amir ahriman
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 20
- لایکها
- 2
همه رجین ها آداپتور رو دارند.سلام
ایکس باکس ریجن 2 آداپتور همراهشه یا مثل ps3 مستقیم به برق وصل میشه؟
همه رجین ها آداپتور رو دارند.سلام
ایکس باکس ریجن 2 آداپتور همراهشه یا مثل ps3 مستقیم به برق وصل میشه؟
البته باندل کیلزون دو مدل هست یه مدل هم هست که فقط بازی داخلش هست و باید ازشون بپرسی کدومهبا اجازه
داداش تو باندل کیلزون یک دسته اضافه و کمرا و خود بازی هستش . بعضی از باندل ها فقط خود بازی درونش هست . عکس روشونم فرق میکنه ، یعنی تو باندل کیلزون عکس خود بازی روش هست با دسته اضافه و کمرا و تو باندل هایی که فقط بازی مورد نظر توشه عکس خود بازی فقط هست.
سلام برای من هم ارسال کنید ممنونبا سلام لطفا نهایت قیمت (ریجن ها وباندلهای مختلف رو با موجودی برای همکار پخ کنید) با تشکر.
یه سوال دیگه این xbox که شما گذاشتی adaptor 220 دارن؟ یا باید جدا خریداری بشه؟سلام برای من هم ارسال کنید ممنون
ایشون سرشون شلوغه شما با شماره موبایلشون تماس بگیرین بهتره صعی کنید صبج ساعت 10-11 زنگ بزنید که وردارن چون گوشیم خیل اوقات ورنمیدارنکلا انگار همه چیو تعطیل کردین
جواب هیچیو نمیدین
زنگ هم زدم اصلا جواب نمیدنایشون سرشون شلوغه شما با شماره موبایلشون تماس بگیرین بهتره صعی کنید صبج ساعت 10-11 زنگ بزنید که وردارن چون گوشیم خیل اوقات ورنمیدارن
تا اونجایی که من باهاشون تماس گرفته بودم موجودی Xbox Oneـنشون تموم شده بود و داشتن میاوردن!
تحویل حضوری تهران هم دارن با کارت خوان یعنی وقتی تحویل گرفتی کارت میکشی!
در هر صورت فروشگاه های دیگه هم هست پشت شهرداری یا توپ خونه هم سر بزنین پیدا میشه کمک هم خواستین در رابطه با خرید دستگاه من در خدمتم!زنگ هم زدم اصلا جواب نمیدن
من که خرید از ایشون منصرف شدم
از الان مشخصه چجور تحویل میدن جنس رو