم هیچکدوم خالی بندی نیست ، اونجا مملکت قانونه ، و اگه مشخصاتی که نوشتن دروغ باشه ، کمپانی رو سو میکنن و جریمه های سنگین میبندن و حسابش با کرام الکاتبینه !!!!
پولی که اونروز من دادم ، دورو ور 900 تومن بود که فک کنم الان گرونتر هم باشه
قابل شما رو هم نداره : اونی که رو ماشینه خانومم هست رو میدم 600 ، اون یکی رو هم 700
اگه تهرانی و دوست داشتی ، میارم تست کن ، بعید میدونم خوشت نیاد ، چون هرکی دیده عاشقش شده
09128848486
عطایی
قیمت اکبندش به دلار الان 117 دلار
http://www.usaworldsales.com/products/DHD_NTX_2009_4_Channel-6709-872.html

alireza1976a

Registered User
لایک‌ها
20
بله ، حق با شماست ، اما من واقعا 299 دلار خریدم اگه میتونید منحنی تغییر قیمتش رو ببینید آخر سال 2011 قیمتش چقدر بوده
( البته تو همون سایت usawprldsales، درخواست خرید بدین و آدرس رو مثلا بزنید نیویورک یا شیکاگو و ببینید که با هزینه ارسال ، بیمه و مالیات چقدر براتون کش حساب میکنه)
بگذریم
به هرحال قابل شما رو نداره ، اما من زیر 500 تومن نمیدم . چون با حتی با 600-700 تومن هم چیزی مشابه این و با کیفیت این نمیتوتنم پیدا کنم که اگه یه روزی لازم شد ، جایگزینش کنم

بالا